-
[COLOR="Sienna"]אבי ולי[/COLOR]
דברו ביניכם, ע[COLOR="Red"]דיף שבמסן[/COLOR] ותכתבו מה תהיה הפעולה שאתם עושים .
[COLOR="red"]ככה זה היה כל פעם - [/COLOR]
[COLOR="sienna"]טום רידל[/COLOR]
רק ירייה אחת שלך מצליחה לפגוע בצלף, השתיים האחרות פוגעות בשימפנזה .
3 אבוקדומנים על הגדה
אחד נורה וגם נפגע
אוי יוי יוי כמה חבל
אבוקדומן אחד נהרג
2 אבוקדומנים על הגדה
אחד נורה וגם נפגע
אוי יוי יוי כמה חבל
רק אבוקדומן אחד נשאר
לאחר זאת, אתה מסתכל על החזית השנייה של הקרב:
אתה רואה 5 אנשים מכל צד שהולכים קרב אבנים, זה מצמרר עד מפחיד .
אחד מהם נלחם בעזרת כדורי אש נגד איש מאפיה שמשגר צמחים
אחד מהם מעיף אבנים שזורק נגדו איש מאפיה
אחד מהם משגר ברקים נגד איש מאפיה שחוסם אותם
אחד מהם משגר קרן מים חזקה במיוחד נגד איש שמשגר בחזרה
ואחד מהם הולך קרב סכנים עם איש מאפיה שגם עם סכין
הצד שלכם נכנס ליתרון מספרי לאחר שהאנשים עם המאשינגן מעייפים את השימפנזה, הם משתמשים באבן של שליטת צמחים וכך תופסים את הצלפים ומוציאים ואתם להורג .
שהכל נראה טוב ושאתם ביתרון, מגיע תגבורת לאויב .
אתה רואה 5 אנשים עם RPG ורובה אוטומאטי רצים לעבר האנשים שלך . 2 טנדרים שבהם יושבים חיילים חמושים ובכל טנדר מכונת ירייה נוסעים ועוצרים באמצע האזור .
5 טנקים (כן ! ) נוסעים במהירות רבה ועוצרים בעודם מוכנים לירי פגז .
גם מהצד שלך מגיעה תגבורת, זקן שאפילו רובה יש לו- יש לו 2 מניפות חדות וזקן עם קוקו לבן מגיע בהליכה . הוא מסתכל על 2 עגלות שבהן יש אבנים (ובהן גם שמירה של 2 אנשים נוספים עם מאשינגן, מה שלא ראית) לאחר שהוא בוהה אתה רואה שבשני העגלות יש רק חצי אבנים .
אתה רואה את 5 האנשים נהרגים אחד אחרי השני:
האיש הראשון נתפס ע"י הצמחים ומשופד ע"י קוץ
האיש השני לא מצליח להדוף אבן ונהרג מפציעה
נגד האיש השלישי איש המאפיה מצליח לטעון את הברק בידו ולשגר אותו בחזרה נגד האיש
האיש הרביעי מפסיד בקרב קרני המים ומת מחנק
והאיש החמישי לאחר שקופץ גבוה, איש המאפיה שולף אקדח 1950 ויורה בו .
המבנה שלכם הולך כך שאתה עם רובה צלפים ראשון, אחריך עומד הזקן ומאחרויו העגלות עם 4 האנשים בעלי המאשינגן .
המבנה של המאפיה פשוט מאוד-
מקדימה נמצא השימפנזה, ומאחוריו 10 אנשים עם מיניגן
מהצדדים יש שני טנדרים שבכל טנדר נמצאים 5 אנשים בעלי RPG, ובכל טנדר מכונת ירייה
ומאחורה לזה עומדים 5 טנקים מוכנים לירייה
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
האבן פועלת כל עוד יש לך מגע איתה, לכן מומלץ לשים אותה בנעל
--
לאחר שלפתע שגם מתחיל אתה קופץ . הקפיצה שלך מגיעה לגובה של העץ הכי גבוה , מה שמהביל אותך קצת מכיוון שאתה מגיע לגובה הציפורים
"פורפרה מרחף ! " אתה שומע ציפורים צועקות, תוך 10 שניות להקת ציפורים אדירה דואת לכיוונך- ולמזלך אתה מתחיל ליפול .
הנפילה היא רכה ולא כואבת, אך אחרי הנפילה יורד מטר קקי של ציפורים, בקפיצה על עץ גורמת להתחמקות מדהימה מ10 ליטר קקי ציפורים . מה שמפתיע, שאתה אומר ' אם זה עובד שיפגע בי ברק ' לאחר 5 שניות מתחוללת סופת ברקים. הברק הראשון, שמתחיל אחרי כמה שניות פוגע בך בצורה מדוייקת ומחשמל אותך עד מאוד . "דוקטור פורפרה ? " שואל אותך הסנאי שבביתך, ואתה מבין שהשיער שלך קפץ .
לאחר שמתחולל שקט (שקורה רק אחרי 20 דקות, מכיוון שציפורים צוחקות עליך) השמיעה החזקה שלך גורמת לך לשמוע מעט את את האנשים מדברים בפלאלפון
"הסנאי עשה את העבודה שלו, עכשיו הוא חושב שאנחנו מגברת ג'פטרה . תביאו עוד סוכנים ליתר דיוק בעוד חצי שעה, בנתיים נעסיק אותו . "
-
[quote=Alfasi;1111971][COLOR=sienna]אבי ולי[/COLOR]
דברו ביניכם, ע[COLOR=red]דיף שבמסן[/COLOR] ותכתבו מה תהיה הפעולה שאתם עושים .
[COLOR=red]ככה זה היה כל פעם - [/COLOR]
[COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
רק ירייה אחת שלך מצליחה לפגוע בצלף, השתיים האחרות פוגעות בשימפנזה .
3 אבוקדומנים על הגדה
אחד נורה וגם נפגע
אוי יוי יוי כמה חבל
אבוקדומן אחד נהרג
2 אבוקדומנים על הגדה
אחד נורה וגם נפגע
אוי יוי יוי כמה חבל
רק אבוקדומן אחד נשאר
לאחר זאת, אתה מסתכל על החזית השנייה של הקרב:
אתה רואה 5 אנשים מכל צד שהולכים קרב אבנים, זה מצמרר עד מפחיד .
אחד מהם נלחם בעזרת כדורי אש נגד איש מאפיה שמשגר צמחים
אחד מהם מעיף אבנים שזורק נגדו איש מאפיה
אחד מהם משגר ברקים נגד איש מאפיה שחוסם אותם
אחד מהם משגר קרן מים חזקה במיוחד נגד איש שמשגר בחזרה
ואחד מהם הולך קרב סכנים עם איש מאפיה שגם עם סכין
הצד שלכם נכנס ליתרון מספרי לאחר שהאנשים עם המאשינגן מעייפים את השימפנזה, הם משתמשים באבן של שליטת צמחים וכך תופסים את הצלפים ומוציאים ואתם להורג .
שהכל נראה טוב ושאתם ביתרון, מגיע תגבורת לאויב .
אתה רואה 5 אנשים עם RPG ורובה אוטומאטי רצים לעבר האנשים שלך . 2 טנדרים שבהם יושבים חיילים חמושים ובכל טנדר מכונת ירייה נוסעים ועוצרים באמצע האזור .
5 טנקים (כן ! ) נוסעים במהירות רבה ועוצרים בעודם מוכנים לירי פגז .
גם מהצד שלך מגיעה תגבורת, זקן שאפילו רובה יש לו- יש לו 2 מניפות חדות וזקן עם קוקו לבן מגיע בהליכה . הוא מסתכל על 2 עגלות שבהן יש אבנים (ובהן גם שמירה של 2 אנשים נוספים עם מאשינגן, מה שלא ראית) לאחר שהוא בוהה אתה רואה שבשני העגלות יש רק חצי אבנים .
אתה רואה את 5 האנשים נהרגים אחד אחרי השני:
האיש הראשון נתפס ע"י הצמחים ומשופד ע"י קוץ
האיש השני לא מצליח להדוף אבן ונהרג מפציעה
נגד האיש השלישי איש המאפיה מצליח לטעון את הברק בידו ולשגר אותו בחזרה נגד האיש
האיש הרביעי מפסיד בקרב קרני המים ומת מחנק
והאיש החמישי לאחר שקופץ גבוה, איש המאפיה שולף אקדח 1950 ויורה בו .
המבנה שלכם הולך כך שאתה עם רובה צלפים ראשון, אחריך עומד הזקן ומאחרויו העגלות עם 4 האנשים בעלי המאשינגן .
המבנה של המאפיה פשוט מאוד-
מקדימה נמצא השימפנזה, ומאחוריו 10 אנשים עם מיניגן
מהצדדים יש שני טנדרים שבכל טנדר נמצאים 5 אנשים בעלי RPG, ובכל טנדר מכונת ירייה
ומאחורה לזה עומדים 5 טנקים מוכנים לירייה
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
[COLOR=red]?[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מנסה למצוא מקום מחבוא טוב שממנו אני אוכל גם לצלוף באנשי המאפייה,אנסה כמו קודם כדור אחד בשביל ראש אחד.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Alfasi;1111971]
[COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
האבן פועלת כל עוד יש לך מגע איתה, לכן מומלץ לשים אותה בנעל
--
לאחר שלפתע שגם מתחיל אתה קופץ . הקפיצה שלך מגיעה לגובה של העץ הכי גבוה , מה שמהביל אותך קצת מכיוון שאתה מגיע לגובה הציפורים
"פורפרה מרחף ! " אתה שומע ציפורים צועקות, תוך 10 שניות להקת ציפורים אדירה דואת לכיוונך- ולמזלך אתה מתחיל ליפול .
הנפילה היא רכה ולא כואבת, אך אחרי הנפילה יורד מטר קקי של ציפורים, בקפיצה על עץ גורמת להתחמקות מדהימה מ10 ליטר קקי ציפורים . מה שמפתיע, שאתה אומר ' אם זה עובד שיפגע בי ברק ' לאחר 5 שניות מתחוללת סופת ברקים. הברק הראשון, שמתחיל אחרי כמה שניות פוגע בך בצורה מדוייקת ומחשמל אותך עד מאוד . "דוקטור פורפרה ? " שואל אותך הסנאי שבביתך, ואתה מבין שהשיער שלך קפץ .
לאחר שמתחולל שקט (שקורה רק אחרי 20 דקות, מכיוון שציפורים צוחקות עליך) השמיעה החזקה שלך גורמת לך לשמוע מעט את את האנשים מדברים בפלאלפון
"הסנאי עשה את העבודה שלו, עכשיו הוא חושב שאנחנו מגברת ג'פטרה . תביאו עוד סוכנים ליתר דיוק בעוד חצי שעה, בנתיים נעסיק אותו . "
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/quote]
"סנאי אידיוט" אסדר את שערי ואתקע את האבן בגוש שאני קורא לו "השיער שלי" [אם אי אפשר אז שיהיה בנעל..]
"עבודה?" אשאל את עצמי ואתגנב לשם, בציפייה לשמוע עוד מידע.
'אז ככה זה מרגיש שנפגעים ממטר חרא ואז מברק' אחשוב לעצמי בשיא הרצינות.
-
[COLOR="Sienna"]טום רידל[/COLOR]
הדבר היחיד שאתה יכול לחשוב עליו זה המנהרה, אה מתגלגל קדימה ומכוון נגד ההאנשים עם המיניגן-
ירייה ראשונה, שהפכה ל3 יריות ראשנות- מוות .
ירייה שנייה, 5 יריות ראשנות- שיסוע הגוף- מוות .
ירייה שלישית, ירייה אחת שפוגעת בלב- מוות
ירייה רביעית, 2 יריות רביעיות- פגיעה בבטן- פגיעה .
ירייה חמישית- 10 יריות חמישיות . פגיעה ב5 אנשים בראש, 2 בבטן ו3 ביד
לאחר הפגיעות שלך, האבוקדומן קופץ לצד שלכם והוא גומר את האנשים עם המיניגן .
אבל אז, מגיעים עוד 2 טנדרים עם עוד 15 אנשים בכל טנדר .
הזקן אומר: " תברחו למנהרה, אני אטפל בהם . "
סבבה, אתה שם את זה בשיער שלך .
--
"לא ! אל תביאו יותר מ5 אבנים, ואם הוא ימצא את הרובה שבתוך הבית ?! מה אז ?! , אנחנו נהרג !
תקשיבו, יש לו את אבן האקרובאטיקה ! , אם הוא רוצה הוא יברח עם הרובה !, זה לא היה טוב ! זה הרובה הכי טוב שלנו !, הוא יורה עד 200 יריות ברצף, לא יכול להתקלקל ולא צריך לשמן אותו !, הוא גם יכול לפגוע למרחק של קילומטר ! זה כמו צלפים רק הרבה הרבה יותר חזק ! , אסור שהוא יגלה אותו ! תביאו לפה 3 סוכנים עם אבני אש, ואם הוא לא יסיכים לעשות מה שנרצה נשרוף לו את היער ! "
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[QUOTE=Alfasi;1111971][COLOR="Sienna"]אבי ולי[/COLOR]
דברו ביניכם, ע[COLOR="Red"]דיף שבמסן[/COLOR] ותכתבו מה תהיה הפעולה שאתם עושים .
[COLOR="red"]ככה זה היה כל פעם - [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאבי" אני מסכים שנתחפף מפה הכי מהר שנוכל " אנחנו מתחפפים מן המקום במהירות
-
[quote]התחלה :
עובר שבוע בעוד אתם מתארגנים, משכירים את הבית הישן ונפרדים מאנשים מהרחוב, שהדבר הכי קריטי שהם אומרים זה
"אז מי ינקה לנו עכשיו את הרחוב ?!" ככה שאתם מתעלמים מהם . האנשים החדשים אמורים לבוא בעוד שעה- שכר הדירה שלהם הוא 100$ לחודש (נצלו את זה ! )
אתם לוקחים את החפצים שאתם לא לוקחים במזוודה (החפצים מהבית ) ומעמיסים אותם על משאית שבאה, בעוד שאתם באים לקחת את הספה 4 אנשים באים- 2 מקדימה ו2 מאחורה, וכל אחד מהם מחזיק באבן .
"באנו לאסוף אותך למפקדה ולתת לך אבן" אומר הזוג הראשון
"אבל אנחנו באנו לאסוף אותך למפקדה ולתת לך אבן !" אומר זוג האנשים השני .
אתם מסתכלים ורואים שלכל 4 האנשים יש אקדח, דבר שיכול להיות קריטי .
מה תעשו ? איך תגיבו ?[/quote]
"..... מה לעזא... אוקיי אני ממש לא יודע מה לעשות פה פשוט שמישהו יזרוק לי אבן וזהו..." אומר ואסתכל מה האנשים עושים בפליאה
-
[quote=Alfasi;1112220][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
סבבה, אתה שם את זה בשיער שלך .
--
"לא ! אל תביאו יותר מ5 אבנים, ואם הוא ימצא את הרובה שבתוך הבית ?! מה אז ?! , אנחנו נהרג !
תקשיבו, יש לו את אבן האקרובאטיקה ! , אם הוא רוצה הוא יברח עם הרובה !, זה לא היה טוב ! זה הרובה הכי טוב שלנו !, הוא יורה עד 200 יריות ברצף, לא יכול להתקלקל ולא צריך לשמן אותו !, הוא גם יכול לפגוע למרחק של קילומטר ! זה כמו צלפים רק הרבה הרבה יותר חזק ! , אסור שהוא יגלה אותו ! תביאו לפה 3 סוכנים עם אבני אש, ואם הוא לא יסיכים לעשות מה שנרצה נשרוף לו את היער ! "
[COLOR=red]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR][/quote]
ארוץ אל העץ שלי ואחפש בתוכו את הרובה 'הוא צריך להיות כאן איפהשהו' אחשוב לעצמי
-
*מי שיפתח את עמוד 10 יקבל את רובה שיורה עד 200 יריות במחסנית, מגיע למרחק קילומטר (כמו רובה צלפים), צריך לשמן פעם ב831 שנים ויש סיכוי של 0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.1 להתקלקלות .
[COLOR="Sienna"]ליאור ואבי[/COLOR]
לאחר יציאה מוצלחת מהחלון (שלא תחשבו שאתם מעיזים לעצמכם לצאת מהדלת) וריצה מהירה אתם מגיעים לשדה . בתוך השדה נמצאות כבשים וכלב שמירה, ולידו עומד רועה צאן . הוא מסתכל עליכם ולאחר כמה שניות ממשיך להזיז את הכבשים . בין הזמן אתם רואים אנשים עם סוסים רצים ומחפשים מישהו אך השיחים מסתירים אתכם ולא רואים אתכם .
[COLOR="Red"]מה תעשו ? איך תגיבו ?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]לוקאס[/COLOR]
שניהם זורקים עליך אבנים, לא נראה שיש בזה טעם . עובר זמן רב ושום דבר לא מתקדם- אין פתרון
[COLOR="Red"]מה תעשט? איך תגיבו ?[/COLOR]
לאחר ניסיון כניסה לביתך, מלכודת אגוזים פוגעת בך- זה כואב .
בבית אתה לא באמת יכול לחפש משהו- זה רק חתיכת עץ, מיטה כרית ושמיכה .
הסנאי במהירות קופץ עליך, נושך אותך ברגל ואומר לך : "פרצת לביתי המושכר ! פורץ ! " הוא צועק עליך ונושך אותך שנית .
*הינך יכול לבעוט בו
*אם תעשה תגובה מספיק מקורית אתה תמצא את הרובה
-
[quote]לוקאס
שניהם זורקים עליך אבנים, לא נראה שיש בזה טעם . עובר זמן רב ושום דבר לא מתקדם- אין פתרון
מה תעשט? איך תגיבו ?[/quote]
"טוב אתם אנשים מפגרים!" אומר להם ואסתכל לכל אחד בעיניים
"אז אמרתם ששניכם באתם לקחת אותי ורק שניים מכם דוברי אמת אז אשאל אותכם שאלה שרק סוכנים אמיתיים יוכלו לענות עליה!"
אומר ואז אסתכל על האנשים לראות מי נלחץ יותר, אלך למי שלא נלחץ כלל ואגיד לו להביא לי את האבן ורובה
-
[quote=Alfasi;1112959][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
לאחר ניסיון כניסה לביתך, מלכודת אגוזים פוגעת בך- זה כואב .
בבית אתה לא באמת יכול לחפש משהו- זה רק חתיכת עץ, מיטה כרית ושמיכה .
הסנאי במהירות קופץ עליך, נושך אותך ברגל ואומר לך : "פרצת לביתי המושכר ! פורץ ! " הוא צועק עליך ונושך אותך שנית .
*הינך יכול לבעוט בו
*אם תעשה תגובה מספיק מקורית אתה תמצא את הרובה
"שיואו!" אתעצבן, ובאינסטינקט ראשוני אקח את האבן מהשיער שלי שאטיח אותה בסנאי בחוזקה.
"תעוף ממני אידיוט" אתפוס אותו באוויר עם יד שמאל שלי ואתחיל לתת לו בוקסים עם יד ימין שלי ואעיף אותו ממני "ברוך שפטרנו"
-
[COLOR="Sienna"]לוקאס[/COLOR]
אתה לא מתקדם, תעשה משהו רציני יותר- תערוך את התגובה (ואל תספים לי בה"פ, דבר איתי במסנג'ר) ובתגובה הבאה אגיב למה שערכת .
[COLOR="sienna"]ניק[/COLOR]
הסנאי מתחמק מהתקפותיך [U]מכיוון שהוא סנאי קטן וזריז[/U], הוא נושך אותך ברגל ואתה שומע קולות של 5 אנשים מתקרבים לבית . הסנאי בורח במהירות וקול ירייה נשמע . עשן סיגירה מגיע לאפך, אך הריח הרציני הוא של עשן אש . לאחר 10 שניות, פתאום נהיה לך מאוד חם .
-
[quote=Alfasi;1114510][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
הסנאי מתחמק מהתקפותיך [U]מכיוון שהוא סנאי קטן וזריז[/U], הוא נושך אותך ברגל ואתה שומע קולות של 5 אנשים מתקרבים לבית . הסנאי בורח במהירות וקול ירייה נשמע . עשן סיגירה מגיע לאפך, אך הריח הרציני הוא של עשן אש . לאחר 10 שניות, פתאום נהיה לך מאוד חם .
'מה זה החום הזה?' אחשוב לעצמי וארים את האבן ואחזירה לשיער 'על החיים ועל המוות'
אקפוץ מעל העץ שלי אחרי שאושיט את ידי בנסיון אחרון למצוא את הרובה ואקווה שהרוח תקרר אותי.
-
[QUOTE=Alfasi;1112959]*מי שיפתח את עמוד 10 יקבל את רובה שיורה עד 200 יריות במחסנית, מגיע למרחק קילומטר (כמו רובה צלפים), צריך לשמן פעם ב831 שנים ויש סיכוי של 0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.1 להתקלקלות .
[COLOR="Sienna"]ליאור ואבי[/COLOR]
לאחר יציאה מוצלחת מהחלון (שלא תחשבו שאתם מעיזים לעצמכם לצאת מהדלת) וריצה מהירה אתם מגיעים לשדה . בתוך השדה נמצאות כבשים וכלב שמירה, ולידו עומד רועה צאן . הוא מסתכל עליכם ולאחר כמה שניות ממשיך להזיז את הכבשים . בין הזמן אתם רואים אנשים עם סוסים רצים ומחפשים מישהו אך השיחים מסתירים אתכם ולא רואים אתכם .
[/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל האיש ואז אומר לו בנימוס רב" שלום אדני האם תוכל להסתיר אותי ואת חברי איפשהו? המאפיה רדפת אחרינו ואנחנו מצריכים לברוח מהם.אז תוכל לעשות זאת ?"
-
[quote=Alfasi;1112220][COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
הדבר היחיד שאתה יכול לחשוב עליו זה המנהרה, אה מתגלגל קדימה ומכוון נגד ההאנשים עם המיניגן-
ירייה ראשונה, שהפכה ל3 יריות ראשנות- מוות .
ירייה שנייה, 5 יריות ראשנות- שיסוע הגוף- מוות .
ירייה שלישית, ירייה אחת שפוגעת בלב- מוות
ירייה רביעית, 2 יריות רביעיות- פגיעה בבטן- פגיעה .
ירייה חמישית- 10 יריות חמישיות . פגיעה ב5 אנשים בראש, 2 בבטן ו3 ביד
לאחר הפגיעות שלך, האבוקדומן קופץ לצד שלכם והוא גומר את האנשים עם המיניגן .
אבל אז, מגיעים עוד 2 טנדרים עם עוד 15 אנשים בכל טנדר .
הזקן אומר: " תברחו למנהרה, אני אטפל בהם . "
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני נוטש את האיש הזקן הזה ובורח מהר מאוד למקום הגבוה ביותר שאני יכול להגיע עליו בזמן הקצר ביותר.[/COLOR][/SIZE]
-
לאחר זינוק אתה יודע מה הסיבה הפשוטה ביותר לחום שהיה לך: העץ בוער !
אתה רואה מתחתיך 4 אנשי מאפיה בגלוי וסנאי בכלוב, לכל איש מאפיה יש אלה וגם לאחד מהם יש אקדח, אתה לא מזהה איזה אבל אתה מבין שזה לא ממש אקדח רציני .
הם מסתכלים עליך אך אתה נמצא על עץ, האיש מוציא את האקדח ויורה, היירה עפה בערך 2 מטר ונופלת לרצפה . הוא טוען את הירייה שוב, אתה מבין שזה הזמן שלך לעשות מהם פלאפל .
--
זה מבחן חוכמה, נתתי לך יתרון זירה- גם יש לך את האקרובאטיקה, וגם אתה ביער .
[COLOR="Sienna"]לי ואבי[/COLOR]
לפני שאתם מנסים ללכת אליו, אתם רואים חבורת (10 אנשים) אנשי מאפיה (שגלויים) על אופנועים טסים מסביב לאזור, מה שמרתיע אתכם להתקדם .
[COLOR="Red"]מה תעשו ? איך תגיבו ?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]טום רידל[/COLOR]
לאחר שאתה רץ לכיוון הגבעה (איפה שנמצאים הטנקים הטנדרים השימפנזה והאשים עם הRPG) אתה מרגיש שסופה דוחפת אותך אחורה . "אמרתי לכם ללכת, לא להתאבד ! " הוא צועק עליך ונהיה זוהר בכחול . הוא מתחיל ריצה קלה אך לפתע יש לו שני סילוני אש מהידיים, הוא טס במהירות ואז קופץ קפיצה לגובה 100 מטר ונופל בסיבוב, שברגע זה עפים נגדו בערך 100 כדורים אך הוא חוסם הכל ונופל . כל האזור מתפוצץ וכל האנשים בעלי המיניגן מתים ברצח אכזרי במיוחד . אתה רואה 25 פגזים עפים נגד האיש, ואתה מרגיש סופת רוח ענקית שעפה מכיוונך . לאחר רוח כבדה מדי הפגזים עפים בחזרה נגד האנשים והטנקים ז"ל .
ברגע זה מגיעה התגוברת שלכם מהמנהרה . 50 אנשים ש25 רובה צלפים ול25 מאשינגן מגיעים ב-2 פלגות גדולות שבהן איש אחד רץ במהירות (120 קמ"ש במקרה הרע) ומזנק מעל השימפנזה . הוא עושה סלטה ונוחת על הרצפה בעוד שהוא ליד אנשי המאפיה . הוא לוקח את אחד ממכשירי הקשר, מחבר לשם שבב וזורק אליכם, ששם לא חסר מי שיתפוס . השימפנזה מתחילה לרוץ נגד הזקן וכנגד כל הסיכויים תופסת אותו, אך הוא לא מוותר . הוא הופך גם לשימפנזה ושניהם נלחמות, ולבסוף- הוא מת . לאחר 20 שניות אתה רואה סכין נעוץ בגבה של השימפנזה, היא נופלת על הרצפה ומתה גם . "חיילי מיניגאן E3, עוד צבא שלנו מגיע . כבר שדדתם את האבנים של המאפיה ? תשמרו על הגבעה, אסור שהם יכבשו אותה ! " נשמע ממכשיר הקשר שלקח החייל המהיר . כל החיילים מבולבלים ומחכים לפקודה .