-
[quote]עמית;
אתה משיב את צ'ארמנדר לפוכדור בקרן אור אדומה, ושולח פוכדור ריק שאתה מוציא מתיקך על מאנקי.
מאנקי נלכד בתוך הפוכדור בקרן אור אדומה, והפוכדור נופל על הקרקע.
הפוכדור נע מספר פעמים לצדדים, ימינה ושמאלה, ולבסוף נעצר במטר ניצוצות זהובים. ברכותיי - לכדת מאנקי![/quote]
"יש!לכדתי מאנקי!" אומר בשמחה ואקח את הפוכדור של מאנקי ואלך לכיוון העיר ורידיאן.
-
[[SPOILER]QUOTE=NegativeX;1042868][B]
[B]קודאק;[/B]
[I]היה יותר קל לרוץ למרכז הפוקימונים בוירידיאן אבל לא משנה...[/I]
~~~
אתה מגיע למעבדת הפרופסור ורואה אותו בתוך המכונית שלו, מתכונן לנסוע.
"אתה צריך ריפוי פוקימונים, אתה אומר..." אומר הפרופסור. "בוא, אני אקפיץ אותך לעיר וירידיאן. גם ככה אני צריך לאסוף חבילה ממרכז הפוקימונים."
אתה עולה למכוניתו, ואתם נוסעים לעבר העיר וירידיאן. כעבור מספר דקות אתם חונים בחניית מרכז הפוקימונים.
מרכז הפוקימונים הוא מבנה גדול ושקוף בצורת כיפה שמעל דלתות הכניסה כתוב באותיות אדומות ומעוצבות Pokéomn Center.
הפרופסור אוק ואתה נכנסים, וניגשים אל האחות ג'וי. "הו, פרופסור אוק." אומרת האחות ג'וי בחיוך. "אני אגש להביא את החבילה..."
בעוד האחות ג'וי ניגשת לדלת מאחורי הדלפק, צ'נסי מבינה את הבעיה שלך ולוקחת את הפוקימונים שלך למתקן ריפוי מיוחד.
היא מניחה את הפוכדורים שלך בתבנית שהזכירה לך תבנית קרח, ומכניסה את המגש לתוך כדור בצבע לבן.
כשצ'אנסי לוחצת על כפתור, הכדור מסתובב וזוהר באור לבן בהיר, ולבסוף נעצר. צ'אנסי מחזירה לך את הפוקימונים הבריאים שלך.
[/QUOTE]
אני אומר לה "תודה רבה ! " ואגש אל הפרופ' .
"תגיד..מה נתת לה בחבילה שם ? " אשאל בתמיהה
-
[quote=NegativeX;1042868]
[B]ניב;[/B]
[I]אוקיי, אני אשתדל. אני בדרך כלל שם של פוקימונים רק כשיש פוקדקס. בשאר המקרים אני שם את הספרייטים של מאמנים ופוקימונים במדריך הדמויות שלכם.[/I]
~~~
שלושתכם נעמדים סביב האבן, ואוחזים בה בעזרת ארבע ידיים ושני גפנים. במאמץ כביר, אתם מצליחים להרים אותה ממש מעט.
לצערכם, האבן מחליקה מידיכים ונופלת על קאטרפי שנאבק לא להתעלף. "קאטרפי!" קורא הילד בבהלה ומתכופף אליו לבדוק שהכל בסדר.
בלבאזור מביט בסלע בחוסר וודאות, ולבסוף שולף שני גפנים ואוחז בך ובנער, מרחיק אתכם מהסלע.
הוא לוקח צעד אחורה, ושולח לפתע מטר של עלים מהפקעת שעל גבו לעבר הסלע, שנחתך מיד ומתפרק.
הנער רץ לברים את שאריות הסלע מקאטרפי, ומרים את הקאטרפי הקטן בידיו.
"תודה רבה!!" קורא הנער הקטן. "איך אוכל להודות לך?"
[/quote]
אהההה.. אז תקשיב, תגרה לשחקנים לפתוח כמה שיותר את הפוקדע על כל פוקימון שהם רואים! (חוץ מאלה שראו כבר)
ואני מדבר גם על ספרייטים של אנשים נגיד.
- - - - - - - - - - - - - -
אסתכל על הילד בחיוך מעט מבוייש אגרד באפי ואומר "אין על מה, תמיד העזור לאדם או פוקימון בצרה!"
לאחר אקרא לבלבאזור בשמחה "ווואווו בלבאזור מעולה למדת עלי תער, אני גאה בך!"
לאחר מכן אלחץ את ידו ואומר "שחכתי להציג את עצמי אגב... שמי ניב!"
ואז לאחר לחיצת היד מיד אשאל אותו בסקרנות "אז תגיד... לאן אתה ממשיך מכאן?"
-
[quote=NegativeX;1042820][B]טל;[/B]
[I]אין בעיה, זאת החלטה שלך. וזה שתחשוב הרבה על מתי הוא יתפתח לא בהכרח יגרום לו להתפתח. אתה עוד לא בוירידיאן.[/I]
~~~
אחרי שהבסת את ווידל וירדת מהגבעה, אתה ממשיך להתקדם ומגיע לבסוף לפאתי העיר וירידיאן היפה.
אתה משוטט יחד עם סקווירט ומגיע למרכז הפוקימונים- מבנה גדול וכיפתי שקירותיו שקופים ומעל הדלת האוטומטית שלט שאומר: Pokémon Center.
אתה ממשיך להתקדם, כשלפתע מאחת מפינות הרחוב מגיח נער צעיר ומתנגש בך. שניכם נופלים אחורה.
אתם קמים, ואתה רואה את הנער: בלונדיני עם חולצת פסים כתומה-לבנה וצעיף ירוק. "ס- סליחה... לא התכוונתי..."
הוא רואה את סקווירטל, ואתה מבחין בפוקימון קטן דמוי פינגווין כחול שעומד לצידו. "אני ג'ון, דרך אגב. נעים מאוד."[/quote]
[B]"היי" אני אומר עם חיוך קצת עצבני בזמן שאני מנקה את החולצה שלי מהאבק,[/B]
[B]"נעים מאוד, אני טל" אני אומר לו עם חיוך קטן,[/B]
[B]"תגיד מי זה הפוקימון הזה שם לידך?" אשאל אותו בתמימות,[/B]
[B]'מעניין מי זה המפגר מהזה שנתקע בי!' אני אחשוב לעצמי ועל פני אני אשאיר חיוך זעיר.[/B]
-
למי שרוצה, יש לי מסנג'ר. הנה הכתובת: [email]negativex@walla.com[/email]
[B]תומר;[/B]
נידורן רץ לעבר ג'יגלפאף ותוקף אותו בנעיצת הקרן שעל ראשו בבטנו של ג'יגליפאף.
ג'יגליפאף מורעל שוב, ומתחיל להשתעל. הוא נראה סובל. "ג'יגליפאף, תשתמש בגלגול (Rollout)!" קורא הפרופסור ארת'סטון.
ג'יגליפאף מתחיל להתגלגל לעבר נידורן, ופוגע בו חזיתית. לפני שנידורן מספיק להשתמש בבעיטה כפולה, ג'יגליפאף פוגע בו שוב בגלגול, הפעם חזק יותר.
נידורן מנסה פעם נוספת להשתמש בבעיטה כפולה, וג'יגליפאף טס לעברו בגלגול מהיר ביותר. שניהם פוגעים אחד בשני ונהדפים אחורה, נוחתים על הקרקע ומתעלפים בבת אחת.
המאמנים סביב מריעים לכם, ופרופסור ארת'סטון מחייך אליך. "יריב ראוי." הוא אומר בחיוך.
[B]עמית;[/B]
עם שלושה פוקימונים בכיסך, אתה מתקרב אל העיר וירידיאן יותר ויותר, ולבסוף מגיעה אליה. אתה רואה המון אנשים ברחובות.
אתה מסתובב בה, רואה מאמנים ופוקימונים שונים, חלשים וחזקים כאחד. אתה ממשיך להתקדם ומגיע לפארק קטן ובו אגם.
אתה מתקדם, ולבסוף רואה מבנה מוכר; זה מרכז פוקימונים. צורתו ככיפה שקופה וגדולה, ושלט מכריז: Pokémon Center באדום תלוי מעל הדלתות האוטומטיות.
[B]קודאק;[/B]
[I]היא הביאה לו חבילה, לא להיפך.[/I]
~~~
"נשלח אליי פוכדור של פוקימון מיוחד מאוד... הוא נשלח אליי מידידתי באיי תפוז, פרופסור אייבי." הוא מסביר.
הוא שולף פוכדור בצבע זהב וכסף, ועליו חרוטות האותיות GS בכתב יד צפוף.
"הפוכדור הזה מסרב להיפתח..." הוא אומר. "ניסו הכל. אני הבא בתור." הוא מסביר. הוא מנסה להטיל את הפוכדור על הקרקע, אך זה לא עוזר.
"טוב, בהצלחה. שמור על קשר." אומר הפרופסור במבוכה ויוצא החוצה למכוניתו, נוסע אל העיר פאלט ונעלם באופק.
[B]ניב;[/B]
[I]שמך הוא דוני ג'ונס. לא ניב.[/]
~~~
"נעים מאוד, אני בנג'מין סייפרס. אבל אתה יכול לקרוא לי בנג'י." הוא אומר ולוחץ את ידך.
"היעד הבא שלך הוא העיר וירידיאן." הוא מסביר. "גם אני הולך לשם, אז כדאי שתתלווה איתי. אני צריך ללכת למרכז הפוקימונים."
אתם מתחילים ללכת בשביל יחד עם קאטרפי שבידיו של בנג'י, ובלבאזור שהולך לצידכם.
אחרי מספר דקות אתם מגיעים לעיר וירידיאן, והוא מוביל אותך למרכז הפוקימונים- מבנה גדול וכיפתי מזכוכית מוגנת.
אתם נכנסים, ובנג'י מפקיד את קאטרפי בידיה של האחות ג'וי הנחמדה.
[B]טל;[/B]
[I]קוראים לך טוני מקלארק.[/I]
~~~
אתה מתנער ומציג את עצמך, לוחץ את ידו של ג'ון.
"זהו פיפלאפ!" הוא אומר בחיוך. "הוא הפוקימון ההתחלתי שלי, הוא בא איתי ממחוז סינו להתחרות בליגת הפוקימונים."
פיפלאפ מחייך אליך בחמידות. "אנחנו כרגע מתחזקים לקראת מכון הסלע בעיר פיוטר." הוא מסביר. "היי.. אם כבר להתאמן... רוצה לערוך נגדנו קרב?"
-
[QUOTE=NegativeX;1042902]למי שרוצה, יש לי מסנג'ר. הנה הכתובת: [email]negativex@walla.com[/email]
[B]תומר;[/B]
נידורן רץ לעבר ג'יגלפאף ותוקף אותו בנעיצת הקרן שעל ראשו בבטנו של ג'יגליפאף.
ג'יגליפאף מורעל שוב, ומתחיל להשתעל. הוא נראה סובל. "ג'יגליפאף, תשתמש בגלגול (Rollout)!" קורא הפרופסור ארת'סטון.
ג'יגליפאף מתחיל להתגלגל לעבר נידורן, ופוגע בו חזיתית. לפני שנידורן מספיק להשתמש בבעיטה כפולה, ג'יגליפאף פוגע בו שוב בגלגול, הפעם חזק יותר.
נידורן מנסה פעם נוספת להשתמש בבעיטה כפולה, וג'יגליפאף טס לעברו בגלגול מהיר ביותר. שניהם פוגעים אחד בשני ונהדפים אחורה, נוחתים על הקרקע ומתעלפים בבת אחת.
המאמנים סביב מריעים לכם, ופרופסור ארת'סטון מחייך אליך. "יריב ראוי." הוא אומר בחיוך.
[/QUOTE]
תאשר את הבקשה
-------------------
"וואו אתה באמת מנהיג מכון!"אומר לארת'סטון בשמחה תוך כדי שאני מחזיר את נידורן לפוקדור שלו.
"תודה על הקרב המדהים הזה ארת'סטון"אוסיף בחיבה לעבר הפרופסור ואז אלך למרכז הפוקימונים, ארפא את נידורן ואז אמשיך בדרכי למכון הראשון.
-
[QUOTE]עמית;
עם שלושה פוקימונים בכיסך, אתה מתקרב אל העיר וירידיאן יותר ויותר, ולבסוף מגיעה אליה. אתה רואה המון אנשים ברחובות.
אתה מסתובב בה, רואה מאמנים ופוקימונים שונים, חלשים וחזקים כאחד. אתה ממשיך להתקדם ומגיע לפארק קטן ובו אגם.
אתה מתקדם, ולבסוף רואה מבנה מוכר; זה מרכז פוקימונים. צורתו ככיפה שקופה וגדולה, ושלט מכריז: Pokémon Center באדום תלוי מעל הדלתות האוטומטיות.[/QUOTE]
"סופסוף הגעתי!" אומר בשמחה ואכנס אל מרכז הפוקימונים.לאחר מכן אגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלי ואחכה שתחזיר לי אותם מרופאים.
-
[quote=NegativeX;1042902]למי שרוצה, יש לי מסנג'ר. הנה הכתובת: [EMAIL="negativex@walla.com"]negativex@walla.com[/EMAIL]
[B]ניב;[/B]
[i]שמך הוא דוני ג'ונס. לא ניב.[/]
~~~
"נעים מאוד, אני בנג'מין סייפרס. אבל אתה יכול לקרוא לי בנג'י." הוא אומר ולוחץ את ידך.
"היעד הבא שלך הוא העיר וירידיאן." הוא מסביר. "גם אני הולך לשם, אז כדאי שתתלווה אלי. אני צריך ללכת למרכז הפוקימונים."
אתם מתחילים ללכת בשביל יחד עם קאטרפי שבידיו של בנג'י, ובלבאזור שהולך לצידכם.
אחרי מספר דקות אתם מגיעים לעיר וירידיאן, והוא מוביל אותך למרכז הפוקימונים- מבנה גדול וכיפתי מזכוכית מוגנת.
אתם נכנסים, ובנג'י מפקיד את קאטרפי בידיה של האחות ג'וי הנחמדה.
[/quote]
אופס.. סליחה אחי התבלבלתי בין משחק שלך ושל אחד אחר!
~~~~~~~~~~~~~
אצפה בבנג'י שנותן את קאטרפי לאחות גו'י ואז אביט בבלבאזור ואחושב לעצמי 'מממ.. לבלבאזור שלי לא תזיק מנוחה קלה'
ואז אחליט, אחזיר את בלבאזור תוך כדי שאומר "תנוח בפוקדור חבר קטן, עוד מעט נתראה!" ואגיש אותו גם כן לאחות ג'וי.
ואז אסתכל על בנג'י ואשאל אותו במעט התלהבות "תגיד בנתיים שקאטרפי ובלבאזור מקבלים טיפול כאן במרכז.. מה דעתך שנסתובב כאן בעיר ונבדוק מה יש לעשות כאן?!"
-
[QUOTE=NegativeX;1042902]למי שרוצה, יש לי מסנג'ר. הנה הכתובת: [email]negativex@walla.com[/email]
[B]קודאק;[/B]
[I]היא הביאה לו חבילה, לא להיפך.[/I]
~~~
"נשלח אליי פוכדור של פוקימון מיוחד מאוד... הוא נשלח אליי מידידתי באיי תפוז, פרופסור אייבי." הוא מסביר.
הוא שולף פוכדור בצבע זהב וכסף, ועליו חרוטות האותיות GS בכתב יד צפוף.
"הפוכדור הזה מסרב להיפתח..." הוא אומר. "ניסו הכל. אני הבא בתור." הוא מסביר. הוא מנסה להטיל את הפוכדור על הקרקע, אך זה לא עוזר.
"טוב, בהצלחה. שמור על קשר." אומר הפרופסור במבוכה ויוצא החוצה למכוניתו, נוסע אל העיר פאלט ונעלם באופק.
"[/QUOTE]
'וואו..אולי אני יכול לפתוח אותו ? ' אחשוב בלייב ואסתכל על הפוכדורים שלי .
לאחר מכן אני אצא ממרכז הפוקימונים ואמשיך בדרכי בעודי מחפש דברים מעניינים לעשות בעיירה הקטנה .
-
[B]תומר;[/B]
אתה נפרד מהפרופסור ג'ים ארת'סטון, ופונה לעבר מרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את נידורן באדיבות האחות ג'וי.
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים. השעה היא שעת צהריים. אתה הולך צפונה לעבר היציאה מהעיר, רואה בדרך אנשים שונים עם פוקימונים מכל מיני סוגים.
בצפון העיר אתה נתקל בפרשת דרכים- אם תמשיך צפונה תגיע ליער ירוק, ואם תמשיך מערבה תגיע לאזור הררי מעט.
[B]עמית;[/B]
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את האחות ג'וי מאחורי הדלפק. אתה מושיט לה את הפוכדורים שלך בבקשה שתרפא אותם, והיא מסכימה.
היא לוקחת את הפוכדורים בתבנית שדומה לתבנית קרח, ומכניסה אותה לתוך מתקן כדורי שקוף. היא מפעילה אותו, והוא מסתובב במהירות וזוהר באור לבן.
לבסוף המתקן נעצר, והאחות ג'וי מחזירה לך את הפוכדורים שלך. "כדי לרפא את הפוקימונים שלך כדאי לך להשתמש בשיקויים. הנה אחת במתנה."
היא מושיטה לך בקבוק סגלגל של ספריי עליו כתובה האות P. "בהצלחה בהמשך הדרך!" היא אומרת בחיוך.
[B]ניב;[/B]
[I]זה ריפוי רגעי בלבד, כמו במשחקים...[/I]
~~~
אתם מושיטים לאחות ג'וי את הפוכדורים, והיא מכניסה אותם לתבנית דמוית תבנית קרח ואותה היא מניחה בתוך כדור זכוכית שקוף.
היא מפעילה את המכונה, והכדור מסתחרר במהירות סביב עצמו וזוהר באור לבן. היא מחזירה לך את בלבאזור, ולבנג'י את קאטרפי.
"ליתר זהירות," אומרת האחות ג'וי, "אני ממליצה לכם להסתובב עם שיקויים. הנה אחד במתנה." היא מושיטה לכל אחד מכם בקבוקון סגלגלג עליו כתובה האות P.
אתם מודים לה ויוצאים להסתובב בעיר. אתם מגיעים למבנה גדול ורוחש ילדים צעירים ופוקימונים שונים.
"זה בית הספר לפוקימונים," מסביר בנג'י. "סיימתי את בית הספר לפני שנה," הוא אומר בחיוך.
לפתע, מגיעים שני ילדים צעירים משני עבריכם, תאומים. "היי, מה דעתכם על קרב?" הם שואלים בקול צפצפני.
[B]קודאק;[/B]
אתה מסתובב ברחבי העיר וירידיאן, ובזמן שאתה משוטט ברחוב כלשהו אתה רואה שלט גדול: 'אקדמיית הפוקימונים ע"ש ארת'סטון'.
אתה מתכוון לחקור ולבדוק כשלפתע נערה צעירה, שיערה חום ועיניה כהות, מגיחה משמאלך בריצה ונעצרת, מתנשמת ומתנשפת.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/87/Spr_BW_Lass.png[/IMG]
"מנ'שמע?" היא שואלת. "ראית במקרה קלאפרי באזור? היא פשוט נעלמה לי... חיפשתי בכל העיר."
-
[QUOTE=NegativeX;1042966][B]תומר;[/B]
אתה נפרד מהפרופסור ג'ים ארת'סטון, ופונה לעבר מרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את נידורן באדיבות האחות ג'וי.
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים. השעה היא שעת צהריים. אתה הולך צפונה לעבר היציאה מהעיר, רואה בדרך אנשים שונים עם פוקימונים מכל מיני סוגים.
בצפון העיר אתה נתקל בפרשת דרכים- אם תמשיך צפונה תגיע ליער ירוק, ואם תמשיך מערבה תגיע לאזור הררי מעט.
[/QUOTE]
'אם אני ילך ליער הירוק אולי אמצע פוקימוני חרק שאני אוהב כול כך אבל אם אני אלך לאזור הררי אולי אלך לליגה לפי מה שסיפרו לי...אחשוב לעצמי ואז אחרי מלא שיקולים אלך ליער הירוק בשמחה רבה כדי לתפוס פוקימון חרק למסע.
-
[quote=NegativeX;1042902]למי שרוצה, יש לי מסנג'ר. הנה הכתובת: [EMAIL="negativex@walla.com"]negativex@walla.com[/EMAIL]
[I][B]טל;[/B][/I]
[i][I]קוראים לך טוני מקלארק.[/I]
~~~
אתה מתנער ומציג את עצמך, לוחץ את ידו של ג'ון.
"זהו פיפלאפ!" הוא אומר בחיוך. "הוא הפוקימון ההתחלתי שלי, הוא בא איתי ממחוז סינו להתחרות בליגת הפוקימונים."
פיפלאפ מחייך אליך בחמידות. "אנחנו כרגע מתחזקים לקראת מכון הסלע בעיר פיוטר." הוא מסביר. "היי.. אם כבר להתאמן... רוצה לערוך נגדנו קרב?"[/quote]
[B]"אני לא יודע כמה קרב של פוקימון מים נגד פוקימון מים אהיה מעניין" אני אומר באדישות ובגלגול עייניים לג'ון,[/B]
[B]"אבל אין לי בעיה אם אתה כל כך רוצה להפסיד" אני אומר בחיוך מתנשא לג'ון.[/B]
-
[quote=NegativeX;1042966]
[B]ניב;[/B]
[I]זה ריפוי רגעי בלבד, כמו במשחקים...[/I]
~~~
אתם מושיטים לאחות ג'וי את הפוכדורים, והיא מכניסה אותם לתבנית דמוית תבנית קרח ואותה היא מניחה בתוך כדור זכוכית שקוף.
היא מפעילה את המכונה, והכדור מסתחרר במהירות סביב עצמו וזוהר באור לבן. היא מחזירה לך את בלבאזור, ולבנג'י את קאטרפי.
"ליתר זהירות," אומרת האחות ג'וי, "אני ממליצה לכם להסתובב עם שיקויים. הנה אחד במתנה." היא מושיטה לכל אחד מכם בקבוקון סגלגלג עליו כתובה האות P.
אתם מודים לה ויוצאים להסתובב בעיר. אתם מגיעים למבנה גדול ורוחש ילדים צעירים ופוקימונים שונים.
"זה בית הספר לפוקימונים," מסביר בנג'י. "סיימתי את בית הספר לפני שנה," הוא אומר בחיוך.
לפתע, מגיעים שני ילדים צעירים משני עבריכם, תאומים. "היי, מה דעתכם על קרב?" הם שואלים בקול צפצפני.
[/quote]
אחייך אליהם ואסתכל על בנג'י ואחכה לסימן של הסכמה ממנו.
לאחר מכן אומר לילדים "אוקיי זה יהיה קרב של שניים על שניים, אני ובנג'י על שניכם, מקובל?!"
אחכה בציפייה לתשובתם ובנתיים אוציא החוצה את בלבאזור שלי!
-
[B]תומר;[/B]
לאחר התלבטות, אתה מתקדם לעבר היער. כשאתה מגיע לכניסה ליער אתה רואה שלט: 'יער וירידיאן- בית פוקימוני החרק'.
אתה נכנס פנימה, ומתקדם לך לאיטך בשביל המסומן. אתה רואה פוקימונים כמו ווידל וקאטרפי מסביב, פה ושם פידג'י או אודיש.
אתה ממשיך להתקדם, ולפתע רואה ילד עם כובע קש רץ לעבר בבהלה. "הצילו! סייטר רודף אחריי!" הוא צועק בבהלה.
לפתע, פוקימון גדול דמוי גמל שלמה ירוק עם כנפיים קצרצרות וחרבות במקום ידיים מגיח מאחוריו.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/89/HGSS_Bug_Catcher.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/123a.png[/IMG]
[B]טל;[/B]
ג'ון נראה מעט נעלב, אך לוקח מספר צעדים אחורה כשפיפלאפ עומד מולו. "נקווה שהבטחון העצמי שלך יעזור לך אחרי שתפסיד." הוא אומר.
אתה מתרחק גם כן ושולח לקרב את סקווירטל. הוא נראה נחוש לנצח, והוא מניף את אגרופיו באוויר בהיכון.
"פיפלאפ, פעימת מים!" אומר ג'ון, ופיפלאפ שולח מפיו כדור מים גדול וזוהר לעבר סקווירטל שנפגע קלות, אך הוא נראה שונה.
סקווירטל מתקדם כמו שיכור לעבר פיפלאפ, ואז מתחיל לצחוק ונשכב על הגב, מנענע את רגליו בצורה מוזרה.
[B]ניב;[/B]
בנג'י מסכים, ואתם נעמדים אחד לצד השני, בלבאזור לצד קאטרפי. מנגד, התאומות מוציאות לקרב שני פוקימונים.
האחד, שועל קטן בצבע חום-אדום ועיניים מסתוריות. השני, פוקימון קטן וכחול עם עלים על הראש.
"קדימה, לקרב!" אומרות התאומות. "וולפיקס, גחלת!" ; "אודיש, ספיגה!"
השועל שולח מפיו גחלת לעבר בלבאזור ואילו אודיש וקאטרפי זוהרים באור ירקרק, כאשר שלושה כדורי אור עפים מקאטרפי ונספגים בוולפיקס.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/37a.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8b/Spr_BW_Twins.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/43.png[/IMG]
-
[QUOTE=NegativeX;1043014][B]תומר;[/B]
לאחר התלבטות, אתה מתקדם לעבר היער. כשאתה מגיע לכניסה ליער אתה רואה שלט: 'יער וירידיאן- בית פוקימוני החרק'.
אתה נכנס פנימה, ומתקדם לך לאיטך בשביל המסומן. אתה רואה פוקימונים כמו ווידל וקאטרפי מסביב, פה ושם פידג'י או אודיש.
אתה ממשיך להתקדם, ולפתע רואה ילד עם כובע קש רץ לעבר בבהלה. "הצילו! סייטר רודף אחריי!" הוא צועק בבהלה.
לפתע, פוקימון גדול דמוי גמל שלמה ירוק עם כנפיים קצרצרות וחרבות במקום ידיים מגיח מאחוריו.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/89/HGSS_Bug_Catcher.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/123a.png[/IMG]
[/QUOTE]
"אני יעזור לך צא צ'ראמנדר תשתמש בצעקה על הפוקימון הזה ואז שהוא יהיה משותק תשתמש בגחלת כדי שהוא ישרף!"אומר לצ'ראמנדר תוך כדי שאני בודק בפוקדקס את הפוקימון עם החרבות והכנפיים הקצרצרות שנקרא סייטר.