אומר לצרמנדר אל תתרגש מינו הוא יותר חלש ממך, תתחיל לשרוט אותה בכל הגוף ולבסוף תשתמש בצעקה
Printable View
אומר לצרמנדר אל תתרגש מינו הוא יותר חלש ממך, תתחיל לשרוט אותה בכל הגוף ולבסוף תשתמש בצעקה
[COLOR="Green"]בר
האחות ג'וי אומרת לך "לא נורא, העיקר שהבאת אותו לכאן ועכשיו הוא מטופל ויבריא". אחרי דבריה של האחות ג'וי יוצאת צ'אנסי ובתעופה אחריה הטיילו הפצוע שעכשיו נראה בריא ביותר. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה לוקח את הפוכדור של סטארלי, זורק את הפוכדור לאוויר וסטארלי יוצא החוצה. Y אומר לך "בחירה יפה, סטארלי הוא מסוג מעופף בעוד טסוטארג'ה שלי הוא מסוג עשב ולסוג מעופף יש יתרון על סוג עשב. אבל זה לא משנה אנחנו ננצח בכל מקרה, נכון טסוטארג'ה?" טסוטארג'ה עושה לו תנועה של ניצחון וY אומר לו "מהר, תשתמש בסופת עלים" ופתאום אתה רואה משום מקום סופה חזקה שמעיפה את העלים שבסביבה לעבר הסטארלי שלך. מה תעשה?[/COLOR]
חן
להבא תצטט
----------
צ'ארמנדר שורט את הפידג'י בכל הגוף. הפידג'י מתעצבן ומכה בצ'ארמנדר חזק עם הכנף שלו ומעיף אותו לרצפה.
[quote=bw1234;851519]
[COLOR=Red]לי
מיד יעודכן
-------------
אתה זורק עליו פוכדור וסטארלי המעולף נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מספר שניות עד שהוא נעצר. תפסת סטארלי, מה תעשה?
[/COLOR]
[/quote]
אני שמח על תפיסת סטאלי וממשיך בדרך 201 אל העיר הבאה
[QUOTE=bw1234;851556][COLOR="Green"]בר
האחות ג'וי אומרת לך "לא נורא, העיקר שהבאת אותו לכאן ועכשיו הוא מטופל ויבריא". אחרי דבריה של האחות ג'וי יוצאת צ'אנסי ובתעופה אחריה הטיילו הפצוע שעכשיו נראה בריא ביותר. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
הלך לכיוון טיילו: "טיילו אתה מרגיש טוב יותר קדימה בוא נלך לאיפה שמצאנו אותך ונשחרר אותך טוב?" ואגיד לאחות ג'וי תוך כדי שאני יוצא מהמרכז פוקימונים אם טיילו בידי: "תודה האחות ג'וי עוד נתראה".
[QUOTE=bw1234;851556][COLOR="Green"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה לוקח את הפוכדור של סטארלי, זורק את הפוכדור לאוויר וסטארלי יוצא החוצה. Y אומר לך "בחירה יפה, סטארלי הוא מסוג מעופף בעוד טסוטארג'ה שלי הוא מסוג עשב ולסוג מעופף יש יתרון על סוג עשב. אבל זה לא משנה אנחנו ננצח בכל מקרה, נכון טסוטארג'ה?" טסוטארג'ה עושה לו תנועה של ניצחון וY אומר לו "מהר, תשתמש בסופת עלים" ופתאום אתה רואה משום מקום סופה חזקה שמעיפה את העלים שבסביבה לעבר הסטארלי שלך. מה תעשה?[/COLOR]
.[/QUOTE]
"סטארלי תעוף גבוה ותתחמק!" אני מורה לו.
"לאחר מכן סטארלי תשתמש במתקפת כנף מהירה היישר אליו!"
[COLOR="Red"]לי
אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ג'ובילייף שפתאום בדרך אתה רואה אבן שמונחת על האדמה, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Green"]בר
אתה יוצא עם טיילו בידך ואתה שם לב שטיילו שמח, טיילו יוצא מן היד שלך ולאורך כל הדרך יושב על כתפך. אתה מגיע למקום שבו מצאת אותו, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי מנסה לעוף גבוה ולהתחמק אבל סופת העלים של טסוטאג'ה חזקה מידי וגבוהה מידי ופוגעת בסטארלי חזק ומפילה אותו. סטארלי קם במהירות ועף לעבר טסוטאג'ה במהירות. Y אומר לטסוטאג'ה "מהר תפוס לו את הכנף ותעיף אותו על האדמה". סטארלי מנסה להכות בו עם הכנף שלו אך טסוטאג'ה מצליח לתפוס את הכנף של סטארלי ולהעיף את סטארלי על הרצפה. Y אומר לך "חשבת שזה יהיה קל, אהה?" מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=bw1234;851587]
[COLOR="Green"]בר
אתה יוצא עם טיילו בידך ואתה שם לב שטיילו שמח, טיילו יוצא מן היד שלך ולאורך כל הדרך יושב על כתפך. אתה מגיע למקום שבו מצאת אותו, מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אגיד לטיילו: "קדימה טיילו חזור לביתך, אני מאוד שמח שעזרתי לך להתראות" והשים את טיילו על עץ והלך לחפש אחר מורקרוו שיעזור לי במסע.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
למה לא שמת אותי ראשון לקח לי מלא זמן לפעם הבאה בבקשה תודה :)
[COLOR="Green"]בר
אתה הולך לחפש מורקרוו שיעזור לך במסע אך אתה שם לב שטיילו עוקב אחריך, מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=bw1234;851587][COLOR="Red"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי מנסה לעוף גבוה ולהתחמק אבל סופת העלים של טסוטאג'ה חזקה מידי וגבוהה מידי ופוגעת בסטארלי חזק ומפילה אותו. סטארלי קם במהירות ועף לעבר טסוטאג'ה במהירות. Y אומר לטסוטאג'ה "מהר תפוס לו את הכנף ותעיף אותו על האדמה". סטארלי מנסה להכות בו עם הכנף שלו אך טסוטאג'ה מצליח לתפוס את הכנף של סטארלי ולהעיף את סטארלי על הרצפה. Y אומר לך "חשבת שזה יהיה קל, אהה?" מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"סטארלי תמשיך והכל יהיה בסדר"אומר לו.
לאחר מכן אני מורה לו להשתמש במתקפת חול על טאסוטאג'ה ולאחר מכן בניקור.
"קדימה אני מאמין בך" אני צועק לו.
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי קם ונעמד על הרגליים שלו ומשתמש במתקפת חול לעבר טסוטאג'ה שמנסה למצוא דרך לחמוק אך לא מצליח. סטארלי מבחין בכך שטסוטאג'ה לא יכול להבחין בו כי הוא עסוק מידי בלמצוא דרךך להוציא את החול שלו מהעיניים שלו ומנקר אותו בכל הגוף. Y צועק לעבר טסוטאג'ה "אני יודע שהחול מפריע לך בעיניים אבל תשתמש בחושים הריח והשמיעה המפותחים שלך בקרב זה, תשתמש בסופת עלים פעם נוספת" טסוטאג'ה מקשיב לY ונרגע, פתאום אתה וסטארלי רואים טורנדו קטן שאתם לא יודעים מאיפה הגיע לוקח את כל העלים בסביבה ומגיע לכיוון סטארלי. מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=bw1234;851617][COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי קם ונעמד על הרגליים שלו ומשתמש במתקפת חול לעבר טסוטאג'ה שמנסה למצוא דרך לחמוק אך לא מצליח. סטארלי מבחין בכך שטסוטאג'ה לא יכול להבחין בו כי הוא עסוק מידי בלמצוא דרךך להוציא את החול שלו מהעיניים שלו ומנקר אותו בכל הגוף. Y צועק לעבר טסוטאג'ה "אני יודע שהחול מפריע לך בעיניים אבל תשתמש בחושים הריח והשמיעה המפותחים שלך בקרב זה, תשתמש בסופת עלים פעם נוספת" טסוטאג'ה מקשיב לY ונרגע, פתאום אתה וסטארלי רואים טורנדו קטן שאתם לא יודעים מאיפה הגיע לוקח את כל העלים בסביבה ומגיע לכיוון סטארלי. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'הוא לא הולך לוותר' אני חושב לעצמי ביאוש רב.
"סטארלי תשתמש במתקפה מהירה אל עבר טאסוטאג'ה ותתחמק מן סופת העלים" אני מורה בקול חזק.
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי משתמש במתקפה מהירה ומצליח על קצה נוצו להתחמק מהסופה הזאת, הוא עף לעבר טסוטאג'ה ופוגע בו. Y בתגובה אומר לטסוטאג'ה "תשתמש בסטירות על הסטארלי החוצפן הזה". טסוטאג'ה מתחיל לתת סטירה ועוד סטירה לסטארלי שמתחיל להתעייף, מה תעשה?[/COLOR]
[quote=bw1234;851587][COLOR=Red]לי
אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ג'ובילייף שפתאום בדרך אתה רואה אבן שמונחת על האדמה, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/quote]
אני מתכופף ולוקח את האבן.ובודק איזה אבן זאת
[QUOTE=bw1234;851606][COLOR="Green"]בר
אתה הולך לחפש מורקרוו שיעזור לך במסע אך אתה שם לב שטיילו עוקב אחריך, מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אשאל את טיילו: "טיילו מה אתה עושה למה אתה לא הולך למשפחה שלך?, רגע אתה רוצה להצטרף אליי?"
[QUOTE=bw1234;851624][COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי משתמש במתקפה מהירה ומצליח על קצה נוצו להתחמק מהסופה הזאת, הוא עף לעבר טסוטאג'ה ופוגע בו. Y בתגובה אומר לטסוטאג'ה "תשתמש בסטירות על הסטארלי החוצפן הזה". טסוטאג'ה מתחיל לתת סטירה ועוד סטירה לסטארלי שמתחיל להתעייף, מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'האיש הזה ממש עולה לי על העצבים' אני חושב לעצמי בכעס רב.
אני מסתכל על סטארלי העייף ומתלבט אם לעצור את הקרב.
"סטארלי אתה יכול להמשיך?" אשאל אותו לפניי שאעשה כל צעד אחר.