-
[SIZE="6"]עודכנה מפה נא לראות דף ראשי![/SIZE]
[COLOR="Lime"]גורדון[/COLOR]
אתה מגיע החוצה ורואה מהומה! אתה חושב שזה אולי לא קשור אליך ורואה את דרך 1 משמאלך ואת החנות מימינך..
רון
"אמ... טוב...." הוא אומר לך... "טוב נמשיך לדר 28...
אתם ממשיכים ממשיכים כשלפתע אתם רואים שלט בסוף הדרך <------------ העיר קארסה דרך 27---------------->
לאן תלכו?
[COLOR="Yellow"]מארק[/COLOR]
חנות אלא מה...
אתה קוטף לו פירות (אין לך מושג איזה אתה קוטף) ואז הוא מתחיל לאכול ואז הוא מתחיל להתעצבן ואתה רואה שחריף לו... הוא חושב שעשית לו את זה בכוונה ותוקף אותך במכת חשמל חזקה בימיוחד...
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
זה עובד בל ממש קצת אתה פוגע בהם ישירות אבל לא נראה נזק כלל ואחד הג'ודודים משתמש [B]עליך[/B] בבלימה
[COLOR="MediumTurquoise"]לוקאס[/COLOR]
אתה מגיע לחנות וקונה 6 פוקדורים יפים וחדשים..
אתה הולך בדרך 1 ורואה את כל הפוקימונים שראית בפעם הקודמת איזה מהם תזמים לקרב.. (אל תשכח סקווירטל עדיין מחוץ לפוקדור
-
[QUOTE=YuvalRamot;913859][SIZE="6"]עודכנה מפה נא לראות דף ראשי![/SIZE]
אתה מגיע החוצה ורואה מהומה! אתה חושב שזה אולי לא קשור אליך ורואה את דרך 1 משמאלך ואת החנות מימינך..
[/QUOTE]
אני רץ אל החנות ואומר למוכר:" אני רוצה 5 פוקדורים ומהר בבקשה!"
-
[QUOTE=YuvalRamot;913859][SIZE="6"]
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
זה עובד בל ממש קצת אתה פוגע בהם ישירות אבל לא נראה נזק כלל ואחד הג'ודודים משתמש [B]עליך[/B] בבלימה
[/QUOTE]
אני קופץ הצידה ומתחמק מהבלימה ואז אומר לצ'רמיליון"גחלת על הג'יודוד שתקף אותץי"
-
[QUOTE=YuvalRamot;913859][SIZE="6"]רון
"אמ... טוב...." הוא אומר לך... "טוב נמשיך לדר 28...
אתם ממשיכים ממשיכים כשלפתע אתם רואים שלט בסוף הדרך <------------ העיר קארסה דרך 27---------------->
לאן תלכו?
[/QUOTE]
"טוב בוא נלך לעיר קארסה"אני אומר לרודני.
-
[SIZE="5"]הודעה לכולם: אין יותר בוקר עכשיו זה בין הארבעיים ועוד מעת ערב...[/SIZE]
רון
הוא מסכים בתנועת הנהון ואתם נכנסים אתם מבינים למה זה העיר השניה הגדלה ביותר יש שם כמות בתים גבוהה וכולם בגובה 20 קמות לפחות ובאמצע העיר אתם רואים מרחוק את הבינין הגבוה ביותר בעיר בגובה 100 קומות לפחות!
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
הצ'ארמיליון לא חיכה שתיתן לו פקודה הוא התעצבן עליהם מאד שניסו לפגוע במאמן שלו והוא שיחרר מתקפת גחלת חזקה כמו 20 ביחד! והיא פוגעת גם בכל הג'יודודים... אך הם מתפוצצים לפני שהם מתעלפים ושניכם מתעלפים...
אתה מתעורר לאחר כמה דקות באותו מקום ואני צוות עתיק נעלמו ממזמן... אתה רואה שוטר רודני מולך ושואל אותו "מה קרה לאחר שהבסתנו את האנשים ההם?"
"פחחחחח הם הביסו אותך כמו שלוקחים סוכריה מתינוק, עכשיו תסתלק מפה!"
"מזה אתה? איפה הצ'ארמיליון שלי?"
"אממ... אני לא יודע..."
אתה רואה מאחוריך ערימה של הריסות... אתה מזיז אותם ורואה את צ'ארמיליון פצוע אנוש!!
אתה מגיע לשם קונה ושומע פיצוץ שני ואתה רואה אנשים יוצאים מהבינין... אתה חושב שהסיפור הקודם נגמר...
ואתה חוזר אל דרך 1...
-
[QUOTE=YuvalRamot;914175][SIZE="5"]
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
הצ'ארמיליון לא חיכה שתיתן לו פקודה הוא התעצבן עליהם מאד שניסו לפגוע במאמן שלו והוא שיחרר מתקפת גחלת חזקה כמו 20 ביחד! והיא פוגעת גם בכל הג'יודודים... אך הם מתפוצצים לפני שהם מתעלפים ושניכם מתעלפים...
אתה מתעורר לאחר כמה דקות באותו מקום ואני צוות עתיק נעלמו ממזמן... אתה רואה שוטר רודני מולך ושואל אותו "מה קרה לאחר שהבסתנו את האנשים ההם?"
"פחחחחח הם הביסו אותך כמו שלוקחים סוכריה מתינוק, עכשיו תסתלק מפה!"
"מזה אתה? איפה הצ'ארמיליון שלי?"
"אממ... אני לא יודע..."
אתה רואה מאחוריך ערימה של הריסות... אתה מזיז אותם ורואה את צ'ארמיליון פצוע אנוש!!
[/QUOTE]
אני מחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור שלו ורץ מהר למרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=YuvalRamot;914175][SIZE="5"]הודעה לכולם: אין יותר בוקר עכשיו זה בין הארבעיים ועוד מעת ערב...[/SIZE]
אתה מגיע לשם קונה ושומע פיצוץ שני ואתה רואה אנשים יוצאים מהבינין... אתה חושב שהסיפור הקודם נגמר...
ואתה חוזר אל דרך 1...[/QUOTE]
אני הולך מהעיר לעבר דרך 1 ואני הולך בצורה כבדה ועייפה בשביל.
-
[QUOTE=YuvalRamot;914175][SIZE="5"]רון
הוא מסכים בתנועת הנהון ואתם נכנסים אתם מבינים למה זה העיר השניה הגדלה ביותר יש שם כמות בתים גבוהה וכולם בגובה 20 קמות לפחות ובאמצע העיר אתם רואים מרחוק את הבינין הגבוה ביותר בעיר בגובה 1100 קומות לפחות!
..[/QUOTE]
אני אבדוק עם הבניין הוא מרכז הפוקימונים
-
רון
אתה הולך לכיווין המגדל ומאבד כיווין... ואז אתה רואה מצד שמאל שלך מתחת לאחד הביניינים שלט שבו כתוב
[QUOTE][SIZE="6"]זהו מכון קארסה[/SIZE][/QUOTE]
אתה מחליט שזהו הזמן לנוח ומצטער שלא הספקת לעשות כלום כל היום
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
אתה מגיע למרכז הפוקימונים וצועק לאחות שתעזור לך מהר!
והיא אומרת "עוד אחד שצועק עלי היום..."
-
[QUOTE=YuvalRamot;914309]רון
אתה הולך לכיווין המגדל ומאבד כיווין... ואז אתה רואה מצד שמאל שלך מתחת לאחד הביניינים שלט שבו כתוב
[/QUOTE]
"יש הגעתי למכון"ואז אכנס אליו.
-
[QUOTE=YuvalRamot;914309]
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
אתה מגיע למרכז הפוקימונים וצועק לאחות שתעזור לך מהר!
והיא אומרת "עוד אחד שצועק עלי היום..."[/QUOTE]
אני אומר לאחות"בבקשה תעזרי לי צ'ארמיליון שלי גוסס"
-
[QUOTE=YuvalRamot;914309]
אתה מחליט שזהו הזמן לנוח ומצטער שלא הספקת לעשות כלום כל היום
[/QUOTE]
אני חוזר לחנות בעיר מארוונה וקונה שק שינה.
-
רון
אתה נכנס ורואה רצפת זכוכית ומתחתיה לבה... אתה נלחץ!
וז אתה רואה את מנהיג המכון בקצה המכון והוא קורא לך "הי באת להזמין אותי לקרב?"
"כ-כ-ן-ן-ן"
והוא אומר "זה יהיה קרב 2-2 אין צורך שתגיד לי מה הפוקימונים שאתה בוחר רק שתדע זהו מכון הדרקון!"
תרשום איזה 2 פוקימונים אתה בוחר (סדר חשוב)
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
"מה??? סליחה לא ידעתי!" היא לוקחת אותו ומראפת אותו היא בינתיים אומרת לך "הוא לא יתרפא עד הבוקר אז אתה תוכל ללון פה בחינם!"
[COLOR="lime"]גורדון[/COLOR]
אוקי קנית ועידכנתי...
-
[QUOTE=YuvalRamot;914365]
[COLOR="lime"]גורדון[/COLOR]
אוקי קנית ועידכנתי...[/QUOTE]
אני יוצא אל דרך 1, מוצא עץ גדול, פורש את השק שינה, אני נכנס לתוכו והולך לישון.
-
[QUOTE=YuvalRamot;914365]רון
אתה נכנס ורואה רצפת זכוכית ומתחתיה לבה... אתה נלחץ!
וז אתה רואה את מנהיג המכון בקצה המכון והוא קורא לך "הי באת להזמין אותי לקרב?"
"כ-כ-ן-ן-ן"
והוא אומר "זה יהיה קרב 2-2 אין צורך שתגיד לי מה הפוקימונים שאתה בוחר רק שתדע זהו מכון הדרקון!"
תרשום איזה 2 פוקימונים אתה בוחר (סדר חשוב)
[/QUOTE]
הסדר הוא:ספירו ואז איווי.
------------------------------------------
אני אומר:"ספירו צא לקרב!"