-
[B][U][COLOR=darkorange]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=darkorange]"אשמח אם תעזור לי מעט בכך שתלך לשכנע כמה אגדיים שיעזרו לי, אני צריכה עוד את אנטי, סוויקון, מיו וראשירם. יש עוד, אבל אני צריכה בעיקר אותם." האישה אומרת לך ואומרת לארכאוס: "אתה ארכאוס, נכון? שמעתי עליך המון! אם תוכל לעזור לי גם לשכנע את הפוקימונים שאמרתי קודם לבוא לפה כדי לעזור לי, אני אשמח מאוד." האישה אומרת ומחייכת. כאשר אתם יוצאים מהמערה ארכאוס אומר לך: "האישה דוברת אמת. אני יודע מי משקר ומתי. אני ראיתי את הטוב שלה דרך העיניים. היא בסדר, בוא נלך אל סוויקון קודם, טוב?" הוא אומר לך ואתם הולכים אל האגם הגדול ליד העיר הקרובה. ארכאוס נותן לך כח מיוחד לצלילה ונשימה במים ואטימות למים, כך שבגדייך לא ירטבו. אתם צוללים מטה ורואים את יופי הים. אתם רואים ערימת אצות וצמחי ים מיוחדים וכמה פוקימוני מים שוחים להם במים. ארכאוס מוביל אתכם אל הצמחים השונים ואומר לך להכנס פנימה. אתה לא מבין למה הכוונה עד שארכאוס נכנס פנימה וגורר אותך גם פנימה. זו מערה נוספת תת מימית רק שבתוכה יש אוויר. אתם רואים התפצלויות, 5 התפצלויות. ארכאוס עייף נורא ואומר שלא יכול לדעת לאיזו מערה להכנס. הוא אומר לך שאתה צריך להחליט בעצמך לאיזו להכנס, מ1 עד 5 מימין לשמאל.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נרשם עם מדקיפ שלך לתחרות ורואה עוד מאמנים שהשאירו את הפוקימונים שלהם לבד בזירת המים. אתה רואה בעיקר פוקימונים שיכולים להיות גם על האדמה וגם במים כגון: אמפוליון, אושווט, פלוטזל וכ'ו. אתה משאיר את מדקיפ גם באיזור הזה ולאחר שעה של אימונים אתה שומע קול: "כל המאמנים לבוא ולקחת את הפוקימונים שלהם מהזירות הבאות: אש, עשב, מים וחשמל! בעוד כדקות ספורות נתחיל!" אתה מתחיל ללכת אל הזירה ורואה התקהלות סביב פוקימון מסוים. אתה לא רואה את מדקיפ שלך בינהם ולא בתוך ההתקהלות. הפוקימונים קוראים בעידוד ואתה שם לב ל: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/259.png[/IMG] שעומד שם כועס על: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/71.png[/IMG]. הם רבים וזועמים ואתה לפתע מבין: מדקיפ התפתח! הפוקימונים כועסים אחד על השני עד שהמאמן של הפוקימון השני בא וכועס על הפוקימון שלך. המאמן לוקח את הפוקימון שלו ואומר: "חכה שהפוקימון שלי יכסח את הנציג שלכם!" ואז אתה מבין! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/259.png[/IMG] הוא הנציג![/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/1.png[/IMG] לוקח את הצדפה של אושווט ומגן איתה על עצמו. אושווט מתעייף ועומד במקומו מותש. בלבאזור משתמש בכח חבוי(תותח הידרו) ובעלים קסומים ומכניס את הצדפה פנימה. הוא משתמש במתקפה שמחסלת את אושווט מיד. נוצר פיצוץ ענק בסביבה ומהעשן לא רואים כלום. בלבאזור סקרן לדעת אם אושווט הפסיד ולכן מסלק את העשן בעזרת הצלפת גפן חזקה שפוגעת מדי פעם באושווט שצועק. העשן לא מתפוגג עדיין ולכן בלבאזור משתמש בעלים קסומים ומסתובב במקום. העשן מתפוגג לאט לאט ואתם רואים את אושווט מוטל ארצה. ניצחת! "אוף! אף פוקימון שלי לא ניצח! אני מתאמן עוד ואז אני אלחם מולך ואנצח!" עומר אומר לך בכעס ובשטניות.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=lipion;1035653][B][U][COLOR=darkorange][B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נרשם עם מדקיפ שלך לתחרות ורואה עוד מאמנים שהשאירו את הפוקימונים שלהם לבד בזירת המים. אתה רואה בעיקר פוקימונים שיכולים להיות גם על האדמה וגם במים כגון: אמפוליון, אושווט, פלוטזל וכ'ו. אתה משאיר את מדקיפ גם באיזור הזה ולאחר שעה של אימונים אתה שומע קול: "כל המאמנים לבוא ולקחת את הפוקימונים שלהם מהזירות הבאות: אש, עשב, מים וחשמל! בעוד כדקות ספורות נתחיל!" אתה מתחיל ללכת אל הזירה ורואה התקהלות סביב פוקימון מסוים. אתה לא רואה את מדקיפ שלך בינהם ולא בתוך ההתקהלות. הפוקימונים קוראים בעידוד ואתה שם לב ל: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/259.png[/IMG] שעומד שם כועס על: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/71.png[/IMG]. הם רבים וזועמים ואתה לפתע מבין: מדקיפ התפתח! הפוקימונים כועסים אחד על השני עד שהמאמן של הפוקימון השני בא וכועס על הפוקימון שלך. המאמן לוקח את הפוקימון שלו ואומר: "חכה שהפוקימון שלי יכסח את הנציג שלכם!" ואז אתה מבין! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/259.png[/IMG] הוא הנציג![/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
מה הוא למד בהתפתחות?
------------------------
"מרשטומפ תשתמש באקדח מים על הפוקימון ההוא ואז באקווה ג'יט חזק במיוחד!"אומר למרשטומפ בעידוד.
-
[quote=lipion;1035653]
[B][COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/1.png[/IMG] לוקח את הצדפה של אושווט ומגן איתה על עצמו. אושווט מתעייף ועומד במקומו מותש. בלבאזור משתמש בכח חבוי(תותח הידרו) ובעלים קסומים ומכניס את הצדפה פנימה. הוא משתמש במתקפה שמחסלת את אושווט מיד. נוצר פיצוץ ענק בסביבה ומהעשן לא רואים כלום. בלבאזור סקרן לדעת אם אושווט הפסיד ולכן מסלק את העשן בעזרת הצלפת גפן חזקה שפוגעת מדי פעם באושווט שצועק. העשן לא מתפוגג עדיין ולכן בלבאזור משתמש בעלים קסומים ומסתובב במקום. העשן מתפוגג לאט לאט ואתם רואים את אושווט מוטל ארצה. ניצחת! "אוף! אף פוקימון שלי לא ניצח! אני מתאמן עוד ואז אני אלחם מולך ואנצח!" עומר אומר לך בכעס ובשטניות.[/COLOR][/B][/quote]
" רגע עומר ! אתה חייב לתת לי משהו על זה שניצחתי אותך .." אומר לו
ואז אומר לו " יודע מה לא משנה.. " ואתקדם לעבר העיר הבאה תוך כדי ששאר הפוקימונים שלי בחוץ ואנו שמחים וצוהלים .
-
[B][COLOR=blue]הוא למד:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תותח בוץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הקרב בין הסוגים מתחיל![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מים vs עשב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אש vs חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קרב ראשון: מים נגד עשב![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]נציגים: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] לני- עשב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] תומר- מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הקרב מתחיל![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ משתמש באקדח מים על איוזור שיוצא מן הפוקדור של הילד שרב איתך. הפוקימון מופתע ועף לאחור ונפצע די קשה. אפשר לראות שלני לא השקיע בפוקימון הזה במיוחד. מרשטומפ קופץ מעלה וכאשר איוזור מתעורר וקם, מיד מרשטומפ תוקף אותו באקווה ג'יט. איוזור מתאושש מהר ומשתמש בהצלפת גפן. הוא תופס את מרשטומפ באוויר בכעס ומטיל אותו ארצה. אך בגלל שהוא לא ממש מאומן, הוא בטעות מעיף אותו מעלה. מרשטומפ נופל ארצה לאט בפחד וצועק. לפתע הוא מסתובב באוויר ומשתמש באקווה ג'יט שהופך לסילון אקווה. הסילון אקווה מתחיל להסתחרר אל איוזור לאט ופוגע בו בחוזקה. איוזור עף אחורנית ולני צועק לו: "עלים קסומים!"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה ממשיך ללכת לך בשביל ברוגע ושומע קול מאוחריך: "יודע מה? קח את זה!" הקול אומר ואתה רואה את עומר עם ביצת פוקימון בידו. הוא נותן לך אותה עם 500 יין והולך אל היער אך לכיוון אחר. אתה מגיע לעיר קיניסורה והולך ראשית אל מרכז הפוקימונים כדי לרפא את חבריך הפוקימונים. האחות ג'וי מרפאת אותם ואתה יוצא החוצה ורואה פוקימון ענק עומד בחוץ! אתה נבהל בהתחלה אבל לאחר שאתה מגלה שזה פסל, אתה צוחק. אתה קורא את הכתוב שליד הפסל: "ארכאוס" לפתע, אתה מוצא את עצמך במקום אחר ורואה רק שמיים ועננים מתחתיך. "אי הכוכב!" כך כתוב בדף שנמצא לידך. אתה רואה את הכתוב: "הגעת לאי הכוכב, אני ארכאוס ואני רוצה שתעזור לי בכמה דברים. בוא למערה שלי בקצה האי ותקבל הוראות." כך כתוב בדף הקטן.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=lipion;1035682][B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]הוא למד:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תותח בוץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הקרב בין הסוגים מתחיל![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מים vs עשב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אש vs חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קרב ראשון: מים נגד עשב![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]נציגים: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] לני- עשב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] תומר- מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הקרב מתחיל![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ משתמש באקדח מים על איוזור שיוצא מן הפוקדור של הילד שרב איתך. הפוקימון מופתע ועף לאחור ונפצע די קשה. אפשר לראות שלני לא השקיע בפוקימון הזה במיוחד. מרשטומפ קופץ מעלה וכאשר איוזור מתעורר וקם, מיד מרשטומפ תוקף אותו באקווה ג'יט. איוזור מתאושש מהר ומשתמש בהצלפת גפן. הוא תופס את מרשטומפ באוויר בכעס ומטיל אותו ארצה. אך בגלל שהוא לא ממש מאומן, הוא בטעות מעיף אותו מעלה. מרשטומפ נופל ארצה לאט בפחד וצועק. לפתע הוא מסתובב באוויר ומשתמש באקווה ג'יט שהופך לסילון אקווה. הסילון אקווה מתחיל להסתחרר אל איוזור לאט ופוגע בו בחוזקה. איוזור עף אחורנית ולני צועק לו: "עלים קסומים!"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי מרשטומפ תשתמש בתותח בוץ כדי שהם יעלימו את העלי קסם ואז תשתמש באקדח מים על הרצפה כדי שויוזור יתחלק ואז תגמור אותו בעזרת אקדח מים עם תותח בוץ!"אצעק לעבר מרשטומפ בעידוד רב.
-
[quote=lipion;1035682][B][U][COLOR=green]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=green]אתה ממשיך ללכת לך בשביל ברוגע ושומע קול מאוחריך: "יודע מה? קח את זה!" הקול אומר ואתה רואה את עומר עם ביצת פוקימון בידו. הוא נותן לך אותה עם 500 יין והולך אל היער אך לכיוון אחר. אתה מגיע לעיר קיניסורה והולך ראשית אל מרכז הפוקימונים כדי לרפא את חבריך הפוקימונים. האחות ג'וי מרפאת אותם ואתה יוצא החוצה ורואה פוקימון ענק עומד בחוץ! אתה נבהל בהתחלה אבל לאחר שאתה מגלה שזה פסל, אתה צוחק. אתה קורא את הכתוב שליד הפסל: "ארכאוס" לפתע, אתה מוצא את עצמך במקום אחר ורואה רק שמיים ועננים מתחתיך. "אי הכוכב!" כך כתוב בדף שנמצא לידך. אתה רואה את הכתוב: "הגעת לאי הכוכב, אני ארכאוס ואני רוצה שתעזור לי בכמה דברים. בוא למערה שלי בקצה האי ותקבל הוראות." כך כתוב בדף הקטן.[/COLOR][/B][/quote]
אני לוקח את הביצה ומוציא את בלבאזור סקווירטל וטורצ'יק ואומר לבלבאזור להחזיק אותה עם הגפנים ולסקווירטל וטורצ'יק לשמור שהיא לא תיפול .
ואת הכסף אשים בתיק .
אני אקח את הביצה מהפוקימונים וארוץ לעבר המערה בקצה האי בעודי חושב 'מי יצא מהביצה? ומה ארכאוס רוצה ממני ? '
-
[quote=lipion;1035653][B][U][COLOR=darkorange]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=darkorange]"אשמח אם תעזור לי מעט בכך שתלך לשכנע כמה אגדיים שיעזרו לי, אני צריכה עוד את אנטי, סוויקון, מיו וראשירם. יש עוד, אבל אני צריכה בעיקר אותם." האישה אומרת לך ואומרת לארכאוס: "אתה ארכאוס, נכון? שמעתי עליך המון! אם תוכל לעזור לי גם לשכנע את הפוקימונים שאמרתי קודם לבוא לפה כדי לעזור לי, אני אשמח מאוד." האישה אומרת ומחייכת. כאשר אתם יוצאים מהמערה ארכאוס אומר לך: "האישה דוברת אמת. אני יודע מי משקר ומתי. אני ראיתי את הטוב שלה דרך העיניים. היא בסדר, בוא נלך אל סוויקון קודם, טוב?" הוא אומר לך ואתם הולכים אל האגם הגדול ליד העיר הקרובה. ארכאוס נותן לך כח מיוחד לצלילה ונשימה במים ואטימות למים, כך שבגדייך לא ירטבו. אתם צוללים מטה ורואים את יופי הים. אתם רואים ערימת אצות וצמחי ים מיוחדים וכמה פוקימוני מים שוחים להם במים. ארכאוס מוביל אתכם אל הצמחים השונים ואומר לך להכנס פנימה. אתה לא מבין למה הכוונה עד שארכאוס נכנס פנימה וגורר אותך גם פנימה. זו מערה נוספת תת מימית רק שבתוכה יש אוויר. אתם רואים התפצלויות, 5 התפצלויות. ארכאוס עייף נורא ואומר שלא יכול לדעת לאיזו מערה להכנס. הוא אומר לך שאתה צריך להחליט בעצמך לאיזו להכנס, מ1 עד 5 מימין לשמאל.[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר לאראכוס"טוב אם הבחירה בידי אזאני מקוה שאבחר במערה הנכונה ביותר.טוב אז בוא ניקח את המערה האמצעית מס' 3 אני מקווה שוכן בה סויקן.קדימה בוא נינכס למערה.".אני נכנס ביחד עם ארכאוס למערה
-
[B][COLOR=green]הביצה מהבהבת לך 4 פעמים! היא עומדת לבקוע! אתה מניח אותה על הקרקע ואומר לבלבאזור להוציא ענפים מעצים קרובים ולהניח על הקרקע. אתה אומר לסקווירטל ליצור קרח מיוחד שלא נמס מתחת לענפים ולטורצ'יק לחמם את הקרח כדי שהענפים יתחממו. אתה מחכה שהביצה תבקע לאט לאט ואחרי מספר דקות, נוצר אור חזק שלאט לאט דועך לו. אתה מסתכל בציפייה על הפוקימון שיצא מהביצה ורואה להפתעתך באגון! הבאגון מתבייש מעט אבל אתה מכניס אותו לפוקדור. אתה מגיע למערה וארכאוס אשר נמצא שם אומר לך: "שב. חיכיתי לך הרבה זמן." הוא אומר ומביט על שברי הביצה. "מה אני רואה, פוקימון חדש, נכון?" הוא אומר לך. "יש לי משהו לבקש ממך" הוא אומר לך. "אתה מסכים לעזור לי להביס את הפוקירים?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]קרא בהתחלה עליהם, אל תבזבז הודעה בלשאול אותו מי הם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ משתמש בתותח בוץ אל עבר העלים הקסומים. הבוץ לא היה מספיק חזק בגלל הפגיעה במרשטומפ קודם ולכן הבוץ נסחך עם העלים ופוגע בך. מרשטומפ קם תשוש מהפגיעה ואיוזור שתשוש מכל המכות גם קם עייף. לפתע, שניהם מוטלים ארצה. השופט מתכוון לומר שיש תיקו אך לני אומר לאיוזור להשתמש בסינתזה. לפני שאיוזור מספיק לקום, מרשטומפ קם במהירות ומשתמש באקדח מים על רגליו של איוזור והוא מחליק. "איוזור לא יכול להלחם יותר!" נשמע קול השופט השמח שכנראה אוהד פוקימוני מים. "בסיבוב הבא, תומר, אתה תלחם מול סוג אש, תתכונן, הם באמת רציניים וחזקים, לא כמו סוג העשב." השופט אומר לך. "טוב, אבל יש פוקימוני עשב חזקים גם." הוא מוסיף לך. "יש זמן להתכונן לבאטל הבא! עוד כשעה!" נשמע קול הקריינית.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=magenta]הביצה מתחילה לבקוע לאט לאט. את רואה במקום הביצה טוגפי קטנה ומתוקה. את בודקת בפוקדקס שלך את הטוגפי: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]טוגפי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]מין: נקבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סוג: נורמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מתקפות:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellow]נשיקה מתוקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]חיקוי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]כח חבוי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]להביור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]תכונות מיוחדות:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טוגפי זוהרת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את שמה לב עכשיו שהטוגפי שלך בצבע שונה מהרגיל. "לין... ג'נסון סיפר עליך..." הטוגפי מתחילה לומר בקול מתוק. את שמחה שגם היא יכולה לדבר כמו שאר הפוקימונים שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתם נכנסים לשם ורואים עוד 2 מערות וארכאוס אומר: "הפעם אני מחליט. ימין!" הוא אומר ואתם רואים בפנים את סוויקון ומיו משוחחים. ארכאוס משכנע אותם לבוא והם באים. אתם חוזרים למערה שלכם בשמחה והאישה אומרת לכם תודה וששמה הוא ליליץ "אולי תנסו להביא את אנטי עכשיו? אני צריכה קיץ." לילי אומרת לכם ואתם יוצאים לחפש את אנטי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=indigo]ה[/COLOR][/B][B][COLOR=indigo]ודעות![/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=darkorange][COLOR=blue]זהו, אני[/COLOR] [COLOR=green]מתחילה להוציא[/COLOR] [COLOR=yellow]משתתפים שלא[/COLOR] [/COLOR][COLOR=darkorange]משקיעים![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][COLOR=red]שיר(לין) לא יכולה[/COLOR] [/COLOR][COLOR=magenta]לצאת כי היא משקיעה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][COLOR=red]קודק לא[/COLOR] יכול [COLOR=yellow]לצאת כי[/COLOR] [COLOR=green]הוא [/COLOR][COLOR=blue]מש[/COLOR][/COLOR][COLOR=indigo]קיע![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]תשקיעו בתגובות![/COLOR][/B]
-
[QUOTE=lipion;1035740][B][U][COLOR=green][B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ משתמש בתותח בוץ אל עבר העלים הקסומים. הבוץ לא היה מספיק חזק בגלל הפגיעה במרשטומפ קודם ולכן הבוץ נסחך עם העלים ופוגע בך. מרשטומפ קם תשוש מהפגיעה ואיוזור שתשוש מכל המכות גם קם עייף. לפתע, שניהם מוטלים ארצה. השופט מתכוון לומר שיש תיקו אך לני אומר לאיוזור להשתמש בסינתזה. לפני שאיוזור מספיק לקום, מרשטומפ קם במהירות ומשתמש באקדח מים על רגליו של איוזור והוא מחליק. "איוזור לא יכול להלחם יותר!" נשמע קול השופט השמח שכנראה אוהד פוקימוני מים. "בסיבוב הבא, תומר, אתה תלחם מול סוג אש, תתכונן, הם באמת רציניים וחזקים, לא כמו סוג העשב." השופט אומר לך. "טוב, אבל יש פוקימוני עשב חזקים גם." הוא מוסיף לך. "יש זמן להתכונן לבאטל הבא! עוד כשעה!" נשמע קול הקריינית.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=indigo]הודעות![/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=darkorange][COLOR=blue]זהו, אני[/COLOR] [COLOR=green]מתחילה להוציא[/COLOR] [COLOR=yellow]משתתפים שלא[/COLOR] [/COLOR][COLOR=darkorange]משקיעים![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][COLOR=red]שיר(לין) לא יכולה[/COLOR] [/COLOR][COLOR=magenta]לצאת כי היא משקיעה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][COLOR=red]קודק לא[/COLOR] יכול [COLOR=yellow]לצאת כי[/COLOR] [COLOR=green]הוא [/COLOR][COLOR=blue]מש[/COLOR][/COLOR][COLOR=indigo]קיע![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]תשקיעו בתגובות![/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לא משקיע?!
--------------------
"וואו תודה על הזמן!:אומר לקריינית, אחזיר את מרשטומפ לפוקדור שלו ואז אלך לרפאות את מרשטומפ במרכז הפוקימונים תוך כדי מחשבות על המשפחה, ועל עתידי.
-
[quote=lipion;1035740]
[B][COLOR=darkorange][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתם נכנסים לשם ורואים עוד 2 מערות וארכאוס אומר: "הפעם אני מחליט. ימין!" הוא אומר ואתם רואים בפנים את סוויקון ומיו משוחחים. ארכאוס משכנע אותם לבוא והם באים. אתם חוזרים למערה שלכם בשמחה והאישה אומרת לכם תודה וששמה הוא ליליץ "אולי תנסו להביא את אנטי עכשיו? אני צריכה קיץ." לילי אומרת לכם ואתם יוצאים לחפש את אנטי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]תשקיעו בתגובות![/COLOR][/B][/quote]
בזמן שאנחנו הולכים ומחפשים את אנטיי אני מתחיל לדבר עם ארכאוס"תגיד לאן אנוחנו הולכים מצוא את הנטיי?.לתוך הר געש כי את סוווי ן מצאנו בתוך המיים אז מתתאים לנו למצוא את אנטי במקום שיש בו חום.אני מקוווה שאתה יודע לאן אחנו הולכים כי אני לא רוצה ללכת לאיבוד ולהישאר כול חיי פה"
-
[quote]לוקאס
לוקאריו וצ'רמנדר מתכוננים להתקיף וברגע שהמתקפה כמעט פוגעת בלפרס, הוא משתמש בהגנה! אחרי ההגנה, לפרס משתמש בזרם מים חלש שפוגע בתיק שלך ומפיל פוקדור. לפרס מקפיא את הפוקדור ומחכה שיפשיר, מקפיא ומפשיר, מקפיא ו... לפתע פוקימון יוצא מהפוקדור האחר שבתיק שלך. "בוויזל!" הוא קורא ורואה את לפרס. הוא לוקח את הפוקדור הקפוא ומפשיר אותו. הוא הולך אל עבר לפרס ושואל אותך: "בוויז בווי בוויזל?" הקול ששמעת קודם אומר לך: "בוויזל שואל אם לתפוס את לפרס או לא..."[/quote]
"לך על זה בוויזל סילון אקווה!" אומר לבוויזל היפה שלי בציפייה "לוקאריו תשתמש בהילה שלך כדי לתת לבוויזל דחיפה!"
-
[quote=lipion;1035740][B][U][COLOR=green]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=green]הביצה מהבהבת לך 4 פעמים! היא עומדת לבקוע! אתה מניח אותה על הקרקע ואומר לבלבאזור להוציא ענפים מעצים קרובים ולהניח על הקרקע. אתה אומר לסקווירטל ליצור קרח מיוחד שלא נמס מתחת לענפים ולטורצ'יק לחמם את הקרח כדי שהענפים יתחממו. אתה מחכה שהביצה תבקע לאט לאט ואחרי מספר דקות, נוצר אור חזק שלאט לאט דועך לו. אתה מסתכל בציפייה על הפוקימון שיצא מהביצה ורואה להפתעתך באגון! הבאגון מתבייש מעט אבל אתה מכניס אותו לפוקדור. אתה מגיע למערה וארכאוס אשר נמצא שם אומר לך: "שב. חיכיתי לך הרבה זמן." הוא אומר ומביט על שברי הביצה. "מה אני רואה, פוקימון חדש, נכון?" הוא אומר לך. "יש לי משהו לבקש ממך" הוא אומר לך. "אתה מסכים לעזור לי להביס את הפוקירים?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]קרא בהתחלה עליהם, אל תבזבז הודעה בלשאול אותו מי הם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]תשקיעו בתגובות![/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לו " כן..בקעה לי ביצה.." ואני אוציא את באגון ואומר לו לא להתבייש ואבקש מארכאוס .
"למה הם מפריעים לך ? ואני אעזור לך רק אם תפתח לי את הפוקימונים להתפתחות שנייה ! מגיע להם ! ואני יודע שיש לך כוח אדיר ..אתה תצטרך לעזור לי ואני אעזור לך ..אבל תסביר לי למה אתה כלכך שונא אותם ? "
ואחכה לתשובה ובינתיים אלטף את הראשייה של באגון .
--
איזה מתקפות באגון יודע ?
-
[B][COLOR=blue]מרשטומפ מתרפא והולך להתאמן. אתה חושב לך על משפחתך ונזכר שלא דיברת עם אימך מזמן. אתה הולך אל איזור התקשורת ומתקשר לאימך. היא מדברת איתך קצת על כל מני דברים ושואלת אם אתה הייתה עם מרשטומפ בטלוויזיה וניצחת. אתה עונה שכן ואתה גאה בעצמך. אתה הולך לראות מה קורה בזירה עם מרשטומפ ואיך הולך באימונים. אתה רואה את מרשטומפ באמצע מעגל מסודר והוא מדגים מתקפות ומנסה ללמד אותן כל מני פוקימונים. אתה מחייך בגאווה ורואה את לני מאחוריך מחמיץ את פניו בבושה. אתה לועג לו מעט וחוזר לאמך. אתה אומר לה שמרשטומפ עכשיו מורה למתקפות חדשות ושהוא למד סילון אקווה בעזרת סיבוב קטן ואקווה ג'יט. אתה שמח ומנתק את השיחה ועולה לחדרך להכין מעט אוכל למרשטומפ ולעצמך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]נתתי דוגמאות למשקיעים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][U]קודק[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בינתיים באגון לא יודע להתקיף, רק בלימה, תגיד לפוקימונים שלך ללמד אותו מתקפות או לארקאוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][COLOR=green]"הם... אגלה לך אחרי שאפתח את הפוקימונים שלך ואחרי שתעזור לי כי זה סודי קצת..." ארכאוס אומר לך לאט ובחשש. אתה מוצי א כל חבריך הפוקימונים והם מתפתחים אחד אחד: קומבסקין, איוזור, וורטורטל, שילגון. "אתה רוצה שאני אפתח לך אותם להתפתחות שלישית גם? אני אוהב לפתח, זה כיף. או שאני גם אלמד את באגון שלך מתקפות חזקות?" הוא שואל אותך ומחכה לתשובה.[/COLOR] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]לוקאס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בוויזל משתמש בסילון אקווה ונדחף עם ההילה של לוקאריו בחוזקה והם פוגעים בלפרס שנופל על הפוקדור ונכנס לתוכו בפחד גמור. אתה מחכה מספר שניות: ~נדנוד1~נדנוד2~נדנוד3~ נתפס! אתה שמח שלפרס נתפס ובוויזל משתמש עליך בסילון אקווה בכעס. אתה מופתע, למרות שזה לא כאב לך ובוויזל אומר לך: "בוויז בווי בוויזל!" הוא אומר והקול מקודם אומר לך: "הוא כועס כי בוויזל צריך גם להחזיק את הפוקדור בגלל שהוא עזר לך לתפוס אותו." הקול אומר ואתה נותן לבוויזל את הפוקדור ואתה חושב: 'איזה חמום מוח!'[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=indigo]הודעה![/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=indigo]מי שרוצה כינוי חיבה לפוקימון שלו שיכתוב לי למי הוא רוצה ואיזה כינוי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]אבל, ..... רק מי שכותב לפחות 2 שורות [U]מלאות[/U] יוכל לתת כינוי![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]אני כותבת בערך 5 שורות ואתם כותבים לי איזה 5 מילים![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]אם אני אתפוס עוד מישהו שכתב לי פחות משורה, ביי ביי מהמ"ת...[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=lipion;1035766][B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ מתרפא והולך להתאמן. אתה חושב לך על משפחתך ונזכר שלא דיברת עם אימך מזמן. אתה הולך אל איזור התקשורת ומתקשר לאימך. היא מדברת איתך קצת על כל מני דברים ושואלת אם אתה הייתה עם מרשטומפ בטלוויזיה וניצחת. אתה עונה שכן ואתה גאה בעצמך. אתה הולך לראות מה קורה בזירה עם מרשטומפ ואיך הולך באימונים. אתה רואה את מרשטומפ באמצע מעגל מסודר והוא מדגים מתקפות ומנסה ללמד אותן כל מני פוקימונים. אתה מחייך בגאווה ורואה את לני מאחוריך מחמיץ את פניו בבושה. אתה לועג לו מעט וחוזר לאמך. אתה אומר לה שמרשטומפ עכשיו מורה למתקפות חדשות ושהוא למד סילון אקווה בעזרת סיבוב קטן ואקווה ג'יט. אתה שמח ומנתק את השיחה ועולה לחדרך להכין מעט אוכל למרשטומפ ולעצמך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]נתתי דוגמאות למשקיעים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]מי שרוצה כינוי חיבה לפוקימון שלו שיכתוב לי למי הוא רוצה ואיזה כינוי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]אבל, ..... רק מי שכותב לפחות 2 שורות [U]מלאות[/U] יוכל לתת כינוי![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]אני כותבת בערך 5 שורות ואתם כותבים לי איזה 5 מילים![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]אם אני אתפוס עוד מישהו שכתב לי פחות משורה, ביי ביי מהמ"ת...[/COLOR][/B][/QUOTE]
האם אפשר למרשטומפ את הכינוי חניבעל?
----------------
'מעניין אם מרשטומפ יאהב את האוכל שאני מכין לו כעת...'אחשוב לעצמי בשמחה,אוכל את האוכל שאני הכנתי לעצמי ואז אשים את האוכל של מרשטומפ בתוך כלי ואז ארד למטה כדי לתת למרשטומפ את האוכל.
לאחר שהוא יאכל את כול האוכל אגיד לו בעידוד קל:"מרשטומפ עכשיו בוא נלמד מתקפה, קוראים לה משאבת הידרו אתה צריך לעשות אקדח מים אבל יותר חזק ויותר מהיר!אני מאמי בך שתוכל לעשות את המתקפ הזאת!זה לא בעיה!"
-
[quote=lipion;1035766]
[B][COLOR=green][U]קודק[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בינתיים באגון לא יודע להתקיף, רק בלימה, תגיד לפוקימונים שלך ללמד אותו מתקפות או לארקאוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][COLOR=green]"הם... אגלה לך אחרי שאפתח את הפוקימונים שלך ואחרי שתעזור לי כי זה סודי קצת..." ארכאוס אומר לך לאט ובחשש. אתה מוצי א כל חבריך הפוקימונים והם מתפתחים אחד אחד: קומבסקין, איוזור, וורטורטל, שילגון. "אתה רוצה שאני אפתח לך אותם להתפתחות שלישית גם? אני אוהב לפתח, זה כיף. או שאני גם אלמד את באגון שלך מתקפות חזקות?" הוא שואל אותך ומחכה לתשובה.[/COLOR] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]אם אני אתפוס עוד מישהו שכתב לי פחות משורה, ביי ביי מהמ"ת...[/COLOR][/B][/quote]
"כן , כן ,כן ! " אומר לארכאוס בהתרגשות .
" אני רוצה וינאזור , זליזיקאן , בליסטויס וסאלמאנס ! " אומר שוב .
"אבל ..אני רוצה שכשאני ארצה תבוא אליי ותפתח אותם ..אני לא רוצה בינתיים שתפתח לי אותם .."
ואז אסביר שוב " בינתייים תפתח לי את שלגון לסאלמאנס ! אבל את השאר תפתח כשאני אקרא לך ..מובן ? "
ואחכה לראות אם הוא יבין אותי .
ואז אוסיף " אני גם רוצה שתפתח את שלגון עכשיו ! ולמד אותו מתקפות חזקות כמו מטאור דרקון תעופה ועוד משהו ! " אקרא בהתרגשות .