-
[quote=הארי פוטר;977255][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טריקו מתפס לך על הראש והוא הולך לישון,אתה מרגיש את נשימותיו הקטנות מתחילות,אתה רואה עיניים מוזרות מסתכלות עליך מהעצים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מתקארב בזהירות ובזריזות לעבר העיינים ומנסה לברר מי מסתכל עלי בתקוה שהוא ייהיה ידידותי.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אותו הפוקימון שראית קודם עכשיו אתה מזהה שזה לא סתם סויקון אלה סויקון זוהר,אתה רואה את הציידים ממקודם רצים אליך ואל הסויקון המיוחד אתה שומע זעקה ואתה רואה שמים האגם יוצא גל ענק שפוגע באויבים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוצא מין העץ דמות של ילד בוגר אבל זה לא בדיוק ילד,אתה רואה שזה פוקימון בעל עיניים קטנות אבל גוף כביר,אתה רואה את שערו האדום-שחור ושהוא דומה לזאב אתה רואה זוראק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;977316]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוצא מין העץ דמות של ילד בוגר אבל זה לא בדיוק ילד,אתה רואה שזה פוקימון בעל עיניים קטנות אבל גוף כביר,אתה רואה את שערו האדום-שחור ושהוא דומה לזאב אתה רואה זוראק.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'הוא לא אמור להיות כאן,זה לא אזור רואים בו פוקימונים נדירים,כנראה שקרה משהו שגרם לו לבוא לכאן!'אני חושב ומנסה לחפש ברקע משהו שיסמן הסבר לכך וכמו כן משהו על תווי הפנים שלו,אולי זסה ירמז את ההסבר.
-
[QUOTE=הארי פוטר;974422][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]התחלה לכולם:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן שנתן לך את הפוקימון הראשון,רוח נעימה מתחילה לנשב על העיירה שבה גדלת,השמש יוקדת על האגם הקטן של העיירה וממנה יוצא פוקימון מים אדום וקטן,זה היה מג'יקרפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתעלם ממנו והולך לחפש פוקימון מים אחר ליד האגם
-
[QUOTE=הארי פוטר;977316][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אותו הפוקימון שראית קודם עכשיו אתה מזהה שזה לא סתם סויקון אלה סויקון זוהר,אתה רואה את הציידים ממקודם רצים אליך ואל הסויקון המיוחד אתה שומע זעקה ואתה רואה שמים האגם יוצא גל ענק שפוגע באויבים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
"קדימה טרטוייג צא ותעזור לסוייקון תשתמש בחבטה על האויבים!" אגיד ואחכה לראות מה טרטוייג יעשה
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הסויקון הזוהר מניד את ראשו,הוא מסמן לך לתפס אליו,אתה וטרטוויג עולים על סויקון אתה רואה שער כחול נפתח במים ואתה ושני הפוקימונים נכנסים לתוך החור ואתה רואה שאתה נמצא במין ארמון כחול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבידו יש פתק,הוא משנה את צורתו לצורת פרופסור איקרן,אתה מבין שהזוראק שייך למאמן או מישהו שרוצה להעביר מסר לפרופסור איקרן,אתה רואה את הפרופסור האמיתי יוצא מין המעבדה בריצה ואומר:"הגיע הזמן אני מחכה מאתמול אבל אם הגעת מאוקטאון מגיע לך מנוחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה כחמישים פוקימוני כנף,כול עשר דומים,העשירייה הראשונה הם צ'אטוט קטנים וזריזים,העשירייה השנייה הם פיג'י,השלישית היא ממפטו,הרביעית היא סטרלי החמישית היא נוקטול ובראש הנוקטולים יש נוקטול זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;977354][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הסויקון הזוהר מניד את ראשו,הוא מסמן לך לתפס אליו,אתה וטרטוויג עולים על סויקון אתה רואה שער כחול נפתח במים ואתה ושני הפוקימונים נכנסים לתוך החור ואתה רואה שאתה נמצא במין ארמון כחול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"סויקון איפה אנחנו נמצאים?, בארמון שלך?, תמיד חלמתי לפגוש אותך אתה פוקימון מאוד חזק תגיד תוכל לעזור לי ולטרטוייג במשהו אולי ללמד אותו מתקפת מים כי אתה מתמחה בזה?" אשאל בתמימות את טרטוייג
-
[quote=הארי פוטר;977255]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][B][U]Poke chef[/U][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גופו של וולפיקס מתלקח אתה רואה להבות סביבו,אתה שומע את הפוקדע אומר:"וולפיקס-סוג אש,מצב רוח מפחד,משתמש הגנת אש,תרגום שפתו מתחילה עכשיו,הם התקיפו אותי,כי אני לא כמו השאר,הם שונאים אותי,הם רצו לפגוע בי במתקפות מסוכנות אז הגנתי על עצמי מה אתה היית עושה אם חמישה פוקימונים מסוכנים מתקרבים אליך ואתה לא מספיק חזק,מה אתה היית עושה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"א..אני מצטער לא ידעתי!,אתה רוצה שאני יעזור לך?,אפצה אותך בדרך כלשהי?" אומר בעצב והוציא את מאדקיפ ואומר לו:"תשחק קצת עם וולפיקס הו מפחד ואני רוצה שתשמחח אותו,אני ילך לטפל בהם" אומר ואלך לחפש את הפוקימונים שמיקודם עזרתי להם בשביל להתנקם בהם
-
[QUOTE=הארי פוטר;977255][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהולכים בעקבותיך כארבע דמויות,פיפלאפ,הצל שלך והצל של פיפלאפ וכנראה הצל שעוזר לך,אתה שומע מנגינה מדהימה בהמשך הדרך אתה שומע את קולו של הצל שאומר לך:"תתרחק מין המקום הזה בינתיים אני אקרא לך שזה יהיה בטוח!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אתרחק עם פיפלאפ שלי למרכז הפוקימונים.
-
[quote=הארי פוטר;977354]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבידו יש פתק,הוא משנה את צורתו לצורת פרופסור איקרן,אתה מבין שהזוראק שייך למאמן או מישהו שרוצה להעביר מסר לפרופסור איקרן,אתה רואה את הפרופסור האמיתי יוצא מין המעבדה בריצה ואומר:"הגיע הזמן אני מחכה מאתמול אבל אם הגעת מאוקטאון מגיע לך מנוחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"קח,אני מקווה שתועב זה המשלוח."אני אומר ונותן לו את המשלוח.
-
[QUOTE=הארי פוטר;977354][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה כחמישים פוקימוני כנף,כול עשר דומים,העשירייה הראשונה הם צ'אטוט קטנים וזריזים,העשירייה השנייה הם פיג'י,השלישית היא ממפטו,הרביעית היא סטרלי החמישית היא נוקטול ובראש הנוקטולים יש נוקטול זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני זורק אבן על הנוקטול זוהר ואחרי זה מוציא את בלבאזור ואומר לו ''תשתמש מהר בצעקה כדי לבלבל אותו ואחרי זה תתקוף בחבטה''
-
[QUOTE=הארי פוטר;977255][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הבוויזל בורח לתוך המים,אתה רואה את צ'רמנדר מסתכל עליך מספר שניות וגם הוא קופץ למים אתה מחכה לסימן אתה מרגיש משהו דוחף אותך לתוך המים ואתה רואה עולם מדהים של פוקימוני מים,אתה רואה את צ'רמנדר ובוויזל נלחמים זה נגד זה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תמשיך ככה צארמנדר אל תותר לו!"אני צועק לעבר צארמנדר וחושב לעצמי 'וואו הוא בטח מאוד אמיץ ונאמן לי אם הוא קופץ למים'לנתים אכין את הפוקדור לתפיסה ואצעק לצאמרנדר "תנהום עליו ואז במהירות תשתמש בחבטה"
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע צליל דק ועמוק שנפלט מפיו של סויקון,אתה מבין שהוא מסכים,אתה רואה שהוא משגר מה שנראה כמו סילון מים אתה רואה ילד צעיר שנראה בדיוק כמוך רק עם עיניים כחולות ושיער כחול,כול לבושו כחול והוא אומר לך:"אני כפיל מים שלך,ואני יהיה המאמן של סויקון בקרב הזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה בתוך המים!
אתה מרגיש את המים נכנסים לך לפה,אתה רואה את בוויזל ואת צ'רמנדר טסים לכיוונך,אתה רואה שצ'רמנדר תופס אותך ושלושתכם מגיעים ליבשה ומשמה הם מתחילים שוב להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*להבא יותר מושקע[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את שלט עץ רקוב שבו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר ג'ול-ריו,העיר הראשונה שנבנתה במחוז,העיר נבנתה על ידי השלישייה הכבירה:גרי אוק מהעיר פאלט,פול ליסטון מהעיר וילסטון ואש קאצ'ם מעיר פאלט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שוב את קולו של וולפיקס שאומר לך:"בבקשה אל תשאירו אותי לבד,אני צעיר,הורי נטשו אותי,אני מחפש מאמן צעיר שמחפש פוקימוני אש,אני יודע איפה יש מכרות אבנים,אבן אש,אבן מים וחשמל ועוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור פותח את החבילה אתה רואה שהוא מלמל משהו בפתק:"לכבוד פרופסור יוליוס איקרן,הפוכדור שדיברנו עליו,פרופסור רג''ל ממחוז אמליה,הפוכדור הזה מכיל את השד של הסיוט,שמור אליו,הם מחפשים אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שכול חמישים פוקימוני הכנף מסתכלים עליך ועל באלבזור במבט מסוכן,אתה רואה שכולם מתחילים לנופף בכנפיים שלהם אתה רואה סילוני רוחות חזקים שמתחילים לפגוע בך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;977774][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור פותח את החבילה אתה רואה שהוא מלמל משהו בפתק:"לכבוד פרופסור יוליוס איקרן,הפוכדור שדיברנו עליו,פרופסור רג''ל ממחוז אמליה,הפוכדור הזה מכיל את השד של הסיוט,שמור אליו,הם מחפשים אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"פרפסור מה הכוונה בהם,יש מישהו שרוצה לדרום לאנשים רבים לקבל סיוטים,זה נורא ואיום,הוכל לעזור לך?"אני אומר ושואל האם הוא זקוקו לעזרה כל שהיא.
-
[QUOTE=הארי פוטר;977774][[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה בתוך המים!
אתה מרגיש את המים נכנסים לך לפה,אתה רואה את בוויזל ואת צ'רמנדר טסים לכיוונך,אתה רואה שצ'רמנדר תופס אותך ושלושתכם מגיעים ליבשה ומשמה הם מתחילים שוב להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
אני חושב 'פיו מזל שלא נחנקתי'ואז אני רואה את צארמנדר ובויזל "צארמנדר קדימה תשתמש בחבטה הכי חזק שאתה יכול!!"