-
[QUOTE=♣DarkGaara♣;1063291][B][U]תומר[/U][/B]
[B]אתה הולך לצפון העיר לחפש מערה ורואה אחת, אתה נכנס למערה ורואה בכניסה אליה כמה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/278.png[/IMG] עפים,[/B]
[B] פתאום אתה שומע איזה פיצוץ קטן באזור הדרומי יותר,[/B]
[B]מה תעשה?[/B][/QUOTE]
"פוקימונים כאלה לא טובים לתפיסה." אגיד במילמול ואז ארוץ לעבר הפיצוץ הקטן באזור הדרומי יותר.
-
[SIZE="7"][CENTER][FONT="Tahoma"][I][COLOR="Red"]טל ביקש ממני להודיע שהוא הולך xD[/COLOR][/I][/FONT][/CENTER][/SIZE]
-
[U][B]תומר[/B][/U]
[B]אתה הולך לעבר הפיצוץ ואתה רואה קרב בין שני מאמנים,[/B]
[B]לאחד מהם יש צ'אריזארד ולשני דרגונייט, זה קרב עצום בין שני ענקים.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][B]אונו[/B][/U]
[B]"ילד אל תעצבן אותי! אני אחראי כאן ואף אחד לא נכנס!!" אומר בעצבים האיש ומחכה שתילך.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][B]כריס[/B][/U]
[B]אחי אתה לא תמצא עכשיו עוד פוקימונים חזקים....[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]אתה שולח את דיינו ומחכה כמה דקות, אבל דיינו חוזר ביידים ריקות.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][B]קודאק[/B][/U]
[B]המתקפה של טראפינץ פוגעת חזק בארון אבל הוא לא מאבד הכרה, [/B]
[B]ההגנה של ארון היא הגנת פלדה חזקה להפליא, [/B]
[B]ארון מתחיל להתעצבן והוא משתמש בדחיפה על טארפינץ,[/B]
[B]טראפינץ נפגע קליל אבל הוא די מותש,[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][COLOR=red][B]סורי על התגובות העלובות, אני די גמור מהיום ורציתי לכתוב לכם עוד תגובה...[/B][/COLOR][/U]
-
[QUOTE=♣DarkGaara♣;1063492]
קודאק
המתקפה של טראפינץ פוגעת חזק בארון אבל הוא לא מאבד הכרה,
ההגנה של ארון היא הגנת פלדה חזקה להפליא,
ארון מתחיל להתעצבן והוא משתמש בדחיפה על טארפינץ,
טראפינץ נפגע קליל אבל הוא די מותש,
מה תעשה?
סורי על התגובות העלובות, אני די גמור מהיום ורציתי לכתוב לכם עוד תגובה...[/QUOTE]
"טראפ ! אתה עדיין מסוגל להילחם נכון ? עכשיו קפוץ צמהר ותשתמש בחפירה עליו ! " אומר שוב בצעקה.
-
[QUOTE=♣DarkGaara♣;1063492][U][B]תומר[/B][/U]
[B]אתה הולך לעבר הפיצוץ ואתה רואה קרב בין שני מאמנים,[/B]
[B]לאחד מהם יש צ'אריזארד ולשני דרגונייט, זה קרב עצום בין שני ענקים.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][COLOR=red][B]סורי על התגובות העלובות, אני די גמור מהיום ורציתי לכתוב לכם עוד תגובה...[/B][/COLOR][/U][/QUOTE]
'טוב זה לא ענייני...' אחשוב לעצמי ואז ארוץ שוב לתוך המערה כדי לחפש פוקימונים טובים להילחם נגדם כדי לתפוס אותם.
-
[QUOTE=♣DarkGaara♣;1063492]
[U][B]כריס[/B][/U]
[B]אחי אתה לא תמצא עכשיו עוד פוקימונים חזקים....[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]אתה שולח את דיינו ומחכה כמה דקות, אבל דיינו חוזר ביידים ריקות.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/QUOTE]
" נו באמת ... אוקיי דיינו בוא נלך לחפש מאמן .. אולי לפחות נפתח אותך ! " מתחיל לחפש אחר מאמנים .
-
[quote=♣DarkGaara♣;1063492]
[U][B]אונו[/B][/U]
[B]"ילד אל תעצבן אותי! אני אחראי כאן ואף אחד לא נכנס!!" אומר בעצבים האיש ומחכה שתילך.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/quote]
"למה אסור לי להכנס?" צעקתי,
"דבר כבר אתה יכול לסמוך עליי אני מהמשלחת שבאה לפה עם אליט פורים!"
אמרתי בקול יותר רגוע.
-
[B][U]קודאק[/U][/B]
[B]טראפינץ קופץ על ארון ומשתמש בחפירה, ארון נפגע קשה, הוא עף על הקיר ומאבד הכרה,[/B]
[B]טראפינץ גם די מותש ונעמד לידך מחכה להוראות.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B][U]תומר[/U][/B]
[B]אתה חושב שזה לא עניינך וחוזר למערה, אתה נכנס למערה ובתוך המערה אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/27.png[/IMG] קטן עומד ומסתכל עליך, הוא נראה די מפוחד ממך ופתאום הוא שולח פצצת בוץ ישר לתוך הפנים שלך.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B][U]אונו[/U][/B]
[B]"לא מעניין אותי מאיפה אתה! אתה לא ניכנס מצידי תהיה יושב ראש החוץ של צרפת!" אומר בעצבים האיש,[/B]
[B]"ועכשיו עוף מפה!!" הוא צועק עליך וצארמנדר הולך מאחוריך מפחד.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B][U]כריס[/U][/B]
[B]אתה מתייאש כבר מזה שאתה לא מוצא כלום ומתחיל ללכת, פתאום אתה רואה מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/104.png[/IMG] גדול ועצבני, הוא נעמד מולך ופתאום שולח עליך את העצם שלו, היא פוגעת לך ברגל וחוזרת לו ליד " כוב.. כובנ..." בעצבים,[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
-
[QUOTE=♣DarkGaara♣;1064440]קודאק
טראפינץ קופץ על ארון ומשתמש בחפירה, ארון נפגע קשה, הוא עף על הקיר ומאבד הכרה,
טראפינץ גם די מותש ונעמד לידך מחכה להוראות.
מה תעשה?
[/QUOTE]
איבד הכרה = התעלף , ?
אם כן :
אזרוק על ארון המותש את אחד מהפוכדורים שלי ואצפה לטוב..
אם לא :
אני אומר לטראפ "שוב חפירה ! "
-
[QUOTE=♣DarkGaara♣;1064440]
[B][U]כריס[/U][/B]
[B]אתה מתייאש כבר מזה שאתה לא מוצא כלום ומתחיל ללכת, פתאום אתה רואה מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/104.png[/IMG] גדול ועצבני, הוא נעמד מולך ופתאום שולח עליך את העצם שלו, היא פוגעת לך ברגל וחוזרת לו ליד " כוב.. כובנ..." בעצבים,[/B]
[B]מה תעשה?[/B][/QUOTE]
" עשית טעות פרחח קטן !!!! דיינו ניב אש אחד וחזק שיעלף אותו ובוא נמשיך ! " אומר לדיינו ומפנה את גבי .
-
[quote=♣DarkGaara♣;1064440]
[B][U]אונו[/U][/B]
[B]"לא מעניין אותי מאיפה אתה! אתה לא ניכנס מצידי תהיה יושב ראש החוץ של צרפת!" אומר בעצבים האיש,[/B]
[B]"ועכשיו עוף מפה!!" הוא צועק עליך וצארמנדר הולך מאחוריך מפחד.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/quote]
"יש אנשים מוזרים בחיים..." אמרתי לעצמי.
"אני אחזור בחזרה לכניסה לעיר אולי אני אפגוש שם מאמן טוב או אפילו עוד פוקימון לקרב 3X3 מול מנהיגת המכון"
אמרתי והתחלתי לרוץ לכניסה לעיר
-
[QUOTE=♣DarkGaara♣;1064440][B][U]תומר[/U][/B]
[B]אתה חושב שזה לא עניינך וחוזר למערה, אתה נכנס למערה ובתוך המערה אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/27.png[/IMG] קטן עומד ומסתכל עליך, הוא נראה די מפוחד ממך ופתאום הוא שולח פצצת בוץ ישר לתוך הפנים שלך.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/QUOTE]
"הופיפ תצא ותשתמש בעלי תער!" אגיד תוך כדי שאני מוציא את הופיפ ובודק את הפוקימון בפוקדקס.
-
[U][B]קודאק[/B][/U]
[B]כן זה התעלף...[/B]
[B]!~~~~~~~~~~![/B]
[B]אתה זורק פוקדור על ארון ו...[/B]
[B]1....[/B]
[B]2....[/B]
[B]3....[/B]
[B]וארון ניתפס!, תפסת ארון!!, ברכותיי...[/B]
[B]אתה הולך ולוקח את הפוקדור של ארון, אתה מחניס אותו לחגורה שלך ומתחיל ללכת, לאחר כמה דקות אתה מגיע לעיר תמוז!,[/B]
[B] מולך נמצא מרכז פוקימונים, מימינך יש הרבה פקימוני דשא מצד שמאל למעלה יש מקדש עתיק ועוד הרבה אנשים מסתובבים בעיר.[/B]
[B]מה תרצה לעשות?[/B]
[B]אתה רוצה את השילוב שלך? אם כן תגיד לי ותקבל אותו במקום..., אני לא מעדכן עד שתענה לי...[/B]
[B][U]כריס[/U][/B]
[B]אתה אומר לדיינו לחסל את הפוקימון הזה שהעיז לפגוע בך,[/B]
[B] דיינו נותן בו ניב אש חזק בגב והפוקימון בורח משם במהירות " פעם הבאה תילמד שלא מתעסקים עם כריס!!!"[/B]
[B] אתה צוע לו בעצבים וממשיך ללכת, פתאום אתה מרגיש משהו מתיק הגב שלך, אתנ פותח אותו ורואה שהביצה שלך זוהרת,[/B]
[B] אתה מוציא אותה מהתיק ומחזיק אותה ביד, לאחר כמה שניות בוקע מהביצה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/374.png[/IMG]צעיר.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B][U]תומר[/U][/B]
[B]הפוקדקס עונה לך," זהו סנדרשו, פוקימון האדמה, סנדרשו אוהב לחפור בורות והוא נעזר בציפורניו הארוכות,[/B]
[B] סנדרשו הוא פוקימון שכיח בקירבת הרים, סלעים, או מארות",[/B]
[B]ביינתיים הופיפ תוקף את סנדרשו בעלי תער ופוגע בו חזק, פתאום סנדשו מתחפר והוא נעלם מהזירה,[/B]
[B] לאחר כמה שניות הוא יוצא מהאדמה ותוקף את הופיפ בזנב פלדה, סנדרשו קרוב מאוד עם זנב הפלדה להופיפ,[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B][U]אונו[/U][/B]
[B]אתה רץ לך ובדרך פתאום אתה נתקל ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/179.png[/IMG] מריפ קטן, הוא תוקף אותו במכת ברק שנותנת לך חשמול קל וכל השיער שלך עומד,[/B]
[B] מריפ נעמד מולך " מרי... מריפ... מר...!!" הוא אומר בעצבים.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B][COLOR=red][U]מה אתם חושבים על התגובות? :)[/U][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=♣DarkGaara♣;1064790][B][U]תומר[/U][/B]
[B]הפוקדקס עונה לך," זהו סנדרשו, פוקימון האדמה, סנדרשו אוהב לחפור בורות והוא נעזר בציפורניו הארוכות,[/B]
[B] סנדרשו הוא פוקימון שכיח בקירבת הרים, סלעים, או מארות",[/B]
[B]ביינתיים הופיפ תוקף את סנדרשו בעלי תער ופוגע בו חזק, פתאום סנדשו מתחפר והוא נעלם מהזירה,[/B]
[B] לאחר כמה שניות הוא יוצא מהאדמה ותוקף את הופיפ בזנב פלדה, סנדרשו קרוב מאוד עם זנב הפלדה להופיפ,[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B][COLOR=red][U]מה אתם חושבים על התגובות? :)[/U][/COLOR][/B][/QUOTE]
יפה מאוד.
---------------------------
"הופיפ תתחמק במהירות ואז תשלח מלא עלי תער לעברו כדי שהוא יתעלף!" אגיד להופיפ במהירות כדי שהוא ינצח אותו כבר.
-
[b][u]תומר[/u][/b]
[b]סנדרושו לא מוותר, הופיפ שולח לעברו הרבה עלי תער אבל הוא מתחמק מכולם, הופיפ לא מוותר וממשיך לתקוף!,[/b]
[b]כעבור כמה שניות סנדושו נפגע קצת ומאבד שיווי משקל ונופל, הוא שולח לעבר הופיפ פצצת בוץ ענקית שפוגעת בהופיפ ומשפריצה גם עליך,[/b]
[b]אתה אומר להופיפ לא לוותר והוא ממשיך לתקוף, סנדרושו נפגע קל אבל מאבד לאט לאט את הכוח שלו.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]