[B]TheChosenOne[/B]
[B]גווספה תוקף בניצוץ אבל סנם חומק, סנם תוקף בנשיכה אבל גווספה חומק ותוקף בחבטה ומעיף את סנם על אחד העצים, "סנם תקוף בנשיכה משולבת עם להביור" צעק המאמן.[/B]
Printable View
[B]TheChosenOne[/B]
[B]גווספה תוקף בניצוץ אבל סנם חומק, סנם תוקף בנשיכה אבל גווספה חומק ותוקף בחבטה ומעיף את סנם על אחד העצים, "סנם תקוף בנשיכה משולבת עם להביור" צעק המאמן.[/B]
[quote=PO ZON;660706][B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר מנסה לעשות את השילוב בין העלי תער לזריקת חול אבל זה לא עוזר עליי התער נהיים כבדים יותר ובייליף מצליחה לחמוק מהם, קמסטר משתמש בספיגה ושואב אנרגיה מבייליף.[/B][/quote]
"כל הכבוד קמסטר עכשיו תשתמש בעלי תער ואז דחיפה צא!"
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר תוקף בעליי תער וגם בייליף העליי תער פוגעים זה בזה ואף אחד לא נפגע.[/B]
[B]קמסטר תוקף בדחיפה ובייליף גם שניהם פוגעים זה בזה, בייליף תקוף בגפן מצליפה אבל אבל קמסטר חומק, קמסטר מנסה לתקוף שוב בדחיפה אבל בייליף חומק, בייליף תוקפת שוב בגפן מצליפה ותופסת את הרגל של קמסטר, קמסטר מנצל את זה שהוא קרוב לבייליף ותוקף אותה בעלי תער ופוגע בבייליף חזק.[/B]
[quote=PO ZON;660866][B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר תוקף בעליי תער וגם בייליף העליי תער פוגעים זה בזה ואף אחד לא נפגע.[/B]
[B]קמסטר תוקף בדחיפה ובייליף גם שניהם פוגעים זה בזה, בייליף תקוף בגפן מצליפה אבל אבל קמסטר חומק, קמסטר מנסה לתקוף שוב בדחיפה אבל בייליף חומק, בייליף תוקפת שוב בגפן מצליפה ותופסת את הרגל של קמסטר, קמסטר מנצל את זה שהוא קרוב לבייליף ותוקף אותה בעלי תער ופוגע בבייליף חזק.[/B][/quote]
"כל הכבוד קמסטר אתה גדול! עכשיו תשתמש בספיגה על מנת לקבל עוד קצת כוח!"
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר מנצל את ההזדמנות ותוקף בספיגה ושואב את הכוח של בייליף, בייליף נפגעת, בייליף מנסה להתאושש אבל קמסטר לא נותן לה הוא תוקף אותה בחבטה ומעיף את בייליף על אחד העצים, בייליף מחוסלת. "הפעם אני לא השתמש בפוקימון ההתחלתי שלי, אני אשתמש בפוקימון חדש שתפסתי, צא פוקבוו להביור" אמרה המאמנת והוציא פוקימון דמוי חזיר[/B]
[IMG]http://www.pokesho.com/img_icon/i_pokabu.gif[/IMG]
[quote=PO ZON;660930][B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר מנצל את ההזדמנות ותוקף בספיגה ושואב את הכוח של בייליף, בייליף נפגעת, בייליף מנסה להתאושש אבל קמסטר לא נותן לה הוא תוקף אותה בחבטה ומעיף את בייליף על אחד העצים, בייליף מחוסלת. "הפעם אני לא השתמש בפוקימון ההתחלתי שלי, אני אשתמש בפוקימון חדש שתפסתי, צא פוקבוו להביור" אמרה המאמנת והוציא פוקימון דמוי חזיר[/B]
[IMG]http://www.pokesho.com/img_icon/i_pokabu.gif[/IMG][/quote]
"מההההההההה יש לך פוקאבו? קטלני בואי נראה מה הוא יודע לעשות...,צא קמסטר תשתמש בזריקת חול כדי לעצור את הלהביור ואז עלי תער צא!"
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר תוקף בזריקת חול ומצליח לעצור חצי ממתקפת הלהביור אבל הוא נפגע מגיצים אשר יצאו מהמפגש בין החול ללהביור, קמסטר מתחיל לתקוף בעלי תער פוקאבו מתקפל כמו ארמגיל וככה נפגע פחות ממתקפת עלי התער, לפתע הוא קם ומתחיל לרוץ במהירות לכיוונו של קמסטר שניראה מופתע, פוקאבו תוקף במתקפה מהירה ופוגע בפגיעה ישירה בקמסטר שנופל על האדמה וניראה פצוע, פוקאבו עומד לתקוף את קמסטר בלהביור.[/B]
[quote=PO ZON;660959][B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר תוקף בזריקת חול ומצליח לעצור חצי ממתקפת הלהביור אבל הוא נפגע מגיצים אשר יצאו מהמפגש בין החול ללהביור, קמסטר מתחיל לתקוף בעלי תער פוקאבו מתקפל כמו ארמגיל וככה נפגע פחות ממתקפת עלי התער, לפתע הוא קם ומתחיל לרוץ במהירות לכיוונו של קמסטר שניראה מופתע, פוקאבו תוקף במתקפה מהירה ופוגע בפגיעה ישירה בקמסטר שנופל על האדמה וניראה פצוע, פוקאבו עומד לתקוף את קמסטר בלהביור.[/B][/quote]
"אין מצב! קמסטר תנסה להתשתמש בעלי תער הצידה כדי להתגלגל מהר ולהתחמק מהלהביור"
[QUOTE=PO ZON;660795][B]TheChosenOne[/B]
[B]גווספה תוקף בניצוץ אבל סנם חומק, סנם תוקף בנשיכה אבל גווספה חומק ותוקף בחבטה ומעיף את סנם על אחד העצים, "סנם תקוף בנשיכה משולבת עם להביור" צעק המאמן.[/B][/QUOTE]
"אני מתחיל להתעייף מהקרב הזה" אני חושב לעצמי
"גווספה תתחמק ולתשתמש בניצוץ בכול הכוח!".
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר מחליט להתאבד על הקרב מכיוון שאין סיכוי שהוא יחמוק, הוא קם במהירות ותוקף את פיקאבו בעלי תער ופיקאבו תוקף בלהביור, לפתע נוצר פיצוץ חזק בזירה קמסטר עף במהירות בגלל הפיצוץ ונופל על האדמה, קמסטר מחוסל, העשן מתפזר ואתה רואה שפיקאבו פצוע מאוד אבל עדיין עומד, אתה נזכר שגיבל שלך גם במצב קשה אבל הוא לא מחוסל עדיין.[/B]
[B]TheChosenOne[/B]
[B]גווספה מחליט לעמוד ולטעון אנרגיה וברגע שסנם מגיע עם המתקפה של הלהביור משולב עם הנשיכה גווספה תוקף בניצוץ הכי חזק שאפשר דבר שגורם לפיצוץ שמחסל גם את גווספה וגם את סנם, הפרופסור מחריז על תיקו. "היה לך רק מזל" אמר המאמן והחזיר את סנם לפוקדור, הוא לוקח את התיק עם הפוקדורים והפוקדע והולך מהמקום. הפרופסור מביא לכל אחד ממכם תיק עם 5 פוקדורים ופוקדע. "אז אתה הולך לדוכן הקרבות של החשמל?" שאל אחד המאמנים.[/B]
[B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr008.png[/IMG][/B]
[quote=PO ZON;661004][B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר מחליט להתאבד על הקרב מכיוון שאין סיכוי שהוא יחמוק, הוא קם במהירות ותוקף את פיקאבו בעלי תער ופיקאבו תוקף בלהביור, לפתע נוצר פיצוץ חזק בזירה קמסטר עף במהירות בגלל הפיצוץ ונופל על האדמה, קמסטר מחוסל, העשן מתפזר ואתה רואה שפיקאבו פצוע מאוד אבל עדיין עומד, אתה נזכר שגיבל שלך גם במצב קשה אבל הוא לא מחוסל עדיין.[/B]
[/quote]
'טוב אין לי ברירה' אני מחזיר את קמסטר לפוקדור שלו ואומר לו:"כל הכבוד קמסטר אני גאה בך!"
אני מסתכל על הפוקדור של גיבל ואומר:"אתה התקווה האחרונה שלי,צא!" וזורק את הפוקדור לאוויר
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל יוצא מהפוקדור הוא ניראה טיפה תשוש אבל מוכן להלחם "טוב פיקאבו שלב עכשיו להביור ומתקפה מהירה" אמרה המאמנת[/B]
[quote=PO ZON;661032][B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל יוצא מהפוקדור הוא ניראה טיפה תשוש אבל מוכן להלחם "טוב פיקאבו שלב עכשיו להביור ומתקפה מהירה" אמרה המאמנת[/B][/quote]
"גיבל תשתמש בחפירה כדי להתחמק ואז תיצא מאחורי פוקאבו ותשתמש בזעם דרקון צא!"
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל עומד במקום ולא זז, הוא מחכה שפיקאבו יגעה וכאשר הוא מגיע גיבל חומר במתקפת חפירה, פיקאבו מאבד הרבה אנרגיה בגלל השילוב הזה, לפתע גיבל יוצא מן האדמה ותוקף את פיקאבו בזעם דרקון ופוגע בפיקאבו במתקפה ישירה שמחסלת את פיקאבו, אתה מנצח בקרב, גיבל קופץ עליך מרוב שמחה ואתם נופלים על הריצפה.[/B]
[B]"אתה מאמן טוב אבל בפעם הבא אתה לא תצליח לנצח אותי, אה ודרך אגב קוראים לי פיבי" אמרה פיבי והחזירה את פיקאבו לפוקדור.[/B]
[B]"טוב אני הולך למכון הפוקימונים שבעיר ספארק" אמרה פיבי והלכה מהמקום.[/B]
[quote=PO ZON;661068][B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל עומד במקום ולא זז, הוא מחכה שפיקאבו יגעה וכאשר הוא מגיע גיבל חומר במתקפת חפירה, פיקאבו מאבד הרבה אנרגיה בגלל השילוב הזה, לפתע גיבל יוצא מן האדמה ותוקף את פיקאבו בזעם דרקון ופוגע בפיקאבו במתקפה ישירה שמחסלת את פיקאבו, אתה מנצח בקרב, גיבל קופץ עליך מרוב שמחה ואתם נופלים על הריצפה.[/B]
[B]"אתה מאמן טוב אבל בפעם הבא אתה לא תצליח לנצח אותי, אה ודרך אגב קוראים לי פיבי" אמרה פיבי והחזירה את פיקאבו לפוקדור.[/B]
[B]"טוב אני הולך למכון הפוקימונים שבעיר ספארק" אמרה פיבי והלכה מהמקום.[/B][/quote]
"היי חכי לי אני יבוא איתך!" אצעק וירוץ אחריה