-
[QUOTE=Yust;843736][SIZE=2][COLOR=red][U][B]צ'אר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"אין לי שום התנגדות, כמה שיותר יותר טוב" אומר פי'צו ומחייך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"תודה רבה לכם שנתתם לי הזדמנות לטהר את שמי ולהיות בצוות כזה נהדר, ברור שאני רוצה להיות בצוות שלכם"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]- - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]כל הכבוד! יש לך חבר חדש בצוות[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/345.png[/IMG] ליליפ, פרטים ומתקפות יעודכנו מיד לאחר השאלה הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]האם תרצה להביא כינוי לחבר החדש?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני חושב שאני אקרא לו ליפ
----------------------------------
״יופי ליפ״ אני אומר בחיוך ״עכשיו, בגלל שהיית פעם בצוות רוח המוות אתה בטח מכיר פושעים ואתה יודע איפה הם. אז אתה יודע במקרה איפה נמצא ׳בלדרום האיום׳?״
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המתקפות של שלוס הם: ירית בוץ,בוץ עזר והתקשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"לא ניראה לי שהקסמה תעבוד עליו הוא יצור מגעיל ולא אכפת לו מאף אחד" אומר שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"יש לך עוד רעיונות" שואל פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][U][B]צ'אר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"האמת שכן, הוא נמצא לא כל כך רחוק מפו ליד העץ הגדול, הוא תמיד נמצא שם" אומר ליפ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]" ההליכה לשם תכך כחמש דקות אבל יש סיכוי גדול שנפגוש אויבים בדרך" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;843815][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המתקפות של שלוס הם: ירית בוץ,בוץ עזר והתקשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"לא ניראה לי שהקסמה תעבוד עליו הוא יצור מגעיל ולא אכפת לו מאף אחד" אומר שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"יש לך עוד רעיונות" שואל פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/quote]
אוקיי שלוס אני רוצה שאתה תתקשה בזמן שאני ופיצו נתקוף אותו, לאחר שאנחנו נותש(כמובן לא יתעלפו רק יותשו) אתה תיכנס ותתקוף בשיא הכוח אחרי שאתה עם הגנה גבוהה בסדר?
יכול להיות שאנחנו אפילו לא נהיה חייבים את העזרה שלך אבל תיהיה מוכן בכל רגע טוב?
-
[QUOTE=Yust;843815][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]"האמת שכן, הוא נמצא לא כל כך רחוק מפו ליד העץ הגדול, הוא תמיד נמצא שם" אומר ליפ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]" ההליכה לשם תכך כחמש דקות אבל יש סיכוי גדול שנפגוש אויבים בדרך" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
״אוקיי״ אני אומר ״נצטרך למשוך כמה שפחות תשומת לב. בואו״ אני אומר והולך בשקט לעבר העץ.
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"קדימה בואו נעשה את זה" אומר פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"בוא נקרע לו את הצורה" מוסיף שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]על פי התוכנית שלוס רץ לכיוון קורפיש ומשתמש בהתקשות ללא הפסק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש מסתכל עליו ואומר "שלוס מה אתה עושה כאן, אתה אמור לקרוע את הצורה של הצוות ההצלה המעפן שחושב שיכול לנצח אותי חח"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]לאחר ששלוס התקשה מספר רב של פעמים הוא אומר לקורפיש "אני לא יחסל אותם אלה יחסל אותך חלאה" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש כועס ורץ לשלוס ותופס אותו בתפיסת צבט וזורק אותו בחוזקה על הקיר אך מוריד לו רק 4 נקודות חיים בגלל ההתקשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"נו קדימה תצאו אני יודע שאתם כאן" צועק קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם הולכים הכי בשקט שאתם יכולים עד שלפתע אתם רואים [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/433.png[/IMG]צ'ינגלינג מולכם וניראה שהוא מוכן לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
-
אני קופץ עליו מאחורה בחבטה, בזמן שפיצו תוקפף מייד אחרי ברעם הלם.
-
[QUOTE=Yust;843857][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם הולכים הכי בשקט שאתם יכולים עד שלפתע אתם רואים [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/433.png[/IMG]צ'ינגלינג מולכם וניראה שהוא מוכן לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
״תרגע חבר. אנחנו לא מחפשים צרות״ אני אומר ומסמן ביד לצוות להתכונן לקרב.
-
[U][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ים[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה קופץ מאחורי קורפיש ונותן לו חבטה חזקה שמורידה לו 6 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש עף לכיוון פי'צו ומתכונן לתפוס אותו בתפיסת צבט אך פיצ'ו קופץ אחורה ומתחמק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש פותח את הצבטות שלו ומשתמש בבועות ומפזר בעוות מסביבכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות הורידו לך 2 נקודות חיים נשארו לך עוד 18.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות הורידו לפיצ'ו 2 נקודות חיים נשארו לו עוד 16.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות לא השפיעו על שלוס ונשארו לו עוד 18 נקודות חיים מההתקפה של קורפיש קודם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס משתמש בעוד התקשחות וניצב מלפני קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אך קורפיש פשוט תופס אותו בתפיסת צבט וזורק אותו על הקיר מה שמוריד לו עוד 3 נקודות חיים, נשארו לו עוד 15[/COLOR][/SIZE]
[U][B][SIZE=2][COLOR=red]צ'אר[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=red]"אה כן?, אז מה אתם עושים פו מתקרבים לעץ הגדול של בלדום אה" אומר צ'ינגלינג[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"אני לא אתן לכם" הוא צורח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]הוא קופץ על ליפ ומשתמש בקשירה, אך ליפ פשוט זז הצידה ומתחמק מהמתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מיד לאחר מכאן ליפ מתעצבן שניסה לפגוע בכם וטופס אותו בטפיסת חנק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לצ'ינג לינג ירדו 5 נ נקודוות חיים והוא משותק לגמרי.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;842809][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מינון קנה 4 גרגירי לאפה ב- 40$ ואמר "שני גרגירים לי ושני גריגירם לך" הוא מחייך ואז מוסיף" באיזה צבע יהיו הצעיפים שלנו" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"ירוק או כחול לדעתי" אני אומרת בהחלטיות
-
[quote=Yust;844160][U][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ים[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה קופץ מאחורי קורפיש ונותן לו חבטה חזקה שמורידה לו 6 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש עף לכיוון פי'צו ומתכונן לתפוס אותו בתפיסת צבט אך פיצ'ו קופץ אחורה ומתחמק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש פותח את הצבטות שלו ומשתמש בבועות ומפזר בעוות מסביבכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות הורידו לך 2 נקודות חיים נשארו לך עוד 18.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות הורידו לפיצ'ו 2 נקודות חיים נשארו לו עוד 16.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות לא השפיעו על שלוס ונשארו לו עוד 18 נקודות חיים מההתקפה של קורפיש קודם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס משתמש בעוד התקשחות וניצב מלפני קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אך קורפיש פשוט תופס אותו בתפיסת צבט וזורק אותו על הקיר מה שמוריד לו עוד 3 נקודות חיים, נשארו לו עוד 15[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
כמה חיים יש לו?
- - - - - - - - -
אני משתמש עליו במבט כדי שפיצו יוכל להתמש ברעם הלם בלי שהוא יוכל להעשות משהו, ואם הוא יתחמק פיצו יתפוס אותו בכל זאת כי הוא יתחמק ממני...
"שלוס תנסה לחבוט בו בכל הכוח של הגוף הקשיח שלך!" צועק לשלוס.
(אני יודע שאין לו פשוט שינסה ללמוד).
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אני חושב שירוק יותר מתאים" מינון אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אז את רוצה ירוק?" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]בסה"כ 31 הורדת לו 6 אז נשאר לו 25.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה משתמש במבט וקורפיש קופץ אחורה ומיד מאחוריו פיצ'ו משתמש ברעם הלם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המתקפה מוריד לו 12 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס רץ לכיוון קורפיש ומנסה לתקוף אותו אך קורפיש מתעצבן תופס אותו שוב בתפיסת צבט וזורק אותו על פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ומוריד לשלוס 5 נקודות חיים, נשארו לו 13.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ומוריד לפיצ'ו 5 נקודות חיים, נשארו לו עוד 11.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;844305]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]בסה"כ 31 הורדת לו 6 אז נשאר לו 25.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה משתמש במבט וקורפיש קופץ אחורה ומיד מאחוריו פיצ'ו משתמש ברעם הלם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המתקפה מוריד לו 12 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס רץ לכיוון קורפיש ומנסה לתקוף אותו אך קורפיש מתעצבן תופס אותו שוב בתפיסת צבט וזורק אותו על פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ומוריד לשלוס 5 נקודות חיים, נשארו לו 13.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ומוריד לפיצ'ו 5 נקודות חיים, נשארו לו עוד 11.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני רץ לשלוס ומקפיץ אותו חזק ובעוצמה על קורפיש, כך שלשלוס שהוא קשה ירד הרבה פחות חיים...
אומר לפיצו להשתמש שוב ברעם הלם שגם אם אני יפספס הוא יפגע.
-
[quote=Yust;844305][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אני חושב שירוק יותר מתאים" מינון אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אז את רוצה ירוק?" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"כן" אני עונה למינון
-
[QUOTE=Yust;843319][SIZE=2][COLOR=red][U][B]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]מאד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]התכונית שלך עבדה מעולה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]סוואבלו התחמק בקלות משלדר וההדהמה הצליחה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]שלדר נעצר והרגיש משותק הרגע המושלם שבו מתקפת הדחיפה שלך עבדה והורידה לו 8 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]לאחר מכן הצעקה שלך רגמה לו לפחד והוא התחיל לברוח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אך כמובן שאינו עומד במהירות של סוואבלו שעקף אותו וחיסול אותו עם ניקור שהוריד לו סכום של 7 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]שלדר חוסל, קיבלתם שניכם סכום של 8 נקודות לרמה הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]המקום ניראה ריק כרגע מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][U][B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"סוובלו,מצוין,בוא נמשיך,באנירי מחכה לנו" אומר לו ואתקדם איתו לתוך הצינוק,אתקדם בזהירות
-
[QUOTE=Yust;844160][U][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]
[U][B][SIZE=2][COLOR=red]צ'אר[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=red]"אה כן?, אז מה אתם עושים פו מתקרבים לעץ הגדול של בלדום אה" אומר צ'ינגלינג[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"אני לא אתן לכם" הוא צורח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]הוא קופץ על ליפ ומשתמש בקשירה, אך ליפ פשוט זז הצידה ומתחמק מהמתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מיד לאחר מכאן ליפ מתעצבן שניסה לפגוע בכם וטופס אותו בטפיסת חנק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לצ'ינג לינג ירדו 5 נ נקודוות חיים והוא משותק לגמרי.[/COLOR][/SIZE]
״אל תפסיק להחזיק אותו ליפ״ אני אומר ״עכשיו, פיצ׳ו, תשתמש ברעם הלם בזמן שאני אשתמש בשריטות!״.