-
[quote=Steve;932471]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתחיל להילחץ ונשכב על הרצפה , פתאום אתה מרגיש הדף של סכין שמשסע את ידך , וידך נופלת על הרצפה .. אתה צורח מבהלה ומנסה להזיז את היד השסועה ולא מצליח מכיוון שאין לך יד ! אתה מתחיל לבכות ולנופף עם ידך האחת לכל הכיוונים מכיוון שאינך רואה כלום אולי לפחות תרגיש ותוכל להחזיר מלחמה , אתה מקבל עוד מכה חזקה בצוואר באיזור עמוד השדרה ומתעלף ..אתה קם ורואה את עצמך שוכב על מדרכה ברחוב הכינור , אתה קם ורואה לפניך את ביתו של ניק , בית מס' 31 . אבל הוא לא ניראה כמו שהיה ניראה קודם .. לא טירה , אלא יותר כמו מבנה משרדי , הרגשה מוזרה עוברת בראשך , אתה מסתכל מהר על היד שלך ורואה שהיא במקום .[/COLOR][/B]
[/quote]
'זה היה סיוט מבהיל ביותר אני מניח שיש לי בעיית פסיכולגיה כל שהיא,מעניין מה בדיוק קרה שם.
לפחות יש לי שיר חדש שאני כבר זוכר בעל פה פחות או יותר'אני חושב, ובודק ליתר בטחון שהשיר שכתבתי בחלומי לא כתוב בפנקסי עדיין ומנסה לשחזרו מחדש לפי הזיכרון.
אחרי ששחזרתי את השיר (ואני מקווה שהוא לא היה כתוב קודם לכן.) אני ממשיך קצת בחשש ובבהלה אך אני מנסה להסתיר את רגשותי הרעות ולהביע שמחה לכיונו של הבית המשרדי של קריס ודופק על דלתו.
-
[quote=Steve;932471][B]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
אוקיי סליחה על העיכוב
---
אתה פותח את המכתב שכתוב עליו את שמך , פותח אותו ורואה שזה בכלל למישהו אחר
[I]"לכבוד כריס היקר , ניראה שמצאנו בחור קצת מופרע וחזק מאוד , ייתכן שנצטרך לבדוק אותו ,
איך לעשות את זה ? חטיפה ?
שם הבחור הוא "אלן.א(שמך ושם משפחתך)" ברר לי איפה הוא גר ואיפה הוא לומד .
בברכה , שר המשלוחים שלך ."[/I]
[/COLOR]
[/B][/quote]
'למה הוא מתכוון בחטיפה אבל לא עשיתי כלום ' אחשוב בפחד 'אולי יהיה כתוב משהו באינטרנט למרות שלא היכוני שיהיה כתוב אבל בכל זאת אלך לנסות ' אחשוב לעצמי ואלך לאכול משהו בקיוסק
-
[B][SIZE="3"]מקום אחרון עדיין פנוי , יש פרס למי שמביא חבר .. אז תמליצו
ותדרגו את המשחק - מי שלא דירג ..[/SIZE]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"אפס" היא אומרת ומחייכת .. "יאללה לך למדוד כבר " היא אומרת בצחקוק
ומורידה את הקולב מהמעיל החום .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"זה מה שאני רוצה שאתה תסביר לי , איך הכל נהיה חשוך .. מה זה העשן הזה
ומאיפה הכוח ה.." ופתאום חרב משספת את ראשו ואתה רואה את..עצמך !
"שלום ג'וש .. אני , זה אתה מהעתיד . לא אוכל לגלות לך פרטים בכדי לא להרוס את ההסטוריה .
אבל הייתה לי טעות שניסיתי להציל אותך , ובכך להציל גם את חיי .. שתגיע לרגע בו תצליח לנוע בזמן
תלך להציל את חייך שוב , אך נסה קודם לשתק את המצלמות .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה פותח את הפנקס , ולפתע .. אתה מגלה שהשיר .. שמור !
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה לא יודע מה לעשות .. אתה מתחיל לפחד ופתאום הטלפון שלך מצלצל ..
מספר חסוי , אתה לא יודע מה יהיה , מי זה , ומה הוא רוצה .
[/COLOR]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אחי אתה לא יכול לקחת את הפיקוד .. צריך להתייעץ איתם קודם .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]"אפס" היא אומרת ומחייכת .. "יאללה לך למדוד כבר " היא אומרת בצחקוק
ומורידה את הקולב מהמעיל החום .[/color][/b]
[/quote]אחזיר לה חיוך שאני מוריד ומעלה את הראש...מין תנועת תודה שכזאת.
אקח ממנה את המעיל ואכנס לתא הלבשה,אוריד את המעיל שלי ואמדוד את המעיל שאהבתי,אצא בחוץ ואתרשם לי מול המראה.
"הוא נראה טוב!"אתפעל בהתלהבות."תודה!" אודה לה כשאני חוזר לכסא שבעמדת המכירה שלי בעוד אני ממשיך להתלהב מהמעיל היפה שזה עתה קיבלתי.
-
[QUOTE=Steve;934827][B][SIZE="3"]מקום אחרון עדיין פנוי , יש פרס למי שמביא חבר .. אז תמליצו
ותדרגו את המשחק - מי שלא דירג ..[/SIZE]
אחי אתה לא יכול לקחת את הפיקוד .. צריך להתייעץ איתם קודם .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
לא מבין אותך אחי,כשאדם הוא סגן אז כשהמפקד לא נמצא הוא המפקד זה ההגיון.. אבל אני לא אערער על ההחלטה שלך...
---------------------------------------
"אז מה אתם מציעים שנעשה,אי אפשר שלא לחפש את הנעלמים.." אגיד באי נוחות.
-
[quote=Steve;934827][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה פותח את הפנקס , ולפתע .. אתה מגלה שהשיר .. שמור ![/COLOR][/B]
[/quote]
'לא טוב אם זה עדיין שמור, זה אומר שחלק מה שקרה באמת קרה, זה סימן די גרוע'אני חושב
אך ממשיך בדרכי בכל זאת לכוונו של הבית של ניק ודופק בזריזוץ על דלת ביתו.
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d21/0755/33d2979.png[/img]
"זה מעולה .." אתה חושב לעצמך "תודה רבה" . "אין על מה" היא משיבה ואתה הולך לקופה בשביל להותיר
את חתיכת הברזל שעל המעיל ובשביל להמשיך בעבודתך , בקופה . עוד לפני שאתה מספיק להתיישב
באה אישה מבוגרת עם בגד מוכתם בתוך שקית "שלום אתם הבאתם לי בגד מלוכלך" היא אומרת
"אני רוצה להחליף אותו"
[/COLOR]
אתה נכנס לתוך המשרד , עולה במדרגות ורואה חדר שעליו כתוב 'ניק' . אתה נכנס ורואה אדם צעיר
יושב לו ליד שולחן עם מחשב , כאשר החדר מצויד ומאובזר בחפצים מוזיקליים , רמקולים מיקרופונים וכל דברי האלקטרוניקה הדרושים . בתוך החדר יש גם חדר קטן ושקוף אותו מפרידה זכוכית , החדר הקטן ניראה כמו חדר הקלטות . "שלום .. מי אתה ?" שואל ניק ומחייך .
[/COLOR]
*אתה לא הסגן .
---
"אני מציע שנלך נחפש אותו בדירה שלו , נתחיל מקטן .. ואחר כך נרחיב אופקים" אומר החניך הצעיר
ומחכה לראות אם שאר החבורה מסכימה איתו .. רובם מהנהנים בראשם .. עולה עוד רעיון "אולי נחפש בעיר פשוט ? במקומות האהובים עליו , או המקומות בו הוא יכול להימצא" . ואז בא האדם שהתקשרת אליו בבוקר (מה שמו תזכיר לי ?) "סליחה על האיחור .." הוא אומר "הבנתי שהמפקד לא נמצא לדעתי צריך להתחלק לקבוצות .
קבוצה אחת , בדירה שלו .. איתי .
קבוצה שנייה ושלישית שומרת עם הקבוצה הראשונה על קשר טלפוני , קבוצה שנייה
הולכת לחפש בכל המועדונים והברים בסביבה , קבוצה שלישית מתפזרת בעיר וממשיכה לחפש .
שכולם יהיו מצויידים , זה ברור ?!"
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;935460][B]
*אתה לא הסגן .
---
"אני מציע שנלך נחפש אותו בדירה שלו , נתחיל מקטן .. ואחר כך נרחיב אופקים" אומר החניך הצעיר
ומחכה לראות אם שאר החבורה מסכימה איתו .. רובם מהנהנים בראשם .. עולה עוד רעיון "אולי נחפש בעיר פשוט ? במקומות האהובים עליו , או המקומות בו הוא יכול להימצא" . ואז בא האדם שהתקשרת אליו בבוקר (מה שמו תזכיר לי ?) "סליחה על האיחור .." הוא אומר "הבנתי שהמפקד לא נמצא לדעתי צריך להתחלק לקבוצות .
קבוצה אחת , בדירה שלו .. איתי .
קבוצה שנייה ושלישית שומרת עם הקבוצה הראשונה על קשר טלפוני , קבוצה שנייה
הולכת לחפש בכל המועדונים והברים בסביבה , קבוצה שלישית מתפזרת בעיר וממשיכה לחפש .
שכולם יהיו מצויידים , זה ברור ?!"
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
קוראים לו ג'ף גארנט
-----------------
"תודה רבה באמת שטרחת להגיע ג'ף,חשבנו שגם אתה נעלמת זה לא בסדר!" אגער בו. "בכל מקרה,הרעיון שלך נכון,אני רוצה להצטרף לקבוצה הראשונה.. איך מתחלקים באמת לקבוצות,לפי רצון או לפי החלטה שלך או משהו?" אשאל.
-
[QUOTE][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d21/0755/33d2979.png[/IMG]
[/SIZE][/U]"זה מעולה .." אתה חושב לעצמך "תודה רבה" . "אין על מה" היא משיבה ואתה הולך לקופה בשביל להותיר
את חתיכת הברזל שעל המעיל ובשביל להמשיך בעבודתך , בקופה . עוד לפני שאתה מספיק להתיישב
באה אישה מבוגרת עם בגד מוכתם בתוך שקית "שלום אתם הבאתם לי בגד מלוכלך" היא אומרת
"אני רוצה להחליף אותו"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"תוכלי להראות לי את המוצר"אגיד בחשדנות לאשה התוקפנית תוך כדיי לקיחת החולצה ממה ובדיקה של החולצה.
-
[QUOTE=Steve;932471][B]
[COLOR="Orange"][SIZE="3"][U]מייק[/U][/SIZE]
אתה לא מצליח להיזכר והשומר מתייאש "לא משנה ילדון , קח את זה" הוא אומר ומוציא פתק מהכיס שלו
"זה אישור שהיית אצלי אם המורה תגיד לך משהו" השומר אומר ואתה נכנס לבית הספר ..
לומד כמה שעות , והולך הביתה . בדרכך הביתה אתה מלווה קצת את מתן לביתו "מה קרה בבוקר שאיחרת ?"
שואל מתן ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן, היה לי עומס נוראי בלימודים...
------------------------------------------------------------------------
׳אני מכיר את מתן כבר הרבה זמן׳ אני חושב ׳אני יכול לסמוך עליו ולומר לו את האמת׳ ואז פונה אליו ואומר ״אני אספר לך, אבל אסור לך לספר את זה לאף אחד. היום בבוקר הגעתי דיי מוקדם, והיה שומר מוזר, לא אותו אחד שיש פה עכשיו. הוא אמר לי שבית הספר סגור, וסילק אותי מחוץ לבית הספר. אחר כך, הלכתי לבית שלך כדי לבדוק אם אתה יודע למה בעת הספר סגור, אבל אתה כבר הלכת לבית הספר, אז אני חזרתי הביתה.
בדרך לבית שלי, ראיתי שכל התלמידים נמצאים בבית הספר, וכשהלכתי לביתן השומר, היה שם שומר אחר, וכששאלתי אותו על השומר שהיה בבוקר, הוא אמר לי שהשומר סימם אותו. סיפור דיי מוזר אם אתה שואל אותי. אני לא יודע מה לעשות לגביי זה, והאם לפנות למשטרה. מה דעתך?״.
-
[quote=Steve;934827][B]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה לא יודע מה לעשות .. אתה מתחיל לפחד ופתאום הטלפון שלך מצלצל ..
מספר חסוי , אתה לא יודע מה יהיה , מי זה , ומה הוא רוצה .
[/COLOR]
[COLOR=DarkGrey]
[/COLOR]
[/B][/quote]
" הלו!!!! " אצעק בבהלה מקריאת המכתב " אממ. סליחה הלו , מיזה? " אתנצל ואשאל
-
[quote=Steve;935460][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה נכנס לתוך המשרד , עולה במדרגות ורואה חדר שעליו כתוב 'ניק' . אתה נכנס ורואה אדם צעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]יושב לו ליד שולחן עם מחשב , כאשר החדר מצויד ומאובזר בחפצים מוזיקליים , רמקולים מיקרופונים וכל דברי האלקטרוניקה הדרושים . בתוך החדר יש גם חדר קטן ושקוף אותו מפרידה זכוכית , החדר הקטן ניראה כמו חדר הקלטות . "שלום .. מי אתה ?" שואל ניק ומחייך .[/COLOR][/B]
[/quote]
"שמי הוא ג'ק לונסון,באתי להתראיין אצלך."אני אומר בהתנשפות שעדיין לא חלפה מי מהסיוט או המציאות שהייתה קודם.
-
[B]
[COLOR="Orange"][SIZE="3"][U]מייק[/U][/SIZE]
זה בסדר
--
"וואו .. זה נשמע הזוי מייק , אתה בטוח שאתה לא מסומם ?" הוא אומר ואתה עוצר לשנייה ומתחרט על שסיפרת לו
ואז הוא מחייך ואומר "סתם סתם אחי" ומצחקק "שום משטרה .. צריך לחקור ולברר אם השומר המתחזה רצה רק שאתה לא תיכנס לבית הספר או שיש עוד כמה תלמידים , אחרי שנגלה את זה נוכל לדעת אם יש מישהו שעוקב אחריך או סתם בחור שרצה לגמור את הקריירה של בית הספר , לא ככה ?" הוא אומר ברצינות .
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"כמובן אני לא לוקחת אותו הביתה" היא אומרת בזעף ומראה לך , זוהי חולצה אלגנטית עם כתם של יין באיזור החזה , יש לחולצה גם ריח של סיגריות ואין מצב שהאישה לא הלכה עם החולצה הזאת ..
'היא מנסה לעבוד עליי בגלל שלא ירד לה הכתם בכביסה ?' אתה חושב לעצמך ..'האם זו גנבה או מרמה ?'
אתה תוהה ולא יודע מה לעשות ..
[/COLOR]
"כמובן , ג'ק .. אני זוכר דיברנו בתחילת היום , לקח לך הרבה זמן להגיע אך חיכיתי מכיוון ששמעתי בקולך כישרון
חבוי .. הבמה שלך יקירי תוכל להראות לי שירים שכתבת , לחנים שהלחנת ושירים שחיברת .(*לחן+מילים*)"
הוא אומר ומחכה לראות מה יש לך להציע , ולמה אתה צריך סוכן בשביל להתקדם , האם יש בך את הכישרון החבוי הזה ?
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
"שלום מדברים מהנהלת בית הספר של אחיך הקטן .. אביך לא עונה בטלפון וניראה שאחיך נפצע וצריך לקחת אותו
לבית החולים , מדבר סגן מנהלת בית הספר ואני עכשיו התחלתי כבר ללוות את אחיך לבית החולים אך אני חייב לחזור לבית הספר האם יש מצב שתוכל להגיע תוך כמה דקות אל מאחורי הפיצרייה ?" הוא שואל ואתה רואה שיש לך עוד 30 דקות הפסקה ..
[/COLOR]
"החדשים יהיו קבוצה מס' 3 שאותם ינהיג הנרי "אומר ג'ף "הוותיקים קבוצה מס' 1 אותה ינהיג מגנוס" ומסתכל עליך..
"והאחרים , יילכו איתי .. קבוצה מס' 2 ! כל אחד שייכנס לבסיס שלנו לקחת כלי נשק זה עלול להיות מסוכן לכן היו זהירים , צאו לדרך !" הוא צועק ומתחיל לראות איך העניינים מתקדמים ..
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;939478][B]
"החדשים יהיו קבוצה מס' 3 שאותם ינהיג הנרי "אומר ג'ף "הוותיקים קבוצה מס' 1 אותה ינהיג מגנוס" ומסתכל עליך..
"והאחרים , יילכו איתי .. קבוצה מס' 2 ! כל אחד שייכנס לבסיס שלנו לקחת כלי נשק זה עלול להיות מסוכן לכן היו זהירים , צאו לדרך !" הוא צועק ומתחיל לראות איך העניינים מתקדמים ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"תודה אחי על התפקיד :)" אגיד לו ואחייך. "טוב קבוצה 1 בואו לדירה שלו,חייבים למצוא איזשהו רמז שיעיד על הנעלמות שלו,אם יש מומחי מחשבים בינינו מצידי סרקו לו גם את המחשב לחפש." אתן לותיקים הדרכה וכשאסיים אפנה ללכת לכיוון של הדירה שלו.
-
[B]
אתה מחכה לראות מי מתאסף ומגלה שרוב הוותיקים הולכים איתך , אתם יורדים לתוך המחתרת והולכים לעמדות הנשקים , איזה נשקים תבחר לקחת ?
[/COLOR]
[/B]