-
[COLOR=purple]gal142536[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מכנה את הסירה שלך ויורד אל האי.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה רואה שזה אי ענקי וחיים בו המון אנשים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מתחיל ללכת לכיוון הטירה ואיש עוצר אותך ואומר לך[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני לא ממליץ לך ללכת לטירה"[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkred]monster[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אל תעזו ללכת לעיר הזאת!" האיש בליפה אומר לך בכעס[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"עופו מיד מאי אם אתם לא רוצים שיקרה לכם משהו"[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]הוא אומר לך במבט רציני.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=zoro;885339][COLOR=purple]gal142536[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מכנה את הסירה שלך ויורד אל האי.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה רואה שזה אי ענקי וחיים בו המון אנשים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מתחיל ללכת לכיוון הטירה ואיש עוצר אותך ואומר לך[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני לא ממליץ לך ללכת לטירה"[/COLOR]
[/quote]
"למה? מה יש שם?" אני שואל אותו
-
[quote=zoro;885339]
[COLOR=#8b0000]"אל תעזו ללכת לעיר הזאת!" האיש בליפה אומר לך בכעס[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"עופו מיד מאי אם אתם לא רוצים שיקרה לכם משהו"[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]הוא אומר לך במבט רציני.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר בקול זילזול לאיש"אם אנו נילך לעיר.אז מה יקרה לנו?.אני פשוט רוצה לדעת מהיקרה לנו אם נלך לשם"
-
[COLOR=#800080]"תאמין לי שאתה לא רוצה לדעת" [/COLOR][COLOR=#800080]האיש אומר לך[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני ממליץ לך ללכת מהאי הזה" האיש אומר לך בפחד רב[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אל תזלזל בי פיראט עלוב!" הוא צועק עליך[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"עכשיו עוף מפה לפני שאני יתרגז!" הוא אומר בכעס רב[/COLOR]
-
[QUOTE=zoro;886301][COLOR=purple]gal142536
[COLOR=#8b0000]"אל תזלזל בי פיראט עלוב!" הוא צועק עליך[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"עכשיו עוף מפה לפני שאני יתרגז!" הוא אומר בכעס רב[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אמר לו"אני לא מזלזל בך.פשוט מה העיה שלך להגיד למה אסור לנו להגיע לעיר של האי.אתה קשור לזה לא?"
-
[quote=zoro;886301][COLOR=purple]gal142536[/COLOR]
[COLOR=#800080]"תאמין לי שאתה לא רוצה לדעת" [/COLOR][COLOR=#800080]האיש אומר לך[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני ממליץ לך ללכת מהאי הזה" האיש אומר לך בפחד רב[/COLOR]
[/quote]
[B]"מעניין" אני אומר[/B]
[B]"טוב בוא נלך לראות מה יש בטירה" אני אומר והולך לטירה[/B]
-
שם מישתמש:POker art
שם במשחק: "המסכה"(שם בדוי לצרכי ביטחון) אוביטו(שם אמיתי)
רקע: אוביטו בתור נער יתום ובודד החשיב את עצמו כגיבור גדול, הוא תמיד נהג לנסות להשיג את צרכיו בכוחות עצמו בלבד וניסה כמה שיותר לעזור לאחרים, אך משום שהוא לא רוצה שידעו שזה הוא הוא תמיד לבש על עצמו מסכה בצבע לבן, אותה מסכה הוא קינה מסכת הריסו, אותה מסכה הייתה עשויה מעץ עבה אך בכל זאת קל.
במהלך גדילתו אוביטו נהג תמיד להסתכל לעבר הים הכחול והגדול אשר תמיד הרשים אותו, כל הדגים היפיפים והחיים בו פשוט הדהימו אותו, אך בשביל להתקיים הוא היה תמיד משתמש בקישוריו להתגנבות ותמיד נהג להסתוות בצללים כאשר הוא מנסה לגנוב איזה תפוח, או איזה חתיכת בשר גדולה.
לאחר כמספר שנים ביום הוצאה להורג של לופי הגדול מכולם(כך הוא כינה אותו) נשבה אוביטו לצאת אל הים במטרה לשמור על אוצרו של לופי מפני כל צרה.
כאשר יצא אוביטו מן הכיכר בו רצחו בדם קר לפי דעתו של אוביטו את לופי הוא התקדם במהירות לעבר הים הגדול במטרה לשכור סירה קטנה, אך למרבה הפתעתו הוא ראה שם קבוצת פירטים אשר ככל הנראה ניסו לסכל כל ניסיון של יציאה לים במטרה לעזור להם במסעם, כאשר ראה זאת אוביטו הוא מיד הרכיב את מסכתו ויצא לעבר החבורה במהירות רבה "תנו לי לעבור אני יוצא למסע החשוב ביותר בחיי!" צעקתי בחוזקה רבה בעודי מתקרב יותר ויותר לעבר הפירטים שולח את שני ידי עם הלהבים לאחור כאשר אחד מן הפירטים שמע זאת הוא מיד יצא לעברי ראיתי את נדנו ומיד הבנתי שהוא מומחה לחרבות, הוא שלף את חרבו במהירות רבה וניסה לשסף לי את ראשי אך בדיוק בזמן החלקתי על ברכי על הרצפה וכך עברתי אותו, הגעתי לפירט השני, הוא הגיח מולי שולח את רגלו לעברי במהירות עצומה אך הרפלקסים המהירים שלי הצליחו לגבור על מהירות רגלו, ברגע אחד פשוט שלחתי את רגלי הצידה והסתובבתי כך שאני מתחמק מרגלו האחרון פשוט חיכה שם, וברגע אחד שמתי לב לשני רובים רובים על ידו הוא החל לירות בעזרתם במהירות רבה בעוד שאני זז לאחור בזיגזגים מהר, הפיראט השני קפץ לעברי אך אני הספקתי לשלוח את ידי עם הלהב לעבר חזו וגרמתי לו למוות מידי ומהיר, שלחתי את גופת המת במטרה לחסום את הכדורים והצלחתי אך הלפתעתי הרבה הפירט הראשון שלך את חרבו לעבר ידי ופגע בי בחוזקה רבה, דם רב ניתז מידי וגרם לי לעזוב את הפירט, מתוך ריפלקס שלחתי לו בעיטה חזקה לעבר חרבו מה שגרם לה לעוף גבוה אותו פירט הסתכל מעלה וניצלתי זאת בכך ששלחתי את ידי השנייה ופצעתי גם אותו.
התחלתי להתקדם עם שני הפירטים כמתגונן מפני כל הכדורים עד שבמהירות רבה בשוט דחפתי את הפירט האחרון יחד עם ה3 האחרים לעבר הים.
תמונה: [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/imzzfejdzwj1.jpg[/IMG][/URL] עם מסכה לבנה על פניו
כסף:10000 ברי
ציוד: שני להבים קטנים אשר יוצאים מן הידיים(נשק), ציוד לדרך(מזון, אוהל, תיק), סירה קטנה.
שם הצוות: "ריטסו"
צוות:לא לגעת
-
[COLOR=#8b0000]"אם אתה כל כך רוצה לדעת.. אז אני יספר לך" האיש בחלפיה השחורה אומר לך[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"בעיר הזאת היו פעם המון פיראטים, אז אני ועוד כמה ציידי ראשים הרגנו את כולם"[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]האיש אומר לך אם חיוך גדול על הפנים "ועכשיו זה התור שלכם" הוא אומר בזמן שהוא מוציא חרב גדולה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"כדי לך להקשיב לי!" האיש מיתעקש אבל אתה מכל זאת ממשיך לטירה[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה רואה בכניסה לטירה הרבה שומרים. "מה אתה עושה פה?" אחד השומרים שואל אותך[/COLOR]
[COLOR=black]pokeרart[/COLOR]
[COLOR=#000000]תשפר קצת את הרקע[/COLOR]
[COLOR=#000000]ותביא תמונה לא קישור[/COLOR]
-
[quote=zoro;886351]
[COLOR=#800080]"כדי לך להקשיב לי!" האיש מיתעקש אבל אתה מכל זאת ממשיך לטירה[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה רואה בכניסה לטירה הרבה שומרים. "מה אתה עושה פה?" אחד השומרים שואל אותך[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
[B]"באתי לראות מה העניין הכל כך גדול שעושים מהטירה הזאת" אני אומר[/B]
[B]"עכשיו,תן לי להיכנס!!" אני אומר לו[/B]
-
[QUOTE=zoro;886351][COLOR=darkred]monster[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אם אתה כל כך רוצה לדעת.. אז אני יספר לך" האיש בחלפיה השחורה אומר לך[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"בעיר הזאת היו פעם המון פיראטים, אז אני ועוד כמה ציידי ראשים הרגנו את כולם"[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]האיש אומר לך אם חיוך גדול על הפנים "ועכשיו זה התור שלכם" הוא אומר בזמן שהוא מוציא חרב גדולה.[/COLOR]
/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאיש"עכשיו אני מבין.אותך.אתה חכם" אני מוציא תחרבות שלי ואז אומר לראף"תוציא תאקדח שלך" אני מחכה לצעד השיעשה האיש בחליפה השחורה
-
[COLOR=#800080]"מיצטער, אבל אין כניסה לזרים" השומר אומר לך[/COLOR]
[COLOR=#800080]פיתאום אתה רואה שיוצא מדלת הטירה נער בערך בגיל שלך[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אתה לא כל כך חכם" האיש בחליפה השחורה אומר לך[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אני אוכל לנצח את שניכם תוך 10 דקות" הוא אומר בזילזול[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"ג'ק אין לנו סיכוי לנצח אותו" ראף אומר לך בפחד[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]האיש בחליפה שחורה מיתקרב אליך במהירות[/COLOR]
-
[quote=zoro;886370][COLOR=purple]gal142536[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מיצטער, אבל אין כניסה לזרים" השומר אומר לך[/COLOR]
[COLOR=#800080]פיתאום אתה רואה שיוצא מדלת הטירה נער בערך בגיל שלך[/COLOR]
[/quote]
[B]"מי זה?"אני שואל את השומר[/B]
[B]"הלו ילד!!!"אני קורא לו[/B]
-
[quote]התחלה
אתה קם מתרגש זהו היום אתה יוצא לים.אתה לובש בגדים מתלבש ויוצא מביתך אל הסירה שהוריך נתנו לך.אתה מגיע לסירה ומתחיל לשוט בה.כעבור זמן מה אתה פוגש את מלך הים (דג) מלך הים רוצה לטרוף אותך מה תעשה? [/quote]
בעודי ממשיך לחבוש את הפצע הגדול אשר על ידי אני מסתכל לעבר הדג בתדהמה גדול, רגלי החלו לרעוד מעט מה שגרם לסירה הקטנה לזוז ומעט מים נכנסו פנימה, אותו דג שלח את ראשו לעבר הסירה במהירות רבה, באותו רגע הרגשתי כאילו זה הסוף שלי, מחשבות רבות עלו בראשי בעיקר על זה שזה סיום מהיר למסע שרק התחיל, חושב על כל האנשים שרק עזרתי להם ועל אותם שלושה פירטים אשר הרגתי, באותו רגע שבו חשבתי על אותם פירטים שהרגתי וזה מיד העלה לי רעיון לראשי, השתמשתי בתנועת הסירה במטרה לקפוץ גבוה במיוחד מעל ראש האמתי של הדג ושלפתי את שני להבי, אני מתחיל לרד מהר יותר ויותר שולך את שני ידי מטה לעבר מרכז ראשו של הדג במטרה לגרום לנזק גבוה במיוחד.
*איך זה בתור תגובת התחלה?*
-
[COLOR=#800080]"זה הוא הנסיך כרסטיאן" השומר אומר לך[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מה אתה רוצה חתיכת עלוב?" הילד אומר לך בזילזול רב[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=blue]pokerart[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה קופץ על ראשו של הדג ומתחיל להתקיף אותו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדג צורח מכאבים ואחרי כמה התקפות הדג נופל ומת[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה חוזר לספינתך וממשיך לשוט. לפתע אתה רואה באופק אי[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=zoro;886370][COLOR=purple]gal142536[
[COLOR=#8b0000]"אתה לא כל כך חכם" האיש בחליפה השחורה אומר לך[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אני אוכל לנצח את שניכם תוך 10 דקות" הוא אומר בזילזול[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"ג'ק אין לנו סיכוי לנצח אותו" ראף אומר לך בפחד[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]האיש בחליפה שחורה מיתקרב אליך במהירות[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראף"אתה צודק אין לנ סיכוי נגדו.בו נברח הכי מהר אל הסירה שלי.ונעוף מהאי המזור הזה" אני בורח הכי מהר לסירה שלי עם ראף