וואו,איזה פרק...
ממש מדהים,רק דבר אחד.
היא אמרה להרקרוס להעיר אותה ב9,וכתבת 10.
Printable View
וואו,איזה פרק...
ממש מדהים,רק דבר אחד.
היא אמרה להרקרוס להעיר אותה ב9,וכתבת 10.
[QUOTE=the necromancer nilasak;899199]וואו,איזה פרק...
ממש מדהים,רק דבר אחד.
היא אמרה להרקרוס להעיר אותה ב9,וכתבת 10.[/QUOTE]
תוקן,תודה רבה לך! אני מאוד שמח שאהבת את הפרק,עוד תגובות?
פרק יפה מאוד עם הרבה מתח.
מחכה לפרק הבא.
[QUOTE=Mr. Charizard;899415]פרק יפה מאוד עם הרבה מתח.
מחכה לפרק הבא.[/QUOTE]
תודה רבה לך,הפרק הבא יפורסם כנראה עוד 3 ימים
פרק מותח מאוד, וגם פרק ארוך, שאני אוהב בסיפורים.
לא הסתכלתי לרגע הצידה זה היה פרק מצוין!!
המתח גובר! אוייש נו תעשה שהיא תנצח! ^^
[QUOTE=the charmander;903265]המתח גובר! אוייש נו תעשה שהיא תנצח! ^^[/QUOTE]
חחחח שמח שאתם במתח,תחכו ותראו בפרק הבא
תמיר תודה רבה וגם לך אדם!
וואו, אני מקווה שזאת לא הקפצה כי עברו רק 3 ימים אבל הסיפור הזה מדהים! תפרסם את הפרק הבא!
[QUOTE=Shikamaru Nara;909601]וואו, אני מקווה שזאת לא הקפצה כי עברו רק 3 ימים אבל הסיפור הזה מדהים! תפרסם את הפרק הבא![/QUOTE]
תודה לך,הפרק הבא יתפרסם בימים הקרובים
נו מה? נעלמת!
צריכים אותך!!!
המתח אוי המתח!
[QUOTE=the charmander;925135]נו מה? נעלמת!
צריכים אותך!!!
המתח אוי המתח![/QUOTE]
אני אפרסם את הפרק עוד כמה ימים,אל תדאגו, זה יהיה פרק יפה ולכן אני לא פירסמתי עדיין
תפרסם את הפרק הבא!
המתח שובר!
מעניין מי ינצח,הראקרוס או בייליף?
מצטער שנעלמתי להרבה זמן,הנה הפרק הבא
פרק 8:הקרב האחרון! היכולת!
אני רצתי,רצתי במהיות מטלטלת אל הרקרוס שהיה נראה מפוקס לחלוטין,בעודי רצה במהירות שמתי לב שהרקרוס מפעיל את קרן המגה שלו,כדי לא להיפגע,הוצאתי את הגפנים שלי וקפצתי מעליו,הייתי מאחוריו והוא כמו רובוט,הסתובב וכיוון לתקוף אותי שוב.
הפעם אני רציתי להתקיף גם,רצתי והפעלתי את זנב הברזל שלי,שהרקרוס ראה את המתקפה החדשה,חייך קצת אבל זה לא הוציא אותו מהפוקוס שהיה עליו.
שני המתקפות התנגשו ויצרו פיצוץ קל,שמעתי את הפוקימונים מריעים,לא נתתי לזה להסיט אותי מהמטרה.
הרקרוס סוףסוף נעצר, עמד מולי במרחק של 10 מטר, ניסיתי לחשוב על תוכנית איך לפגוע בו.
הסתכלתי עליו,מנסה לזהות נקודת תורפה כלשהיא אח מקום שאוכל לפגוע בו בחוזקה,אבל לא עלה לי משהו לראש.
לפני שהצלחתי להעלות רעיון הרקרוס כבר עף לאוויר,וצלל אליי עם קרן מגה, אבל הפעם הוא ירד לעברי עם כיוון השמש,כלומר שהוא סינוור אותי ולא יכולתי לראות מה קורה.
לא עבר הרבה זמן וחטפתי מכה חזקה עפתי כמה מטרים אחורה,נפלתי אך קמתי במהירות נחושה עם ראש מורם,זכרתי את המטרה שלי וזה היה הניצחון המתוק והפרס המהולל.
ניסיתי להיזכר בשיטות שהתאמנתי איתן עם נוקטאול וטאורוס, אימוני הסיבולת עם טאורוס,אימוני המהירות עם נוקטאול,ניסיתי לחשוב על רעיון שיוכל לעבוד טוב.
לפתע עלה לי רעיון,חייכתי.
הרקרוס שוב עף אליי עם קרן מגה 'נו באמת! יש לך עוד מתקפות! אולי תשתמש בהן?' חשבתי קצת בכעס אבל הבנתי את זה כי זאת המתקפה שהכי אפקטיבית עליי.
רצתי אליו,מוציאה לאט את הגפנים שלי ואחרי שהיינו קרובים במרחק של 5 מטר,עוד שהרקרוס באוויר, קפצתי אליו,עברתי מעליו אבל הוא הרים את הקרן שלו ופגע בי והעיף אותי לאוויר, למרות המכה שחטפתי,חייכתי כי המהלך שלי הצליח,בלי שהרקרוס שם לב, הגפנים שלי תפסו את גופו,הייתה לי שליטה מוחלטת עליו.
משכתי אותו בחוזקה לרצפה,הוא ניסה להשתחרר אבל כבר שלטתי עליו,טאורוס היה אימון מצוין.
נחתתי נחיתה מושלמת והטחתי אותו על הרצפה בעוצמה חזקה,יכולתי לשמוע את הבום.
לא חיכיתי,שיחררתי עלי טער שפגעו בגופו במהירות,לא הפסקתי לשגר,רציתי שיחטוף מכה רצינית.
ראיתי שהרקרוס קם במהירות,למרות פגיעות העלים שלי,הוא חזר לאוויר,רציתי להמשיך בעלי הטער אבל נזכרתי שנוקטאול אמר לי שבאוויר יהיה לו יותר קל להתחמק מעלי הטער,למרות אחרי הפגיעה הקשה שחטף.
שמעתי את הקהל מריע, "בייליף זה היה מהלך מצוין!!" קרא סינדקוויל בהתלהבות.
הסתכלתי על הרקרוס,הוא נשאר מעופף באוויר, הוא הסתכל עליי,כנראה ניסה לחשוב על דרך לפגוע בי.
הייתי גאה בעצמי על המהלך שהפגנתי.
'האסטרטגיה שלי היא כזאת,יהיו לי פחות סיכויים לפגוע בו אם הוא יישאר באוויר,אני חייבת לאגף אותו לקרקע' חשבתי לעצמי,הנהנתי וחיכיתי לו שיבוא.
הרקרוס התחיל לנוע,הוא נע במהירות אליי ולא יכולתי לעקוב אחריו,הוא התחיל לנוע בזיגזגים,לא ידעתי מה לעשות.
לבסוף,הייתי מבולבלת,לא יכולתי לחזות את המהלך שלו ולפעול כמו שצריך.
לפתע,מצד ימין שלי,הרקרוס פגע בי עם מתקפת זעם חזקה,הוא פגע בי עוד פעם ועוד פעם.
למרות הכאב,עמדתי יציבה,הסתכלתי על הקרן שלו,את התנועה שלה ושראיתי שהוא בא לפגוע בי במכה הבאה,התחמקתי שמאלה,תפסתי אותו בגפנים שלי, קפצתי והרמתי אותו לאוויר, הפלתי אותו על האדמה בחוזקה,מרוב החוזק,שגופו פגע בקרקע, גופו עלה לגובה,רצתי ופגעתי בו בזנב ברזל אימתני,הוא עף למעלה,שיגרתי עלי טער שפגעו בו חזק,הוא נחתת על הקרקע במרחק של 5 מטר ממני,רצתי וקפצתי ונחתתי עליו במתקפת חבטת גוף.
הוא נחבט ברצפה ונפל,התרחקתי ממנו קצת,חייכתי על עוד מהלך שהצליח.
אבל שהסתכלתי על הרקרוס קצת ריחמתי עליו כי בכל זאת,הוא חבר טוב שלי וגרמתי לו לנזק רציני.
התסכלתי לקהל,ראיתי את נוקטאול וטאורוס,שניהם חייכו והיו מרוצים מאוד מהקרב שלי,חייכתי אבל חזרתי להסתל על הרקרוס.
הרקרוס נעמד,הסתכל עליי,חייך "כל הכבוד,אז למדת זנב ברזל אהה?" שאל אותי בקול מותש, "כנראה" עניתי לו.
"כל הכבוד,את יריבה חזקה,התאמנת טוב" אמר לי, הנהנתי.
פתאום,התחיל אור בגוון ירוק כהה התחיל להקיף אותו,עיניו הסתכלו עלי בפוקוס מלא,כולם התחילו לתהות מה קורה להרקרוס.
פרופסור אוק ענה על השאלה, "מה שאתם רואים כאן חברים,זה את היכולת של הרקרוס,הנקראת נחיל,כאשר הרקרוס נפגע מאוד בקרב,היכולת הזאת מופעלת ומחזקת את מתקפות החרק שלו" אמר.
'אוי לא!' החוורתי פנים, ולפתע חשבתי בהיגיון, 'המהלכים שלי.. הם היו בסדר אבל אני חושבת שהרקרוס היה יכול להתחמק או להגן על עצמו מחלק מהם ולא לחטוף נזק מלא,אולי הוא רצה בכוונה שאפגע בו כדי שהיכולת תופעל?' חשבתי במהירות,ניסיתי להישאר רגועה ולחשוב על דרך מוצא, הסתכלתי על נוקטאול,פניו היו חיוורות כמעט כמו שלי,הבנתי שכנראה את המכשול הזה אצטרך לעבור לבד.
הרקרוס עף אליי במהירות על,לא שמתי לב והוא פגע בי בקרן מגה,כל כך חזקה,כל כך כואבת,עפתי 5 מטרים אחורה,גופי התחיל לכאוב מהפגיעה שלי,לא עברו כמה שניות והרקרוס עף עלי עם עוד קרן מגה מהאוויר,ניסיתי לנסות את המהלך הראשון שלי,רצתי אליו ושיחררתי את הגפנים שלי ולבסוף קפצתי מעליו,הוא שוב פגע בי עם הקרן שלו ונחבטתי לאוויר,הגפנים נאחזו בו שוב אך הפעם הוא היה אגרסיבי יותר ולא יכולתי להשתלט עליו,ראיתי שהוא מתכוון עף אליי ומכוון את קרן המגה שלו,הפעלתי במהירות את זנב הברזל שלי ושני המתקפות התנגשו ויצרו פיצוץ הרבה יותר גדול מהקודם.
נפלתי על הרצפה,הכאב השפיע עליי,נשכבתי על הרצפה, 'אז זהו בייליף? הובסת? כל מה שהתאמנת בשבילו הלך לטמיון?' חשבתי לעצמי בעצב,נזכרתי על המטרות שלי בניצחון הזה,להיות במקום שלא הייתי,לפגוש פוקימונים חדשים וכמובן את המאמן שלי,אבל הבנתי שבמצבי,זה רחוק ממני.
אבל פתאום,עלתה בי מן רוח קרב,קמתי,למרות כל המכות שחטפתי,נחושה עד סוף הקרב,הרקרוס הסתכל עליי,האור בגוון ירוק כהה עדיין היה איתו,היכולת עדיין השפיעה.
פתאום שמתי לב שכולם מסתכלים עליי,ניסיתי לראות מה משך להסתכל בי כל כך,פתאום,ראיתי שגם אני,מוקפת באור בגוון ירוק,רק בהיר יותר משל הרקרוס,האור הזה הקיף אותי ונתן לי אנרגייה, לא ידעתי מה זה היה,זאת הייתה הפעם הראשונה שזה קורא לי.... היכולת שלי הופעלה!
[size="5"]המשך יבוא.....[/size]
דעתי זה הפרק הכי טוב עד כה!!!!!!!!!!!
[quote=אורן;959865]דעתי זה הפרק הכי טוב עד כה!!!!!!!!!!![/quote]
תודה לך, אני רוצה לשמוע עוד תגובות