-
[quote=מאסטר פלריון;821720]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זה לא משנה אם תגן עליה הכדור הזה ברגע שהוא קולט את המטרה שום דבר אבל שום דבר לא יכול לפגוע בו!",אתה רואה שהכדור פלדה הזה עוקף אותך והוא פוגע במיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני חושב:"הוא עוקב אחרי מי שהותקף?", "מיגמרו חזרי!"אני צועק ואז מסביר לעומר:"אם מי שהותקף מתחלף אז הסכנה חלפה "צא בטרי" אני צועק ומקווה שהוא הוא לו יותר מידי פצוע
-
[quote=מאסטר פלריון;820947]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*הוא יודע חבטה לא שריטה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]סינדווקויל מתחבא מאחוריך בגלל שהוא מפחד מין הקוויבה הזה,אתה מבין שרק נס יעזור לך,אתה רואה את הילד מתקרב אליך ואומר לך:"אני אקרא לפרופסור בינתיים תעסיק את הפוקימון הזה",אתה רואה את הילד רץ אל עבר המעבדה.[/FONT][/COLOR][/quote]
"קדימה סינדקוויל חבטה!" אני אומר
-
[quote=מאסטר פלריון;820319][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]צ'רמנדר רץ לעברו של הפוקימון הפראי שמתחיל לברוח בגלל הלהבה של צ'רמנדר,הילד אומר לך:"תודה רבה,זה היה אודיש הוא הציק לי הרבה זמן הוא פוקימון עשב אז הוא מפחד מהאש".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לילד: "יופי, תזהר רק בפעם הבאה, טוב הלכתי, ביי", ואז אני ממשיך בדרך כדי לחפש פוקימון ללכוד.
-
[B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]פוד אומר לך:"אני מבין שהתחלת עם פוקימון מסוג עשב,אתה רוצה להילחם נגדי בקרב אחד על אחד",אתה רואה את שני האחים האחרים דנטו וקרון יושבים על איזשהו סלע קטן בצד העיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"בינתיים יש לנו פה רק את המרפאה,את חדרי האורחים ואת מכונת ההחלפות האצטדיון של בנוי עדיין בגלל שהקמנו את המרכז הזה רק לפני מספר ימים בערך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את וולקנר קם מין הסלע שעליו הוא נח והוא ממשיך בדרכו לכיוון דרך מספר אחד,אתה רואה את פוקאבו מתרגש לקראת הקרב הראשון שלו אתה רואה את פלריון שגם הוא להוט לקראת הקרב,פלינט אומר לך:"שאני אתחיל או שאתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*המיג'ומרו שלך כבר נפגעה מהמתקפה זהו היא לא יכולה להתחמק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אין בעיה ממש אין בעיה שאתה מחליף,האמת,לירון תחזור,צא גליסקור אלוף מעופפי האדמה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה לפניך גליסקור ענק ומרהיב שכנראה יכול לנצח אותך במתקפה אחת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]יש לעומר גליסקור![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דנטו אומר לך:"תגיד לי מה סוג הפוקימון שלך,כי רק ככה אנחנו נלחמים,זה היה ככה גם במכון שלנו",אתה רואה את השמש הבוהקת בשמיי הבוקר של העיירה מרופי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ודרך מספר אחד ואתה רואה שיח קטן שבתוכו יש משהו שזז,אתה מרגיש את הרוח הקלילה של בוקר שמישי של יום שבת מתחילה לנשב,אתה מרגיש את הפוכדור של הצ'רמנדר שלך משחק לך ביד.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*אני מבקש תגובות מושקעות עוד שניים כאלה ואתה עף![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה שומע את קולו וקטן והמפוחד של סינדווקויל שלא מוכן להילחם נגד הקוויבה הפראי הזה בגלל שהקוויבה הזה בטוח יותר חזק ממנו,אתה רואה את העיניים האדומות והכועסות של אותו קוויבה פראי שרוצה להתקיף כבר את הפוקימון החלש שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]כעונש למי שלא משקיע בתגובות שלו [קיבל כוכב אדום]בפעם הבאה שאני מגיב אני דופק לו את המשחק [גורם לו דברים רעים],לעומת זאת מי שמשקיע בתגובות שלו[מעל ארבעה שורות [B]מלאות[/B]]ויקבל כוכב כחול אני נותן לו אוטומטית לנצח בקרב[תחשבו על זה אם אתם משקיעים בקרב מכון],רק שתדעו לפעמים אני דופק שחקנים סתם בשביל הכיף.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;822809][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]פוד אומר לך:"אני מבין שהתחלת עם פוקימון מסוג עשב,אתה רוצה להילחם נגדי בקרב אחד על אחד",אתה רואה את שני האחים האחרים דנטו וקרון יושבים על איזשהו סלע קטן בצד העיר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותם "אתם סוג של מכון שבו מנהיג המכון משתנה בהתאם להתחלתי שהיריב בוחר?", אומר לפוד "אני מוכן לקרב" ואומר לטסוטג'ה "קרב המכון הראשון שלנו! אתה מוכן?" וחושב לעצמי כמה אני רוצה לנצח את קרב המכון הזה ולזכות בתג הראשון.
---------------------
חשבתי שהתכוונת לקצת תגובות.
התגובה למעלה היא מספיק מושקעת?
-
[quote=מאסטר פלריון;822809]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דנטו אומר לך:"תגיד לי מה סוג הפוקימון שלך,כי רק ככה אנחנו נלחמים,זה היה ככה גם במכון שלנו",אתה רואה את השמש הבוהקת בשמיי הבוקר של העיירה מרופי.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לדנטו"סוג הפוקימון שלי הוא אש והפוקימון צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר שלי לא יודע מתקפת אש רק רגילות.אז נגד מי אני נלחם?"
-
[B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]*זה מושקע מספיק בשביל לא לקבל כוכב אדום אבל זה לא מספיק בשביל לקבל כוכב כחול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]פוד מסתכל אליך במבט משונה ואומר לך:"טוב אם תנצח אותי תקבל את תג המכון אבל לא יהיה בו שום צורך כאן,זה הוא מחוז האורטלון ולא מחוז אישו הבנת התג המשולש שייך לאישו,כאן אנחנו מאמנים ולא מנהיגי מכון".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קרון אומר לך:"נגדי,אתה תילחם נגדי אני אשף המים של מחוז אישו,אני זה שניצח מאמנים גדולים עם פוקימוני עשב וחשמל בעוד שלי היו רק פוקימוני מים,אתה מוכן לקרב נגדי?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;822834]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קרון אומר לך:"נגדי,אתה תילחם נגדי אני אשף המים של מחוז אישו,אני זה שניצח מאמנים גדולים עם פוקימוני עשב וחשמל בעוד שלי היו רק פוקימוני מים,אתה מוכן לקרב נגדי?".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לקרון"אין בעיה.לפי מהשאמרת אתה לוחם חזק ולא תהיה לך בעיה עם פוקימון אש."
אני מוציא את צ'ימצ'אר לקרב ואומר לו"תקשיב אנו עכשיו הולכים להילחם נגד מאמן מסוג מים.אז היה לך בעיה.אבל אני סומך עליך שתצליח להביס תפוקימון שלו" אני אומר לקרון"תוציא תפוקימון שלך"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קרון אומר לך:"צא הינפו אני בוחר בך ידידי!",אתה רואה לפניך הינפו יפה וחזק,אתה מבין שזהו אות שאומר שמתחיל את הקרב,אתה רואה דמיון בין הצ'ימצ'אר שלך לבין ההינפו של קרון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לקרון יש הינפו,אתה נלחם מול קרון.[/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר פלריון;822809]
[COLOR=red][FONT=Arial]*המיג'ומרו שלך כבר נפגעה מהמתקפה זהו היא לא יכולה להתחמק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אין בעיה ממש אין בעיה שאתה מחליף,האמת,לירון תחזור,צא גליסקור אלוף מעופפי האדמה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה לפניך גליסקור ענק ומרהיב שכנראה יכול לנצח אותך במתקפה אחת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]יש לעומר גליסקור![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"אוי לא לעומר יש היתרון חשמל לא משפיק על אדמה.." אני חושב לעצמי ואז אני אומר לעומר:"עומר אתה ישתתפתה באיזה שהיא ליגה בין כל המחוזות שעברת?" ואז אומר לבטרי:"בטרי בבקשה תתאמץ אתה יכול לעשות את זה אל תפסיד עכשיו תשתמש במכת חשמל על עצמך בשביל ליטעון את עצמך !" ואז חושב:"אני זוכר שפעם קראתי בספר שאם פוקימון משתמש על עצמו במתקפה מהסוג שלו הוא מקבל יותר כוח" ואז אומר לבטרי:"עכשיו תשתמש באגרוף חשמל עם כל הטעינה שלך!"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר עונה לך:"לא רק שהשתתפתי בכול הליגות גם זכיתי,נלחמתי מול כול האליט פור של כול המחוזות וניצחתי אותם,סירבתי לקבל עליי את התואר אלוף ליגת סינו אלא רציני לקבל את אלוף ארבעת המחוזות,עכשיו לעינינו גליסקור מספריי-אקס!",אתה רואה את הגליסקור של עומר מתקרב אל עברו של האלקיד שלך בעזרת ידיו המסוכנות.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;822840][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קרון אומר לך:"צא הינפו אני בוחר בך ידידי!",אתה רואה לפניך הינפו יפה וחזק,אתה מבין שזהו אות שאומר שמתחיל את הקרב,אתה רואה דמיון בין הצ'ימצ'אר שלך לבין ההינפו של קרון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לקרון יש הינפו,אתה נלחם מול קרון.[/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אוקי צ'ימצ'אר תתחמק מכול התקפה מים שינפו ישתמש בה.צ'ימצ'אר תרוץ אל ינפו ואז תשתמשבשריטות חזקות על פרצופו של ינפו"
-
[quote=מאסטר פלריון;822844][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר עונה לך:"לא רק שהשתתפתי בכול הליגות גם זכיתי,נלחמתי מול כול האליט פור של כול המחוזות וניצחתי אותם,סירבתי לקבל עליי את התואר אלוף ליגת סינו אלא רציני לקבל את אלוף ארבעת המחוזות,עכשיו לעינינו גליסקור מספריי-אקס!",אתה רואה את הגליסקור של עומר מתקרב אל עברו של האלקיד שלך בעזרת ידיו המסוכנות.[/FONT][/COLOR][/quote]
"בטרי תשתמש בטעינה שלך בשביל אגרוף חשמל בכל הכוח שלך נגד מספרי האקס שלו!" אני צועק לבטרי בזמן שאני נלחץ מה יקרה ואז נזכר שלבטרי יש שני ידיים "בטרי תשתמש באגרוף חשמל עם שתיי ידיך!" אני צועק אליו ומסתכל על גלייסקור עם מספרי האקס הזוהרות שלו מתקרבות עליי במהירות שיא ואומר לבטרי:"עכשיו מהר! אל תוותר לו בשום מחיר אתה יכול לנצח!" אני צועק
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את האלקיד שולח את אגרופי החשמל שפוגעות אך לא משפיעות על הגליסקור של עומר,אתה רואה את האלקיד שלך נפגע בגלל מספרי-האקס של גליסקור,אתה רואה הבעה מאוכזבת על פניו של עומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הינפו מוכן לקרב ואת צ'ימצ'אר מוכן יותר לקרב,דנטו אומר:"אני השופט של הקרב הזה,כול צד רשאי להשתמש אך ורק בפוקימון אחד,הקרב יגמר שצד אחד לא יכול להילחם,האם זה ברור",קורן אומר לדנטו:"כן זה ברור,לך זה ברור ליאור?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;823053][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את האלקיד שולח את אגרופי החשמל שפוגעות אך לא משפיעות על הגליסקור של עומר,אתה רואה את האלקיד שלך נפגע בגלל מספרי-האקס של גליסקור,אתה רואה הבעה מאוכזבת על פניו של עומר.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"בטרי אל תוותר! אני בוטח בך!" אני צועק ומזיל דמעה בעודי יודע כבר שאני יפסיד ואז אני חושב מה אומר לאמי אני כל כך מפסידן? אני חושב לעצמי:"לא רק יכולתי לפתח גם את בטרי היה לי סיכוי לנצח אני ינסה לפחות.." אני צועק בעצבות:"בטרי התפתחות!" ואז אני מצפה ליראות מה קורה אך אני חושב לעצמי:"אם אני הולך להפסיד אני הולך להפסיד בכבוד!
"בטרי תשתמש במכת חשמל על כל הסביבה שלך עכשיו! תהמהם את גלייסקור ותיתן לו אגרוף חשמל בפרצוף אתה יכול לנצח!"