-
[QUOTE=JoinT;1055556][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
את ואיווי מצליחים להזיז את הארון ומאחורי הארון מסתובב לו פיג'י [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/jn2aztmgm24q.png[/IMG][/URL] פורש מולכם כנפיים . מה תעשי ?[/COLOR]
COLOR][/QUOTE]
"פיג'י! טוב מה הפלא.." \פיגי יכול להיות מאוד שימושי כדאי לחפש דברים\ אני חושבת לעצמי אני מוציאה קצת אוכל פוקימונים ונותנת לו מהיד שלי "אוקי פיג'י אתה רוצה להיות בצוות שלי?" אני שואלת אותו אם חיוך
-
[COLOR="DarkRed"][B]עידן[/B]
המאמן צוחק ומוסיף " כשתהיה חזק מספיק תדבר איתי , עד אז תאמן את הטפיג החלש שלך חה חה חה ! "
טפיג מתעצבן אך מאוכזב מההפסד .[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
הגעת לעיר השניה !
-
[QUOTE=JoinT;1055576][COLOR="DarkRed"][B]עידן[/B]
המאמן צוחק ומוסיף " כשתהיה חזק מספיק תדבר איתי , עד אז תאמן את הטפיג החלש שלך חה חה חה ! "
טפיג מתעצבן אך מאוכזב מההפסד .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''טפיג אני יודע שרצית להילחם נגדו וגם לנצח אבל זה מסוכן ואני דואג לך,
טוב מה אתה אומר שנמצא פוקימון חזק ונילחם בו?'',אשאל את טפיג עצבני מהקרב ומרוקי אך בטוח בעצמי.
-
[quote=JoinT;1055542]
[COLOR=blue][B]סהר [/B][/COLOR]
[COLOR=blue]אתה הולך בדרך 1 , עובר את חצי הדרך ופתאום אושווט תופס את ידך ומושך אותך אל ליד חוף ים יפה ומרהיב שם אתה רואה המון פוקימוני ים שוחים , מה תעשה ?[/COLOR]
[/quote]
"אוקיי אושווט בוא נלך להתאמן קצת וגם לשחות יהיה כיף!"אגיד לאושווט בזמן שאני מעלה חיוך על פניי 'הרבה זמן לא שחיתי וגם עכשיו יש לי פוקימונים להלחם נגדם,רווח כפול'אחשוב בליבי וארוץ לחוף הים שאושווט בעקבותיי
-
[QUOTE=JoinT;1055576][COLOR="DarkRed"][B]פיג'י מתחיל לאכול , ואז מתעופף מאושר בחדר , הוא נעצר ומסתכל עלייך , את מבינה שהוא רוצה להלחם איתך , מה תעשי ?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי איווי תהיה מוכן! תתקוף בהתקפה מהירה ואם הוא תוקף תחמוק בהתקפה מהירה! תנסה לשלב דחיפה והתקפה מהירה בשיא הכוח! זה הזמן ללכוד לנו חבר לצוות " אני אומרת אם ביטחון מלא
-
[QUOTE=JoinT;1055576][COLOR="DarkRed"][B]
הגעת לעיר השניה !
אני הולך במהירות לעבר מרכז הפוקימונים של העיר.שם אני מרפא את צ'ארמנדאר שלי.לאחר מכן אלךל שוקשל העיר אחפש שם קרב מעניין לעשות
-
[COLOR="Sienna"][B]עידן [/B]
אתה הולך בדרך אחד לכיוון העיר השנייה ופתאום הבטן שלך מקרקרת , ולאחר מכן אתה שומע שגם בטנו של טפיג מקרקרת , טפיג מסתכל ואתה מבין שהוא רעב , ומכיוון שגם אתה רעב אתם עושים עצירה לאכול .[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
אתה ואושווט נכנסים למים , שוחים שמחים ונהנים . משפריצים מים אחד על השני , וצפים על המים .
אתה נהנה מכל רגע עד שפתאם הרגשת צריבה חזקה ברגל , מרוב בהלה התחלת להשתולל במים , עד שהבנת שמה שעקץ אותך זהו טנטקול [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/jvm1yzyzkym0.png[/IMG][/URL] הוא שוחה במהירות לאושווט , מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
המתקפה הראשונה פוגעת בפיג'י , אך הוא מתחמק מהשנייה , פיג'י שולח מתקפת רוח לעבר איווי אך הוא מתחמק ודוחף אותו , פיג'י נופל , אך קם במהירות ועף לכיוון איווי .[/COLOR]
אתה נכנס לשוק ואתה שומע את המוכרים צועקים בקול רם בואו לקנות בוא לקנות , יש שם המון חפצים , אחד המוכרים מראה לך אבנים יפות ושואל אם אתה מתעניין . ( אבני פיתוח )[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1055589][COLOR="Sienna"][B]
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
המתקפה הראשונה פוגעת בפיג'י , אך הוא מתחמק מהשנייה , פיג'י שולח מתקפת רוח לעבר איווי אך הוא מתחמק ודוחף אותו , פיג'י נופל , אך קם במהירות ועף לכיוון איווי .[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי תתחמק במתקפת מהירות ותשתמש במהירות הזאת לשילוב של מתקפת דחיפה ומהירות! " אני אומרת ומתחילה לערער את הביטחון שלי וחושבת על רעיונות
-
[quote=JoinT;1055589]
[COLOR=blue][B]סהר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]אתה ואושווט נכנסים למים , שוחים שמחים ונהנים . משפריצים מים אחד על השני , וצפים על המים .[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נהנה מכל רגע עד שפתאם הרגשת צריבה חזקה ברגל , מרוב בהלה התחלת להשתולל במים , עד שהבנת שמה שעקץ אותך זהו טנטקול [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/jvm1yzyzkym0.png[/IMG][/URL] הוא שוחה במהירות לאושווט , מה תעשה ?[/COLOR]
[/quote]
"איזה טנטקול חצוף!"אגיד לטנטקול "אשווט תתחמק ותשתמש באקדח מים!"אצעק לאושווט
-
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
איווי לא מספיק להתחמק , הוא נבלם אחורה , איווי קופץ על הארון כדי שיתן לו קצת גובה וממנו פוגע במתקפה מהירה שמפלה את פיג'י על הרצפה ומעלפת אותו , מה תעשי ?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
טנטקול מתחמק ושולח מתקפת רעל לאושווט שפפוגעת ומרעילה אותו , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1055589][COLOR="Sienna"][B]
אתה נכנס לשוק ואתה שומע את המוכרים צועקים בקול רם בואו לקנות בוא לקנות , יש שם המון חפצים , אחד המוכרים מראה לך אבנים יפות ושואל אם אתה מתעניין . ( אבני פיתוח )[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למוכר"לא בא לי אין לי פוקימון כרגע שצריך אבן פיתוח אז לא בא לי לבזבז את כספי סתם ככה על משהו שאני לא צריך כרגע.טוב בי אולי אחזור לקנות אבן פיתוח".אני מסתכל מה עוד אפשר לקנות פה
-
[QUOTE=JoinT;1055602]סיגל
איווי לא מספיק להתחמק , הוא נבלם אחורה , איווי קופץ על הארון כדי שיתן לו קצת גובה וממנו פוגע במתקפה מהירה שמפלה את פיג'י על הרצפה ומעלפת אותו , מה תעשי ?
[/QUOTE]
פחחח התבלבלתי בין המשחק שלך ושל נל חשבתי על הסטיילר והכול...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי צא פוקדור!" אני אומרת ושולפת פוקדור וזורקת אל הפיג'י המעולף וממתינה בקוצר רוח ומסתכלת על הכדור המתנדנד
-
[quote=JoinT;1055602]
[COLOR=blue][B]סהר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]טנטקול מתחמק ושולח מתקפת רעל לאושווט שפפוגעת ומרעילה אותו , מה תעשה ?[/COLOR][/quote]
'זה לא טוב!'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני נלחץ יותר "פוצ'יאנה צא ותשתמש במתקפה מהירה!"אצעק לפוצ'יאנה בזמן שאזרוק את הפוכדור שלו באוויר "אושווט חזור!נלחמת טוב!"אגיד לאושווט ואחזיר אותו לפוכדור שלו
-
אתה רואה אבני פיתוח , פוקדור מעולה , אולטרה בול , מאסטר בול , וכדור רשת .
אתה רואה בובות פוקימון וחוברות ללימוד מתקפות . מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
הפוכדור עושה סיבוב ראשון , סיבוב שני , סיבוב שלישי , דינגגג פיג'י נלכד , תרצי לתת שם לפיג'י שלכדת ?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
שכחת שאתה בתוך המים ?
אתה רואה אבני פיתוח , פוקדור מעולה , אולטרה בול , מאסטר בול , וכדור רשת .
אתה רואה בובות פוקימון וחוברות ללימוד מתקפות . מה תעשה ?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למוכר"יש לי חפצים שאני רוצה לקנות.כמה עולים אלוטרה בול,מאסטר בול,חוברות לימוד פוקימונים מתקפות.כמה כול זה עולה ביחד?אני מקווה שיש לי תסכום המתאים"