-
פלופי
זה די אכזרי בהתחשבה בזה שיש לו רגליים קטנות נורא.
--
צ'ארמנדר משליך את פיג'י ונעמד אליו ושורט אותו כמה פעמים פיג'י נאבק ואיכשהו מצליח לצאת מהאחיזה הזו, ואז קם ומנקר את צ'ארמנדר.
דסו
עכשיו, אני לא בטוח אם אתה באמת התכוונת לזה או לא. כי יש את כל הקטע הזה של מתקפות טריוויאליות או לא, אז אני לא בטוח אם אתה באמת רוצה שתצא מתקפת אש, או שזה חלק מהמשחק של הדמות שלך. לעזאזל זה מבלבל.
--
סינדקוויל מתמלא מרץ בעקבות המחשבה על איפום שרוף (lolwut?) ומהגב שבו יוצאת אש, והוא מנסה לעשות משהו שקשור לאש, אבל מהפה שלו יוצא כדור עשן שמתפזר באוויר.
עומר
הרבה יותר טוב.
לרויטר רץ אל סנטרט ונושך אותו. סנטרנט לא היה מוכן ונפגע. סנטרט מצליף עם הזנב שלו בלרויטר ולרויטר קופץ אחורה ומרפה ממנו.ף
dor_rod
סקווירטל רץ אל נידורן וקופץ אליו. הוא מנסה להחזיק בגב של ניודרן, אבל זה קטן מדי, והוא מספיק להתיז עליו קצת מים, אם כי לא יותר מדי ואז הוא נופל ממנו. נידורן מתקרב אליו ושורט אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;827092
דן
זהו, עכשיו זה בסדר. רשום.
התחלה:
אתה מתעורר בביתך בפלאטיום, כשהשמש כבר עלתה אך לא הספיקה עדיין לעלות גבוה מדי.
[/QUOTE]
קיבלתי כבר את דריניטי?
--
קם ומתארגן ליום החדש הולך למכשף העיר לפגוש אותו לפני המסע שלי
-
[QUOTE]דסו
עכשיו, אני לא בטוח אם אתה באמת התכוונת לזה או לא. כי יש את כל הקטע הזה של מתקפות טריוויאליות או לא, אז אני לא בטוח אם אתה באמת רוצה שתצא מתקפת אש, או שזה חלק מהמשחק של הדמות שלך. לעזאזל זה מבלבל.
--
סינדקוויל מתמלא מרץ בעקבות המחשבה על איפום שרוף (lolwut?) ומהגב שבו יוצאת אש, והוא מנסה לעשות משהו שקשור לאש, אבל מהפה שלו יוצא כדור עשן שמתפזר באוויר.[/QUOTE]
הקטע זה שאין לי מושג מה זה מתקפות טריוויאליות ><
יעני דחיפה/להביור/נהמה וכאלה?
------
אני הולך כמה צעדים אחורה כדאי לצאת מהעשן.
"אוקי סינדקוויל, תנסה לרוץ ולדחוף את איפום!" אני צועק אל תוך העשן, בתקווה שסינדקוויל יצליח במתקפה.
-
[QUOTE=LordAbizi;827092]סטיבן
ידעתי!! ידעתי שתטעה ותכתוב [b]זורק [/b]את הפוקירשת, כי לזרוק את הפוקירשת לא יעשה כלום.
--
סינדקוויל דוחף את הופיפ. הופיפ מסתובב ואז דוחף את סינדקוויל. אתה זורק את הפוקרשת, שפוגעת בהופיפ.... ופשוט נופלת מטה, כי לא ככה פועלת פוקירשת!!
[/QUOTE]
בתקווה שהזריקה פגעה בהופיפ עוד אני רץ לפוקירשת מרים אותה, רץ לכיוון הופיפ עוטף אותו ברשת, סוגר את הלהב ומצפה בתקווה ללכידתו.
-
דן
לא, אתה תקבל אותו מאוקוס.
ועכשיו אני אתאר לך בפירוט איך הגעת ממקום למקום, כדי שתוכל לנקוט בגישה זו בעצמך בעתיד.
--
אתה יוצא מביתך ועובד בכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל אחרי השילוט, ורואה שלט עם שני עיגולים כחולים שיוצאים מהם פסעים צבעוניים להרבה מקומות, וזה הסימן המוסכם של הכישוף. אתה עוקב אחרי השלט ומגיע לבניין שיש עליו את הסמל הזה, וזו הכישופייה.
דסו
אה...
אבל נתתי בדף הראשי הגדרה מדוייקת של מתקפה טריוויאלית. מתקפה טריוויאלית היא מתקפה ש:
1. אופן הביצוע ברור מהשם
2. יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה
3. לא נדרש תחכום רב מדי לביצוע המתקפה.
בשלוש מתקפות שנתת, הראשונה והאחרונה הן אכן מתקפות טריוויאליות.
--
סינדקוויל רץ אל איפום ודוחף אותו, גם בזכות זה שאיפום לא צפה מראש את ההתקפה. איפום קופץ אל סינדקוויל ומכה בו עם הזנב שלו.
סטיבן
אתה רץ אל הפוקירשת, מרים אותו פותח ועוטף בה את הופיפ. הקסם של הפוקירשת מתחיל לפעול, והפיקרשת משנה את גדולה, והופיפ מתכווץ בהדרגתיות, עד שזה נעצר. לכדת הופיפ; יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;830130]
סטיבן
אתה רץ אל הפוקירשת, מרים אותו פותח ועוטף בה את הופיפ. הקסם של הפוקירשת מתחיל לפעול, והפיקרשת משנה את גדולה, והופיפ מתכווץ בהדרגתיות, עד שזה נעצר. לכדת הופיפ; יעודכן מיד.[/QUOTE]
אני צועק "יש, תפסנו הופיפ!" ואומר לסינדקוויל "תראה, יש לנו חבר חדש" ומוציא את הופיפ להיכרות.
-
[QUOTE=LordAbizi;830130]דן
לא, אתה תקבל אותו מאוקוס.
ועכשיו אני אתאר לך בפירוט איך הגעת ממקום למקום, כדי שתוכל לנקוט בגישה זו בעצמך בעתיד.
--
אתה יוצא מביתך ועובד בכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל אחרי השילוט, ורואה שלט עם שני עיגולים כחולים שיוצאים מהם פסעים צבעוניים להרבה מקומות, וזה הסימן המוסכם של הכישוף. אתה עוקב אחרי השלט ומגיע לבניין שיש עליו את הסמל הזה, וזו הכישופייה.
[/QUOTE]
נכנס לכישופייה ומחפש את המכשף אוקוס
-
[quote=LordAbizi;827673]
עומר
הרבה יותר טוב.
לרויטר רץ אל סנטרט ונושך אותו. סנטרנט לא היה מוכן ונפגע. סנטרט מצליף עם הזנב שלו בלרויטר ולרויטר קופץ אחורה ומרפה ממנו.ף
.[/quote]
"עכשיו לרויטר בא נסינים עם זה תשתמש בחבטה!" אני פוקד עליו ומכין פוקרשת אחת
-
סטיבן
סינדקוויל והפיפ משוחחים מעט, ולמען האמת זה די משעמם כי אין לך מושג מה הם אומרים.
דן
אתה נכנס לכישופייה, ומתחיל להסתובב שם, ואז אחד המכשפים שלבוש בגלימות סגולות רבות וניגש אליך.
"מה הינך מחפש כאן ללא ליווי?" הוא שואל
עומר
קרבות אצלי בדרך כלל לא נגמרים כל כך מהר. אל תצפה שזה יגמר [b]נורא[/b] מהר. אני משתדל להגיע למהירות קרב אופטימלית.
--
לרויטר קופץ אל סנטרט וחובט בו. סנטרט מתקרב אל לרויטר ונושך אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;831559]
דן
אתה נכנס לכישופייה, ומתחיל להסתובב שם, ואז אחד המכשפים שלבוש בגלימות סגולות רבות וניגש אליך.
"מה הינך מחפש כאן ללא ליווי?" הוא שואל.[/QUOTE]
מסתכל עליו ואומר לו אני מחפש את המכשף אוקוס כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי
התוכל לעזור לי למצוא אותו?
-
דן
"כן, בוודאי. אוביל אותך אליו" הוא אומר, מסתובבו מתחיל ללכת ל"עומק" הכישופייה.
-
[QUOTE=LordAbizi;831559]סטיבן
סינדקוויל והפיפ משוחחים מעט, ולמען האמת זה די משעמם כי אין לך מושג מה הם אומרים.
[/QUOTE]
לאחר שאני מבין שהם סיימו להכיר אני מחזיר את הופיפ לפוקירשת, לא לפני שאני אומר להם "אנחנו צריכים ללכת לכישופייה שירפאו אתכם" והולך איתם לכישופייה הקרובה.
-
[quote]אה...
אבל נתתי בדף הראשי הגדרה מדוייקת של מתקפה טריוויאלית. מתקפה טריוויאלית היא מתקפה ש:
1. אופן הביצוע ברור מהשם
2. יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה
3. לא נדרש תחכום רב מדי לביצוע המתקפה.
בשלוש מתקפות שנתת, הראשונה והאחרונה הן אכן מתקפות טריוויאליות.
--
סינדקוויל רץ אל איפום ודוחף אותו, גם בזכות זה שאיפום לא צפה מראש את ההתקפה. איפום קופץ אל סינדקוויל ומכה בו עם הזנב שלו.[/quote]
אוקי, פספסתי את זה.
----
"סינדקוויל רוץ לעוד מתקפת דחיפה! תנסה לפגוע בו אפילו שאני ינסה להתחמק!"
-
[QUOTE=LordAbizi;833335]דן
"כן, בוודאי. אוביל אותך אליו" הוא אומר, מסתובבו מתחיל ללכת ל"עומק" הכישופייה.[/QUOTE]
עוקב אחריו ובנתיים שואל אותו
האם המכשף עסוק כרגע ?
-
סטיבן
אתה מחזיר אותם וחוזר חזרה לבארק. אתה הולך לכישופייה, ומבקש מאחד מהם שיירפא את הפוקימונים שלך.
"זה יעלה מטבע ארד אחד" הוא אומר לך.
דסו
[b]אתה[/b] תנסה להתחמק?
--
סינדקוויל רץ אל איפום ודוחף אותו שוב. איפום קופץ בתגובה ודוחף גם הוא את סינדקוויל.
דן
המכשף מגחך נוכח השאלה.
"לכאורה, מעולם המכשף העליון אינו עסוק. אך ידוע לכל שהוא תמיד עושה משהו. אין אנו חזקים מספיק כדי שנוכל להבין בדיוק מה הוא עושה" הוא אומר ואתם מגיעים למכשף אוקוס. הוא יושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה בא לבקש ממך פוקימון" הוא אומר לאוקוס.
"אה.. זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.