-
[QUOTE=SnitchKick;645179][B][COLOR=royalblue]לרן - אתה מתקדם דרומה לעבר אגם אגמון ואתה מגיע לשם אתה רואה משהו בכניסה עם תפחושת של גרידוס והוא שואל אותך : " לאיזה אזור אתה רוצה להגיע? לאגם עצמו בשביל פיקניק ושחייה? , לאזור הקרבות ? , לאזור אימוני פיזים? , לאזור אימוני מהירות? או אזור אימוני ההתקפה ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1][/COLOR][/B]
"אני באתי לפה בשביל לתפוס פוקימונים חדשים לצוות יש לך מקום להמליץ לי עליו"? אני שואל אותו והולך למקום שהוא אמר
-
[QUOTE=SnitchKick;645179][B][COLOR=royalblue]
[B][COLOR=teal]בויזל - אתה מתקדם אם פיקאצ'ו לכיוון האגם אגמון ואתה מגיע לשם ואתה רואה איש עם תחפושת של גרידוס והוא אומר לך : " לאיזה אזור אתה רוצה להגיע? לאגם עצמו בשביל פיקניק ושחייה? , לאזור הקרבות ? , לאזור אימוני פיזים? , לאזור אימוני מהירות? או אזור אימוני ההתקפה ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
תשלח לי בבקשה עוד פעם את הקישור של הפוקדע כי בטעות מחקתי אותו...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני רוצה קודם כל ללכת לאזור האימונים הפיזי ואז נלך לאזור השחייה מה אתה אומר על זה פיקצ'ו?"
-
[quote=SnitchKick;645179][B][COLOR=seagreen]קאי - חחחח התכוונתי שהוא נצמד לך לרגל ואז מלטף כזה חחח[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]-----------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]קאי - אחרי שאתה מסביר לו הוא אומר "באלבה באלבה " ומוכן למסע , מה תעשה? תוכל להעזר במפה שבעמ' 1[/COLOR][/B][/quote]
אני מתקדם עם באלבזור לדרך מספר אחת.
-
[quote=SnitchKick;645179]
[B][COLOR=blue]טום - " קדימה צ'ארמנדר אתה מוכן " , המאמן : " צא ולפיקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]" , פוקדע : ולפיקס שועל האש ולפיקס תמיד חי עם חבורות של ולפיקסים בהרים למרות שהם פוקימוני אש , הקרב מתחיל מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"צ'רמנדר תתחיל בשריטה ובנהמה ואז בגחלת" אומר
-
[B][COLOR=navy]ג'קסון - אתה מוציא אתה בלאבזור כדי להלחם ברטטה , [/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]הקרב :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]באלבזור משתמש בהצלפת גפן ורטטה קופץ ועומד לנחות על באלבזור עם נשיכה מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]סטטיסטיקה:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]~אין נפגעים~[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]קני - אתה בתוך דרך 1 ואז פיקאצ'ו מבחין שיש קאטרפי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/10.png[/IMG]מאחוריכם , אתה בהתחלה מתעלם ממנו ואז הוא משתמש בחוטים וקשור אותלך ואתה ופיקאצ'ו נופלים וקאטרפי צוחק , וכשאתה נופל הופעל הפוקדע ואומר : " קאטרפי , פוקימו ןהזחל קאטרפי אוהב להשתמש בחוטים שלו כדי להשתעשע באנשים " מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]נאורלנדו - סקוויקטל יוצא מהפוקדור מבולבל מסתכל לצדדים ורואה אותך ולא מבין כלום [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - פרו' אוק' : " גם לך יש בעית זיכרון חח אני פרופסור אוק' "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#556b2f][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#556b2f][COLOR=black]לי - " בודאי לאיזה תרצה? " איך אתה רוצה להתאמן ללהבה? בשריפת עלים לפי דרגה? או מד חוזק של הלהבה? [/COLOR][/COLOR][/B]
[COLOR=#556b2f]
[/COLOR]
[B][COLOR=#556b2f][COLOR=darkorange]זאק- פרופסור אוק' : " שלום זאק אני מצטער פשוט הייתי צריך לעשות פה משהו בחוץ , אתה נראה לי מאוד מוכן לקראת המסע שלך , שיהיה לך בהצלחה תוכל להזכיר לי איזה פוקימון אתה צריך לקבל? "[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=#556b2f]
[B][COLOR=gray]דארקון - אתה מגיע לאזור הספא , אתה שוכב על אבן צובה מאוד חמה בשביל שזה יעשה נעים בגב ואז אתם מקבלים אתה וצ'ארמנדר עיסוי , אתם מסיימים ואתה מרגיש ממש נהדר , ואתה מסתכל על צ'ארמנדר והוא מחייך מרוב כיף מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לרן - " באזור הזה לא תופסים פוקימונים רק מאמנים פוקימוני אש כדי שיתחזקו ויגבירו את כוחם וגם להלחם ולאמן , אז תוכל לבחור מה אתה רוצה לעשות פה "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]בויזל - יש לך אותו כל הזמן בדף הראשון איפה שאתה רשום תלחץ שם וזה יקח אותך ישר לפוקדע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]------------------------------------------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1][COLOR=teal]בויזל - " פיקה פיקה " האיש : " הובחן תלך מפה ימינה לאזור שמה " , אתה מתקדם לאזור האימנים הפיזים ושאתה מגיע לשם אתה רואה עוד איש עם תחפשות הפעם של פוליווירל : " שלום מה תרצה לעשות אימוני דחיפה? אימוני משיכה ? אימוני כוח ההתקפה? אימוני מהירות ?[/COLOR] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]קאי - אתה הולך לדרך מס' 1 וכשאתה עומד להכנס עוצרת אותך שוטרת ג'ני ואומרת : " סליחה לאן אתה חושב שאתה הולך ? "[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]טום - הקרב מתחיל עכשיו![/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הקרב :
צ'ארמנדר משתמש בשריטה וופליקס מתחמק ומשתמש בהצלפת זנב אך צ'ארמנדר משיג אותה עם נהמה וולפיקס נעדף אחורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]צ'ארמנדר משתמש בגחלת וגם וולפיקס ושניהם נפגעים[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]סטטיסטיקה:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]רמה 1 , חיים : 29/38 [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]רמה 1 , חיים : 30/39 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/4.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/COLOR]
-
[quote=SnitchKick;645258]
[B][COLOR=red]נאורלנדו - סקוויקטל יוצא מהפוקדור מבולבל מסתכל לצדדים ורואה אותך ולא מבין כלום [/COLOR][/B]
[COLOR=#556b2f][/COLOR][/quote]
"סקוויקטל תכיר שמי נאורלנדו ואני המאמן החדש שלך,אתה תהיה איתי במסע ואני מבטיח שיהיה לך כיף...אתה מוכן למסע?"אני אומר לסקוויקטל ומקווה שהוא יבין.
-
[QUOTE=SnitchKick;645258][B][COLOR=navy]
[COLOR=darkred][B]קני - אתה בתוך דרך 1 ואז פיקאצ'ו מבחין שיש קאטרפי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/10.png[/IMG]מאחוריכם , אתה בהתחלה מתעלם ממנו ואז הוא משתמש בחוטים וקשור אותלך ואתה ופיקאצ'ו נופלים וקאטרפי צוחק , וכשאתה נופל הופעל הפוקדע ואומר : " קאטרפי , פוקימו ןהזחל קאטרפי אוהב להשתמש בחוטים שלו כדי להשתעשע באנשים " מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]
[COLOR=ro
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"משעשע אותך אהה? אז אתה הפוקימון המושלם בשבילנו" אומר "פיקאצ'ו קדימה תנסה להשתחרר ואחר כך תתקיף אותו בשוק רעם" אומר לו בעודי מנסה להשתחרר
-
[QUOTE=SnitchKick;645258][B][COLOR=navy]
[COLOR=#4169e1][COLOR=teal]בויזל - " פיקה פיקה " האיש : " הובחן תלך מפה ימינה לאזור שמה " , אתה מתקדם לאזור האימנים הפיזים ושאתה מגיע לשם אתה רואה עוד איש עם תחפשות הפעם של פוליווירל : " שלום מה תרצה לעשות אימוני דחיפה? אימוני משיכה ? אימוני כוח ההתקפה? אימוני מהירות ?
[/QUOTE]
"אימון כוח ההתקפה..."
-
[QUOTE=SnitchKick;645258][B][COLOR=navy
[B][COLOR=#556b2f][COLOR=black]לי - " בודאי לאיזה תרצה? " איך אתה רוצה להתאמן ללהבה? בשריפת עלים לפי דרגה? או מד חוזק של הלהבה? [/COLOR]
[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לאיש" מד חוזק של הלהבה"
-
[quote=SnitchKick;645258][B][COLOR=navy]ג'קסון - אתה מוציא אתה בלאבזור כדי להלחם ברטטה , [/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]הקרב :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]באלבזור משתמש בהצלפת גפן ורטטה קופץ ועומד לנחות על באלבזור עם נשיכה מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]~אין נפגעים~[/COLOR][/B][B][COLOR=#556b2f]
[/COLOR][/B][/quote]
בלבזור השתמש בהצלפת גפן לזוז משם ואז בלימה ' אומר לבלבזור
-
[QUOTE=SnitchKick;645258][B][COLOR=navy]COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]דארקון - אתה מגיע לאזור הספא , אתה שוכב על אבן צובה מאוד חמה בשביל שזה יעשה נעים בגב ואז אתם מקבלים אתה וצ'ארמנדר עיסוי , אתם מסיימים ואתה מרגיש ממש נהדר , ואתה מסתכל על צ'ארמנדר והוא מחייך מרוב כיף מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי צ'רמנדר, בוא נלך להתאמן על גחלת!." אני אומר לצ'רמנדר והולך איתו לאזור האימון באש.
-
[quote=SnitchKick;645258][COLOR=#556b2f][B][COLOR=seagreen]קאי - אתה הולך לדרך מס' 1 וכשאתה עומד להכנס עוצרת אותך שוטרת ג'ני ואומרת : " סליחה לאן אתה חושב שאתה הולך ? "[/COLOR][/B]
[/COLOR][/quote]
"סליחה השוטרת ג'ני אבל קרה משהו?"אני שואל אותה מבולבל.
-
[quote=SnitchKick;645258][COLOR=#556b2f]
[COLOR=blue][B]טום - הקרב מתחיל עכשיו![/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הקרב :
צ'ארמנדר משתמש בשריטה וופליקס מתחמק ומשתמש בהצלפת זנב אך צ'ארמנדר משיג אותה עם נהמה וולפיקס נעדף אחורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]צ'ארמנדר משתמש בגחלת וגם וולפיקס ושניהם נפגעים[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]סטטיסטיקה:
[/B][/COLOR][/COLOR][SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG][/SPOILER][COLOR=#556b2f][COLOR=blue][B]רמה 1 , חיים : 29/38 [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]רמה 1 , חיים : 30/39 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/4.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/COLOR][/quote]
"צ'רמנדר שריטה מהר ואז גחלת מטווח אפס לפנים של וולפיקס.." אומר לצ'רמנדר..
-
[CENTER][quote=SnitchKick;645258]
[COLOR=#556b2f] [/COLOR]
[COLOR=#556b2f] [/COLOR]
[B][COLOR=#556b2f][COLOR=darkorange]זאק- פרופסור אוק' : " שלום זאק אני מצטער פשוט הייתי צריך לעשות פה משהו בחוץ , אתה נראה לי מאוד מוכן לקראת המסע שלך , שיהיה לך בהצלחה תוכל להזכיר לי איזה פוקימון אתה צריך לקבל? "[/COLOR][/COLOR][/B]
[COLOR=#556b2f] [/COLOR][COLOR=#556b2f][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#556b2f] [/COLOR]
[COLOR=#556b2f] [/COLOR][/quote]
אני אומר לפרופסור בהתלהבות: "סקווירטל וביחד אנחנו נתפוס את כל הפוקימונים, דרך אגב פרופסור כמה פוקימונים יש?"
[/CENTER]
-
[B][COLOR=darkorange]זאק - " במחוז קנטו יש 151, ואתה לא חייב לתפוס את כולם זה מספיק שיהיה לך 151 בפוקדע , הנה קח את סקווירטל ואיתו אתה מקבל 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה בהצלחה! " מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff]טום - הקרב ממשיך .
[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff]הקרב :
צ'ארמנדר רץ עם שריטה לעבר וולפיקס שטוען כדור אש , כשצ'ארמנדר מגיע וולפיקס שולח את כדור אש וזה פוגע ממש קשה בצ'ארמנדר שגוסס , צ'ארמנדר לא מוותר , וולפיקס רץ כדי לנשוך אך לפני שהוא מגיע צ'ארמנדר משתמש בגחלת שמעיפה את וולפיקס[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]סטטיסטיקה:[/B][/COLOR]
[COLOR=#556b2f][COLOR=blue][B][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]רמה 1 , חיים : 16/38 [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]רמה 1 , חיים : 18/39 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/4.png[/IMG][/B][/COLOR][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][COLOR=seagreen]קאי - שוטרת ג'ני : " אכן כן , יש פה כמה פושעים אנחנו לא נותנים לאף אחד לעבור בלי אישור יש לך פוקדע כדי שאוכל לתת לך אישור לעבור? "[/COLOR]
[COLOR=gray]דארקון - אתה הולך לאימוני שיפור ההתקפות של פוקימוני האש , אתה מסתכל ואתה רואה מלא צ'ארמנדרים עם גחלת על דחלילים ויש להם מד חוזק על גופם , תוכל להצטרף אליהם אך תסביר קודם לצ'ארמנדר[/COLOR]
[COLOR=#808080][/COLOR]
[COLOR=#808080][/COLOR]
[COLOR=#000080]ג'קסון - הקרב ממשיך
[B]הקרב :[/B][/COLOR]
[COLOR=#000080]רטטה רץ אל עבר באלבזור בנשיכה כאשר לפני שהוא מגיע בלאבזור משתמש בהצלפת גפן ופוגע חזק ברטטה , רטטה משתמש בצעקה ומבהיל את באלבזור שלא יודע מאיפה באה לו הנשיכה והוא נפגע , רטטה רץ כדי לדחוף את באלבזור אך באלבזור מתחמק ומשתמש בדחיפה הוא ופוגע.[/COLOR]
[COLOR=navy][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG]רמה 1 , חיים : 15/30[/COLOR]
[COLOR=navy]רמה 1 , חיים : 36/45 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/1.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[COLOR=teal]בויזל - אתה מגיע לאזור שיפורי כוח ההתקפה ואתה מכונות כאלה שמשתמשים בכוח כדי לבדוק את כוחו ואז מצמידים חיישנים של כוח והוא הולך לאימונים לבד בלי שתראה אותו , איך תעודד אותו לעשות את זה?[/COLOR]
[COLOR=black]לי - אתה מגיע לאזור ואתה רואה את כל הצ'ארמנדרים משתמשי םבגחלת לעבר הדחלילים ועליהם מד הכוח של הלהבה , איך תעודד את צ'ארמנדר להתחיל?[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=darkred]קני - פיקאצ'ו תפוס כל כך חזק כנראה שתזדקק לעזור לו בינתיים שקאטרפי ממשיך לצחוק[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=red]נאורלנדו - אתה אומר א תזה לסקוירטל שפתאום יש לו מבט עם אש בעיניים וזה מראה לך שהוא מוכן , לאן תלך ? תוכל להעזר במפה שבע' 1 [/COLOR]
[/COLOR][/B][COLOR=#556b2f][B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=#556b2f][/COLOR]
[COLOR=#556b2f][B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]