-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת :"לא הגיוני,עם זה היה [B]סוהרסן[/B] אז המים היו קפואים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR][B][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=אדון פריון;673262][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת :"לא הגיוני,עם זה היה [B]סוהרסן[/B] אז המים היו קפואים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
"צודקת זה באמת מוזר" אומר לה ואחכה כבר שנגיע לטירה
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה את היצור מרים שרביט אתה שומע צעקה שנשמעת כמו "לבימורדה" אתה רואה סימן של נחש אדום כדם מופיע השמיים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה שהסירות מתחילות לנוע מהר יותר ויותר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']כעבור 5 דקות אתה רואה טירה ענקית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה? [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673270][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה את היצור מרים שרביט אתה שומע צעקה שנשמעת כמו "לבימורדה" אתה רואה סימן של נחש אדום כדם מופיע השמיים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה שהסירות מתחילות לנוע מהר יותר ויותר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]כעבור 5 דקות אתה רואה טירה ענקית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה? [/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו זה כמו הסימן של זה שאין לומר את שמו יכול להיות שזה אוכל מוות?" אומר בפחד
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת בפחד :"לא הגיוני אוכלי המוות חזרו אחרי שאתה יודע מי התפוגג,אך האות האפל הוא גולגולת ונחש בתוכה והיא בכלל בצבע ירוק,אני מפחדת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע קול של אישה אומרת :"תלמידים חדשים קדימה טקס המיון הולך להתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"אני מקווה שנהיה באותו בית".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673278][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת בפחד :"לא הגיוני אוכלי המוות חזרו אחרי שאתה יודע מי התפוגג,אך האות האפל הוא גולגולת ונחש בתוכה והיא בכלל בצבע ירוק,אני מפחדת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע קול של אישה אומרת :"תלמידים חדשים קדימה טקס המיון הולך להתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"אני מקווה שנהיה באותו בית".[/FONT][/COLOR]
"כן גם אני מקווה בבית גריפינדור אני מקווה את יודעת אני שמעתי שהרוח של סלית'רין ממש מעצבנת ומפחידה נראה לך שזה נכון?" אומר לספיר
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת :"מי הברון המגואל,שמעתי שהוא רצח את עצמו בגלל שאהובתו נרצחה אז הוא בעצם טיפוס רגיש לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673282][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת :"מי הברון המגואל,שמעתי שהוא רצח את עצמו בגלל שאהובתו נרצחה אז הוא בעצם טיפוס רגיש לא?".[/FONT][/COLOR]
" אבל בכל הוא ה-רוח של סלית'רין הם לא בית כל כך סימפטי ואת יודעת שזה שלא אומרים את שמו בא משם" אומר לספיר
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת :"הוציאו להם שם רע בגלל אתה יודע מי,בגלל תפוח רקוב אחד צריך להרוס עץ שלם של תפוחים משובחים?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673287][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת :"הוציאו להם שם רע בגלל אתה יודע מי,בגלל תפוח רקוב אחד צריך להרוס עץ שלם של תפוחים משובחים?".[/FONT][/COLOR]
"לא אמרתי שהם לא טובים ראית מה זה שאין לו.. נוו כבר זה טיפשי , וולדמורט עשה דברים מדהימים" אומר לה ואדע שהיא תיהיה המומה בגלל המילה שאמרתי
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת :"נכון וולדרמורט עשה דברים מופלאים,אפלים אך מופלאים אם הוא היה בצד הנכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה המום שהיא לא נבהלה מין השם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673292][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת :"נכון וולדרמורט עשה דברים מופלאים,אפלים אך מופלאים אם הוא היה בצד הנכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה המום שהיא לא נבהלה מין השם.[/FONT][/COLOR]
" את צודקת הוא אכן עשה דברים רעים אך מופלאים אבל אני מופתע מזה שלא נבהלת מזה שאמרתי וולדמורט" אומר לה
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"חבר מאז שהארי פוטר ניצח אותו לא צריך לחשוש,בגלל שאתה אמרת קודם אז שיחקתי במשחק שלך".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673299][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"חבר מאז שהארי פוטר ניצח אותו לא צריך לחשוש,בגלל שאתה אמרת קודם אז שיחקתי במשחק שלך".[/FONT][/COLOR]
"תגידי את יודעת כבר כישופים?"אשאל את ספיר
--
תגיד אתה יכול לשנות לה שם אני לא אוהב את השם הזה סיבות אישיות תשנה למשהו מהסרט אפילו להרמיוני לא אכפת לי תודה.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']*כן למה לא פתאום שינו למה שם,נו באמת בנאדם תהיה רציני.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך:"כן אני יודעת לומוס ורפארו".[/FONT][/COLOR]