שלום אנשים
Printable View
שלום אנשים
[quote=shlomii4;658832]שלום אנשים[/quote]
שלום שלומי...
[quote=אלמוגסי;658833]שלום שלומי...[/quote]
היי אלמוג
[QUOTE=NapTime;658828]ליאור אני לא מוצא את התגובה האחרונה שלי אצלך אפילו עם השיטה חחחח[/QUOTE]
חחחחח מה קורה שחר?
סבבה מה איתך מור?
[QUOTE=NapTime;658828]ליאור אני לא מוצא את התגובה האחרונה שלי אצלך אפילו עם השיטה חחחח[/QUOTE]
כך[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=654920#post654920[/url] כנס תגובה אחרי שהגבת הבתי המשך
היי
חזרתי מהצעדה P:
[quote=DarkTiger;658861]היי
חזרתי מהצעדה P:[/quote]
היי דניס...
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Green][B][SIZE=5]שימו לב!
תאריך סיום הבחירות השתנה ל6.7.10!
כדי לתת לשומרי השבת שבפורום להציע את עצמם גם כן![/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[quote=~Tyrael~;658868][FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][SIZE=5]שימו לב![/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=green]תאריך סיום הבחירות השתנה ל6.7.10![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=green]כדי לתת לשומרי השבת שבפורום להציע את עצמם גם כן![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote]
עשיתם בשכל , זה גם ייתן לעוד משתמשים שלא ראו עד 4.7
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=SandyBrown][B][SIZE=4]זה אני עשיתי בשכל Xd
בכל מקרה...[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][I][B][COLOR=Red]שימו לב!
כמה הודעות בנושא הבחירות נמחקו מאחר והם לא עמדו בדרישות![/COLOR][COLOR=Red]
תקראו את הדרישות שוב לפני שאתם מציעים את עצמכם![/COLOR][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[quote=~Tyrael~;658895][FONT=Comic Sans MS][COLOR=sandybrown][B][SIZE=4]זה אני עשיתי בשכל Xd[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=sandybrown]בכל מקרה...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][I][B][COLOR=red]שימו לב![/COLOR][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[I][B][SIZE=7][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]כמה הודעות בנושא הבחירות נמחקו מאחר והם לא עמדו בדרישות![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=7][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]תקראו את הדרישות שוב לפני שאתם מציעים את עצמכם![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/quote]
אני אמור להיות במיסטי..
תראה הודעה במשוב
[quote=DarkTiger;658897]אני אמור להיות במיסטי..
תראה הודעה במשוב[/quote]
גם אני אמור להיות במיסטי
ועדיין לא העלו אותי...
אני באש!!!! יש לי אש ( שריפה לא אש מהדרה ) בעיניים!
אלמוגסי,אתה תהיה מיסטי ב14.7