אני לא זאב ולא אהיה אני מלך מלאכי המוות יש לי את הכוח הכי חזק מכל העולם האלוהי חוץ מלאלוהים עצמו ומהשטן שאני שווה אליהם אנשי זאב וערפדי הם כמו חיות פרא לידיינו יש לי איש זאב אחד בביית כלאתי אותו בצורת זאב מלאה חחח מסכן
Printable View
אני לא זאב ולא אהיה אני מלך מלאכי המוות יש לי את הכוח הכי חזק מכל העולם האלוהי חוץ מלאלוהים עצמו ומהשטן שאני שווה אליהם אנשי זאב וערפדי הם כמו חיות פרא לידיינו יש לי איש זאב אחד בביית כלאתי אותו בצורת זאב מלאה חחח מסכן
על מה אתה מדבר?
[quote=רונלד מקדונלד;967793]אני לא זאב ולא אהיה אני מלך מלאכי המוות יש לי את הכוח הכי חזק מכל העולם האלוהי חוץ מלאלוהים עצמו ומהשטן שאני שווה אליהם אנשי זאב וערפדי הם כמו חיות פרא לידיינו יש לי איש זאב אחד בביית כלאתי אותו בצורת זאב מלאה חחח מסכן[/quote]
קיצור יש לך את אוצרות המוות ואתה מנמניאק איתם..
אני אוהב לקחת את החרב שלי ולהחדיר אליה את כל הוח שאני יכול ואז לגרום להרס טוטאליסטי
[quote=רונלד מקדונלד;967796]על מה אני מדבר? על זה שאני יכול לאכול את המאסטר שלך[/quote]
ואז אני אהיה המאסטר ואני אוכל אותך?
[QUOTE=BarMaster;967786]תומר באלה של הפוקימונים בחתימה אפשר לעשות קרבות? ושישה?[/QUOTE]
באף אחד כי מחקתי את כול הטובים שלי חח
[quote=רונלד מקדונלד;967796]אני אוהב לקחת את החרב שלי ולהחדיר אליה את כל הוח שאני יכול ואז לגרום להרס טוטאליסטי[/quote]
לול...
אתה כן מבין שלפי היהדות והנצרות יש רק מלאך מוות אחד?
[QUOTE=RobiN;967798]ואז אני אהיה המאסטר ואני אוכל אותך?[/QUOTE]
אתה לא יכול לאכול אותי אני רוח אתה איש מוטציה מעוות אני יכול להרוג אותך לא להיפך אתה מבין שזה חארט בארת "אלכסיי" או שאקרא לך בשמך האמיתי אלכס פון אוהב חתולים וערפדים סיי
הלכתי לאכול
[quote=רונלד מקדונלד;967801]אתה לא יכול לאכול אותי אני רוח אתה איש מוטציה מעוות אני יכול להרוג אותך לא להיפך אתה מבין שזה חארט בארת "אלכסיי" או שאקרא לך בשמך האמיתי אלכס פון אוהב חתולים וערפדים סיי[/quote]
אתה מבין שאתה לא ממש מעניין אותי?
אלכסיי תקרא מה כתבתי לך על החארטא בארטה אף אחד לא מכיר את האמונה האמיתי חוץ מחבר האלים ה"שטן" ששולט בעולם המזרחי אלוהים ששולט בכל השאר ואני ששניהם חושבים שאני שולת (אל תתבלבלו עם שולט) אבל אני יכול לעשות מה שבאלי
[QUOTE=King of skulls;967802]הלכתי לאכול[/QUOTE]
תשאיר לי קצת!
[QUOTE=רונלד מקדונלד;967801]אתה לא יכול לאכול אותי אני רוח אתה איש מוטציה מעוות אני יכול להרוג אותך לא להיפך אתה מבין שזה חארט בארת "אלכסיי" או שאקרא לך בשמך האמיתי אלכס פון אוהב חתולים וערפדים סיי[/QUOTE]
לעולם לא צוחקים על מאסטר!
מאסטר!בוא תעזור לי לאכול אותו!
[quote=רונלד מקדונלד;967805]אלכסיי תקרא מה כתבתי לך על החארטא בארטה אף אחד לא מכיר את האמונה האמיתי חוץ מחבר האלים ה"שטן" ששולט בעולם המזרחי אלוהים ששולט בכל השאר ואני ששניהם חושבים שאני שולת (אל תתבלבלו עם שולט) אבל אני יכול לעשות מה שבאלי[/quote]
אתה מבין שהשטן הוא מלאך שנפל כן? לול
[QUOTE=The King Of The Werewolf;967807]אתה מבין שהשטן הוא מלאך שנפל כן? לול[/QUOTE]
לא הוא לא!
סתם מלאך מטומטם שמורד בממסד ומקבל על זה עונש..
[QUOTE=The King Of The Werewolf;967807]אתה מבין שהשטן הוא מלאך שנפל כן? לול[/QUOTE]
לא השטן הוא מלאך שבגד אתה קורא יותר מידי ויקיפדיה/רואה אל טבעי יותר מידי....