-
[QUOTE=~WarWolf~;1037124][U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"][B][U][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]~שימאגו~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
אתה הולך עם האיש המוזר לחניון.הוא מצביע לכיוון מכונית וולוו שחורה ואומר:"קדימה-להיכנס!" ואתה נכנס למכונית.לאחר מכן האיש סוגר את דלת המכונית ומורה לך לסגור את הדלת שבצידך, והוא מוריד את מעילו השחור, כובעו ומשקפי השמש שלו ומושיט לך את ידו איש בלונדיני בן 20."שמי מורטימור" הוא אומר "אבל אתה יכול לקרוא לי מורטי.."
מה תעשה?
[/QUOTE]
"מה אנחנו עושים כאן מורטי?"אשאל את מורטי בחשש.
-
[SIZE="4"][U][B][COLOR="Red"]~אייס~[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
[COLOR="red"][B]אתה מתיישב וישן במהלך הטיסה שינה עמוקה.לאחר כמה זמן אתה מתעורר לשמע הרמקולים ושומע:"שלום לכל הנוסעים, אנחנו נוחתים בטוקיו, יפן!" אתה שומע שזה קולו של הטייס החביב שהיה איתך מקודם "אנא לא לשחרר את חגורותיכם עד לעצירה מלאה של המטוס והדלקת השלט שמעל למושביכם".
מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Navy"]~לוקאס~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR="navy"]אתה וריק נכנסים לרכב ומורטי מוריד את מעילו, כובעו ומשקפיו השחורים.לפתע, אתה רואה נער נאה ובלונדיני לפניך.מורטי אומר לכם:"טוב, קדימה בואו ניסע!".אתם חוגרים את חגורותיכם ואחרי כמה דקות של נסיעה אתם רואים לפניכם אחוזה סינית ענקית.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR="DarkGreen"][SIZE="4"]~שימאגו~[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]"אתה לא זוכר את המכתב שנשלח לך בדואר לפני כמה ימים שימאגו?" מורטי שואל אותך "טוב,אם אתה לא יודע, אז תיכף תראה..". לאחר מכן מורטי ואתה חוגרים חגורות ונוסעים, ולאחר כמה דקות של נסיעה, אתה רואה אחוזה סינית ענקית מולך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote]~לוקאס~
אתה וריק נכנסים לרכב ומורטי מוריד את מעילו, כובעו ומשקפיו השחורים.לפתע, אתה רואה נער נאה ובלונדיני לפניך.מורטי אומר לכם:"טוב, קדימה בואו ניסע!".אתם חוגרים את חגורותיכם ואחרי כמה דקות של נסיעה אתם רואים לפניכם אחוזה סינית ענקית.
מה תעשה?[/quote]
'ריינו אם אנחנו רוצים להרשים אותם בו נתמזג לפני שניכנס, צורת רוח' אומר לריינו (רק לריינו) ואשים אותו בצורת רוח ביד כפי שהוא לימד אותי באחת הפעמים שנלחמנו בה נגד פושטקים 'מיזוג!' אומר לריינו שוב ואתמזג איתו, עכשיו כשאני במצב כמעט הכי חזק שלי אכנס לתוך האחוזה
-
[QUOTE=⎈YamiYugi⎈;1038949][SIZE="4"][U][B][COLOR="Red
[B][U][COLOR="DarkGreen"][SIZE="4"]~שימאגו~[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]"אתה לא זוכר את המכתב שנשלח לך בדואר לפני כמה ימים שימאגו?" מורטי שואל אותך "טוב,אם אתה לא יודע, אז תיכף תראה..". לאחר מכן מורטי ואתה חוגרים חגורות ונוסעים, ולאחר כמה דקות של נסיעה, אתה רואה אחוזה סינית ענקית מולך.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פה אני הולך לאתמן מורטי?"אשאל את מורטי תוך כדי שאני הולך לאחוזה הסינית בשעמום
-
[quote=⎈YamiYugi⎈;1038949][SIZE=4][U][B][COLOR=red]~אייס~[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
[COLOR=red][B]אתה מתיישב וישן במהלך הטיסה שינה עמוקה.לאחר כמה זמן אתה מתעורר לשמע הרמקולים ושומע:"שלום לכל הנוסעים, אנחנו נוחתים בטוקיו, יפן!" אתה שומע שזה קולו של הטייס החביב שהיה איתך מקודם "אנא לא לשחרר את חגורותיכם עד לעצירה מלאה של המטוס והדלקת השלט שמעל למושביכם".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
אנסה להתאושש מהשינה בנחיתה, ואנסה להיות הכי ערני שאוכל
-
[SIZE="4"][U][B][COLOR="DarkGreen"]~אייס~[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
[B][COLOR="DarkGreen"]אתה מתאושש מהטיסה ומשנתך ואתה שומע את הטייס במקרופון בחביבות:"כל הנוסעים מתבקשים לצאת מן המטוס-תודה!"
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]~שימאגו~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[B][COLOR="red"]"לא,ממש לא!" מורטי אומר לך "פה אתה הולך ללמוד איך להיות שאמן!" ומוביל אותך אל תוך האחוזה.אתה נכנס אל תוך האחוזה ואתה רואה גבר כבן 40 שעושה מדיטאציה עם חלוק לבן,שיער חום ואוזניות כתומות על צווארו ומורטי לוחש לך באוזן:"זה יו אסאקורה!"
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Navy"]~לוקאס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[B][COLOR="navy"]מורטי מסתכל עליך במבט מפליא ובהתלהבות אומר:"פששש! איזה מיזוג טוב!לדעתי,אתה אפילו תהיה מוכן לקרב מול המאסטר!" ומכניס אותך לאחוזה.לאחר מכן אתה רואה גבר כבן 40 בחלוק לבן עם שיער חום ואוזניות כתומות על צווארו ומורטי לוחש לך באוזן:"פססט,זה המאסטר!"
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=⎈YamiYugi⎈;1037124]
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Navy"]~עידן~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
אתה רץ במהירות רבה אל שער D, בהתרגשות רבה.בראשך עוברים זכרונות טובים ורעים מהעיר בה חיית כל חייך.בראשך גם עוברות מחשבות של חשש ויראה מין העיר החדשה והחיים החדשים שמחכים לך, ואיך תסדר שם.לאחר כמה זמן, אתה מגיע לשער ומסתכל בעונך ורואה שיש עוד 5 דקות עד להמראה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אלך לכניסה למטוס ואכנס פנימה שאכנס אחפש את מקומי לאחר שאשב אסתכל במטוס לראות מי שם ואולי להכיר מישהו.
-
[QUOTE=⎈YamiYugi⎈;1041946][SIZE="4"][U][B][COLOR="DarkGreen[U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]~שימאגו~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[B][COLOR="red"]"לא,ממש לא!" מורטי אומר לך "פה אתה הולך ללמוד איך להיות שאמן!" ומוביל אותך אל תוך האחוזה.אתה נכנס אל תוך האחוזה ואתה רואה גבר כבן 40 שעושה מדיטאציה עם חלוק לבן,שיער חום ואוזניות כתומות על צווארו ומורטי לוחש לך באוזן:"זה יו אסאקורה!"
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][/QUOTE]
"ו...?"אשאל את מורטי באי הבנה ואז אוסיף:"מי זה יו אסאקורה!?"
-
[quote]~לוקאס~
מורטי מסתכל עליך במבט מפליא ובהתלהבות אומר:"פששש! איזה מיזוג טוב!לדעתי,אתה אפילו תהיה מוכן לקרב מול המאסטר!" ומכניס אותך לאחוזה.לאחר מכן אתה רואה גבר כבן 40 בחלוק לבן עם שיער חום ואוזניות כתומות על צווארו ומורטי לוחש לך באוזן:"פססט,זה המאסטר!"
מה תעשה?[/quote]
"הממפ... אז אתה המאסטר?" אומר אל האיש שנראה מוזר לגילו
"אתה אולי יכול להגיד לי מה אפשר לעשות פה המקום הזה דיי משעמם אותי" אומר בשעמום ואסתכל סביב
-
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]~לוקאס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE="4"][COLOR="red"]"למה הפרעת לי במדיטציה?" יו אומר לך בחביבות ומפהק. לאחר מכן הוא אומר לך:"למה אתה חושב שהמקום הזה משעמם?אני אגיד לך שהבית שלך משעמם?" וקם מהרצפה "אתה תתאמן כאן,תישן כאן ותאכל כאן-תאמין לי שהמקום הזה לא יהיה לך משעמם.."
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="4"][COLOR="navy"]אתה מחפש את מקומך ויושב שם.
לאחר כמה זמן אתה שומע את קול הטייס שאומר:"שלום לכולם,ברוכים הבאים לטוקיו,יפן!" וכולם מוחאים כפיים "לא לשחרר את חגורות הבטיחות עד לעצירה מלאה של המטוס והדלקת השלט שמעל למושבכם".
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]~שימאגו~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]"מה?!" האדם שעושה מדיטציה קם בעצבנות כלפיך "אתה לא יודע מי אני?" ומצביע כלפיך בעצבנות.לפתע אתה רואה כדור אור שבא אליך והופך לסאמוראי אומר:"יו אסאקורה הוא מנהיג מחתרת השאמנים, והשאמן שלי.הרשה לי להציג את עצמי" ומושיט לך יד "אני הרוח השומרת של יו, אמידאמארו".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]~לוקאס~
"למה הפרעת לי במדיטציה?" יו אומר לך בחביבות ומפהק. לאחר מכן הוא אומר לך:"למה אתה חושב שהמקום הזה משעמם?אני אגיד לך שהבית שלך משעמם?" וקם מהרצפה "אתה תתאמן כאן,תישן כאן ותאכל כאן-תאמין לי שהמקום הזה לא יהיה לך משעמם.."
מה תעשה?[/quote]
"גם הבית שלי משעמם" אומר לו
"טוב אני הולך לראות מה יש במקום הזה" אומר לאיש ואסתובב במקום, אוציא את החרב השחורה שלי (ריינו עדיין במיזוג איתי)
אני ארוץ במהירות שיא הודות לריינולאחת האבנים שמחוץ לווילה ואפצפץ אותה עם החרב שלי
-
[QUOTE=⎈YamiYugi⎈;1044108][U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]
[SIZE="4"][COLOR="navy"]אתה מחפש את מקומך ויושב שם.
לאחר כמה זמן אתה שומע את קול הטייס שאומר:"שלום לכולם,ברוכים הבאים לטוקיו,יפן!" וכולם מוחאים כפיים "לא לשחרר את חגורות הבטיחות עד לעצירה מלאה של המטוס והדלקת השלט שמעל למושבכם".
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אחכה טיפה ולאחר שיידלק השלט אפתח את חגורתי אקח את התיקים שלי ואצא הכי מהר שאני יכול מהמטוס,
שאצא החוצה אחפש מקום לנוח טיפה עד שאחשוב מה לעשות עכשיו.
-
[QUOTE=⎈YamiYugi⎈;1044108][U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]~[B][U][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]~שימאגו~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]"מה?!" האדם שעושה מדיטציה קם בעצבנות כלפיך "אתה לא יודע מי אני?" ומצביע כלפיך בעצבנות.לפתע אתה רואה כדור אור שבא אליך והופך לסאמוראי אומר:"יו אסאקורה הוא מנהיג מחתרת השאמנים, והשאמן שלי.הרשה לי להציג את עצמי" ומושיט לך יד "אני הרוח השומרת של יו, אמידאמארו".[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"רגע אני שאמן?אם כן יש לי רוח?אם יש לי רוח איך אני מגלה אותה?!"אשאל את הרוח השומרת של יו, אמידאמארו בקול לא מבין.
-
[quote=⎈YamiYugi⎈;1041946][SIZE=4][U][B][COLOR=darkgreen]~אייס~[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מתאושש מהטיסה ומשנתך ואתה שומע את הטייס במקרופון בחביבות:"כל הנוסעים מתבקשים לצאת מן המטוס-תודה!"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[U][B][SIZE=4][COLOR=red]~שימאגו~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[B][COLOR=red]"לא,ממש לא!" מורטי אומר לך "פה אתה הולך ללמוד איך להיות שאמן!" ומוביל אותך אל תוך האחוזה.אתה נכנס אל תוך האחוזה ואתה רואה גבר כבן 40 שעושה מדיטאציה עם חלוק לבן,שיער חום ואוזניות כתומות על צווארו ומורטי לוחש לך באוזן:"זה יו אסאקורה!"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[U][B][SIZE=4][COLOR=navy]~לוקאס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[B][COLOR=navy]מורטי מסתכל עליך במבט מפליא ובהתלהבות אומר:"פששש! איזה מיזוג טוב!לדעתי,אתה אפילו תהיה מוכן לקרב מול המאסטר!" ומכניס אותך לאחוזה.לאחר מכן אתה רואה גבר כבן 40 בחלוק לבן עם שיער חום ואוזניות כתומות על צווארו ומורטי לוחש לך באוזן:"פססט,זה המאסטר!"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
ארד מהמטוס בהתרגשות ובחשש מועט
-
אני מצטער,לא נראלי שהמשחק יצליח ממש.
אני נועל את המשחק ונותן לאימוץ.