-
[quote=Steve;652262][B][COLOR=Red]טיסון~
"בכיף" אומר ג'וני ונכנס להכין את ההמבורגר שלך , עד שהוא מגיע אתה שותה לגימה קלה מהקולה שמרעננת אותך וגורמת לכל הזיעה שלך להיעלם . מיד אז מגיע ההמבורגר העסיסי שלך
"בתיאבון" ג'וני אומר ונכנס לחנות .[/COLOR][COLOR=#3457ee]
[/COLOR]
[/B][/quote]
' תודה אחי ' אומר לג'וני בביטחון תוך כדי שאקח ביס מההמבורגר ' וואו הממבורגר מאוד טעים ' אומר אחרי שאסיים לאכול את הביס
-
[B][color=Red]טיסון~
"בתיאבון בחור !" ג'וני אומר ואתה אוכל את ההמבורגר בהנאה , לחמניה עם סלט ירקות
שבתוכו יש סטיק אנטריקוט , פשוט משגע ! לוגם מהבקבוק ומסיים לאכול כאשר הבטן שלך ..
מלאה .
[/color]
[color="DeepSkyBlue"]דאבל~
"כן..לרכוש.. זה ניראה מאוד יקר אתה יודע מה המחיר של זה ?" היא שואלת אותך
ואתה רואה שכריס מסתכל עליכם ולא מבין מה הולך מה האישה הזאת רוצה .
[/color][/B]
-
[QUOTE=Steve;652362]
[color=#3457EE]מגנוס~
"זה יהיה נחמד מאוד , יש לי עליי 500 שקלים אבל אני לא מוציא עליה יותר מ-300 שקל ..
כמה היא עולה ?" הוא שואל .
[/color]
[/B][/QUOTE]
"לצערי היא הרבה מעבר לתקציב שלך,תג המחיר פה הוא 700"אגיד לו ואחזיר אותה למקום. "אבל אם אתה רוצה תמיד יש לי מצתות אחרות כדוגמת זו" אלך ואביא אותה "מדובר במצית שחורה מצופה בזהב,די דומה לקודמת אבל היא שונה ממנה בכך שיש עליה גילוף של סימן גולגולת לבנה והיא מסוגלת להוציא שני סוגי אש בלבד:הכחולה והאדומה. מאוד מגניבה אם אתה שואל אותי,ותג המחיר שלה הוא בול לתקציב שלך:300." אגיד לו.
-
[quote=Steve;652429][B][COLOR=Red]
[/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
"כן..לרכוש.. זה ניראה מאוד יקר אתה יודע מה המחיר של זה ?" היא שואלת אותך
ואתה רואה שכריס מסתכל עליכם ולא מבין מה הולך מה האישה הזאת רוצה .
[/COLOR][/B][/quote]
"שנייה" אומר לה ואלך לכיוונו של בריס כשהגיעה אומר:"האישה מעוניינת לקנות את חליפת האביר בכמה לעשות לה?".
-
[QUOTE=Steve;652278][B][color=#C002CC]ג'ק~
הוא צוחק ואומר "תודה רבה , שמי ג'וני .. אבל הוט דוג בלחמנייה עולה רק 10 שקלים ..
לכן אחזיר לך את שטר החמישים ואקח 5 שקל מהעודף .. תודה רבה" הוא אומר ומחזיר לך את שטר החמישים "אתה יכול לשבת בשולחן בנתיים .. או בספספלים בחוץ מה שתבחר" הוא אומר ומתחיל להכין את ארוחתך .
[/color][/B][/QUOTE]
"אן בעיה." אומר ואלך לשבת על אחד הספספלים בחוץ, בנתיים אביט על העוברים והשבים..
-
[B][COLOR="Yellow"]אדוארד~
מיד כריס מגיע עם עוד לקוח , הוא רואה שכבר התארגנת לקראת העזיבה ואומר לך
"אמנם אתה פה רק שבוע אבל אתה צריך לזכור שברגע שאני מגיע אתה יוצא להפסקה של 45 דקות
ואז חוזר לכאן ועוזר ללקוחות לבחור מוצרים בזמן שאני בקופה ." הוא אומר לך ונכנס עם הלקוח לחנות כאשר הלקוח מסתובב בחנות ומתחיל להסתכל על החפצים העתיקים שבחנות.
[/COLOR][/B]
'איזה עצבים שאני צריך לחזור לכאן שום דבר מעניין לא קורא כאן'.
'טוב ניראה לי שאלך לאכול משהוא' ואתחיל להתקדם לעבר מקדונלדס.
-
[quote=Steve;652429][B][COLOR=Red]טיסון~
"בתיאבון בחור !" ג'וני אומר ואתה אוכל את ההמבורגר בהנאה , לחמניה עם סלט ירקות
שבתוכו יש סטיק אנטריקוט , פשוט משגע ! לוגם מהבקבוק ומסיים לאכול כאשר הבטן שלך ..
מלאה .[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue]
[/COLOR][/B][/quote]
' וואו זה היה טעים זה ההמבורגר הכי טעים שאכלתי ' אומר לג'וני ' תגיד אתה מכיר הרבה זמן את כריס ' אשאל את ג'וני בסקרנות.
-
[B][SIZE="4"]הודעה חשובה לכולם , אתמול לא הייתי זמין , ומהיום מי שלא יהיה זמין
ולא יודיע , יצא מהמשחק , מי שיגיב פעם אחת ביום ולא יעלה את רמת ההגבות , יקבל אזהרה ובפעם אחרת גם יצא מהמשחק . יום טוב לכולם .[/SIZE]
[color=Red]טיסון~
"תודה רבה טיסון , זה מתכון סודי שלקחתי מסבתא שלי .. ובקשר לשאלה שלך ..
את כריס אני מכיר מהילדות , היינו ביחד בגן .. וגם בתיכון היינו ביחד שם היינו החברים הכי טובים
אני עדיין חבר טוב שלו אך בגלל העבודה הקשר קצת התנתק .. בתיכון הלוואתי ממנו 20,000 שקלים ועד עכשיו החזרתי לו רק 5,000 .." הוא אומר ומנקה את השולחן שלך "מה איתך ? ספר לי קצת עליך .."
[/color]
[color=#C002CC]ג'ק~
אתה יושב ומסתכל על היונים שאוכלים מפירורי הלחם , תוך כמה דקות הארוחה שלך מוכנה ואתה מתיישב לאכול בשולחנות המוצלים אחרי שהחזיר לך את העודף של 5 השקלים . ההוט דוג היה מצוין , אתה לוגם מהקולה הקרה שקיבלת בחינם , בהחלט מרענן .. מסיים לאכול .. נח קצת והנה חלפו להם 45 הדקות שהיו לך להפסקת הצהריים .
[/color]
"מה פתאום , החליפה לא למכירה" הוא אומר , האישה מתאכזבת ושואלת "זה שמור לגראנאדו ?"
כריס מחייך ואומר "כן , את צריכה גם לשלך ?" היא אומרת באכזבה "כן.." כריס מחייך ואומר
"אל תדאגי , אני יזמין לך אחד כזה , הוא עולה 1500 שקלים . "אין בעיה" האישה אומרת ומותחת את החיוך שלה וממלאה את הפרטים שלה אצל כריס "תודה רבה ויום טוב" היא אומרת ויוצאת .
כריס מסתכל עליך ואומר "קדימה ריי , יש לך עבודה .. יש שם את שני הזקנים שעוד לא מצאו את מבוקשם"
[/color]
[color=#d2dd2a] אדוארד~
מצטער אבל התגובות שלך מאוד מאוד מזלזלות ולא מושקעות , יש לך שגיאות כתיב וציפיתי
שתשחק ברצינות , אתה מגיב פעם אחת ביום ואני נאלץ בצער להוציא אותך מהמשחק . מצטער .
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
הנער קצת מתאכזב אבל מאוד שמח לראות שיש גם עוד מצית בתקציב שלו "אהבתי יותר את המצית
של החרטומים אבל המצית השחורה מאוד מגניבה ומתאימה בידיוק לתקציב שלי .. הנה לך 350 שקלים , את ה-50 שקל תיקח לטיפ .." הוא אומר ונותן לך שטר של 200 , שטר של 100 ושטר של 50 . לוקח את המצית הארוזה בקופסא מהודרת קטנה ואומר "להתראות , תודה רבה ויום טוב"
בידיוק לפני שהוא הולך נכנס כריס , בעל החנות לתוך החנות "בוקר טוב לכולם" הוא אומר .
[/color]
[/B]
-
[quote=Steve;654445][B][SIZE=4]הודעה חשובה לכולם , אתמול לא הייתי זמין , ומהיום מי שלא יהיה זמין
ולא יודיע , יצא מהמשחק , מי שיגיב פעם אחת ביום ולא יעלה את רמת ההגבות , יקבל אזהרה ובפעם אחרת גם יצא מהמשחק . יום טוב לכולם .[/SIZE]
[COLOR=Red]טיסון~
"תודה רבה טיסון , זה מתכון סודי שלקחתי מסבתא שלי .. ובקשר לשאלה שלך ..
את כריס אני מכיר מהילדות , היינו ביחד בגן .. וגם בתיכון היינו ביחד שם היינו החברים הכי טובים
אני עדיין חבר טוב שלו אך בגלל העבודה הקשר קצת התנתק .. בתיכון הלוואתי ממנו 20,000 שקלים ועד עכשיו החזרתי לו רק 5,000 .." הוא אומר ומנקה את השולחן שלך "מה איתך ? ספר לי קצת עליך .."[/COLOR]
[/B][/quote]
אחי לפעמים אמא שלי לוקחת לי את המחשב אז אני יערוך את ההודעה שלי כשאני לא יוכל להגיב כמה זמן.
~~~~~~~~~~
' מה יש לי לספר אני תלמיד טוב ולא מזמן התחלתי לעבוד אצל כריס עד עכשיו אני מרוצה ' אומר לג'וני בביטחון ' מה כריס כזה חבר טוב שהוא לא מבקש שתחזיר לו את הכסף ' אומר לג'וני בסקרנות
-
[quote=Steve;654445][B][SIZE=4]הודעה חשובה לכולם , אתמול לא הייתי זמין , ומהיום מי שלא יהיה זמין
[COLOR=#c002cc]
[/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
"מה פתאום , החליפה לא למכירה" הוא אומר , האישה מתאכזבת ושואלת "זה שמור לגראנאדו ?"
כריס מחייך ואומר "כן , את צריכה גם לשלך ?" היא אומרת באכזבה "כן.." כריס מחייך ואומר
"אל תדאגי , אני יזמין לך אחד כזה , הוא עולה 1500 שקלים . "אין בעיה" האישה אומרת ומותחת את החיוך שלה וממלאה את הפרטים שלה אצל כריס "תודה רבה ויום טוב" היא אומרת ויוצאת .
כריס מסתכל עליך ואומר "קדימה ריי , יש לך עבודה .. יש שם את שני הזקנים שעוד לא מצאו את מבוקשם"[/COLOR][COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
"טוב כריס" אני אומר ומתקדם אל שני האנשים המבוגרים.
כשאני מגיע אליהם אני אומר :"שלום לכם רבותי האם אוכל לעזור לכם במה שהוא?" ומחייך חיוך.
-
[B][color=Red]טיסון~
"יפה יפה תמשיך ככה , ואני וכריס עברנו כ"כ הרבה ביחד .. שהוא לא כ"כ לחוץ עם עניין הכסף
בחודש הבא אני אמור להחזיר לו 10,000 שקלים שאני מקבל פיצויים מהמדינה על שהרסו לי את הבית , וכעת אני גר כאן בקרוון, אחר כך הם יבנו לי מחדש את הבית .. כולל הרהיטים והכל .. ויישאר לי להחזיר לו רק עוד 5,000 שקלים שאני צריך לחשוב מאיפה אני מגרד אותם ." אומר ג'וני ומתחיל קצת להיות עצוב .
[/color]
"כן יקירי" אומרת הגברת ובעלה ממשיך לדבר "אנחנו מחפשים משטח שתולים על הקיר ,
עליו אפשר לתלות נשקים ומגן , אני מתכוון גם לקנות עכשיו שתי חרבות זהות ומגן גדול וליצור מזה
פסל מאוד מרשים , האם תוכל לעזור לי ולהציע לי את הנשקים הכי יקרים שיש לכם כאן ?" הוא שואל .
[/color][/B]
-
[quote=Steve;654715][B][COLOR=Red]טיסון~
"יפה יפה תמשיך ככה , ואני וכריס עברנו כ"כ הרבה ביחד .. שהוא לא כ"כ לחוץ עם עניין הכסף
בחודש הבא אני אמור להחזיר לו 10,000 שקלים שאני מקבל פיצויים מהמדינה על שהרסו לי את הבית , וכעת אני גר כאן בקרוון, אחר כך הם יבנו לי מחדש את הבית .. כולל הרהיטים והכל .. ויישאר לי להחזיר לו רק עוד 5,000 שקלים שאני צריך לחשוב מאיפה אני מגרד אותם ." אומר ג'וני ומתחיל קצת להיות עצוב .[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue]
[/COLOR][/B][/quote]
' האאסיח עם פגעתי בך בשאלה שלי ' אומר וארקין את הראש מעט ' מה אבל למה הם הרסו לך את הבית בכלל ?? ' אשאל את ג'וני בסקרנות
-
[QUOTE=Steve;654445][B][SIZE="4"]הודעה חשובה לכולם , אתמול לא הייתי זמין , ומהיום מי שלא יהיה זמין
[color=#3457EE]מגנוס~
הנער קצת מתאכזב אבל מאוד שמח לראות שיש גם עוד מצית בתקציב שלו "אהבתי יותר את המצית
של החרטומים אבל המצית השחורה מאוד מגניבה ומתאימה בידיוק לתקציב שלי .. הנה לך 350 שקלים , את ה-50 שקל תיקח לטיפ .." הוא אומר ונותן לך שטר של 200 , שטר של 100 ושטר של 50 . לוקח את המצית הארוזה בקופסא מהודרת קטנה ואומר "להתראות , תודה רבה ויום טוב"
בידיוק לפני שהוא הולך נכנס כריס , בעל החנות לתוך החנות "בוקר טוב לכולם" הוא אומר .
[/color]
[/B][/QUOTE]
"נחש מה? מכרתי את המצית השחורה עם סמל הגולגולת ב300 שקל!" אגיד לו ואחביא את החמישים שקל בכיס לפני שהוא רואה,אגיש לו את השלוש מאות שקל.
-
[quote=Steve;654715][B][COLOR=Red]
[/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
"כן יקירי" אומרת הגברת ובעלה ממשיך לדבר "אנחנו מחפשים משטח שתולים על הקיר ,
עליו אפשר לתלות נשקים ומגן , אני מתכוון גם לקנות עכשיו שתי חרבות זהות ומגן גדול וליצור מזה
פסל מאוד מרשים , האם תוכל לעזור לי ולהציע לי את הנשקים הכי יקרים שיש לכם כאן ?" הוא שואל .
[/COLOR][/B][/quote]
"טוב רבותי אני ילך ליבודק לכם את זה בינתיים תלכו לשם" אומר ואצביע למקום שבו נמצאים הנשקים בחנות. ואלרח מכן אלך אל כריס ואומר לו את מה שהזקנים רוצים.
-
[B][color=Red]טיסון~
"יש בניין שבונים ליד הבית שלי , בידיוק סיימו לבנות אותו , הוא מוכן והכל .. ושהוציאו את כל המנופים
אחד מהם נפל על הבית שלי , אז עכשיו אני מקבל את הפנטאוז של הבניין עם רהיטים חדשים
והכל על חשבונם .. בגלל רשלנות של המדינה , והיה לי בית מאוד מפואר .." הוא אומר ומחייך
"אני מצטער אבל ניראה לי שההפסקה שלך נגמרה , הגעת לכאן בידיוק לפני 45 דקות ..
תוכל לחזור לדבר איתי מתי שתרצה , לא כדאי שתאחר לעבודה ובמיוחד לא בגללי , לא נעים לי ..
יום טוב היה נעים להכיר אותך" אומר ג'וני ונכנס לדוכן שלו , כדאי שתחזור לעבוד אתה רואה שנכנסים
כמה לקוחות לחנות , כעת המשרה שלך היא לעזור להם לבחור מה לקנות .
[/color]
הם הולכים לפינה של הנשקים .. אתה מספר לכריס מה הם רוצים והוא מחייך ואומר "יש כבר
לוחית מעץ גדולה שעליה מונח מגן , וזה מוכן , הם רק צריכים לבחור שני נשקים ונחבר להם את זה בצורה טובה , המגן נמצא שם" הוא אומר ומצביע על השורה הרביעית של המדפים .. שם אתה רואה את המגן .
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
"מצוין מגנוס תודה רבה" הוא אומר ומבקש ממך להכניס את הכסף לקופה .
"תשמע , עכשיו יש לך הפסקה של 45 דקות .. כי עבדת 6 שעות כבר וזה החוק ..
תוכל לצאת לאכול בקיוסק של ג'וני ." הוא אומר וניגש לקופה
"שתחזור , אתה לא צריך לעבוד בקופה , תוכל ללכת לנוח בחדר מאחורה אני ידליק לך מזגן
שיקפיא אותך , תשחק בסוני פלייסטיישן וברגע שלקוח יגיע תשמע את הפעמון בדלת שמצלצל
ותחזור לעזור ללקוחות " .
[/color]
[/B]