-
[QUOTE=KillerBee;1040144]סוקרלוס
אתה מדמיין שאתה השמש אבל לא קורב כלום ואז אתה מדמיין שהעגבניות משתמשות ואתה מרגיש שמשהו יונק קצת כוח ממך אבל זה משחרר קצת לחץ מהידיים שלך.
אתה פותח עיניים ורואה שהעגבניות במצב מצוין. אדומות וגדולות, אתה קוטף אחת ומרגיש שהן ממש עסיסיות וטעימות גם מייק טועם אחת ואתם נהנים מעגבניות טעימות מאוד.
"יאללה בו נבחר לך נשק!" הוא אומר ורץ לנשקייה[/QUOTE]
'מגניב יהיה לי נשק וכבר יש לי כוחות!'אחשוב לעצמי בשמחה ואז ארוץ אחרי מייק בשמחה כדי לקבל את הנשק שלי.
-
[quote=KillerBee;1040144]טוני
אתה צועק ומישהו בא אלייך "פה אין חנות אם אתה חניך וברור שאתה חניך אתה תקבל אחד" אומר לך נער מכוער מראה יש לו רגליים ענקיות וחבלות בפנים אבל בכל זאת אתה לא יכול להתעלם מהנחמדות שלו, אתה הולך אחריו לנשקייה והוא מראה לך כמה דגמים של פגיונות, חרבות וחניתות "מה מתאים לך לדעתך? ואם אפשר לשאול מי ההורה האל שלך? שלי הפייסטוס בגלל זה הכיעור תודה אבא!" הוא אומר וצועק לשמיים ואז נשמע רעם...
[/quote]
[B]"חח..." אני מגחח על מה שהוא אומר,[/B]
[B]" אני רוצה איזו חרב מיוחדת, לא משהו זול, משהו שווה שיעזור לי, אני הבן של האדס, אל השאול!" אני אומר בחיוך ערמומי ומפחיד.[/B]
-
[b][u]סוקרלוס[/u][/b]
אתם מגיעים לנשקייה ורואים שני ילדים אחד מכוער עם שיער אדמוני וחבלות בפנים ואחד שנראה נורמאלי חות מההילה השחורה על הראש שלו. מייק הולך למכוער ואומר לו "היי עוז אחי אתה יכול לעזור לי ולחבר שלי פה החדש עם נשק?" עוז הנחמד מכוון אותכם לכמה פגיונות וחרבות פגיון זהב אחד מושך את עינייך אבל גם שאר הנשקים נראים טוב
[b][u]טוני[/u][/b]
אתה מתחיל לדבר ולפתע שני ילדים נכנסים אחד מהם עם ידיים זוהרות באור ירוק והשני נורמאלי עם עיניים ושיער חומים. אתה שואל אם יש משהו יותר מיוחד ועוז (מתברר לך שככה קוראים לו כי הילד עם השיער החום קרא לו ככה) אומר לך שיש כמה נשקים מזהב קיסרי בתוך הנשקייה. אתה מתקדם לבפנים ורואה חרב זהובה וחנית זהובה.
מצטער על אי ההשקעה פשוט אין לי הרבה לכתוב הפעם
-
[QUOTE=KillerBee;1040058]ליאו
"לא יודע אני הולך להתאמן אתה רוצה לבוא?" הוא אומר לך וכשאתה שומע להתאמן אתה נרגש, הרבה זמן לא התאמנת בלחימה ועוד עם נשק? יותר טוב! "אתה יודע כיף לנו מה שטוב בנשקים שלנו זה שהם גם ניידים" פרסי אומר לך ואתם מתקדמים לעבר כמה בובות אימונים חתוכות וחסרות איברים.
פרסי לוחץ על כפתור והבובות המגעילות מוחלפות לבובות חדשות ממולאות חול שרק מחכות שתוריד להם כל איבר אפשרי בגוף, מה תעשה?
[/QUOTE]
"למרבה הצחוק..." אגיד ואתקרב לבובה "הדבר שהכי צריך לתרגל הוא החלפה מהירה בין הנשקים." אמשיך ואז אהפוך את המטבע ואחכה שיפול על צד החרב,אתקוף אותה לכיוון הבטן ואז מהר אחזיר למצב מטבע ואזרוק אותו שוב,אחכה שיפול על צד החנית ואז אתקע לבובה אותה בראש.
*תגיד,המטבע פועל כמו עץ או פלי או שאני מחליט על איזה צד זה?*
-
[QUOTE=KillerBee;1040156][b][u]סוקרלוס[/u][/b]
אתם מגיעים לנשקייה ורואים שני ילדים אחד מכוער עם שיער אדמוני וחבלות בפנים ואחד שנראה נורמאלי חות מההילה השחורה על הראש שלו. מייק הולך למכוער ואומר לו "היי עוז אחי אתה יכול לעזור לי ולחבר שלי פה החדש עם נשק?" עוז הנחמד מכוון אותכם לכמה פגיונות וחרבות פגיון זהב אחד מושך את עינייך אבל גם שאר הנשקים נראים טוב
[/QUOTE]
"יש לכם רובים כאן?אם לא אני רוצה חרב פיגיון זהב בבקשה"אומר לעוז ולמייק בחשש.
-
[quote=KillerBee;1040156]
[B][U]טוני[/U][/B]
אתה מתחיל לדבר ולפתע שני ילדים נכנסים אחד מהם עם ידיים זוהרות באור ירוק והשני נורמאלי עם עיניים ושיער חומים. אתה שואל אם יש משהו יותר מיוחד ועוז (מתברר לך שככה קוראים לו כי הילד עם השיער החום קרא לו ככה) אומר לך שיש כמה נשקים מזהב קיסרי בתוך הנשקייה. אתה מתקדם לבפנים ורואה חרב זהובה וחנית זהובה.
[/quote]
[B]"חרב מגניבה!" אני אומר,[/B]
[B]' אני יכול לקחת אותה?' אתהה לעצמי ואגש אליה, אני אחכה שניה וארים את החרב.[/B]
-
סוקרלוס
"רובים? זה רק לבני אפולו מקצועיים וגם לעיתים נדירות אנחנו מכינים" אומר עוז "קח את פגיון הזהב הוא מתאים לך"
אתה לוקח את הפגיון ואתה מרגיש שהוא מאוזן מאוד אתה מתחיל לשסע אותו באוויר ונהנה כמה שניות ואז מחזיר אותו לנדן מייק הולך להתאמן מול כמה בני אפולו בכדורסל אתה הולך אחריו אבל הם אומרים לך שאין לך מקום שם מייק מביט אלייך בהבעה מצטערת וממשיך לשחק... מה תעשה?
טוני
"ברור שתוכל למה אתה חושב שהיא פה" אומר עוז אחרי שהוא מסיים עם הילד השני אתה לוקח את החרב ומרגיש שהיא לא כבדה כמו שחשבת והיא גם מאוזנת מאוד "חרב טובה" אתה אומר "תודה... אני חישלתי אותה לקח לי כמעט חודש, אני שמח שמישהו חשוב כמו בן האדס יחזיק בה בקרב" הוא אומר לך ואתה קצת מובך אתה בא לצאת מהנשקייה ועוז עוצר אותך "אממ... אני יכול לבוא איתך להתאמן? אני לא יוצא הרבה מפה" הוא אומר בטון קצת עצוב..
ליאו
אתה מטיל את המטבע ולמרבה הצער הוא נופל על החנית שנתקעת לבובה בבטן, אתה מנסה להחליף מהר אבל לוקח לך בערך 15 שניות להחליף...
"בזמן הזה כבר האויב שלך היה הורג אותך" אומר לך פרסי "אני חושב שזה פשוט מותאם לזמן, מתי שחרב יותר מתאימה תשתמש בחרה או לחלופין מתי שאתה צריך חנית תשתמש בחנית" אומר פרסי ואתה מניח שזה דיי נכון... "עכשיו תראה אותי" הוא אומר ואז פותח את החרב שלו ורץ אל הבובה הוא רץ וקופץ מעליה, הוא מגיע מאחורי הגב שלה ודוקר אותה בערך 15 פעמים, הידיים, הרגליים והראש נפלו. "מה דעתך?" הוא שואל
-
[QUOTE=KillerBee;1040368]סוקרלוס
"רובים? זה רק לבני אפולו מקצועיים וגם לעיתים נדירות אנחנו מכינים" אומר עוז "קח את פגיון הזהב הוא מתאים לך"
אתה לוקח את הפגיון ואתה מרגיש שהוא מאוזן מאוד אתה מתחיל לשסע אותו באוויר ונהנה כמה שניות ואז מחזיר אותו לנדן מייק הולך להתאמן מול כמה בני אפולו בכדורסל אתה הולך אחריו אבל הם אומרים לך שאין לך מקום שם מייק מביט אלייך בהבעה מצטערת וממשיך לשחק... מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אלך לחפש את הילדה שעזרה לי נגד המפלצת המוזרה.
-
[quote=KillerBee;1040368]
טוני
"ברור שתוכל למה אתה חושב שהיא פה" אומר עוז אחרי שהוא מסיים עם הילד השני אתה לוקח את החרב ומרגיש שהיא לא כבדה כמו שחשבת והיא גם מאוזנת מאוד "חרב טובה" אתה אומר "תודה... אני חישלתי אותה לקח לי כמעט חודש, אני שמח שמישהו חשוב כמו בן האדס יחזיק בה בקרב" הוא אומר לך ואתה קצת מובך אתה בא לצאת מהנשקייה ועוז עוצר אותך "אממ... אני יכול לבוא איתך להתאמן? אני לא יוצא הרבה מפה" הוא אומר בטון קצת עצוב..[/quote]
[B]"בטח אחשלי, בכיף, גם לי אין הרבה חברה פה, אני אפילו אשמח מאוד אם תבוא להתאמן איתי" אני אומר בחיוך ובחיבה לעוז,[/B]
[B]"מעניין איך החרב הזו" אומר לעוז תוך כדאי הליכה ואסתכל על החרב,[/B]
[B]"בוא אני בטוח שיש כאן בסביבה איזה אגם או יער שאפשר להתאמן בו" אני אומר לעוז.[/B]
[B]'מעניין אם הילד הזה חזק' אני חושב לעצמי ואנחנו ממשיכים ללכת,[/B]
[B]"אז.. בן של מי אתה?" אשאל אותו תוך כדי הליכה.[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1040368]ליאו
אתה מטיל את המטבע ולמרבה הצער הוא נופל על החנית שנתקעת לבובה בבטן, אתה מנסה להחליף מהר אבל לוקח לך בערך 15 שניות להחליף...
"בזמן הזה כבר האויב שלך היה הורג אותך" אומר לך פרסי "אני חושב שזה פשוט מותאם לזמן, מתי שחרב יותר מתאימה תשתמש בחרה או לחלופין מתי שאתה צריך חנית תשתמש בחנית" אומר פרסי ואתה מניח שזה דיי נכון... "עכשיו תראה אותי" הוא אומר ואז פותח את החרב שלו ורץ אל הבובה הוא רץ וקופץ מעליה, הוא מגיע מאחורי הגב שלה ודוקר אותה בערך 15 פעמים, הידיים, הרגליים והראש נפלו. "מה דעתך?" הוא שואל[/QUOTE]
"לא רע בכלל אבל קבל את זה." אטיל ואקווה שייפול לי על החרב ואז ארוץ עם החרב מולה ואחתוך אותה באיזור המותניים ואז אדקור אותה 15 פעמים בראש ובגוף.
-
סוקרלוס
מי שכותב תגובות לא מושקעות יקבל לא מושקעות והוא לא יקבל את מה שהוא רוצה גם
-----------------------------------------------------------------
אתה מחפש 5 דקות ולא מוצא את הילדה...
טוני
תודה על ההשקעה
----------------
"אתה לא מקשיב לי?!" הוא צועק עליך "כבר אמרתי לך מקודם אני בן הפייסטוס!" הוא ממשיך לצעוק
"חכה רגע" הוא אומר ונכנס לנשקייה, יוצא עם פטיש נחושת דיי גדול "לא צריך אגם או יער למרות שיש את שניהם פה, יש אזור אימונים בו" הוא אומר ומתחיל ללכת למקום עם בובות ששני ילדים מתאמנים שם
"בו נלך" הוא אומר למתחיל לרוץ
ליאו
גם אתה יכול יותר
-----------------
אתה מטיל את המטבע וחושב חזק 'חרב חרב חרב' ומופיעה בידך חרב, אתה רת ודוקר את הבובה 15 פעמים בראש, הוא נופל ובגוף מה שלא מאוד מוזיז לבובה רק מוציא ממנה הרבה חול לפתע אתה מבחין בשני ילדים מתקרבים לפה אחד מהם מוכר לך רק שיש לו הילה שחורה של אש על הראש, אתה מתחיל להרגיש מוזר בגוף שלך...
-
[QUOTE=KillerBee;1041313]סוקרלוס
מי שכותב תגובות לא מושקעות יקבל לא מושקעות והוא לא יקבל את מה שהוא רוצה גם
-----------------------------------------------------------------
אתה מחפש 5 דקות ולא מוצא את הילדה...
[/QUOTE]
מה לעשות אתה לא נותן תגובות שיתנו לי להשקיע...
-----------------------------------------
'מעניין איפה הילדה שעזרה לי...'אחשוב לעצמי בעצבות ואז אלך שוב למייק ואגיד לו קצת בכעס:"מייק אני רוצה לדעת איפה אני הולך לישון, מה אני צריך לעשות מחר ועוד דברים!לא הסברת לי מייק!"
-
[quote=KillerBee;1041313]
טוני
תודה על ההשקעה
----------------
"אתה לא מקשיב לי?!" הוא צועק עליך "כבר אמרתי לך מקודם אני בן הפייסטוס!" הוא ממשיך לצעוק
"חכה רגע" הוא אומר ונכנס לנשקייה, יוצא עם פטיש נחושת דיי גדול "לא צריך אגם או יער למרות שיש את שניהם פה, יש אזור אימונים בו" הוא אומר ומתחיל ללכת למקום עם בובות ששני ילדים מתאמנים שם
"בו נלך" הוא אומר למתחיל לרוץ...[/quote]
[B]"בוא [SIZE=3]נלך[/SIZE]" והוא מתחיל [SIZE=3]לרוץ[/SIZE] O_O בבקשה :)[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]"חכה לי!" אני צועק לו ומתחיל לרוץ אחריו,[/B]
[B]"הייי יבן של הפייסטוס! מה אתה ממהר בכל מקרה אתה לא נראה כזה שזקוק לאימונים" אני אומר לו בנימה של חיזוק חיובי,[/B]
[B]"אז אתה יודע מה?! בוא נעשה קרב " אני אומר לו בחיוך מתוח מאוזן לאוזן,[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1041313]
ליאו
גם אתה יכול יותר
-----------------
אתה מטיל את המטבע וחושב חזק 'חרב חרב חרב' ומופיעה בידך חרב, אתה רת ודוקר את הבובה 15 פעמים בראש, הוא נופל ובגוף מה שלא מאוד מוזיז לבובה רק מוציא ממנה הרבה חול לפתע אתה מבחין בשני ילדים מתקרבים לפה אחד מהם מוכר לך רק שיש לו הילה שחורה של אש על הראש, אתה מתחיל להרגיש מוזר בגוף שלך...[/QUOTE]
סליחה אחי אני אשתדל יותר
--------------------------------
"פרסי,אני צריך שאתה תלמד אותי איך לגרום יותר נזק כמוך אבל זה ביום אחר.." אגיד לו ואסתכל על שני הילדים,אנסה בכל הכוח לחשוב מי זה הילד המוכר לי.. 'מי זה הילד הזה? הוא נראה לי מוכר אבל יש משהו מוזר בו..' אהרהר בבלבול אבל אז אהפוך את החרב חזרה למטבע ואזרוק שוב 'חנית חנית חנית' אחשוב לעצמי,ואז אם ייצא לי חנית אקח אותה ואז אחזיק אותה עם יד אחת ואכה בחולשה על כף ידי השניה עם חלק העץ(או ברזל,הכוונה לא לחלק החד שדוקר שלה אלא עם האמצע שלה) כמו מי שמנסה לאיים אבל בתוך תוכו יודע שהוא עושה את זה בגלל פחד. "מי אתה?" אשאל את הילד ברצינות ואשתדל לא להפגין פחד.
-
סוקרלוס
אני יכולתי להשקיע אתה לא מחפש דרכים
---------------------------------
אתה הולך ומחפש את מייק אבל הוא לא שם, אתה חוזר לחלק שלך מעצבים ורואה אותו מטפל בכמה שתילים של אפונים בגינה שלכם "מייק! אתה עדייו לא הסברת לי!" אתה צועק אליו והוא משיב "בו כבר כנראה כירון פנוי עכשיו הוא יגיד לך הכל" הוא אומר לך ואתם חוזרים לבניין הזה.
"היי כיירון" מייק אומר לאדם מבוגר על כיסא גלגלים "זה בן דמטר חדש, הוא קיבל את מגע דמטר... זה ממש לא פייר, הוא לא ממש מבין משהוא ממה שקרה לו ציפיתי שתסביר לו הכל" הוא ממשיך ואומר לו.
"אוקיי אז איך קוראים לך?" כיירון שואל אותך
טוני
כתבתי נלך... זאת הייתה שגיאת מקלדת..
-------------------------------
"טוב אבל חבל יש שם מישהו שהיית רוצה יותר קרב נגדו" הוא אומר וממשיך במבוכה "אולי אני רק נראה ככה אבל זה רק כי אני מחשל חרבות כל היום.... אני לא יכול להילחם בחרב קיסרית עם פטיש..." הוא אומר לך וממשיך ללכת למקום עם שני הילדים
אתה רואה שם ילד שמכוון עלייך חנית והילד השני תופס לו אותה "זה סתם שני חניכים אחרים תעזוב אותם אחי, היי ילד מה זה הדבר הזה על הראש שלך!" הוא שואל אותך בצחקוק
ליאו
"אתה בסדר אבל הבעיה שלך היא שאתה לא מהיר במיוחד תתאמן על זה ותהיה לוחם מעולה" הוא אומר לך ואתה מתחיל לכוון את החנית על הילד עם ההילה השחורה "תעזוב אותם הם שני עוד שני חניכים שבאו להתאמן" הוא אומר ואז ממשיך בלחש "הילד עם ההילה השחורה נראה לי קצת מסוכן אני חושב שהוא כבר גילה מי ההורה האל שלו" הוא אומר ואתה מוריד את החנית בהקלה "מה זה הדבר הזה על הראש שלך!" הוא שואל את הילד שאתה מכיר