-
[u]טוני[/u]
לאחר כמה דקות שבהן אתה לא שומע חבטות או שום קול דיבור מתחיל מורטה לדבר "טוב, נמאס לי מהמשחקים!" הוא צועק באכזריות. אתה מרגיש את עצמך מתרומם בכוח לעמידה, כך גם סאנג'י. אתה מסתכל על הקרב ואתה רואה שם את זורו ולופי עומדים, מזיעים, כאילו הם רצו הרגע מרתון. מורטה מסתכל על אבן ומזיז את היד שלו, היא נחתכת לשניים. "זה מה שיקרה לכם!" הוא אומר וצוחק.
אתה רואה את לופי צועק ושולח אליו אגרוף, קדימה, בגומי, משהו מאוד מוזר שמעורר בך חלחלה. אך נוצר חור בבטנו של מורטה והאגרוף עובר בפנים, מבלי לפגוע במורטה.
"אממ... אני לא מרגיש כמו הרג היום, אני אשחרר אותכם לחופשי" הוא אומר ונעלם משם, אתה רואה את לופי, מעוצבן, נופל ומתיישב על הקרקע, לידו זורו. שניהם מובסים ועייפים.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1036105][u]טוני[/u]
לאחר כמה דקות שבהן אתה לא שומע חבטות או שום קול דיבור מתחיל מורטה לדבר "טוב, נמאס לי מהמשחקים!" הוא צועק באכזריות. אתה מרגיש את עצמך מתרומם בכוח לעמידה, כך גם סאנג'י. אתה מסתכל על הקרב ואתה רואה שם את זורו ולופי עומדים, מזיעים, כאילו הם רצו הרגע מרתון. מורטה מסתכל על אבן ומזיז את היד שלו, היא נחתכת לשניים. "זה מה שיקרה לכם!" הוא אומר וצוחק.
אתה רואה את לופי צועק ושולח אליו אגרוף, קדימה, בגומי, משהו מאוד מוזר שמעורר בך חלחלה. אך נוצר חור בבטנו של מורטה והאגרוף עובר בפנים, מבלי לפגוע במורטה.
"אממ... אני לא מרגיש כמו הרג היום, אני אשחרר אותכם לחופשי" הוא אומר ונעלם משם, אתה רואה את לופי, מעוצבן, נופל ומתיישב על הקרקע, לידו זורו. שניהם מובסים ועייפים.[/QUOTE]
[B]"מה קרה?" אני ארוץ לכיוונם ואשאל,
" תגידו מי זה בכלל האיש הזה?" אני אשאל את שנייהם בתמימות.[/B]
-
[u]טוני[/u]
"אנחנו יודעים בדיוק כמוך, זה מורטה" עונה לך זורו.
"אנחנו מנסים לתקוף אותו, אך אנחנו פשוט עוברים דרכו, מזכיר נשכחות מקרוקודייל" אומר לופי וצוחק.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1036306][u]טוני[/u]
"אנחנו יודעים בדיוק כמוך, זה מורטה" עונה לך זורו.
"אנחנו מנסים לתקוף אותו, אך אנחנו פשוט עוברים דרכו, מזכיר נשכחות מקרוקודייל" אומר לופי וצוחק.[/QUOTE]
[B]'טוב...' אני אוחשוב לעצמי,
" טוב, יאלה בוא ניתקדם לכיוון הספינה," אני אומר עם חיוך על פני לשלושתם וממשיך ללכת.[/B]
-
[u]טוני[/u]
אתה רואה את כולם קמים וגם הם הולכים איתך לספינה שלהם. "אז טוני, אתה אכלת פרי שטן?" שואל אותך לופי בהתעניינות בעוד שזורו וסאנג'י ממשיכים בדרכם.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1036757][u]טוני[/u]
אתה רואה את כולם קמים וגם הם הולכים איתך לספינה שלהם. "אז טוני, אתה אכלת פרי שטן?" שואל אותך לופי בהתעניינות בעוד שזורו וסאנג'י ממשיכים בדרכם.[/QUOTE]
[B]"מה זה פרי שטן?" אשאל בתמימות ואמשיך להתקדם לכיוון הספינה,
בדרך אני ירק על דברים ואראה איך הם מתפוצצים להנאתי.[/B]