-
יש במשחק הזה יותר מידי ספאם. אני לא הולך לעשות כרגע כלום לגבי זה, אבל מעכשיו, כל הודעה שאני רואה שלא קשורה למשחק (וזה כולל הודעות כמו שלך רומה, אתה יכול לשאול בפרטי) תזכה את הכותב שלה באזהרה ובמקרה שזה חוזר בבאן. אם יש לכם שאלות תשאלו את השה"מ ב[size=5]פרטי[/size]
-
[QUOTE=roi857;626326]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר שמח מאוד, אתם נכנסתם למערה וראיתם המון אנשים חופרים, לרוע המזל לא היה איתך ציוד אבל יש לך את צ'ימצ'אר שיודע חפירה
[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" קדימה צ'ימצ'אר תשתמש בחפירה על האדמה אולי נמצא אבן פיתוח"
-
[quote=roi857;626165][COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#4b0082][/COLOR]
[CENTER][COLOR=indigo][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=indigo][/CENTER]
[CENTER][COLOR=indigo]אתה וטורצ'יק צועדים לעבר דרך 2, לפתע אתם מגיעים ורואים מישהו שמתאמן עם הטורצ'יק שלו גם[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=indigo][COLOR=indigo][COLOR=indigo][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני פונה אליו ושואל אותו "רוצה קרב של טורצ'יק נגד טורצ'יק?
-
[CENTER]ל[COLOR=Teal][U]הראשון מהסוף[/U][/COLOR] אני מבטיח שנשטדל לשחק בלי ספאם
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
הילד מסתובב ומחייך, אתם עומדים בשדה, מהצד שלך עומד טורצ'יק, ומהצד השני עומד הילד שגם משתמש בטורצ'יק, הקרב מתחיל!
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר מתחיל לחפור, בהתחלה קשה לו לחפור מהר בגלל שרק למד את המתקפה, הוא עשה בור של רבע מטר וצץ משם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG] כשצ'ימצ'אר חפר בטעות על ראשו כשהוא חשב שזו אבן, ארון יצא מהבור מוכן לקרב, כך גם צ'ימצ'אר
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר מתחיל לחפור, בהתחלה קשה לו לחפור מהר בגלל שרק למד את המתקפה, הוא עשה בור של רבע מטר וצץ משם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG] כשצ'ימצ'אר חפר בטעות על ראשו כשהוא חשב שזו אבן, ארון יצא מהבור מוכן לקרב, כך גם צ'ימצ'אר
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בחפירה ואז בגלגל להבה על הארון הזה אני רוצה לתפוס אותו".
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר התחיל לחפור, אבל ארון פוקימון אבן אז כישורי החפירה שלו מיומנים יותר, ארון חפר במהירות ונגח בראשו של צ'ימצ'אר בתוך האדמה, צ'ימצ'אר קפץ למעלה כשכאב הראש שלו עלה, ארון יצא במהירות וקפץ על עבר צ'ימצ'אר
[/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;626405][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר התחיל לחפור, אבל ארון פוקימון אבן אז כישורי החפירה שלו מיומנים יותר, ארון חפר במהירות ונגח בראשו של צ'ימצ'אר בתוך האדמה, צ'ימצ'אר קפץ למעלה כשכאב הראש שלו עלה, ארון יצא במהירות וקפץ על עבר צ'ימצ'אר
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בגלגל להבה עליו."
-
[quote=roi857;626395][CENTER]ל[COLOR=teal][U]הראשון מהסוף[/U][/COLOR] אני מבטיח שנשטדל לשחק בלי ספאם[/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkorange]הילד מסתובב ומחייך, אתם עומדים בשדה, מהצד שלך עומד טורצ'יק, ומהצד השני עומד הילד שגם משתמש בטורצ'יק, הקרב מתחיל![/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkorange][CENTER][COLOR=darkorange][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote][/CENTER]
"קדימה טורצ'יק אני סומך עליך" אני אומר לו "תעשה גיצים על טורצ'יק!"
-
[quote=roi857;626326]כן יש מקום
[CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שיון אומר לך: "אתה מבין, פלייגון הוא השומר של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/251.png[/IMG] היער הזה נקרא יער חמשת היסודות, סלבי נמצא כאן ושומר על היער הזה מגנבים, יהלום חמשת היסודות הוא אחד מחפצי המטרה של ריקוויזה, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/384.png[/IMG] כבר גנב את טבעת הנצח לפני מאות שנים מהעיר המדברית לנג'ון וקבר אותה בחולות, הוא שם את טבעת הנצח על זנבו והיא נספגה בגופו ועכשיו הוא לא יכול למות בקרב, אבות אבותיי חקרו במשך אלף השנים את הסודות והמיסתורין, אנשים בודדים יודעים על זה, טבעת חמשת היסודות שולטת ביכולת האש המים הקרח החשמל והעשב, שן האופל שרצה הארגון הזה אמורה לתת לריקוויזה כוחות לקבל כל כוח של פוקימון שהוא ניצח, אני יודע שזה יפחיד אותך מאוד, אבל בני, השן עברה מדור לדור אצלי במשפחה ואני לא קיבלתי אותה מאבי מאיזשהי סיבה, הוא מת ואני לא מצאתי אותה, שן האופל שכביכול אצלנו מזויפת"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מעניין אז בעצם אין לכם את השן אבל הצוות הרע חושב שיש לכם וגם סויקון?"אני שואל מופתע ומנסה להבין מה הוא אומר לי כרגע.
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר השתמש בגלגל להבה אבל ארון השתמש בסטירת בוץ, ארון הפנה את ראשו לצד השני והחל לרקוע את רגלו באדמה, משם יצאו חלקי אדמה שפלשו ללהבה שצ'ימצ'אר הקיף את עצמו בה וכיבו אותה, צ'ימצ'אר עמד נבוך, לפתע ארון קפץ לאויר ומשתמש בטופר מתכת שידו הופכות מוקפות באור לבן לעבר צ'ימצ'אר
[COLOR=Blue]סמיט:
סוויקון בא לכאן כי הוא ידע שהרג'ים גם בדרך וצוות ריקווי יהרוס את כל המבנה שלנו את התכנונים המסמכים ויהרגו גם אותנו בסופו של דבר, כי רק לבכירים שביננו יש פוקימונים ולא נוכל לסמוך אבל פוקימונים שמסתובבים, חוץ מזה סוויקון הגיע גם כדי לבחון את כוח צבא ריקוויזה
[/COLOR] [/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;626419][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר השתמש בגלגל להבה אבל ארון השתמש בסטירת בוץ, ארון הפנה את ראשו לצד השני והחל לרקוע את רגלו באדמה, משם יצאו חלקי אדמה שפלשו ללהבה שצ'ימצ'אר הקיף את עצמו בה וכיבו אותה, צ'ימצ'אר עמד נבוך, לפתע ארון קפץ לאויר ומשתמש בטופר מתכת שידו הופכות מוקפות באור לבן לעבר צ'ימצ'אר
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק מן התקפה שלו ואז תשתמש בגלגל להבה על התקרה שמעל ארון". 'הארון הזה חזק היה קשה לתפוס אותו הוא לנצח אותו'.
-
[quote=roi857;626419][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]סוויקון בא לכאן כי הוא ידע שהרג'ים גם בדרך וצוות ריקווי יהרוס את כל המבנה שלנו את התכנונים המסמכים ויהרגו גם אותנו בסופו של דבר, כי רק לבכירים שביננו יש פוקימונים ולא נוכל לסמוך אבל פוקימונים שמסתובבים, חוץ מזה סוויקון הגיע גם כדי לבחון את כוח צבא ריקוויזה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"אז אני מבין שלסוקיון יש תוכנית בדיקה מעניינות משל עצמו!אבל איך אתה יודע את זה על סויקון?אתה דיברת איתו?"אני מדבר ומנסה להבין עוד יותר מה קורה סביבי.
-
[CENTER][COLOR=DarkRed]ליאור:
המהלך יצא גאוני, צ'ימצ'אר קפץ במהירות והשתמש בגלגל להבה, הוא התגלגל על התקרה שהלהבות מחזיקות אותו שם, הוא התגלגל וירד מהתקרה, באותו רגע המהירות והעוצמה של גלגל הלהבה התחזקו עוד יותר, צ'ימצ'אר נחת על האדמה כשהוא בתוך הגלגל בדיוק על ארון, ארון יצא והתחיל לרוץ במעגלים סביב צ'ימצ'אר
[COLOR=Blue]סמיט:
שיון חייך ואמר תוך כדי שהוא מסתכל לשמיים "יש דברים שעדיף לגלות לבד, בכל מקרה הוא הציל אותנו, וגם עכשיו הוא ואחיו יודעים שהם יכולים לנצח את הרג'ים ולהחליש את צבא ריקוויזה, אבל תיהיה בטוח, צוות ריקווי עוד יחפש אותך בהמשך המסע תתכונן היטב"
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;626427][CENTER][COLOR=DarkRed]ליאור:
המהלך יצא גאוני, צ'ימצ'אר קפץ במהירות והשתמש בגלגל להבה, הוא התגלגל על התקרה שהלהבות מחזיקות אותו שם, הוא התגלגל וירד מהתקרה, באותו רגע המהירות והעוצמה של גלגל הלהבה התחזקו עוד יותר, צ'ימצ'אר נחת על האדמה כשהוא בתוך הגלגל בדיוק על ארון, ארון יצא והתחיל לרוץ במעגלים סביב צ'ימצ'אר
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"כל הכבוד לך הצלחנו הסוף סוף לפגוע בו אז עכשיו עוד גלגל להבה אחד עליו".
-
[quote=roi857;626427][COLOR=#8b0000][/COLOR]
[CENTER][COLOR=darkred][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkred][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkred]שיון חייך ואמר תוך כדי שהוא מסתכל לשמיים "יש דברים שעדיף לגלות לבד, בכל מקרה הוא הציל אותנו, וגם עכשיו הוא ואחיו יודעים שהם יכולים לנצח את הרג'ים ולהחליש את צבא ריקוויזה, אבל תיהיה בטוח, צוות ריקווי עוד יחפש אותך בהמשך המסע תתכונן היטב"[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"תודה,אני יתכונן!"אני אומר וממשיך בדרכי לעבר המסע הגדול.