וואלה נאדי זה גם מה שאני התכוונתי
ואקס מן איך אהבתי,פעם חשבתי שוולברין קוראים לו אקס מן
עשו עוד סדרה שיש לו חליפה כתומה כהה לא? כי אני זוכר שהיה לי צעצוע ממקדונלס או ברגר קינג
Printable View
וואלה נאדי זה גם מה שאני התכוונתי
ואקס מן איך אהבתי,פעם חשבתי שוולברין קוראים לו אקס מן
עשו עוד סדרה שיש לו חליפה כתומה כהה לא? כי אני זוכר שהיה לי צעצוע ממקדונלס או ברגר קינג
כן אני מכיר את האקס מן הזה אני אהבתי את זה מאוד
חח גם אני חשבתי שוולברין זה אקס מן
[quote=adidas;624143]וואלה נאדי זה גם מה שאני התכוונתי
ואקס מן איך אהבתי,פעם חשבתי שוולברין קוראים לו אקס מן[/quote]
מי לא?! XD
מישהו יודע בכלל למה זה אקס-מן? P:
אני יודע.. P:
מצאתי סדרה שמתאימה לכל גיל מין סוג העדה [b]בוב ספוג!!!!![/b]
[quote=adidas;624125]חח אני זוכר...
וואי נזכרתי בג'קי צ'אן או הרפתקאות ג'קי צ'אן
איך אהבתי....
לומונלה מאבי צו משהו כזה ><
אל טיגרה היה מזמן יותר משלוש שנים לפי דעתי אולי קצת פחות[/quote]
אני לאחרונה ראיתי את כל פרקי ג'קי צ'אן ביוטיוב, ולמעשה זה
יו מו גווי גווא פאי די זאו, שבאחת מהשפות הסיניות האלו אומר
"שדים, רוחות, נשמות רעות ומפלצות הסתלקו מכאן מהר".
אכן, גם כשהסתכלתי עכשיו, זה עדיין סדרה נחמדה ביותר.
[QUOTE=Kratos;624147]מי לא?! XD
מישהו יודע בכלל למה זה אקס-מן? P:
אני יודע.. P:[/QUOTE]
קראתי בוויקיפדיה באנגלית ורשום שזה אקסטרה פאוור האיקס לא?
אני אוהב גם את כל הסדרות האלה של הצד האפל... חחח כמו זומבי הוטל... אדגר ואלן.... וכ'ו
רשימה של אנשי מארבל נוסטלגיים:
הגולם הכסוף, האלק (האלק האיום היה בג'טיקס), קפטן אמריקה, ארבעת המופלאים (היה אחד מגניב בקרטון נטוורק לפני שהעיפו אותו מיס), תור (האל הזה), וינום מספיידרמן, מגנטו, דר. דום, הגולגולת (האדום הזה) וגוסט ריידר גם כן.. יש עוד מלא.. ><
האקס מן הוא פרוייקט של אקסבייור(הבחור עם הכסא גלגלים המעופף שקורא מחשבות ומדבר בטלפתיה) שלוקח את כל המוטנטים ומשתמש בהם למטרות של גיבורי על,אם עוד משהו על גיבורי על,הכה את המנחה :-)
היה גם את איירון-מן!איך אהבתי!אני עדיין חולה על זה!
[quote=adidas;624151]קראתי בוויקיפדיה באנגלית ורשום שזה אקסטרה פאוור האיקס לא?[/quote]
כן, זה גם כתוב באתר של מארבל
מעלי, גם אני חשבתי ויכול להיות אבל גם במארבל כתוב שזה בגלל האקסטרה
וואי עכשיו כשאמרת קרטון נטוורק אני ממש מתגעגע לערוץ הזה ודפקו אותנו עם ג'ים ג'אם לא מספיק יש הופ בייבי ג'וניור צריך עוד ערוץ לקטנים..... מעניין אם היה לנו קרטון נטוורק אז היינו יכולים לראות את העונות החדשות של פוקימון....
[quote=buizel שולט;624157]וואי עכשיו כשאמרת קרטון נטוורק אני ממש מתגעגע לערוץ הזה ודפקו אותנו עם ג'ים ג'אם לא מספיק יש הופ בייבי ג'וניור צריך עוד ערוץ לקטנים..... מעניין אם היה לנו קרטון נטוורק אז היינו יכולים לראות את העונות החדשות של פוקימון....[/quote]
התלוננתי על זה וכל מה שהם עשו זה להביא לי איזה ערוץ של הודים בחינם לחודש..
הם אמרו שהתלוננו שיש שם מלא אלימות אז הורידו.. אבל עכשיו יש מלא ערוצי תינוקות.. ><
[quote=buizel שולט;624149]מצאתי סדרה שמתאימה לכל גיל מין סוג העדה [B]בוב ספוג!!!!![/B][/quote]
כן תוכנית מצחיקה על שוטיות אני אישית אוהב:)
אחי בן שנה ושמונה חודשים ואני מתכוון למכר אותו לפוקימון! בגללו אני זוכר את כל השירים של ערוץ בייבי! אני צריך לסבול אותם כל יום 20 שעות!
[quote=buizel שולט;624162]אחי בן שנה ושמונה חודשים ואני מתכוון למכר אותו לפוקימון! בגללו אני זוכר את כל השירים של ערוץ בייבי! אני צריך לסבול אותם כל יום 20 שעות![/quote]
זה לא יפה אישית ללמד את אחיך לקח
אבל אני חושב שזה לא יפה למכר אנשים
כמובן אם הוא יאוהב את זה מגיל צעיר אז הוא יאוהב פוקימון מאוד!חחח...:)