[QUOTE=monster;1160107]מה זה גנרטור רקס?[/QUOTE]
סדרה טובה, זה מזכיר קצת את הסרט אסטרובוי, אם ראית פעם. זה בחור שהוא בעצם רובוט קרב והוא נלחם בכל מיני יצורים...
Printable View
[QUOTE=monster;1160107]מה זה גנרטור רקס?[/QUOTE]
סדרה טובה, זה מזכיר קצת את הסרט אסטרובוי, אם ראית פעם. זה בחור שהוא בעצם רובוט קרב והוא נלחם בכל מיני יצורים...
[QUOTE=CrashRide;1160111]סדרה טובה, זה מזכיר קצת את הסרט אסטרובוי, אם ראית פעם. זה בחור שהוא בעצם רובוט קרב והוא נלחם בכל מיני יצורים...[/QUOTE]
אה עלילה לא מקורית
[QUOTE=monster;1160114]אה עלילה לא מקורית[/QUOTE]
זאת סדרה שהקרבות כאלה טובים וזה כזה מגניב, שלמי אכפת מהעלילה? וראיתי רק את הפרק הראשון אז אני עוד לא יודע ממש :)
[QUOTE=CrashRide;1160115]זאת סדרה שהקרבות כאלה טובים וזה כזה מגניב, שלמי אכפת מהעלילה? וראיתי רק את הפרק הראשון אז אני עוד לא יודע ממש :)[/QUOTE]
אפשר קישור לצפיה ישירה של זה?
[QUOTE=monster;1160118]אפשר קישור לצפיה ישירה של זה?[/QUOTE]
אני צופה ביוטיוב...
והעלילה קצת בהרחבה:
[SPOILER]לפני חמש שנים היה הכוכב שלנו רגיל לגמרי, עד שאירע פיצוץ שפיזר בכל יצור חי רובוטים קטנטנים שנקראים נאנו. מי שפגעה בו כמות נאנו גדולה הפך למפלצת עם כוחות על טבעיים. וזאת הבעיה הכי גדולה של האנושות. אסל, יש אחד שלמרות שפגעה בוכ כמות גדולה, הוא נשאר רגיל ועכשיו הוא עוצר את המפלצות. זה ממש מגניב...[/SPOILER]
כאן לדקות ספורות..
הי דניס
היי ליאור
היי דניס מה קורה?
בסדר, מה איתך?
פירסמתי את הדבר תורה השבועי.
לצערי שבוע הבר אני כנראה לא כאן ולכן אני לא אוכל לפרסם. אני אבדוק מה לעשות לגבי זה.
למה כל כך חם?! ארור תהיה, מזג האוויר העכשווי!
[QUOTE=Real Spartan;1160146]בסדר, מה איתך?[/QUOTE]
הכול סבבה, צופה בסדרה חדשה שנקראת גנרטור רקס.
די, מחר יום שישי ואין סיכוי שאמא תשחרר אותי מההכנות כדי להגיב בפורום. יואב, אתה יכול להגיב במ"ת.
וואו, אני חפרן...
סיימתי את האנימה סוף סוף, היה שווה כל דקה.
אני כנראה גם אסיים לקרוא את המנגה עוד פעם בימים הקרובים.
[QUOTE=CrashRide;1160161]הכול סבבה, צופה בסדרה חדשה שנקראת גנרטור רקס.[/QUOTE]
זאת ובן 10 הכי טובות של CN והגנרטור הזה חרטא ובן 10 לא יותר מנחמד וחצי..