-
[quote=Chopper;1105129]מלפיאן
לאחר שלוש שעות של תעופה אתם סוף סוף מגיעים לאי המיוחל. "הנה האי!" צועק קאזויה בהתלהבות כשהוא רואה אותו. אתה מסתכל על האי ואתה רואה שהוא גדול (בשביל המשחק, אני יודע שבסדרה זה אי קטן) ויש עליו מספר ערים.
[/quote]
שלוש שעות לארבעים קילומטרים? מה אני איטי יותר מרכב בן ימינו?
--
אני אנחת באזור שיראה לי די ריק, ובזמן הנחיתה אנסה לאתר את מקום ההרשמות.
"ובכן קאזויה, קודם נרשם. אחר כך נלך להתאמן. אתה גם תרצה להרשם? אני לא יודע איזה סוגים של אנשים נלחמים בתחרות הזו, אך תחרויות זו הדרך הטובה ביותר לצבור ניסיון" אומר לו, ואתחיל ללכת לכיוון אתר ההרשמות אם אתרתי אותו, ואם לא, אז לאחד מהקומות שנראים יותר מלאים בבני אדם (וכאלה בטח ראיתי)
-
דור
אתה מקלל אך האיש כבר לא נשאר במקום, הוא מתחיל לרוץ אליך, עדיין עם ידיים שלובות. הוא קופץ אליך עם הרגל קדימה אך אתה הודף אותו עם היד, הוא מתחיל לבעוט בך בזמן שהוא באוויר אך אתה עודף אותו עם הידיים שלך. לפתע הוא משתמש בידיים שלך בשביל לעשות סלטה הוא בועט לך בראש, אתה מאבד את שיווי המשקל אך חוזר לעצמך במהרה. אתה מסתכל עליו, הוא עדיין עם הידיים שלובות, מחייך קלות.
ניסים
אתה מאיים על הרופא אך לאחר שתיית החומר אתה מרגיש כמו חדש. כשאתה שואל על האנרגיה הרופא אומר שאין כזה דבר. אתה מסתכל על השעון ומגלה שהגיע הזמן לקרב שלך. אתה רץ לאולם בדיוק כשהכרוז מכריז על הקרב שלך. "ניסים בלוני ילחם נגד ג'ק קנפאצ'י" אתה עולה לזירה יחד עם המתמודד שלך. ג'ק הוא אדם שרירי מאוד עם רגליים ארוכות, יש לו חולצה חומה עליה כתוב "Can you?" ומכנסיים בצבע בז' חלקים. השיער שלו אסוף אחורה עם קוצים בקצה. הוא נראה רגוע מאוד והוא לא מזיע כלל. השופט מורה להתחיל בקרב והוא לא מתמהמה ומתחיל לרוץ אליך במהירות.
אדם
אתה מתעופף למעלה ואז אתה מוצא אותו, הוא מתעופף בדיוק מולך, צוחק. הוא מתחיל לעוף אליך במהירות והוא פוגע בך עם אגרוף בבטן שמקפל אותך. לאחר מכן הוא טופס בחולצה שלך ופוגע בך עם בעיטה בבטן שגורמת לך לירוק.
מלפיאן - אמרתי 40? התכוונתי 400 XD
לפני שאתה מספיק לנחות באזור ריק, קאזויה מצביע אל אולם גדול מאוד, גגו בצבע אדום והקירות בצבע לבן. "זה האולם של המוקדמות! ראיתי המון תמונות שלו!" הוא אומר לך בהתלהבות. אתה נוחת ליד האולם ואתה מאתר בקלות את דוכן ההרשמה, זהו דוכן ירוק עם שלט של 'הרשמה לטורניר' שמאחוריו יש איש צעיר. כאשר קאזויה אומר שהוא רוצה גם להשתתף בטורניר, אתם עומדים בתור באורך בינוני שלו. לאחר זמן מה מגיע תורך. "מה שמך? זה כל מה שנצטרך עכשיו" אומר האיש בחיוך ומחכה לתשובה.
-
[QUOTE=Chopper;1105368]דור
אתה מקלל אך האיש כבר לא נשאר במקום, הוא מתחיל לרוץ אליך, עדיין עם ידיים שלובות. הוא קופץ אליך עם הרגל קדימה אך אתה הודף אותו עם היד, הוא מתחיל לבעוט בך בזמן שהוא באוויר אך אתה עודף אותו עם הידיים שלך. לפתע הוא משתמש בידיים שלך בשביל לעשות סלטה הוא בועט לך בראש, אתה מאבד את שיווי המשקל אך חוזר לעצמך במהרה. אתה מסתכל עליו, הוא עדיין עם הידיים שלובות, מחייך קלות.
[/QUOTE]
עשיתי קרן, לאן היא נעלמה? O:
---------------
'מה הקטע של האיש הזה?' אחשוב לעצמי ואצא למתקפה.
אתן לו אגרוף עוצמתי בכל בכוח.
אם הוא נפגע: אעיף אותו עם היד השנייה ואז אשתמש בכדור אנרגיה
אם הוא חסם: אתן לו בעיטה למקום הרגיש ואז אנסה לפגוע בו עם אגרוף בפעם השנייה.
-
[QUOTE]ניסים
אתה מאיים על הרופא אך לאחר שתיית החומר אתה מרגיש כמו חדש. כשאתה שואל על האנרגיה הרופא אומר שאין כזה דבר. אתה מסתכל על השעון ומגלה שהגיע הזמן לקרב שלך. אתה רץ לאולם בדיוק כשהכרוז מכריז על הקרב שלך. "ניסים בלוני ילחם נגד ג'ק קנפאצ'י" אתה עולה לזירה יחד עם המתמודד שלך. ג'ק הוא אדם שרירי מאוד עם רגליים ארוכות, יש לו חולצה חומה עליה כתוב "Can you?" ומכנסיים בצבע בז' חלקים. השיער שלו אסוף אחורה עם קוצים בקצה. הוא נראה רגוע מאוד והוא לא מזיע כלל. השופט מורה להתחיל בקרב והוא לא מתמהמה ומתחיל לרוץ אליך במהירות.[/QUOTE]
אני הופך לכמה שיותר רזה, הולך לקצה הזירה ( איפה שנפסלים אם נופלים) וטוען קרן אנרגיה . כאשר הוא מגיע אני עולה למעלה ומתחמק, ומשגר ללמטה (עליו ) קרן נרגיה שתפיל אותו לרצפה ותוביל לניצחון טכני . אם המהלך לא מצליח, אני הופך לשמן, משגר על היידים והרגליים שלו כדורי אנרגיה, ברגע שהם מתאוששות והוא לא יכול להזיז אותם (שהוא לא יכול לזוז או להחזיר לי ) אני משגר עליו קרן אנרגיה לבטן (חשבת שאני אפול עליו, אה ?)
-
[quote=Chopper;1105368]
מלפיאן - אמרתי 40? התכוונתי 400 XD
לפני שאתה מספיק לנחות באזור ריק, קאזויה מצביע אל אולם גדול מאוד, גגו בצבע אדום והקירות בצבע לבן. "זה האולם של המוקדמות! ראיתי המון תמונות שלו!" הוא אומר לך בהתלהבות. אתה נוחת ליד האולם ואתה מאתר בקלות את דוכן ההרשמה, זהו דוכן ירוק עם שלט של 'הרשמה לטורניר' שמאחוריו יש איש צעיר. כאשר קאזויה אומר שהוא רוצה גם להשתתף בטורניר, אתם עומדים בתור באורך בינוני שלו. לאחר זמן מה מגיע תורך. "מה שמך? זה כל מה שנצטרך עכשיו" אומר האיש בחיוך ומחכה לתשובה.[/quote]
"מליפאן אביזי" אענה לו בשלווה.
-
[quote=Chopper;1105368]אדם
אתה מתעופף למעלה ואז אתה מוצא אותו, הוא מתעופף בדיוק מולך, צוחק. הוא מתחיל לעוף אליך במהירות והוא פוגע בך עם אגרוף בבטן שמקפל אותך. לאחר מכן הוא טופס בחולצה שלך ופוגע בך עם בעיטה בבטן שגורמת לך לירוק.
.[/quote]
"אין מצב!" אגיד ואגיב מהר בדחיפה שתעיף אותו ממני ואז בכדור אנרגיה שיעיף אותו
ולאחר מכאן אעוף אליו ואשתמש בקרן אנרגיה שאקווה שתחסל אותו
-
אדם
אתה מנער את היריב ממך ויורה עליו כדור אנרגיה כחול והרסני שפוגע במטרה. אך היריב הקטלני לא נותן לכדור כזה להרוס לו את הקרב והוא כבר יוצא במתקפת נגד עליך עם הרגל שלו מושטת קדימה. אך בדיוק לפני הפגיעה המפחידה, עוצר הבחור וטוען כדור אנרגיה במהירות שמתנגש בגב שלך. הכאב הוא חד וחזק אך גם קצר. אתה מספיק להתאושש מהמכה אך לא להרבה זמן, מיד לאחר ההתאוששות שלך יריבך מתחיל בהתקפות בלטי פוסקות המתכרזות בבטן שלך.
מלפיאן
אתה נותן לבחור הצעיר את השם שלך ונראה שהוא רושם אותך. "עוד שעה הקרב שלך" הוא אומר בחיוך. לאחר מכן גם קאזויה נותן לו את שמו המלא, 'קאזויה הישימה'. "אז מה עכשיו? הקרב שלך בעוד שעה ושלי בעוד שעתיים, ובמצב שלי אני לא חושב שאני אצליח לעבור את השלב הראשון של המוקדמות!" אומר קאזויה, מעט בהיסטריה. אתה רואה עיגלי זעה מצטברים לו על האף.
ניסים
אתה מחכה בקצה הזירה, ומכין קרן אנרגיה בו זמנית. יריבך הצנום והרזה רץ אליך במהירות אך אתה קופץ למעלה במהרה, משם אתה יורה עליו קרן אנרגיה. קרן האנרגיה הכתומה וההרסנית שלך מתקדמת אליו במהירות אך הוא עושה מעשה שבחיים לא ראית. יריבך לוקח את ידו ותוקף את הקרן אנרגיה ובכך מקמט אותה ומעיף אותה הצידה. הוא מסתכל עליך בחיוך, אתה מבין שזה לא יהיה קרב קל כמו שחשבת. אתה הופך לשמן ומשגר עליו 4 כדורי אנרגיה המכוונים לגפיים שלו, אך הוא זז במהירות אחורה והכדורים מפספסים אותו. לאחר מכן היריב הרזה מתעופף אליך במהירות ומתנגש עם ראשו בבטן הגדולה והשמנה שלך, הוא מתחיל להרים אותך למעלה.
דור
היריב, עדיין עם ידיים משולבות, עומד במקום ומחכה לך. ברגע שאתה מגיע הוא חוסם את האגרוף שלך בקלילות עם רגלו, לאחר מכן אתה מנסה לתת לו בעיטה באזור הרגיש אך הוא משתמש ברגלו השנייה בשביל לדרוך על הרגל שלך ולגרום לה להיות כמו קרש קפיצה. הוא קופץ למעלה מהרגל שלך ומתחיל לעוף למעלה, עם ידיים שלובות, מחכה לך.
-
[quote=Chopper;1105710]
מלפיאן
אתה נותן לבחור הצעיר את השם שלך ונראה שהוא רושם אותך. "עוד שעה הקרב שלך" הוא אומר בחיוך. לאחר מכן גם קאזויה נותן לו את שמו המלא, 'קאזויה הישימה'. "אז מה עכשיו? הקרב שלך בעוד שעה ושלי בעוד שעתיים, ובמצב שלי אני לא חושב שאני אצליח לעבור את השלב הראשון של המוקדמות!" אומר קאזויה, מעט בהיסטריה. אתה רואה עיגלי זעה מצטברים לו על האף.
[/quote]
"אולי אין לך סיכוי, אבל קצת תחושה של קרבות מעולם לא הזיקה. כעת בו, אכין אותך ואותי לקרב" אומר לו, ואתחיל לחפש די מהר מקום שאין בו יותר מדי אנשים, בעוד אני שם לב לזמן.
-
מליפאן
אתה מסתכל סביב אך לא מוצא שום מקום ריק מאנשים. אתה מנסה לעוף למעלה לחפש משם ואתה רואה אזור מסולע לא רחוק משם.
-
[quote=Chopper;1105713]מליפאן
אתה מסתכל סביב אך לא מוצא שום מקום ריק מאנשים. אתה מנסה לעוף למעלה לחפש משם ואתה רואה אזור מסולע לא רחוק משם.[/quote]
"בוא, עקוב אחרי. רוץ כדי להתחמם" אומר לו, ואתחיל בעצמי לרוץ (לא מהר מדי) לכיוון המקום ההוא. כמובן אני שם לב לזמן, ומודד כמה זמן לוקח לי להגיע לשם.
-
[QUOTE=Chopper;1105710]דור
היריב, עדיין עם ידיים משולבות, עומד במקום ומחכה לך. ברגע שאתה מגיע הוא חוסם את האגרוף שלך בקלילות עם רגלו, לאחר מכן אתה מנסה לתת לו בעיטה באזור הרגיש אך הוא משתמש ברגלו השנייה בשביל לדרוך על הרגל שלך ולגרום לה להיות כמו קרש קפיצה. הוא קופץ למעלה מהרגל שלך ומתחיל לעוף למעלה, עם ידיים שלובות, מחכה לך.[/QUOTE]
"אף אחד לא יעשה ממני צחוק" אזמזם לעצמי וארכז את האנרגיה שלי בכף ידי הימינית.
"תמות!" אצעק וארה כדור אנרגיה המכוונת לעברו.
-
אחי אני מצטער אבל אני נאלץ לפרוש, או להיות מוקפא להרבה הרבה זמן כי אני לא רואה בתקופה הקרובה איך אני נכנס לפורום יש לי עומס עצום בלימודים וגם כשאין אני רוב הזמן עם חברים שזה גם רק שעה שעתיים שלוש ביום טוב אז...
-
[quote=Chopper;1105710]אדם
אתה מנער את היריב ממך ויורה עליו כדור אנרגיה כחול והרסני שפוגע במטרה. אך היריב הקטלני לא נותן לכדור כזה להרוס לו את הקרב והוא כבר יוצא במתקפת נגד עליך עם הרגל שלו מושטת קדימה. אך בדיוק לפני הפגיעה המפחידה, עוצר הבחור וטוען כדור אנרגיה במהירות שמתנגש בגב שלך. הכאב הוא חד וחזק אך גם קצר. אתה מספיק להתאושש מהמכה אך לא להרבה זמן, מיד לאחר ההתאוששות שלך יריבך מתחיל בהתקפות בלטי פוסקות המתכרזות בבטן שלך.
.[/quote]
"וואו!" אגיד ואנסה להדוף אותו ולעוף אחורה
'הוא ממש חזק אני לא בטוח שאוכל לנצח אותו,אבל אני לא מוותר' אחשוב בנחישות ואצא נגדו שוב ובפעם הטען לעברו קרן אנרגיה חזקה
-
[quote]ניסים
אתה מחכה בקצה הזירה, ומכין קרן אנרגיה בו זמנית. יריבך הצנום והרזה רץ אליך במהירות אך אתה קופץ למעלה במהרה, משם אתה יורה עליו קרן אנרגיה. קרן האנרגיה הכתומה וההרסנית שלך מתקדמת אליו במהירות אך הוא עושה מעשה שבחיים לא ראית. יריבך לוקח את ידו ותוקף את הקרן אנרגיה ובכך מקמט אותה ומעיף אותה הצידה. הוא מסתכל עליך בחיוך, אתה מבין שזה לא יהיה קרב קל כמו שחשבת. אתה הופך לשמן ומשגר עליו 4 כדורי אנרגיה המכוונים לגפיים שלו, אך הוא זז במהירות אחורה והכדורים מפספסים אותו. לאחר מכן היריב הרזה מתעופף אליך במהירות ומתנגש עם ראשו בבטן הגדולה והשמנה שלך, הוא מתחיל להרים אותך למעלה.[/quote]
אני נהיה לרזה כך שהראש שלו נמצא על הרגל שלי, ובועט בו בחוזקה . לאחר מכן אני משגר עליו כדורי אנרגיה בעוד אני מעופף בזירה . "אנרואיד , אה ? " אני שואל את האיש
-
בצער רב עלי לסגור את המשחק לזמן מה
אני אשמח לפתוח אותו מחדש בתחילה החופש הגדול
כל השחקנים, אני מצטער :-(