-
[QUOTE=Blackbeard;811773]על פי דעת הרוב ניתן להגיד שאנשים מסתכלים בצורה חיובית על הדור הזה, חלק לא מתלוננים, חלק דווקא אוהבים אותו וחלק[שאני משתייך אליו] חושבים שהוא מעולה.
מעטים שלא אוהבים אותו ם:
עוד דבר שניתן לראות הוא שאנשים לא אוהבים את האגדיים ויש לכך רוב מוחלט ><
אגב, יש גם רוב מוחלט לגבי זה שכולם אוהבים את התחלתי האש? ם:
הוא פשוט כל כך קוללל אחד הציורים[בעיקר 2 הצורות האחרונות] שנעשו בצורה הכי טובה שיש[/QUOTE]
ברוב מוחלט לא ,יש גם כאלה שאוהבים את טאסטוג'ה ..כמוני ,
כמו שאמרתי פעם ,ההתפתחות של החזיר זה סתם עוד שמן עם קרס,ההתפתחות האחרונה של המים זה כלב ים שהתחרפן ,והאחרון של העשב זה נחש חמוד <:
-
[QUOTE=Blackbeard;811773]על פי דעת הרוב ניתן להגיד שאנשים מסתכלים בצורה חיובית על הדור הזה, חלק לא מתלוננים, חלק דווקא אוהבים אותו וחלק[שאני משתייך אליו] חושבים שהוא מעולה.
מעטים שלא אוהבים אותו ם:
הוא פשוט כל כך קוללל אחד הציורים[בעיקר 2 הצורות האחרונות] שנעשו בצורה הכי טובה שיש[/QUOTE]
הצורה של ההתחלתי אש די בסדר אבל אני שונא אותו בגלל ששוב פעם יש אש/לוחם. הסוגים של המים והעשב לא טובים בהרבה מהאש אז כולם אצלי בערך באותה רמה. נראה לי שאני אתחיל עם הסוג המועדף עלי, המים.
-
אני יתחיל עם העשב לשם שינוי או מים
מה עדיף מהירות או התקפה מיוחדת?
-
התקפות
וההוא מעלי מעלי
רוב האנשים לא אוהב את הדור הזה
הוכח!
-
פוקימון מכוערים אבל הם נראים חזקים ועשו גם שילובים חדשים.
אבל אני לא מבין למה עשו פסדו שהוא דרקון טהור?
-
הוא לא
הוא אפל דרקון
אתה התבלבלת עם קיבאגו 0.0"
קיבאגו הוא לא פדאסו
הפסאדו ה הדרקון עם ה-3 ראשים
-
-
די!!!1!!
אני מת כבר לשחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[quote=Blackbeard;811773]על פי דעת הרוב ניתן להגיד שאנשים מסתכלים בצורה חיובית על הדור הזה, חלק לא מתלוננים, חלק דווקא אוהבים אותו וחלק[שאני משתייך אליו] חושבים שהוא מעולה.
מעטים שלא אוהבים אותו ם:
הוא פשוט כל כך קוללל אחד הציורים[בעיקר 2 הצורות האחרונות] שנעשו בצורה הכי טובה שיש[/quote]
הצורה השניה יפה לדעתי, אבל השלישית לא! (לא שאני כל כך מבין מה הולך שם, צריך לראות את זה בגדול)
ונו באמת, אש/לחימה?! פשוט בושה.
-
[QUOTE=Udragon;812240]הצורה השניה יפה לדעתי, אבל השלישית לא! (לא שאני כל כך מבין מה הולך שם, צריך לראות את זה בגדול)
ונו באמת, אש/לחימה?! פשוט בושה.[/QUOTE]
גם עשו את כל שאר ההתחלתיים רק סוג אחד חבל לדעתי היו צריכים לעשות מים/על חושי ודשא/מעופף בשתי ההתפחויות האחרונות
-
יש לי בנתיים 5
חסר לי פוקימון עשב
ההתחלתי המים(כי אין ברירה)
הפוקיימון נר רוח הזה,הטוטאל שלו חזק ביותר!
דוריזו-החפרפרת
וורגל-הנשר העצום
והפסאדו אגדי
שולטטטטטטט
-
איזה מניאקים אתר סרבי חראים שכמותם מחקו את התמונות של הפוקמונים מהפוקדע הרישמי ועכשיו אני לא יכול לראות את מי לכדתי ואיזה רמה הוא מתפתח יש לכם אולי את האתר פוקאץ משהו כזה?שזה כמו סרבי?
-
לדעתי הדור ה- 5 גרוע
ההתפתחויות הסופיות של ההתחלתיים הן לא מה שאמרו
כלומר אש אופל, עשב לוחם ומים על חושי, זה שמועה????
אין את המתקפות החדשות שלומדים ברמות בינתיים בפוקדס
-
אוף ! אני אובד עצות
אם מי להתחיל? אני תמיד מתחיל עם מים אבל הדור יש לו רק סוג אחד
מצד שני יש את האש שאמנם אני לא ממש אוהב פוקימוני אש אבל הוא היחיד עם שני סוגים
מה לעשות ???
-
[quote=netanel770;813943]אוף ! אני אובד עצות
אם מי להתחיל? אני תמיד מתחיל עם מים אבל הדור יש לו רק סוג אחד
מצד שני יש את האש שאמנם אני לא ממש אוהב פוקימוני אש אבל הוא היחיד עם שני סוגים
מה לעשות ???[/quote]
קח את העשב/מים.
אני לקחתי את האש ואני לא מרוצה..
המתקפות לחימה שהוא מקבל מעפנות והוא ממש איטי,הדבר היחיד שחזק אצלו זה ההתקפה הפיזית.
חבר המליץ על המים,העשב מהיר אבל חלש והמים באמצע כזה..