-
[quote=שניצל מרושע;638243]מליפאן -
אתה זורק פוכדור על וויפינבל. הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע בוויפינבל ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, וויפינבל! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
[/quote] אקח את הפוכדור של וויפינבל
"יפהפה צ'ארמנדר. אבל אולי כדאי שאני אבהיר תחילה דברים קודם. אני המאמן שלך, ולכן יש בינינו קשר מיוחד של סימביוזה, בו כל אחד תומך בשני כדי להגיע לתוצאות גבוהות. לצערי אין לי את היכולות להלחם עם פוקימונים, ולכן אני צריך שתבצע את זה בשבילי. לעומת זאת לי יש יכולת חשיבה אנליטית ברמה גבוהה בהחלט, ולכן אני יכול לחשוב במהירות ולהגיע לדרך הקרב שלפי החישובים שלי תביא לנצחון מהיר ביותר. עם זאת, אני לא זה שנלחם. אם אתה מרגיש שמה שאני עושה לא נכון, אתה יכול לא לבצע זאת. בכל מקרה אחר כדי לך להקשיב לי. אם משהו בקשר בינינו ישתבש, לא נוכל להגיע לתוצאות גבוהות ולהגשים את מטרתנו. עד כאן?" אחפור לו
-
עומר -
קלפה מנסה שוב לרכז את האנרגיה שלו באגרוף, ואתה מצליח לראות אור כחול בהיר מאוד סביב אגרופו, אך שהוא מתקדם איתו לעבר פוליוואג האור נחלש, והאגרוף מתפוגג. פוליוואג נוגח בקלפה ומצליף בו עם זנבו. ניראה שקלפה פשוט לא יכול להשתמש באגרוף מגה, אז הוא מפצה על כך עם סטירה מעוררת שפוצעת את פוליוואג. ***קלפה למד סטירה מעוררת*** ניראה כאילו הקרב עומד להיגמר לטובת קלפה, אך פוליוואג משנה את מאזן הכוחות ויורה קרן בועות ישירה אל קלפה!
זאק -
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ונותן את הפוכדורים שלך לאחות ג'וי. היא מכניסה אותם למכונה שקופה מוזרה, ומפעילה את המכונה. הפוכדורים מתחילים לזהור באור צהוב מהבהב, ולאחר מכן הם מפסיקים, והפוקימונים התרפאו. "שיהיה לך יום בריא!" מאחלת האחות ג'וי במתיקות ומחזירה לך את הפוכדורים. "תודה!" אתה אומר ביציאתך ממרכז הפוקימונים, ולאחר שאתה הולך קצת אתה נתקל במנקי [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/40/056.png[/IMG].
קודי - קודם כל זה נידורן, לא נידורין. דבר שני אל תדאג, הוא ילמד...
----
נידורן שלך עומד על שלו ומפיל את נידורן של ג'אמפ, אך ג'אמפ מכניס את הנקבה שלו לקצב "נו קדימה, זה כל מה שאת יכולה!?" הוא אומר, ואז נידורן הנקבה משתמשת במתקפה שהזכר שלך עוד לא למד - קצה כפול! הנקבה מתחילה לזהור ולרוץ במהירות, ולאחר זמן מה היא מתנגשת בזכר שלך בחוזקה ומחסלת אותו. "אמרתי לך שאני אנצח" ג'אמפ אומר בהתנשאות ומחזיר את נידורן הנקבה שלו לפוכדור, והולך משם כמו מלך לאחר שהוא הפנה אלייך את הגב באכזריות. אתה מרגיש מושפל. אתה מרגיש שאתה להחזיר לו באותו מטבע, אתה חייב ללמד את הנידורן שלך קצה כפול! אתה רוצה נקמה...
גיל -
סווינב מרגיש בטוח בעצמו, הוא מתקדם במהירות ואכזריות כמו דחפור שמפנה בית, ככה הוא עומד להעיף את אבסול מדרכו, מוחץ כל מה שבדרכו, אך אבסול לא מפחד ומתקדם קדימה שהקרן שלו מופנת כלפי מי שלפניו, על מנת לדקור את סווינב. אבסול בטוח שהניצחון שלו, אך בשנייה האחרונה, ממש לפני ההתנגשות, סווינב קופץ, מסתחרר סביב הקרן של אבסול ויורה לו רסיס קרח ישר לתוך עין ימין, ומעיף אותו מהדרך. אבסול גמור! אם ברצונך ללכוד אותו, הגיע הזמן..
מונסטר -
אתה מוציא את נוספאס לקרב הראשון שלו. נוספאס בטוח בעצמו ונרגש מתמיד, אך לא נותן להתרגשות זאת להפריע לו בקרב. הוא מתקדם לעבר דרווזי, שבכלל לא יודע שהוא תחת התקפה, וחובט בו בחוזקה ישר לפנים, ומפיל אותו לצד הדרך. דרווזי מתעשט על עצמו ומבין שמתקיפים אותו, ומגיב מיד באגרוף על חושי לפרצופו המאובן של נוספאס, מהלך מטומטם שכואב לדרווזי יותר מאשר לנוספאס, אך נגרם נזק לשני הצדדים. נוספאס מחזיר לו בחבטת קליע ודרווזי מחליט ללכת על בטוח ומרדים את נוספאס בעזרת היפנוזה. נוספאס חשוף להתקפות שהוא ישן!
ברנדון -
אתה זורק פוכדור על האונדור. הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע בהאונדור ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, לכדת האונדור! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
בוויזל -
עכשיו אתה רשמית מאמן בליגת סינו. יש לך חלומות, כוונות, מעשים. יש לך צוות. אתה בטוח בכך, אתה הולך להצליח. להיות מאסטר פוקימונים. אתה יוצא עם טראפינץ' לכיוון העיר איטוליף, ואתם תעברו דרך שביל מספר 102, שביל צר ומפותל שעובר בתוך שדה חיטה. שם אתה פוגש פאנפי [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ed/Spr_4d_231.png[/IMG].
מלפיאן -
אתה חופר לו, וניראה כאילו הוא לא מבין למה אתה ממש מתכוון, אבל הוא מבין בצורה כלשהי שהוא מחוייב לציית לך. אתם ממשיכים לטייל, ומגיעים לשדה חיטה שבתוכו עובר שביל צר ומפותל. על השלט לידך כתוב "דרך 102". בהמשך הדרך, אתם רואים קיובון [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/48/104.png[/IMG].
-
[quote=שניצל מרושע;638648]
מונסטר -
אתה מוציא את נוספאס לקרב הראשון שלו. נוספאס בטוח בעצמו ונרגש מתמיד, אך לא נותן להתרגשות זאת להפריע לו בקרב. הוא מתקדם לעבר דרווזי, שבכלל לא יודע שהוא תחת התקפה, וחובט בו בחוזקה ישר לפנים, ומפיל אותו לצד הדרך. דרווזי מתעשט על עצמו ומבין שמתקיפים אותו, ומגיב מיד באגרוף על חושי לפרצופו המאובן של נוספאס, מהלך מטומטם שכואב לדרווזי יותר מאשר לנוספאס, אך נגרם נזק לשני הצדדים. נוספאס מחזיר לו בחבטת קליע ודרווזי מחליט ללכת על בטוח ומרדים את נוספאס בעזרת היפנוזה. נוספאס חשוף להתקפות שהוא ישן!
.[/quote]
אני אומר לנוזפאס" תשתמש במצפן ואז בחבטת קליע על דרווזי"
-
מלפיאן -
אתה חופר לו, וניראה כאילו הוא לא מבין למה אתה ממש מתכוון, אבל הוא מבין בצורה כלשהי שהוא מחוייב לציית לך. אתם ממשיכים לטייל, ומגיעים לשדה חיטה שבתוכו עובר שביל צר ומפותל. על השלט לידך כתוב "דרך 102". בהמשך הדרך, אתם רואים קיובון [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/48/104.png[/IMG].[/quote]
זה לא ממש מה שניסיתי לאמר, אבל שיהיה.
--
"ובכן צ'ארמנדר, נראה לי שכדאי שתשב בחוץ בקרב הזה. מה שחסר לך עכשיו זה פוקימון אדמה אחרי הוויפינבל ההוא, speaking of which... וויפינבל צא! תקוף את קיובון בקליע זרעים!" אוציא את וויפינבל ואומר לו לתקוף (בהנחה כמובן שיש לו כח להלחם)
-
[CENTER][quote=שניצל מרושע;638648]
זאק -
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ונותן את הפוכדורים שלך לאחות ג'וי. היא מכניסה אותם למכונה שקופה מוזרה, ומפעילה את המכונה. הפוכדורים מתחילים לזהור באור צהוב מהבהב, ולאחר מכן הם מפסיקים, והפוקימונים התרפאו. "שיהיה לך יום בריא!" מאחלת האחות ג'וי במתיקות ומחזירה לך את הפוכדורים. "תודה!" אתה אומר ביציאתך ממרכז הפוקימונים, ולאחר שאתה הולך קצת אתה נתקל במנקי [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/40/056.png[/IMG].
.[/quote]
[COLOR=Blue][B]אני מחייך ואומר: "פוקימון לוחמה! מושלם!", אני שולף פוקדור ומנשק אותו ואז זורק אותו כשאני אומר: "צא סקווירטל!"[/B][/COLOR]
[/CENTER]
-
מלפיאן - אני יודע שלא, אבל הוא פוקימון, למה אתה מצפה... טוב שלא ביקשת ממנו לעשות לך את השיעורי בית במתמטיקה. ואל תדאג, יש לו כוח. אצלי במשחק לא צריך אחרי כל שטות ללכת למרכז פוקימונים. רק אם הפוקימוני מחוסל לגמרי, נגיד אחרי קרב מכון. כל עוד הוא ישב בפוכדור מספיק זמן (והוא כן) הוא יהיה בסדר גמור.
----
צ'ארמנדר עייף, הוא מבין למה אתה רוצה שהוא ינוח. הוא מתיישב לידך, מתחת לגזע עץ בשביל שיהיה לו צל, ונרדם. אתה מוציא את וויפינבל, שמוכן מתמיד לקרב הראשון שלו בפקודת מאמן, נחוש ורוצה לנצח. קיובון מתקרב אליו עם מכת עצם, אך וויפינבל מרחיק אותו עם קליע זרעים ומרחיק אותו ממנו. קיובון מתגלגל מעט אחורה, אך משתמש בבומרנג וזורק את העצם שלו שהיא תפגע בדיוק בראשו של וויפינבל, ולאחר מכן היא חוזרת אליו.
מונסטר - מצפן זאת לא מתקפת לקרב, זאת יכולת. עם היכולת הזאת הוא מסוגל להצביע לך לאן ללכת על מנת לא ללכת לאיבוד, בשביל זה הוא שימושי. במקום זה אני יעשה חבטה...
----
נוספאס רוצה לתקוף, אבל הוא ישן עקב השפעת ההיפנוזה של דרווזי! דרווזי מנצל את הרדמותו של נוספאס ומכניס אגרוף על חושי ישר לתוך בטנו של נוספאס, מה שמעיר אותו. דרווזי בורח משם לתוך היער. שניראה לך שאיבדת אותו, נוספאס משתמש בהרמת מגנט, וממגנט את דרווזי ישר אליו, וחובט בו שוב עם חבטת קליע. ***נוספאס למד הרמת מגנט***
זאק -
אתה מוציא את הפוכדור של סקווירטל, מנשק אותו בשביל לקבל מזל ומוציא את סקווירטל לקרב. סקווירטל יוצא נחוש בדעתו לחסל את מנקי. סקווירטל משתמש בגלגול ופוגע למנקי בבטן, אך מנקי משיב לו במספר חבטות זעם עצבניות ומהירות ולאחר מכן בבעיטה מסובבת שמעיפה אותו רחוק. המנקי הזה הוא לוחם רציני ומסוכן!
-
[quote=שניצל מרושע;638682]מלפיאן - אני יודע שלא, אבל הוא פוקימון, למה אתה מצפה... טוב שלא ביקשת ממנו לעשות לך את השיעורי בית במתמטיקה. ואל תדאג, יש לו כוח. אצלי במשחק לא צריך אחרי כל שטות ללכת למרכז פוקימונים. רק אם הפוקימוני מחוסל לגמרי, נגיד אחרי קרב מכון. כל עוד הוא ישב בפוכדור מספיק זמן (והוא כן) הוא יהיה בסדר גמור.
----
צ'ארמנדר עייף, הוא מבין למה אתה רוצה שהוא ינוח. הוא מתיישב לידך, מתחת לגזע עץ בשביל שיהיה לו צל, ונרדם. אתה מוציא את וויפינבל, שמוכן מתמיד לקרב הראשון שלו בפקודת מאמן, נחוש ורוצה לנצח. קיובון מתקרב אליו עם מכת עצם, אך וויפינבל מרחיק אותו עם קליע זרעים ומרחיק אותו ממנו. קיובון מתגלגל מעט אחורה, אך משתמש בבומרנג וזורק את העצם שלו שהיא תפגע בדיוק בראשו של וויפינבל, ולאחר מכן היא חוזרת אליו.
[/quote]
"בראש" של וויפינבל. כל הפוקימון הזה זה ראש אחד גדול לא?
ואגב, זה יהיה מאוד משפיל אם אני אי פעם אצטרך לבקש ממישהו שיעשה בשבילי את שיעורי הבית במתמטיקה.
--
"וויפינבל, העזר בחיתוך כדי לצמצם את המרחק לקיוובון, ולאחר מכן השתמש באבקת רעל!" אומר לו.
-
מליפאן - באמא שלי אתה כ"כ רציני לפעמים , אין לך חוש הומור ?
ושאמרתי בראש התכוונתי לפנים.
----
וויפינבל מתקרב אל קיובון וחותך אותו ישר באמצע הגוף שלו, במרכז הבטן, חתך ארוך ודק לרוחב הבטן. קיובון מוריד מבטו בשביל להסתכל על הפצע, ושהוא נבהל ומרים את ראשו במהירות, הוא חוטף מנה גדולה של אבקה רעילה שמכסה את כל גופו. קיובון מתחיל להשתעל, וניראה כאילו הוא נחנק מהאבקה. לפני שהוא חוזר לעצמו וויפינבל חותך אותו גם לאורך הבטן, ועכשיו הוא פצוע לגמרי. שוויפינבל מתקרב בשביל לגמור את זה, הוא חוטף מכה רצינית וקולנית של עצם שמתנגשת בדיוק בפלג גופו העליון, לכיוון העיניים. הוא נפצע.
-
[quote=שניצל מרושע;638682]
מונסטר - מצפן זאת לא מתקפת לקרב, זאת יכולת. עם היכולת הזאת הוא מסוגל להצביע לך לאן ללכת על מנת לא ללכת לאיבוד, בשביל זה הוא שימושי. במקום זה אני יעשה חבטה...
----
נוספאס רוצה לתקוף, אבל הוא ישן עקב השפעת ההיפנוזה של דרווזי! דרווזי מנצל את הרדמותו של נוספאס ומכניס אגרוף על חושי ישר לתוך בטנו של נוספאס, מה שמעיר אותו. דרווזי בורח משם לתוך היער. שניראה לך שאיבדת אותו, נוספאס משתמש בהרמת מגנט, וממגנט את דרווזי ישר אליו, וחובט בו שוב עם חבטת קליע. ***נוספאס למד הרמת מגנט***
[/quote]
אני אומר לנוזפאס" תשתמש בחבטת קליע על דרווזי"
-
[quote=שניצל מרושע;638648]עומר -
קלפה מנסה שוב לרכז את האנרגיה שלו באגרוף, ואתה מצליח לראות אור כחול בהיר מאוד סביב אגרופו, אך שהוא מתקדם איתו לעבר פוליוואג האור נחלש, והאגרוף מתפוגג. פוליוואג נוגח בקלפה ומצליף בו עם זנבו. ניראה שקלפה פשוט לא יכול להשתמש באגרוף מגה, אז הוא מפצה על כך עם סטירה מעוררת שפוצעת את פוליוואג. ***קלפה למד סטירה מעוררת*** ניראה כאילו הקרב עומד להיגמר לטובת קלפה, אך פוליוואג משנה את מאזן הכוחות ויורה קרן בועות ישירה אל קלפה!
[/quote]
"קלפה תנפץ את הבועות עם סטירה כפולה ואז תעבור במהירות למכה כפולה משולבת עם סטירה מעוררת כדי ליצור סטירה מעוררת כפולה!" אקרא.
'הפוליוואג הזה חזק. אבל הוא לא בשבילי' אחשוב לעצמי לרגע 'ואולי?'
-
ברנדון -
אתה זורק פוכדור על האונדור. הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע בהאונדור ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, לכדת האונדור! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
[/quote]
"וואו תפסתי האונדום" אני אומר בהתלהבות ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את האונדום
-
[QUOTE=שניצל מרושע;638648]
בוויזל -
עכשיו אתה רשמית מאמן בליגת סינו. יש לך חלומות, כוונות, מעשים. יש לך צוות. אתה בטוח בכך, אתה הולך להצליח. להיות מאסטר פוקימונים. אתה יוצא עם טראפינץ' לכיוון העיר איטוליף, ואתם תעברו דרך שביל מספר 102, שביל צר ומפותל שעובר בתוך שדה חיטה. שם אתה פוגש פאנפי [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ed/Spr_4d_231.png[/IMG].
[/QUOTE]
"קדימה טרפינץ' בוא נתאמן! תשתמש בסופת חול!"
-
[CENTER][quote=שניצל מרושע;638682]
זאק -
אתה מוציא את הפוכדור של סקווירטל, מנשק אותו בשביל לקבל מזל ומוציא את סקווירטל לקרב. סקווירטל יוצא נחוש בדעתו לחסל את מנקי. סקווירטל משתמש בגלגול ופוגע למנקי בבטן, אך מנקי משיב לו במספר חבטות זעם עצבניות ומהירות ולאחר מכן בבעיטה מסובבת שמעיפה אותו רחוק. המנקי הזה הוא לוחם רציני ומסוכן![/quote]
[/CENTER]
[CENTER]
[COLOR=Red][B]אני אומר לסקווירטל: "אני מאמין בך, קפוץ דרך הזנב ותשתמש באקדח מים"[/B][/COLOR]
[/CENTER]
-
[quote=שניצל מרושע;638696]מליפאן - באמא שלי אתה כ"כ רציני לפעמים , אין לך חוש הומור ?
ושאמרתי בראש התכוונתי לפנים.
----
וויפינבל מתקרב אל קיובון וחותך אותו ישר באמצע הגוף שלו, במרכז הבטן, חתך ארוך ודק לרוחב הבטן. קיובון מוריד מבטו בשביל להסתכל על הפצע, ושהוא נבהל ומרים את ראשו במהירות, הוא חוטף מנה גדולה של אבקה רעילה שמכסה את כל גופו. קיובון מתחיל להשתעל, וניראה כאילו הוא נחנק מהאבקה. לפני שהוא חוזר לעצמו וויפינבל חותך אותו גם לאורך הבטן, ועכשיו הוא פצוע לגמרי. שוויפינבל מתקרב בשביל לגמור את זה, הוא חוטף מכה רצינית וקולנית של עצם שמתנגשת בדיוק בפלג גופו העליון, לכיוון העיניים. הוא נפצע.[/quote]
ונהפוך הוא, אני צוחק כמעט מכל דבר. אבל מתמטיקה זה, ארמממ, הכל! אם אני אשחק במשחק הזה מספיק זמן אולי גם תחשף לעוד צדדים של החרפון המתמטי שלי.
--
"וויפינבל, תתאפס על עצמך, קפוץ ובמהלך הקפיצה השתמש בקליע זרעים, מה שגם ירחיק אותך ממנו!" אומר לו בעוד אני נזכר בחוק השלישי של ניוטון.
-
[quote=שניצל מרושע;638648]קודי - קודם כל זה נידורן, לא נידורין. דבר שני אל תדאג, הוא ילמד...
----
נידורן שלך עומד על שלו ומפיל את נידורן של ג'אמפ, אך ג'אמפ מכניס את הנקבה שלו לקצב "נו קדימה, זה כל מה שאת יכולה!?" הוא אומר, ואז נידורן הנקבה משתמשת במתקפה שהזכר שלך עוד לא למד - קצה כפול! הנקבה מתחילה לזהור ולרוץ במהירות, ולאחר זמן מה היא מתנגשת בזכר שלך בחוזקה ומחסלת אותו. "אמרתי לך שאני אנצח" ג'אמפ אומר בהתנשאות ומחזיר את נידורן הנקבה שלו לפוכדור, והולך משם כמו מלך לאחר שהוא הפנה אלייך את הגב באכזריות. אתה מרגיש מושפל. אתה מרגיש שאתה להחזיר לו באותו מטבע, אתה חייב ללמד את הנידורן שלך קצה כפול! אתה רוצה נקמה...
[/quote]
*אני לא ממש טיפוס של נקמה אבל איך שאתה רוצה.*
אני מחזיר את נידורן ורץ למרכז הקרוב לרפאות את שניהם, ואז מחפש פוקימונים לאמן את נידורן ואת טרייקו.