-
[quote=stm;1109469]לא כ"כ הבנתי את השאלה הראשונה, תנסה לנסח שוב
לגביי השאלה השניה The Little Elbaz כבר עשה את החישובים, אם הוא חישב נכון זה אותו הדבר.
והיכולת מקצרת בחצי את מספר התורות שהמשתמש אמור לישון.
באופן אקראי נקבעים כמה תורות הפוקימון ישן, ואז היכולת [B][U]מחלקת את זה ל-2.[/U][/B]
תאורתית אחרי תור 1, 4 תורות וכו', תלוי כמה הוא היה יושן בלי היכולת.[/quote]
מחלקת את זה ל-2 תורות, או ב-2 את מספר התורות שהוא אמור לישון?
השאלה הראשונה: נניח ואני מאמן פוקימון רמה 1, והוא הורג פוקימון ברמה 3 שמביא הרבה אקספי, ואז הוא עולה אחרי ההריגה שלו [B][U]2 רמות [/U][/B]- עד רמה 3. נקודות ה-EV שהוא ירוויח מאותו פוקימון יוכפלו?
ברגע שאימנתי פוקימון עד ל-EV המקסימלי בתכונה מסויימת, האם במידה ואני אמשיך להרוג פוקימונים המביאים את אותו EV זה יפחית ממספר ה-EV שיש לי עוד אפשרות לנצל, או שפשוט הוא לא יזכה אותי בתוספות של EV כי עברתי את המכסה וזה יהווה עבורו [B][U]אקספי לעליית רמה[/U][/B] נטו?
-
[quote=נדודי שינה;1109741]מחלקת את זה ל-2 תורות, או ב-2 את מספר התורות שהוא אמור לישון?
השאלה הראשונה: נניח ואני מאמן פוקימון רמה 1, והוא הורג פוקימון ברמה 3 שמביא הרבה אקספי, ואז הוא עולה אחרי ההריגה שלו [b][u]2 רמות [/u][/b]- עד רמה 3. נקודות ה-ev שהוא ירוויח מאותו פוקימון יוכפלו?
ברגע שאימנתי פוקימון עד ל-ev המקסימלי בתכונה מסויימת, האם במידה ואני אמשיך להרוג פוקימונים המביאים את אותו Ev זה יפחית ממספר ה-ev שיש לי עוד אפשרות לנצל, או שפשוט הוא לא יזכה אותי בתוספות של Ev כי עברתי את המכסה וזה יהווה עבורו [b][u]אקספי לעליית רמה[/u][/b] נטו?[/quote]
בקשר לשאלה הראשונה..אם הוא קיבל 3 נקודות..הם ישארו 3 נקודות Ip גם אם הוא יעלה 10 רמות.
שאלה שניה-יש דבר כזה שנקרא סטט בסיסי..למה הכוונה,שאם תעלה לדוגמא קיגדרה עד רמה 50(בלי אימון Ev לדוגמא ריר קנדי) יהיה לו 95 נקודות בהתקפה..וכך הלעה,ברמה 100 יהיה לו 190..(זה דוגמא המספרים לא מדוייקים.)
וה510 נקודות הם מעיין תוספת לבחירתך..לדוגמא אני ארצה שקינגדה שלי יקבל עוד 252 Ev?אז נחשב את הנקודות שיש לו עכשיו,נניח 95 נקודות בהתקפה+252\4(כל 4 נקודות Ev שווה ל1 בסטט)=157 נקודות בהתקפה יהיה לקיגדרה שלי אחרי אימון מלא להתקפה ברמה 50..אם יש לך שאלות לגביי זה..אני כאן..:)
-
[quote=The Little Elbaz;1109760]בקשר לשאלה הראשונה..אם הוא קיבל 3 נקודות..הם ישארו 3 נקודות Ip גם אם הוא יעלה 10 רמות.
שאלה שניה-יש דבר כזה שנקרא סטט בסיסי..למה הכוונה,שאם תעלה לדוגמא קיגדרה עד רמה 50(בלי אימון Ev לדוגמא ריר קנדי) יהיה לו 95 נקודות בהתקפה..וכך הלעה,ברמה 100 יהיה לו 190..(זה דוגמא המספרים לא מדוייקים.)
וה510 נקודות הם מעיין תוספת לבחירתך..לדוגמא אני ארצה שקינגדה שלי יקבל עוד 252 Ev?אז נחשב את הנקודות שיש לו עכשיו,נניח 95 נקודות בהתקפה+252\4(כל 4 נקודות Ev שווה ל1 בסטט)=157 נקודות בהתקפה יהיה לקיגדרה שלי אחרי אימון מלא להתקפה ברמה 50..אם יש לך שאלות לגביי זה..אני כאן..:)[/quote]
תודה. התשובה שלך לשאלה השנייה שלי לא ענתה על השאלה ששאלתי. שאלתי אם אחרי שאני מאמן פוקימון למקס EV בתכונה מסויימת, ואחכ בטעות ממשיך לאמן אותו מול פוקימונים שמביאים את אותו EV, האם זה יוריד לי מהמכסה של ה-EV לשאר התכונות, כי הרי כבר הגעתי למקסימום בתכונה הזו, או שלא. עוד משהו שאני לא מבין: איך זה שלקינגדרה למשל לפי סרבי יש 95 התקפה בסיסית, אבל אם אתה מסתכל על ההתקפה שלו בטבע שמדכא התקפה פיסית, כתוב שהיא מינימום 90.
אני מאמן את אחד הפוקימונים שלי, שכבר עבר את ה-510 EV נקודות שהוא יכול לקבל. יש טעם להמשיך לתת לו להחזיק POWER ITEMS? או שזה לא יועיל לי יותר? כי למרות שעברתי את מכסת ה-EV, אני רואה שכל רמה הנקודות שהוא מקבל משתנות ולא נשארות קבועות...
-
[quote=נדודי שינה;1113153]תודה. התשובה שלך לשאלה השנייה שלי לא ענתה על השאלה ששאלתי. שאלתי אם אחרי שאני מאמן פוקימון למקס Ev בתכונה מסויימת, ואחכ בטעות ממשיך לאמן אותו מול פוקימונים שמביאים את אותו Ev, האם זה יוריד לי מהמכסה של ה-ev לשאר התכונות, כי הרי כבר הגעתי למקסימום בתכונה הזו, או שלא. עוד משהו שאני לא מבין: איך זה שלקינגדרה למשל לפי סרבי יש 95 התקפה בסיסית, אבל אם אתה מסתכל על ההתקפה שלו בטבע שמדכא התקפה פיסית, כתוב שהיא מינימום 90.
אני מאמן את אחד הפוקימונים שלי, שכבר עבר את ה-510 Ev נקודות שהוא יכול לקבל. יש טעם להמשיך לתת לו להחזיק Power Items? או שזה לא יועיל לי יותר? כי למרות שעברתי את מכסת ה-ev, אני רואה שכל רמה הנקודות שהוא מקבל משתנות ולא נשארות קבועות...[/quote]
1.לא..לא תוכל לאמן זאת..
2.בקשר לטבעים..אין לי מושג..אבל זה לפי סטט בסיסי ברמה 50 אם אני לא טועה..
3.אין צורך להחזיק..זה לא מועיל וזה אף מזיק..זה מוריד לך את המהירות..
4.הוא עדיין משתנה מפני שזהו הסטט הבסיסי..אין לו סדר קבוע מסויים..
-
[quote=The Little Elbaz;1117407]1.לא..לא תוכל לאמן זאת..
2.בקשר לטבעים..אין לי מושג..אבל זה לפי סטט בסיסי ברמה 50 אם אני לא טועה..
3.אין צורך להחזיק..זה לא מועיל וזה אף מזיק..זה מוריד לך את המהירות..
4.הוא עדיין משתנה מפני שזהו הסטט הבסיסי..אין לו סדר קבוע מסויים..[/quote]
התשובה שלך לשאלה הראשונה - על מה אתה עונה פה? שאלתי אם אחרי שאני עובר את מספר נקודות ה-EV המקסימלי לתכונה מסויימת, האם במידה ואמשיך לאמן EV של אותה תכונה את אותו הפוקימון, הנקודות הנ"ל שכאילו אני מקבל ירדו על חשבון 258 הנקודות האחרות, או שזה פשוט לא יתווסף?
STM, אתה זוכר במקרה ת'אינבוקס שלי...? אשמח אם תעזור לי!
אם לפוקימון שלי יש את היכולת FOREWARN, ואני משחק בקרב WI-FI. זה יראה לשחקן השני שיש לפוקימון שלי את היכולת הזו [הפוקימון עם היכולת במשחק כמובן, לא בוואיטינג או משהו כזה...]?
-
הכוונה שזה לא ימשיך להוריד לך מה-510..
-
[quote=The Little Elbaz;1119582]הכוונה שזה לא ימשיך להוריד לך מה-510..[/quote]
מקווה שאתה צודק. תודה!
מה ההבדל בין NU לUU?
UU יותר משוחקים מ-NU פשוט...?
אני מסתכל פה באתר של סמוג'ון, ומה שכתוב בטייר תחת השם [B]D/P/PT [/B]זה עונה לתנאים של כל הדור הרביעי, כולל HG ו-SS?