-
לי
אבל אז גם אתה לא תראה את סנטרט, ראייה זו תכונה סימטרית.
--
מגבי מוציא את עשן מפיו. גם הוא וגם סנטרנט אינם רואים אחד את השני. ברגע שהעשן מתפזר, סנטרט מתחיל לרוץ לכיוון מגבי, כשהגחלת של מגבי פוגעת בו. סנטרט לבסוף מגיע למגבי ונותן לו מכה עם הזנב. סנטרט נראה ממש עייף.
מייק
נתחיל מזה שלצורה אין חשיבות. הדבר הכי חשוב במתקפה זה לירוק רעל. אחר כך הצורה עוזרת לעצב ולמקד את זה. אז מה שאתה לא יודע, זה האם מה שהוא פלט זה רעל או משהו אחר?
--
נידוראן רץ אל ספירו ובועט בו עם שתי רגליו. ספירו נע מעט אחורה, ואז תוקף במכת כנף את נידוראן. נידוראן שוב מנסה להתכרבל לכדי כדור, אך מבנה הגוף שלו אינו מאפשר לו לעשות כן!
-
[QUOTE=LordAbizi;1114093]
מייק
נתחיל מזה שלצורה אין חשיבות. הדבר הכי חשוב במתקפה זה לירוק רעל. אחר כך הצורה עוזרת לעצב ולמקד את זה. אז מה שאתה לא יודע, זה האם מה שהוא פלט זה רעל או משהו אחר?
--
נידוראן רץ אל ספירו ובועט בו עם שתי רגליו. ספירו נע מעט אחורה, ואז תוקף במכת כנף את נידוראן. נידוראן שוב מנסה להתכרבל לכדי כדור, אך מבנה הגוף שלו אינו מאפשר לו לעשות כן![/QUOTE]
"אתה מסוגל נידוראן! תשתמש בבעיטה כפולה ואז נשיכה!" אני צועק בהתלהבות ומקווה שנידוראן יצליח. אני מכין פוקרשת ומקווה שנידוראן יצליח לנצח
-
[QUOTE=LordAbizi;1114093]לי
אבל אז גם אתה לא תראה את סנטרט, ראייה זו תכונה סימטרית.
--
מגבי מוציא את עשן מפיו. גם הוא וגם סנטרנט אינם רואים אחד את השני. ברגע שהעשן מתפזר, סנטרט מתחיל לרוץ לכיוון מגבי, כשהגחלת של מגבי פוגעת בו. סנטרט לבסוף מגיע למגבי ונותן לו מכה עם הזנב. סנטרט נראה ממש עייף.
![/QUOTE]
אף פעם לא שמעתי על הדבר תכונה סימטרית
------------------------------------------------
אני אומר למגבי" אוקי זאת הדמנות שלנו תקוף את סנטרט בגחלת הכי חזקה שלך"
-
[RIGHT][B]צורת פנייה:[/B] דניס[/RIGHT]
[B]שם במשחק:[/B] ניק ארמונדו
[RIGHT][B]מין:[/B] נ/[B][U]ז[/U][/B]
[B]גיל:[/B] 17
[B]אופי:[/B] בעל לב זהב, אמיץ, לא חושב על המעשיו לפני הביצוע, תמים, עקשן
[B]מחוז:[/B] קוטור/[B][U]ג'טרמו[/U][/B]
[B]רקע:[/B] ניק נולד בבארק שבג'טרמו לאמא חד הורית, אמו ספרה לו בגיל צעיר, שכאשר היא הייתה בהריון אליו, אביו יצא להלחם באנשים רעים ולעולם לא חזר אליה.
ניק היה בודד במשך רוב הזמן בתור ילד יחיד, אמו הייתה רופאה והייתה עוברת מבית לבית ומרפאת חולים במהלך רוב היום.
ניק החליט להפסיק להיות בודד, וללכת לכישופייה לקבל לו פוקימון שבעזרתו הוא יוכל לתפוס לו עוד כמה פוקימונים, ואולי אפילו לגלות מי לקח את אביו ולעולם לא החזירו.
[B]פוקימון התחלתי:[/B] לארביטר [בעיקרון התכוונתי לרשום מריפ אבל אין פוקימוני חשמל..]
[B]תמונה:[/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr056.png[/IMG]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] [/RIGHT]
-
מייק
נידוראן רץ אל ספירו והולם בו עם שני רגליו. ספירו נהדף אחורה, ומכה עם כנפיו בנידוראן. נידוראן קופץ ונושך את ספירו. ספירו מנצל זאת כדי לנקר את נידוראן.
לי
כן, זה שם שאני המצאתי עכשיו. אבל המשמעות היא: אדם A יכול לראות אדם B אם ורק אם אדם B יכול לראות אדם A.
--
מגבי שולח גחלת נוספת לעבר סנטרט ופוגע בו. סנטרט מתקרב אל מגבי ודוחף אותו.
דניס
רשום. מיד אוסיף אותך.
אתה פתאום נהייה מודע לעצמך בביתך בעיר בארק בשעה שקרובה כבר לצהריים. אין לך מושג מה עשית עד עכשיו, אבל זה לא כל כך מפריע לך, כי עכשיו אתה כבר מודע לעצם קיומך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1115429]
לי
כן, זה שם שאני המצאתי עכשיו. אבל המשמעות היא: אדם A יכול לראות אדם B אם ורק אם אדם B יכול לראות אדם A.
--
מגבי שולח גחלת נוספת לעבר סנטרט ופוגע בו. סנטרט מתקרב אל מגבי ודוחף אותו.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי" הפעם ץתשלח את הגחלת הכי חזרקה שאתה יכו לעבר סנטרט"
-
[quote=LordAbizi;1115429]דניס
רשום. מיד אוסיף אותך.
אתה פתאום נהייה מודע לעצמך בביתך בעיר בארק בשעה שקרובה כבר לצהריים. אין לך מושג מה עשית עד עכשיו, אבל זה לא כל כך מפריע לך, כי עכשיו אתה כבר מודע לעצם קיומך.[/quote]
אני הולך לכישופייה בהתרגשות 'אני מקווה שייצא לי פוקימון טוב'
-
[QUOTE=LordAbizi;1115429]מייק
נידוראן רץ אל ספירו והולם בו עם שני רגליו. ספירו נהדף אחורה, ומכה עם כנפיו בנידוראן. נידוראן קופץ ונושך את ספירו. ספירו מנצל זאת כדי לנקר את נידוראן.
[/QUOTE]
"לא נידוראן! נשיכה ואז תשתמש בעוקץ רעל!" אני צועק לנידוראן בתקווה שהוא יצליח להשתמש בעוקץ רעל, ובינתיים מכין פוקרשת כדי לתפוס את ספירו
-
צורת פנייה: דוד
שם במשחק: דיויד
אופי: אוהב להיות בודד, שקט בדרך כלל אבל מתרגז בקלות. שונא להמצא בסכנה ומפחד מסכנות, זריז ונחשב לחכם מכל משפחתו וחבריו הבודדים.
מחוז: קוטור
רקע: דיויד היה נראה כלפי חוץ כילד רגיל לאנשי העיר. הוא גדל אצל האלמנה הזקנה מרתה, ואיש לא ידע אם יש להם קשר משפחתי. חלק מהאנשים סברו שהיא סבתו חלק שהיא אחותה של סבתו, אבל איש לא ידע את האמת. מה שכולם ידעו היה, שהוריו נרצחו באכזריות ע"י אותו אדם מוזר, שהופיע בעיירה מידי פעם והיה נפגש עם הוריו של דיויד, שאפילו הוא בעצמו לא יודע מה היה הקשר בניהם.
פוקימון התחלתי: מאצ'ופ.
תמונה: אמרת לא חובה...
בקשות/הערות/הארות: לא תמיד יהיה לי זמן להגיב.
----------------------
שם הדמות: סארג'יר
מחוז: קוטור
קורות חיים: היה גר מלידתו בסולודר. הוא היה בעל דוכן מצליח למכירת ירקות ופירות בשוק, עד שמתחריו הפיצו שהוא רמאי ונוכל והקונים הפסיקו לפקוד את חנותו. אחרי ששמע שאחותו מגי, ובעלה לוטאדור נרצחו החליט להיות האדם שישמור על דיויד בנם מרוצחי הוריו. הוא הקפיד לעשות זאת מרחוק כי ידע שביקוריו הרבים בעיר גרמו לכך שכולם יחשדו שהוא הרוצח.
פוקימונים: צ'ארמיליון. פידג'יאוט. גראולייט. קיובון. האונדור.
תמונה: אמרת לא חובה...
-
צורת פנייה: אד.
שם במשחק: אדוארד ג'ורג' גריפין.
אופי: אמרת לא חובה.
מחוז: קוטור.
רקע: אדוארד נולד במחוז קוטור, וגדל בו כל ימי חייו.הוא נולד למשפחה ממעמד האיכרים, וחי בעיר הנמל ורמיס-דליון.אביו היה מלח, ויום אחד אביו הלך אל עבודתו כמלח, ושם ראה אדם רכוב על פוקימון בשם לפרס.האדם הרכוב על הלפרס התקיף את אביו של אדוארד והרס את ספינתו.כשהודיעו לה על המאורע, החליטה האם לעזוב את העיר ולעבור לעיר אחרת-העיר פלטיום.אדוארד נשבע שימצא את האדם הרכוב על הלפרס ויהרוג אותו אחת ולתמיד, ולהגשים את חלומו של אביו-לנצח בתחרות המאמנים השנתית.
פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר.
תמונה: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/536c9dab04787bbd2f586eaf4709f874.png[/IMG][/URL]
בקשות/הערות/הארות:
-
לי
אתה זוכר שזה באחריותך לסיים את הקרב, כן?
--
מגבי שולח גחלת נוספת ופוגע בסנטרט. סנטרט בקושי רב מגיע אל מגבי, ומכה בו עם הזנב שלו.
דניס
אם לא כתבתי זאת קודם, עכשיו יום ראשון.
כעת אני מסביר לך איך אתה מגיע לשם, כדי שבעתיד תוכל לעשות זאת בעצמך (העזר במידע על סמלים בהודעה השלישית)
--
אתה יוצא מביתך ומתחיל ללכת לעבר הכיכר המרכזית ברחובות קטנים שאתה מכיר היטב. אתה מגיע לכיכר המרכזית, מסתכל על השלטים ומוצא את השלט שעליו יש שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני שאותם אתה מזהה כסמל הכישוף. אתה עוקב אחרי הסמל, וכעבור זמן מה נמצא מול הכישופייה.
מייק
אתה יכול להכין אותך לנצח. מה שחשוב זה מתי אתה משתמש בה. שים לב שאתה צריך להחליט מתי מבחינתך הקרב נגמר.
--
נידוראן ממשיך לנשוך את ספירו, וספירו ממשיך לנקר את נידוראן. נידוראן עוזב את ספירו ופולט נוזל כלשהו לעברו. ספירו מכה עם הכנף שלו בנידוראן.
דוד
רשום. מיד אוסיף אותך. התחלה:
יום ראשון.
אתה פתאום מקבל מודעות עצמית בערך בצהרי היום בביתך בפלאטיום. אין לך מושג מה עשית עד עכשיו, אבל זה בסדר כי עכשיו אתה כבר מודע לעצמך. (ככה אני שומר על בו זמניות הזמן בין השחקנים).
אד
נגמר המקום, וטעית בגיל. סורי.
-
[quote=LordAbizi;1116919]דניס
אם לא כתבתי זאת קודם, עכשיו יום ראשון.
כעת אני מסביר לך איך אתה מגיע לשם, כדי שבעתיד תוכל לעשות זאת בעצמך (העזר במידע על סמלים בהודעה השלישית)
--
אתה יוצא מביתך ומתחיל ללכת לעבר הכיכר המרכזית ברחובות קטנים שאתה מכיר היטב. אתה מגיע לכיכר המרכזית, מסתכל על השלטים ומוצא את השלט שעליו יש שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני שאותם אתה מזהה כסמל הכישוף. אתה עוקב אחרי הסמל, וכעבור זמן מה נמצא מול הכישופייה.[/quote]
"על החיים ועל המוות" אמלמל לעצמי, אקח נשימה עמוקה ואנקוש על הדלת
-
[QUOTE=LordAbizi;1116919]לי
אתה זוכר שזה באחריותך לסיים את הקרב, כן?
--
מגבי שולח גחלת נוספת ופוגע בסנטרט. סנטרט בקושי רב מגיע אל מגבי, ומכה בו עם הזנב שלו.
[/QUOTE]
כן
---------------
אני אומר למגבי " טוב עשית מספיק אין לי כוח עד להילחם נגד הפוקימון הזה.כנס לפוקירשת שלך " .אני מכניס את מגבי לפוקירשת שלו ואז מתחיל לחפש מאמנים בסביבה שיסכימו להילחם נגדי
-
[QUOTE=LordAbizi;1116919]
מייק
אתה יכול להכין אותך לנצח. מה שחשוב זה מתי אתה משתמש בה. שים לב שאתה צריך להחליט מתי מבחינתך הקרב נגמר.
--
נידוראן ממשיך לנשוך את ספירו, וספירו ממשיך לנקר את נידוראן. נידוראן עוזב את ספירו ופולט נוזל כלשהו לעברו. ספירו מכה עם הכנף שלו בנידוראן.
[/QUOTE]
"אוקיי, זה נראה לי מספיק. צאי פוקרשת!" אני אומר בחיוך, זורק את הפוקרשת על ספירו, ואז קורא לנידוראן אליי ומתיישב לידו כדי ללטף אותו
-
דניס
אתה נוקש על הדלת, והיא נפתחת על ידי איש הלבוש בגלימות ירוקות, ואתה מזהה אותו כמכשף ג'וטרמי.
"שלום לך, כיצד אוכל לעזור לך?" הוא שואל.
לי
אתה עוטף את מגבי חזרה בפוקרשת ועוזב את הסנטרט לנפשו. אתה מתקדם בדרך הראשית, אך היא די ריקה. שתי הערים בארק וצ'רלוגם קטנות, ולכן מעט אנשים יטיילו ביניהן.
מייק
אתה זורק את הפוקרשת, שפוגעת בספירו... ושום דבר לא קורה. (אין זורקים פוקרשתות!) אתה מסיג את נידוראן, וספירו רואה בזה הזדמנות לברוח. הוא מתחיל להתרחק באיטיות ממך.