-
[QUOTE=Barney Stinson;1013141]
[U][I]זאק[/I][/U]
אתה מנסה לעשות מדיטציה, אך הפארק הומה אנשים, אין לך זמן ללכת למקום אחר.[/QUOTE]
אני עף בחזרה לקרב, תוך כדי מבואס שלא יצא לי להתאמן עוד בשביל הקרב הבא,
אני מתחיל לחשוב על כול האויביים שהיו לי עד כה ואז מתחיל לחשוב על כול הדברים החדשים שיכולים לבוא, ועל אוייבים יותר חזקים וכיפיים! ברגע שאני מגיע, אני מחפש את הקרב שלי.
-
[quote]בו
אתה מנסה לירות את הקרן על האבן אך הוא עוצר אותך. "לא ככה! בצורה פיזית!" הוא צועק לך. לא שיש לך מושג מה זה צורה פיזית. [/quote]
אני צורח על האבן למה היא לא נשברת לאדון של בו ואז אני נותן לה אגרופים חזקים
-
[quote=Barney Stinson;1013141][U][I]בון[/I][/U] כמה חזק אתה חושב שאתה? O.o
אתה תוקף את האבן באגרוף וכמה סדקים גדולים נוצרים בסלע, אך הוא לא נשבר.
.[/quote]
[B]
חחח...,נסחפתי קצת עם הסדרה סורי...
-----------------------------------
"קשה אבן לשבור זאת" אני אומר בקול תינוקי,
"אבל בוס יחכה אני שוב אנסה" אני אומר ושולח על האבן כדור אנרגיה.
-----------------------------------------
שאלה:
אנחנו באותו עולם כולם, זאת אומרת כאילו שאני יכול לפגוש את השחקנים האחרים במשחק ולהילחם בהם?[/B]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013141]]
[U][I]דנטה[/I][/U] לצורך המשחק נגיד שכן נרשמת.
אתה צועק את זה, אך אין קהל שמריע, אלה רק המוקדמות.
[/QUOTE]
FAIL.....
_______
אז אני הולך אל אזור המנוחה אחרי הניצחון בסיבוב הראשון במוקדמות , מתוסכל מעצם העובדה שחשבתי שזה היה הגמר (FACEPALM)
-
[u][i]לי[/i][/u]
אתה עף אליו במהירות אך הוא נוגח בך, אתה מתרסק על רצפת הזירה. "מה אמרת?" הוא מתגרה בך.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
אתה מתחיל לטוס... ולטוס... לאחר כמה זמן אתה רואה פיצוץ עצום צפונה ממך, לא ברור מה זה.
[u][i]תומר[/i][/u] תשקיע יותר
אתה מנסה לקום אך אתה לא מצליח מהכאבים.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס לאולם ובדיוק שומע את הכרוז "זאק נגד ג'וני!" זה הקרב שלך.
[u][i]בו[/i][/u]
אתה מתחיל לתקוף את האבן באגרופים חזקים ומתחילים להיות שם סדקים גדולים אך היא לא נשברת.
[u][i]בון[/i][/u] כן
אתה מנסה לירות את כדור האנרגיה אך אדונך עוצר אותך. "לא ככה! בצורה פיזית!" הוא צועק עליך, לא שיש לך מושג מה זה אומר.
[U][I]דנטה[/I][/U]
למוקדמות יש 3 סיבובים, תתקן את התגובה.
[U][I]רוקי[/I][/U]
אתה רץ מהר מהזירה אל שדה פתוח מלא בחיות, אתה מרגיש רעב בגופך אחרי המאמץ הפיזי שהשקעת בקרב. אתה מסתכל סביבך ורואה מספר איילים.
בעוד מספר תגובות יהיה ניפוי.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013141]
[I][U]סל[/U][/I]
אתה משוטט בעיר ושואב עוד כמה אנשים תמימים, אתה לא מתחזק במיוחד. כנראה שכאן אין אנשים יותר מידי חזקים.
אתה מסתכל סביבך ורואה שלט אדום גדול: 'התחרות העולמית של אומנויות לחימה!' אתה רואה עוד כמה דברים כתובים בקטן.[/QUOTE]
'תחרות עולמית, הא? בטח יהיו שם אנשים חזקים יחסית' אני מהרהר לעצמי. "טוב, כנראה שארשם אל התחרות" אני ממלמל והולך אל מקום התחרות.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013192][u][i]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס לאולם ובדיוק שומע את הכרוז "זאק נגד ג'וני!" זה הקרב שלך.
[/QUOTE]
אני מסתכל על הזירה והולך אליה תוך כדי צפייה ליריב החדש שלי, "האם הוא יהיה חזק?" אני חושב, ברגע שאני מגיע לשם אני עושה כמה מתיחות ואומר,"אוקיי, אני מוכן"
-
[quote=Barney Stinson;1013192]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה מתחיל לטוס... ולטוס... לאחר כמה זמן אתה רואה פיצוץ עצום צפונה ממך, לא ברור מה זה.
[/quote]
למה הכוונה בניפוי?
--
אעצור לרגע את טיסתי, ואשאר באוויר. בינתיים, אני אנסה לבדוק האם אני חש אנרגיות של יצורים כלשהם מהכיוון דלעיל. אם אכן אחוש משהו, אשנה את כיווני לשם. אם לא, אמשיך לטוס כרגיל לכיוון מזרח בו טסתי קודם.
-
[QUOTE=Ilan;1013177]FAIL.....
_______
אז אני הולך אל אזור המנוחה אחרי הניצחון בסיבוב הראשון במוקדמות , מתוסכל מעצם העובדה שחשבתי שזה היה הגמר (FACEPALM)[/QUOTE]
תיקנתי
-
[quote]בו
אתה מתחיל לתקוף את האבן באגרופים חזקים ומתחילים להיות שם סדקים גדולים אך היא לא נשברת.[/quote]
"בו מעוצבן!" אגיד בזעם ואוריד אגרוף חזק משולב בקצת אנרגיה.
-
[quote]רוקי
אתה רץ מהר מהזירה אל שדה פתוח מלא בחיות, אתה מרגיש רעב בגופך אחרי המאמץ הפיזי שהשקעת בקרב. אתה מסתכל סביבך ורואה מספר איילים.[/quote]
*מקבלים פרס על השקעה?*
אני מסתכל על המפלצות המוזרות והחלשות הללו לעומתי(לא שאני חזק כל כך ><") ומחליט כי הן יהיו מקור המזון שלי להיום, מיד אני משתגר מאחורי כל אחד מהם ועורף להם את הראש במהירות בעזרת שני ה"להבים"(קרניים) אשר על ראשי. לעט אני מתחיל "לחפור" בתוך גופם של המפלצת דרך החור כאשר אני אוכל כל דבר שאני רואה.
בסופו של דבר אני כבר נהיה שבא ומחליט לנסות להתאמן להוציא את הנשק אשר מחזק אותי מגופי.
אני נעמד מרוכז אל מול עץ גדול ועושה מדיטציה בעמידה, מתחיל לקרוא את התפילה הארוכה באמון רב: "מי ישמור ויתן לי את כוחם של האלים הנצחיים של השמים ורכזם בתוך גופי החלש והצנום, אני מתפלל ומבקש בכל לשון של בקשה עזרה מאותם דמויות גדולות וקדושות לעומתי, אקווה שלמרות כישורי אוכל לקבל את בקשתי הצנוע כמו כל בעלי גזעי" אני מתחיל לזמר בקל צרוד וחלש בעוד ששני ידי מונחות במקביל על האדמה הירוקה והרטובה.
*אם אצליח להשיג את הנשק... תגיד לי בפרטי אני אתן לך מידע רב אודותיו(איזה כוח הוא מביא ועוד..)
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013192][u][i]לי[/i][/u]
אתה עף אליו במהירות אך הוא נוגח בך, אתה מתרסק על רצפת הזירה. "מה אמרת?" הוא מתגרה בך.
[u][[/QUOTE]
אני אומר לו"כנראה שאתה חירש.אמרתי לך שאני אביס אותצך הבנת".אני מתעצבן מן רטק ואז עף אליו ונותן לו בעיטה ואגרוף בבטן
-
[u][i]סל[/i][/u]
אתה מסתכל באותיות הקטנות של השלט קודם כל ומגלה שזה רחוק מאוד. ייקח לך כמה ימים להגיע לשם במצב שלך.
[u][u][i]זאק[/i][/u][/u]
אתה עולה לזירה ורואה...אותך! שאר האנשים באולם לא מבחינים בדבר המוזר.
[u][i]מלפיאן[/i][/u] אני אנפה אנשים שלא משקיעים ומורידים לי את החשק להגיב.
אתה מצליח לחוש אנרגיה אחת עצומה, אתה גם מרגיש כל מיני אנרגיות קטנות שהולכות ונעלמות.
[u][i]דנטה[/i][/u]
אתה הולך אל איזור המנוחה ומתיישב על אחד הכיסאות, מתוסכל. אתה מרגיש רעב גדול בבטן שלך לאחר הקרב שלך.
[u][i]בו[/i][/u]
האבן מתפרקת בקלות "בו! אמרתי בלי אנרגיה!" צועק עליך אדונך.
[u][i]רוקי[/i][/u] ברור שמקבלים.
אתה הורג את כל החיות ואוכל את בשרן. אתה מתחיל להתפלל לאלי השמיים ומרגיש תחושה מוזרה בגופך, אך היא עוברת. לפתע אתה רואה מולך שור גדול מאוד, הוא מתחיל לרוץ אליך במהירות במטרה להרוג אותך.
[U][I]לי[/I][/U]
אתה מנסה לקום אך הוא מצמיד אותך לזירה, כנראה שתצטרך לנסות משהו אחר.
-
[quote=Barney Stinson;1013214]
[U][I]מלפיאן[/I][/U] אני אנפה אנשים שלא משקיעים ומורידים לי את החשק להגיב.
אתה מצליח לחוש אנרגיה אחת עצומה, אתה גם מרגיש כל מיני אנרגיות קטנות שהולכות ונעלמות.
[/quote]
'כנראה מתבצע שם רצח עם אכזרי במיוחד....' אחשוב, ולאחר מכן אקבע כי לשמור על אמנת ג'נבה חשוב יותר מאשר להתמודד בתחרות כלשהי. אי לכך, אטוס לכיוון רצח העם לכאורה.
-
[quote]רוקי ברור שמקבלים.
אתה הורג את כל החיות ואוכל את בשרן. אתה מתחיל להתפלל לאלי השמיים ומרגיש תחושה מוזרה בגופך, אך היא עוברת. לפתע אתה רואה מולך שור גדול מאוד, הוא מתחיל לרוץ אליך במהירות במטרה להרוג אותך.[/quote]
'אולי עשיתי טעות?' אחשוב לעצמי בהיסוס לפני שהתחיל בכלל לחשוב על לעשות משהו 'ככל הנראה עשיתי מעשה שגוי בתפילה וככה הם רוצים לגמור לי, טוב יכול להיות שהם צודקים' מחשבות מתחילות להציף את ראשי ואשתגר אחורנית, מודע לכך שהרגע אכלתי ואין שום סיבה כי כעת אצטרך להרוג מפלצת כעת, אחרי הכל-מאחורי כל זוג עיניים יש נשמה!.
לאחר שאני משתגר ומתקדם כמה מטרים קדימה אסתכל לאחור במבט תמים מקווה כי אותו שור נעלם או שהוא עצר.