-
ג'ון:
זורואה משתמש בשריטה וזה פוגע ממש חזק בטיילו. אתה זורק את הפוכדור.... ~נדנוד~ השתחרר!
טיילו משתמש במהירות ואז זורואה מתחיל לרוץ והוא גם משתמש במהירות!! זורואה מתחיל לאט לאט להצמיח זנב כמו של טיילו וגם כנפיים, ועכשיו זורואה הפך לטיילו זוהר!!! הם מתנגשים ועפים אחורה.
*מעכשיו אני ירשום כל פוקימון שזורואה רואה ליד מתקפה חדשה שיקראו לה שינוי ובכל קרב זורואה יוכל להשתנות רק ל 2 פוקימונים מהרשימה*
מה תעשה?
רון:
ירי חוט יכול רק לקשור, ברגע שזה עושה את הקשירה החוט נקרא, תתקן.
-
[QUOTE=buizel שולט;878861]רון:
ירי חוט יכול רק לקשור, ברגע שזה עושה את הקשירה החוט נקרא, תתקן.[/QUOTE]
תיקנתי...
-
[COLOR="DarkGreen"]עודכנו "פרסים" בעמוד הראשי[/COLOR]
רון:
הירי חוט קושר את מרשטמפ ווורמפל מתקדם לעברו עם עוקץ רעל. מרשטמפ מצליח לאט לאט להשתחרר.
"מרשטמפ, תעזוב את זה, תשתמש בירי בוץ" ניר אומר ומרשטמפ עושה זאת. (אפשר ראות שניר הוא מאמן טוב כי הפוקימונים שלו קצת יותר חזקים מן הגריל)
-
[QUOTE=buizel שולט;878861]ג'ון:
זורואה משתמש בשריטה וזה פוגע ממש חזק בטיילו. אתה זורק את הפוכדור.... ~נדנוד~ השתחרר!
טיילו משתמש במהירות ואז זורואה מתחיל לרוץ והוא גם משתמש במהירות!! זורואה מתחיל לאט לאט להצמיח זנב כמו של טיילו וגם כנפיים, ועכשיו זורואה הפך לטיילו זוהר!!! הם מתנגשים ועפים אחורה.
*מעכשיו אני ירשום כל פוקימון שזורואה רואה ליד מתקפה חדשה שיקראו לה שינוי ובכל קרב זורואה יוכל להשתנות רק ל 2 פוקימונים מהרשימה*
מה תעשה?
רון:
ירי חוט יכול רק לקשור, ברגע שזה עושה את הקשירה החוט נקרא, תתקן.[/QUOTE]
'מה?????' אני יחשוב לעצמי ויגיד "טוב אז זורואה מתקפת כנף!" מחכה שייסים לתקוף ואז אומר בשנית "פוקדור צא!"
-
[QUOTE=buizel שולט;878877][COLOR="DarkGreen"]עודכנו "פרסים" בעמוד הראשי[/COLOR]
רון:
הירי חוט קושר את מרשטמפ ווורמפל מתקדם לעברו עם עוקץ רעל. מרשטמפ מצליח לאט לאט להשתחרר.
"מרשטמפ, תעזוב את זה, תשתמש בירי בוץ" ניר אומר ומרשטמפ עושה זאת. (אפשר ראות שניר הוא מאמן טוב כי הפוקימונים שלו קצת יותר חזקים מן הגריל)[/QUOTE]
אז אני אומר לוורמפל"בינתיים שאתה עם העוקץ רעל,תקפוץ ותסתובב עם דחיפה וגם עם העוקץ רעל על מרשטמפ"
-
ג'ון:
עוד משהו... אתה יכול להשתמש רק במתקפות שאני אגיד לך.... אבל נחשיב את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~
זורואה,טיילו משתמש במכת כנף וזה פוגע בטיילו! אתה זורק את הפוכדור. ~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס!
כל הכבוד יש לך טיילו! *כל הפרטים עודכנו בדף שלך*
מה תעשה עכשיו?
רון:
מהלך מצויין! וורמפל "קופץ" ומשתמש בדחיפה עם עוקץ רעל וזה פוגע במרשטומפ וקורע את החוט!
וורפמפל מתחיל לכסות את עצמו בחוט! הוא התפתח לסילקון!!
*כל הפרטים עודכנו בדף שלך*
-
[QUOTE=buizel שולט;878903]ג'ון:
עוד משהו... אתה יכול להשתמש רק במתקפות שאני אגיד לך.... אבל נחשיב את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~
זורואה,טיילו משתמש במכת כנף וזה פוגע בטיילו! אתה זורק את הפוכדור. ~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס!
כל הכבוד יש לך טיילו! *כל הפרטים עודכנו בדף שלך*
מה תעשה עכשיו?
רון:
מהלך מצויין! וורמפל "קופץ" ומשתמש בדחיפה עם עוקץ רעל וזה פוגע במרשטומפ וקורע את החוט!
*כל הפרטים עודכנו בדף שלך*[/QUOTE]
"טוב זורואה פרס על זה שאתה ניצחת יפה כל כך אתה זוכה להישאר מחוץ לפוקדור!" ואני מחייך אליו "טוב בוא נמשיך לעיר של המכון הראשון"
----------------------------
איך קוראים לעיר?
ואחי עצה שלי כל פוקימון/בנאדם שאנחנו פוגשים תוסיף ספרייט
-
[QUOTE=buizel שולט;878903]רון:
*כל הפרטים עודכנו בדף שלך*[/QUOTE]
אני יגיד בלבי"יש"ואז אני אומר לניר "קרב קשה נכון?"
אני מחזיר את סיליקון לפוכדור ומוציא את טריקו ואומר:"טריקו קליע זרעים בכול הכוח"אני צועק.
-
[quote=DarkTiger;878743]"כל הכבוד מדקיפ" אלטף אותו ואזרוק על סייטר פוקדור[/quote]
דילגת עליי..
-
יש לי עומס בלימודים כי יש לי במחנים באנגלית ובמתמטיקה, אז אני יכתוב המשכים קצת פחות.... זה יהיה ככה עד יום רביעי..... אולי יום שבת אני יכתוב די הרבה המשכים.....
סליחה:)
-
דניס:
בגלל ששכחתי אתה ראשון
~~~~~~~~~~~~~~~
~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס! תפסת סייטר! (אני עייף אז מחר אני יעדכן) טריקו מסתכל עליך מחבק את מדקיפ, מסתובב וממשיך ללכת. מדקיפ מחייך בשמחה (על הליטוף)
מה תעשה עכשיו?
ג'ון:
יש לך מפת ערים תסתכל, ועד המון הראשון יש עוד זמן..... העיר הבאה שלך היא העיר אולדייל. תגיד, הבנת את זה שזורואה זוהר?
~~~~~~~~~~~~~
זורואה מחייך בשימחה ומקפץ במקום. אחרי כמה קפיצות הוא קפץ ממש גבוה והופך לאורסרינג (ההתפתחות של טדיאורסה) אתה מסתכל אחורה..... ורואה אורסרינג!!
מה תעשה??
רון:
"אהאהא... כן, ברור" ניר אומר באי רצון. "קדימה מרשטמפ אתה יודע מה לעשות. "מרשט!" הוא צועק וקופץ ומתחמק מקליע הזרעים ותופס את טריקו בלחיים ומתכונן להשתמש בירי בוץ.
מה תעשה?
-
[QUOTE=buizel שולט;884730]דניס:
בגלל ששכחתי אתה ראשון
~~~~~~~~~~~~~~~
~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס! תפסת סייטר! (אני עייף אז מחר אני יעדכן) טריקו מסתכל עליך מחבק את מדקיפ, מסתובב וממשיך ללכת. מדקיפ מחייך בשמחה (על הליטוף)
מה תעשה עכשיו?
ג'ון:
יש לך מפת ערים תסתכל, ועד המון הראשון יש עוד זמן..... העיר הבאה שלך היא העיר אולדייל. תגיד, הבנת את זה שזורואה זוהר?
~~~~~~~~~~~~~
זורואה מחייך בשימחה ומקפץ במקום. אחרי כמה קפיצות הוא קפץ ממש גבוה והופך לאורסרינג (ההתפתחות של טדיאורסה) אתה מסתכל אחורה..... ורואה אורסרינג!!
מה תעשה??
רון:
"אהאהא... כן, ברור" ניר אומר באי רצון. "קדימה מרשטמפ אתה יודע מה לעשות. "מרשט!" הוא צועק וקופץ ומתחמק מקליע הזרעים ותופס את טריקו בלחיים ומתכונן להשתמש בירי בוץ.
מה תעשה?[/QUOTE]
אחי המלצה שלי תקח את הזמן תפרט על כל הודעה אתה ממש לא מפרט ואחי זאת רק ההתחלה אתה רוצה שאני אלכד אורסרינג? ואחי אין לי מושג איזה מתקפות יש לו אני יודע בערך קרן על וקרן קרח (השני נראלי) ואחי אתה לא צריך לפרט לי מי זה (ההתפתחות של....) ואחי אין טדיאורסה או אורסרינג בהואן
-------------------------
"זורואה מהר תשתמש עליו בקרן על" אני אומר בלחץ וזורק בטעות עליו את הפוקדור של זוארה "שיט!!!!!"
-
[QUOTE=buizel שולט;884730]רון:
מה תעשה?[/QUOTE]
אני יגיד לטריקו:"מבט ואחר-כך קליע זרעים שוב פעם"
-
[quote=buizel שולט;878587]
שחר:
אתה ועידן הולכים ליער ורואים שם פוצ'יאנה וזיגזגון משחקים.
מה תעשו?[/quote]
" וואו איזה פוקימונים חמודים! , תרצה אחד מהם עידן? " אני מסתובב אליו ושואל אותו בתמימות.
-
[quote=buizel שולט;884730]דניס:
בגלל ששכחתי אתה ראשון
~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשה עכשיו?[/quote]
"טריקו עצור!" אני מורה לו לעצור ופונה אל מדקיפ "איבדת את המאמן שלך? יש לך מאמן?"