-
[QUOTE=TheChosenOne;651892][B]
[B]Shlomi[/B]
אתה נכנס אל תוך השיחים,אתה רואה שביער יש הרבה פוקימונים
אתה רואה ווארמפלים וזיגזגונים וגם כמה פוצ'יאנות,איפום קופץ מעץ לעץ ופוקימוני חרקכמו קקונה ומטאפוד תלויים מהעצים בשלווה.[/QUOTE]
"תא טוטודייל" אומר ואוציא את טוטודייל "תתקיף את פוצ'יאנה בשריטות ואז זעם!" אומר לו
-
[quote=TheChosenOne;652119][B]LordAbizi[/B]
"אה באמת?" אמר בירץ ולקח את הפוקדור,הוא קירב אותו לפניו ובחן אותו. "תודה רבה" הוא אומר ושם את הפוקדור בכיס.
"קודם כול,הינה הצ'רמנדר שלך" הוא אומר ונותן לך את הפוקדור. "הוא פוקימון מיוחד מאוד וחזק מאוד,אני מקווה שתתחברו אחד לשני".
אתה פונה ללכת אבל לפתע בירץ' עוצר אותך. "מילפאן קוראים לך נכון? תוכל אולי לעזור לי במשהו?"
[/quote]
"יכול להיות. השאלה היא במה מדובר?" אשאל אותו.
-
[B]LordAbizi[/B]
"אתה ראית מה קרה פה הרגע,אני כמובן יפנה למשטרה אבל זה היה הרבה יותר רציני ממה שזה נראה
אני צריך להעביר הודעה לאדם מקרוב אלי,קוראים לו כריס האן,הוא ראש משטרת העיר פטלבורג
עיר לא רחוקה מפה,קצת אחרי העיר אולדייל,תוכל להעביר לו..משהו ממני? זה לא סובל דיחוי".
[B]Shlomi[/B]
טוטודייל יוצא החוצה מוכן לקרב,הוא קופץ על פוצ'יאנה ושורט אותו,פוצ'יאנה נפגע
אבל ממשיך עם מתקפת נשיכה שפוגעת פגיעה ישירה בטוטודייל.
[B]Dark Lugia[/B]
כבר יצאת מהעיר,אתה בדרך 101 שמחברת בין ליטלרוט לאולדייל.
[B]Metagros[/B]
"צא נינקדה!" אתה אומר,נינקדה יוצא החוצה ומסתכל מסביב.
אתם יוצאים לדרך 101,כשאתם מגיעים לכיכר העיר אתה לפתע רואה אדם מבוגר עם משקפיים
גדולים וחליפה חומה "שלום לך" הוא אומר "אתה יודע במקרה איפה המעבדה של פרופסור בירץ'?"
-
[QUOTE=TheChosenOne;652164][B]
[B]Shlomi[/B]
טוטודייל יוצא החוצה מוכן לקרב,הוא קופץ על פוצ'יאנה ושורט אותו,פוצ'יאנה נפגע
אבל ממשיך עם מתקפת נשיכה שפוגעת פגיעה ישירה בטוטודייל.
[/QUOTE]
"קדימה מבט זועם ואז זעם!" אומר לו
-
[quote=TheChosenOne;652164]
[B]Dark Lugia[/B]
כבר יצאת מהעיר,אתה בדרך 101 שמחברת בין ליטלרוט לאולדייל.
[/quote]
אני ימשיך לכיוון העיר פטלבורג
-
[quote=TheChosenOne;652164][B]LordAbizi[/B]
"אתה ראית מה קרה פה הרגע,אני כמובן יפנה למשטרה אבל זה היה הרבה יותר רציני ממה שזה נראה
אני צריך להעביר הודעה לאדם מקרוב אלי,קוראים לו כריס האן,הוא ראש משטרת העיר פטלבורג
עיר לא רחוקה מפה,קצת אחרי העיר אולדייל,תוכל להעביר לו..משהו ממני? זה לא סובל דיחוי".
[/quote]
"אם זה לא יגרום למטורפים כמוהו לדרוס אותי אז אין לי בעיה" אומר לו.
-
[B]shlomi[/B]
טוטודייל משתמש במבט זועם,פוצ'יאנה נבהל וההגנה שלו ירדה.
מיד לאחר מכן טוטודייל זוהר באדום ומתנגש בכוח בפוציאנה,פוצ'יאנה נפגע חזק ובורח משם לשיחים
"טוטודייל!" נוהם טוטודייל,נראה שהוא מבסוט.
[B]Dark Lugia[/B]
אתה ממשיך ללכת,אתה מגיע לסוף של דרך 101 ורואה את הכניסה לעיר אולדייל,עיר קטנה ושלווה.
אתה רואה הרבה אנשים ברחוב מסתובבים,כנראה מחפשים משהו.
[B]LordAbizi[/B]
"בשביל זה אני יתן לך אותו" הוא אומר ומוציא את הפוקדור מהכיס.
"הפוקימון כאן ישמור עליך,אסור לך להשתמש בו בקרבות נגד מאמנים כי זה לא יהיה הוגן,תשמור את הפוקדור שלו בתיק שלך הוא ישמור עליך אם תצתרך, תוכל להפקיד אותו גם אצל כריס."
פרופסור בירץ' הולך רגע לחדר צדדי,וחוזר ובידו מעטפה וקופסא חומה קטנה.
"אסור לך לפתוח את הקופסא הזאת או את המעטפה" הוא אומר "תודה רבה על העזרה שלך
אם אי פעם תצתרך משהו אתה תמיד יכול לפנות אלי".
-
[QUOTE=TheChosenOne;651994][B]Metagros[/B]
[B]Gal[/B]
אתה הולך לדשא שמסביב לשביל,אתה מגלה שם כול מיני פוקימונים בעיקר זיגזגונים ופוצ'יאנות.
פוצ'יאנה אחד גדול מתקדם לעברך ונובח עליך,הפיני מתחבאת מאחורי הרגל שלך.[/QUOTE]
----------------------------------
"הפיני" אני אומר לה, "את פוקימון חזק, את יכולה לנצח אותו ולהגן עלינו ממנו!!!"
"הפיני השתמשי באגרוף נגד הפוצ'יאנה!!!" אני אומר לה בקול רם!
-
[quote=TheChosenOne;652197]
[B]LordAbizi[/B]
"בשביל זה אני יתן לך אותו" הוא אומר ומוציא את הפוקדור מהכיס.
"הפוקימון כאן ישמור עליך,אסור לך להשתמש בו בקרבות נגד מאמנים כי זה לא יהיה הוגן,תשמור את הפוקדור שלו בתיק שלך הוא ישמור עליך אם תצתרך, תוכל להפקיד אותו גם אצל כריס."
פרופסור בירץ' הולך רגע לחדר צדדי,וחוזר ובידו מעטפה וקופסא חומה קטנה.
"אסור לך לפתוח את הקופסא הזאת או את המעטפה" הוא אומר "תודה רבה על העזרה שלך
אם אי פעם תצתרך משהו אתה תמיד יכול לפנות אלי".[/quote]
"אתה יכול לסמוך עליי" אומר לו, אדחף את הקופסא ואת המעטפה עמוק ביותר כדי שאפילו לא אחשוב על לפתוח אותם. את הפוכדור אצרף אל הראשון. לאחר מכן אצא מהמעבדה ואתחיל ללכת לכיוון דרך 101.
-
[QUOTE=TheChosenOne;652164][B]LordAbizi[/B]
[B]Metagros[/B]
"צא נינקדה!" אתה אומר,נינקדה יוצא החוצה ומסתכל מסביב.
אתם יוצאים לדרך 101,כשאתם מגיעים לכיכר העיר אתה לפתע רואה אדם מבוגר עם משקפיים
גדולים וחליפה חומה "שלום לך" הוא אומר "אתה יודע במקרה איפה המעבדה של פרופסור בירץ'?"[/QUOTE]
--------------------
"כן"אני אומר לו,"אבל למה אתה רוצה ללכת לשם?"אני שואל אותו בחשדנות,בעיקבות האירועים שקרו היום עם הפורץ.
-
[QUOTE=TheChosenOne;652197][B]shlomi[/B]
טוטודייל משתמש במבט זועם,פוצ'יאנה נבהל וההגנה שלו ירדה.
מיד לאחר מכן טוטודייל זוהר באדום ומתנגש בכוח בפוציאנה,פוצ'יאנה נפגע חזק ובורח משם לשיחים
"טוטודייל!" נוהם טוטודייל,נראה שהוא מבסוט.
[/QUOTE]
"מממ רק חבל שצ'יקוריטה לא כאן,היא תמיד אהבה להילחם" אומר ואפנה לטוטודייל "קדימה טוטודייל תתקיף עוד פוצ'יאנה עכשיו במבט זועם ואז זעם!" אומר לו
-
[quote=TheChosenOne;652197]
[B]Dark Lugia[/B]
אתה ממשיך ללכת,אתה מגיע לסוף של דרך 101 ורואה את הכניסה לעיר אולדייל,עיר קטנה ושלווה.
אתה רואה הרבה אנשים ברחוב מסתובבים,כנראה מחפשים משהו.
[/quote]
אני ילך לאחד האנשים ויגיד לו:"סליחה אדוני מה קרה?"
-
[RIGHT][I][I][B][I][B][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]שם:רוקט[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/B][/I][/B][/I][/I]
[I][I][B][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]גיל15:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/B][/I][/I][/RIGHT]
[I][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]תמונה:גובה ממוצע, עיניים ירוקות בהירות ושיער חום בהיר,מבנה פנים יפהחיוך חמוד.[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/I]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]רקע:גדל כבן למשפחה בת 6 ילדים הבכור מבינהם.אביו היה מרגל בצוות מגמהוהגיע לתפקיד חשוב שם.[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[RIGHT][B][I][FONT=Arial]בגלל זה רוב חבריו שנאו אותו,כי לא ידעו על סודו.יום אחד נמאס לו מההצקות האלו והוא גילה להם[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Arial].עד מהרה השמועה התפשתה ובצוות מגמה הרגו את אביו.הוא כעס על עצמו כל כך שהרג את אביו.[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Arial]המשפחה שלו חייה עדכה על המשכורת של אביו ורוקט הרגיש שלהביא את המשכורת לביתו זה המעט שיוכל לעשות.הוא עבד קשה אך השהיר לעצמו זמן לאהבת חייו ,גידול פוקימונים.אחיו הקטנים ראו שזה חשוב לו ולקחו על עצמם את האחריות של הבית ומשכורתו.[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Arial]הוא נפרד מהם והבטיח להם שמידי שנה ישלח להם 2000$. [/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Arial][/FONT][/I][/B]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]פוקימון:לרוויטר[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]ציוד: 5 פוקבולים,2 פויישנים.[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]כסף: 200 ₪ [/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]פוקימונים נוספים: [/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]בקשות,הערות:ללכוד פוקימון התחלתי ולהרשם....[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
-
[B]Dark Lugia[/B]
אחד האנשים מסתובב אליך "ילדה אחת נעלמה אתמול וכולם בחיפושים אחריה"
"יש שמועה שהיא נעלמה בצפון העיר" אומרת אחת הנשים "בדרך 103
[B]Shlomi[/B]
טוטודייל מנסה לתקוף אבל פוצ'ינה כבר נעלם בשיחים,נראה שטוטודייל הבריח את רוב הפוקימונים
מסביבכם.
[B]Metagros[/B]
"אני מגיע מהעיר רוסטברו,אני צריך לדבר עם פרופסור בירץ' בעינייני עסקים הוא אומר"
אתה רואה שעל המזוודה שלו רקום ראשי התיבות D.C - ,אתה מבין שהכוונה זה לתעשיות דוון המפורסמות.
"תוכל לסביר לי איך להגיע לשם?" הוא שואל
[B]LordAbizi[/B]
אתה נפרד מפרופסור בירץ' ומתחיל ללכת,אתה מגיע לשער העיר ועובר בו
אתה מגיע לדרך 101,אתה רואה את השביל המסומן שמוביל בין העצים לעיר אולדייל
ולעומת זאת יש את הדרך הלא מסומנת בין העצים,אתה שומע כול מיני נהמות של פוקימונים בין העצים.
[B][COLOR="Red"]אלבז[/COLOR][/B] שמע כרגע אין מקום אבל אם יתפנה אני מבטיח שאני אפנה אליך. [:
-
[quote=TheChosenOne;652237][B]LordAbizi[/B]
אתה נפרד מפרופסור בירץ' ומתחיל ללכת,אתה מגיע לשער העיר ועובר בו
אתה מגיע לדרך 101,אתה רואה את השביל המסומן שמוביל בין העצים לעיר אולדייל
ולעומת זאת יש את הדרך הלא מסומנת בין העצים,אתה שומע כול מיני נהמות של פוקימונים בין העצים.[/quote]
אני אתחיל ללכת בדרך המסומנת, כשכל כמה צעדים אעיף מבט לצדדים לבדוק מה מתרחש בין העצים.