-
שם משתמש:sigal123
שם הדמות + שם משפחה: אונו לינה
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [IMG]http://images2.fanpop.com/image/photos/8900000/anime-girl-anime-girls-8950876-1877-2560.jpg[/IMG]
תיאור/ תמונה במצב הגזע: [IMG]http://2.bp.blogspot.com/_Z2cZyP5J2yg/TF4i0ESxwkI/AAAAAAAAAZ0/DbYm-YMGIEQ/s1600/AnimeDevil.jpg[/IMG]
אופי: חמודה , נחמדה, אוהבת לעזור, מתעצבנת בקלות מאוד ואז, ראן אווי
הכוח המיוחד: שליטה בבני אדם
גזע: שטן
רקע: אונו הייתי ילדה חמודה מאוד שנולדה לשני בני אנוש,
היה לה שער ארוך ורוב הילדים בפעוטון בגן ובבית הספר יסודי התאהבו בה,ואהבו אותה
היא היתה נחמדה ואהבה לעזור, אבל הצרות תמיד מצאו אותה, פעם אחת המורה עמדה לתת לכולם יום חופשי , ואז היא נהייתה כרגיל ולא הסכימה, כול חייה היו מושלמים, עד שיום אחד היא באה הביתה וראתה דם אל הרצפה,
אבא שלה לא היה בבית, הוא היה בעבודה והם היו עשירים מאוד בזכותו, אפילו לימוזינה קטנה היה לו ובית מפואר,
היא ראתה דם אל הרצפה ואת אימא גוססת, היא רצה אליה ואז פתאום היא ראתה את אימא במטבח מטנת משהו,
היא הלכה לחדרה במהירות וניסתה להבין מה ראתה, "זו היה אזהרה" אמר מישהו, שנראה כ.. משהו לא יאמן, כמלאך! "פעם הבאה, שתשתמשי בכוחות שלך, זה היה הדבר האמיתי" הוא עמר, ונעלם
קשרים: לא לגעת.
רומנטיקה:זורמת
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?
-
קוין ~
אתה הולך ברגל ומגיע לבית הספר, ורואה שהשער סגור והשומר הלך להפסקת שתיה.
מילין ~
הבית יתומים יחסית רחוק מבית הספר.
~
אתם מגיעים. " טוב, יאלה יורדים ," הוא אומר , יוצא מצד ימין של הלימוזינה, והולך לצד שמאל כדי לפתוח לך את הדלת,
ואז הוא פותח לך אותה. אתם יוצאים ורואים שהשער סגור, ובידיוק השומר בהפסקת שתיה.
ג'ייק ~
" ליצור האהוב עלי, נמר לבן. " אמי אומרת בחיוך . " הי, תראה, יש שם פתק בלוח מודעות . " היא אומרת והולכת ללוח המודעות.
גאארה ~
הילדה נאנחת ויוצאת מהכיתה ביחד עם ג'ייק.
אתה מכין זכוכית ומחליף את החלונות. ולפתע השולחן שלך נשבר.
-
[QUOTE=may-chan;1163362]
מילין ~
~
אתם מגיעים. " טוב, יאלה יורדים ," הוא אומר , יוצא מצד ימין של הלימוזינה, והולך לצד שמאל כדי לפתוח לך את הדלת,
.[/QUOTE]
"אוי באמת" אני אומרת בשקט ומודה לו, "יש רעיונות?" אני שואלת אותו ומקווה שלא הצתרך להשתמש בכנפיי
~~~~
מה אם אונו?
-
[QUOTE=may-chan;1163362]קוין ~
אתה הולך ברגל ומגיע לבית הספר, ורואה שהשער סגור והשומר הלך להפסקת שתיה.
מילין ~
~
ג'ייק ~
" ליצור האהוב עלי, נמר לבן. " אמי אומרת בחיוך . " הי, תראה, יש שם פתק בלוח מודעות . " היא אומרת והולכת ללוח המודעות.
גאארה ~
הילדה נאנחת ויוצאת מהכיתה ביחד עם ג'ייק.
אתה מכין זכוכית ומחליף את החלונות. ולפתע השולחן שלך נשבר.[/QUOTE]
אלך בעקבותיה ואקרא את הפתק
-
[QUOTE=may-chan;1163223]סת' :
אתה יוצא לבחוץ מהר, ורואה שם עוד שלושה ילדים שכנראה מבריזים מהשיעורים המשעממים.
" היי, " אומרת לך ילדה אחת בעלת שער ירוק , שיצאה מכיתה A .
[/QUOTE]
"הי" אני משיב לה, מנסה להיות נחמד. אני לא רוצה שהיא תחשוב אותי לחצוף.
-
[QUOTE=may-chan;1163158]
[B]לי :[/B]
אתה לוחץ על ה'האם התכונת ל' וזה כותב לך :
" אין תוצאות . אנא שנה את מילות החיפוש ''
:[/QUOTE]
אני אומר " מחשב מפגר ". אני מחליט לוותר על החיפושים בגוגל ומחלי להיכנס לאתר נארוטו גט ולראות תפרק החדש של נארוטו עד שיעברו 30 דקות
-
[quote]לוקאס בן ולוקאס בת :
אתם הולכים ביחד לבית הספר, ורואים שכולם בפנים והמגרש ריק ואין אף אחד בחוץ, ושער בית הספר נעול.
מה תעשו? [/quote]
לוקאס הבן
"טוב אני לא אשב ואחכה פה" אומר ואטפס על הגדר, כשאגיע אבדוק אם גם היא מטפסת..
לוקאס הבת
"טוב... טפס" אומר וגם אנסה לטפס וכנאה לא אצליח "אתה יכול ללכת" אומ ומתי שהוא יעזוב אני אעוף מעל השער
-
[QUOTE=may-chan;1163303]מילין ~
" עדין לא, " הוא אומר ושם את ידיו מאחורי ראשו ונשען עליהם.
" אייס קפה? " הוא אומר ומוציא ממכונת האייס קפה כוס של אייס קפה, ומגיש לך.
אלפיון ~
" כן, ותקרא לזאת שיצאה לפניך D: " המורה אומרת, ואתה יוצא.
אתה רואה את ''34'' עומדת איפה שהוא במסדרון מול דף גדול וצבעוני שכתוב בו המון דברים.
ג'ייק ~
" וואו, אז גם אתה יכול? היית אומר לי כבר מההתחלה. איזה כיף לך. אתה חצוי. אני סתם בת אדם. זה נורא משעמם ~" היא אומרת ונאנחת . " מה אתה יכול לעשות ?" היא אומרת ומתעניינת בזה.[/QUOTE]
אני נגש אליה ואומר"היי מה השם שלך ?ואם את רוצה לדעת המורה אמרה לי לקרוא לך
-
[quote]סאסקה :
חחח וואלה . אתה נכנס לפורום ורואה שעדין לא פתחו נו''ד חדש!~ וכולם מדברים על מין מ''ת חדש עם כוחות... משו הזוי . יכול לקרות רק במשחקים Xd
חחח סתם :
~~~~~
אתה גולש באינטרנט ולפתע אתה שומע ' טםטםטםם ' ורואה למטה שיש לך הודעה בסקייפ.
' מחשב 34: היי D: '[/quote]
קטעים שגם יש לי סקייפ בחיים..
----------------------------------------
' היי גם לך.. ' אשלח הודעה למשתמש.
-
[quote=פולחן השד;1163586]~מתעורר,מתארגן ואוכל ארוחת בוקר~
"אוי אין זמן"
~עושה הכל כמה שיותר מהר~
~לוקח את המטה קסם ומסתיר בתיק בעזרת חותם כיווץ~
~יוצא החוצה~[/quote]
אתה לא רשום. אין מקום עוד.
~~~~
אלפיון ~
" קים, שלך? ולא ממש אכפת לי שהמורה קראה לי, אתה יודע O:" היא אומרת ושמה ידים מאחורי הראש.
לפתע אתם רואים שלט גדול ולבן, שכתוב עליו בצבע אדום:
" תחרות כוחות בין המלאכים והשטנים, יום שני בשעה 5:00 ביער שליד חוף הים. "
~~~~~
לוקאס הבן :
אתה מטפס, ואז נכנס מהר לבית הספר. אתה רואה שאתה בכיתה C. לידך אתה רואה שלט גדול ולבן,
שכתוב עליו באדום (דומה לדם) :
אתה רואה שגם הילדה שראית מקודם עומדת ליד השלט.
לוקאס הבת:
את עפה מעל השער, ואז נכנסת לבית הספר. את רואה שאת בכיתה B. לידך את רואה שלט לבן וגדול,
שכתוב עליו באדום:
את מבחינה שגם הילד שראית מקודם עומד ליד השלט.
~~~~~
לי:
אתה נכנס ורואה את הפרק, ואז זה כותב לך '72 ' כי ראית את זה במגהווידיאו O: אתה מתעצבן,
ואז המורה יוצאת ואומרת : " אני יוצאת לכמה דקות לישיבת מורים, תתנהגו יפה. " היא אומרת ויוצאת מהכיתה.
מה תעשה?
~~~~~
סת':
" איך קוראים לך? " היא שואלת, ואז יוצא מין הכיתה ילד, ושניהם הולכים למין שלט גדול ומוזר שכתוב בו באדום:
;~~~~~
ג'ייק ~
אתה הולך בעקבותיה, ואתם מגיעים לשלט הגדול והלבן. בשלט כתוב באדום ( כמו דם ) :
" זה לא פייר. למה רק להם עושים תחרויות? כלכך לא פייר. " אמי אומרת.
~~~~
אונו ~
את קמה בבוקר, כרגיל. ורואה שהשעה כבר 8:30!~ הארוחת בוקר כבר מונחת על השולחן, ואמך אומרת לך:
" בוקר טוב חמודה ^^ תתארגני וג'ואי הנהג החדש - יקח אותך לבית הספר, " היא אומרת.
מה תעשי ?
( עשיתי את זה אתמול יותר מפורט וארוך אבל בגלל האינטרנט הדפוק שלי זה נמחק T ^ T )
מילין ~
" אמ. המנעול די קל לפתיחה, " הוא אומר, מכניס את היד בין הסורגים, ושובר את המנעול החזק מהמתכת!
את בהלם מכך שהוא הצליח לשבור את המנעול החזק והקשיח.
~~~~~
סאסקה ~
הילדה כותבת הי, ולפתע כתוב:
מחשב 35: "היי מי זה?"
' מחשב 34 : זאת הילדה שבספה ליד הדלת . שמעו, אתם רוצים להישאר פה השיעור? או לצאת החוצה? שמעתי שהשיעורים הראשונים ממש משעממים. וקיבלנו מורה מהמורות האלה שמלמדות דברים של כיתה א'-ב', מצד שני זה טוב , אבל משעמם. אז בא לכם לצאת לבחוץ? '
הילד מגיב שכן, ושניהם יוצאים לבחוץ וכל אחד עם תירוץ שונה. מה תעשה?
~~~~~
-
[QUOTE=may-chan;1163670]אתה לא רשום. אין מקום עוד.
~~~~
אונו ~
את קמה בבוקר, כרגיל. ורואה שהשעה כבר 8:30!~ הארוחת בוקר כבר מונחת על השולחן, ואמך אומרת לך:
" בוקר טוב חמודה ^^ תתארגני ואבא יקח אותך לבית הספר, " היא אומרת.
מה תעשי ?
( עשיתי את זה אתמול יותר מפורט וארוך אבל בגלל האינטרנט הדפוק שלי זה נמחק T ^ T )
מילין ~
" אמ. המנעול די קל לפתיחה, " הוא אומר, מכניס את היד בין הסורגים, ושובר את המנעול החזק מהמתכת!
~~~~~[/QUOTE]
אונו~
"בוקר טוב אימא!" אני אומרת לה ומצחצחת שיניים ומתלבשת, לאחר מכן אני מסתרקת במהירות רבה ואכלת את ארוחת הבוקר במהירות, לאחר מכן אני לוקחת את התיק שלי אומרת ביי לאימא ונכנסת ללימו (השחורה, תכנית זה בילתי אפשרי כי אבא שלי כמעט תמיד בעבודה, הוא לא מסיע מסיעים אותו ואותי)
מילין
אני מביטה אליו בתדהמה "אה.. יש לך .. כוח שאתה חזק..?" אני שואלת אותו בטיפה מילמול, לא בטוחה אם זה הצעד הנכון
-
[QUOTE=may-chan;1163670]אתה לא רשום. אין מקום עוד.
~~~~
אלפיון ~
" קים, שלך? ולא ממש אכפת לי שהמורה קראה לי, אתה יודע O:" היא אומרת ושמה ידים מאחורי הראש.
לפתע אתם רואים שלט גדול ולבן, שכתוב עליו בצבע אדום:
~~~~~
לוקאס הבן :
אתה מטפס, ואז נכנס מהר לבית הספר. אתה רואה שאתה בכיתה C. לידך אתה רואה שלט גדול ולבן,
לוקאס הבת:
את עפה מעל השער, ואז נכנסת לבית הספר. את רואה שאת בכיתה B. לידך את רואה שלט לבן וגדול,
שכתוב עליו באדום:
את מבחינה שגם הילד שראית מקודם עומד ליד השלט.
~~~~~
לי:
אתה נכנס ורואה את הפרק, ואז זה כותב לך '72 ' כי ראית את זה במגהווידיאו O: אתה מתעצבן,
ואז המורה יוצאת ואומרת : " אני יוצאת לכמה דקות לישיבת מורים, תתנהגו יפה. " היא אומרת ויוצאת מהכיתה.
מה תעשה?
~~~~~
סת':
" איך קוראים לך? " היא שואלת, ואז יוצא מין הכיתה ילד, ושניהם הולכים למין שלט גדול ומוזר שכתוב בו באדום:
;~~~~~
ג'ייק ~
אתה הולך בעקבותיה, ואתם מגיעים לשלט הגדול והלבן. בשלט כתוב באדום ( כמו דם ) :
" זה לא פייר. למה רק להם עושים תחרויות? כלכך לא פייר. " אמי אומרת.
~~~~
אונו ~
" בוקר טוב חמודה ^^ תתארגני ואבא יקח אותך לבית הספר, " היא אומרת.
מה תעשי ?
מילין ~
~~~~~
סאסקה ~
' מחשב 34 : זאת הילדה שבספה ליד הדלת . שמעו, אתם רוצים להישאר פה השיעור? או לצאת החוצה? שמעתי שהשיעורים הראשונים ממש משעממים. וקיבלנו מורה מהמורות האלה שמלמדות דברים של כיתה א'-ב', מצד שני זה טוב , אבל משעמם. אז בא לכם לצאת לבחוץ? '
הילד מגיב שכן, ושניהם יוצאים לבחוץ וכל אחד עם תירוץ שונה. מה תעשה?
~~~~~[/QUOTE]
"שלי אלפיון נעים להכיר"ואז אפנה את תשומת ליבה למודעה ואשאל"מה זה הדבר הזה?אפשר ללכת לצפות בזה?"
-
[quote]לוקאס הבן :
לוקאס הבת:
שכתוב עליו באדום:
את מבחינה שגם הילד שראית מקודם עומד ליד השלט.[/quote]
איזה באסה אני בc... טוב לא נורא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כל הלוקאסקסים Xd
'אין מצב שאני מפספס/ת את זה!' אחשוב
הבת
אני אסתכל על הילד ההוא, 'משהו בו נראה לי מוזר' אחשוב 'מעניין למה הוא הסתכל על השלט, אולי הוא גם מלאך! או שטן!' ואלך לכיתה שלי
הבן
'הממפ' אחשוב 'אולי היא שטן, אבל לא נראלי... היא לא נראית מרושעת' אחשוב ואסתכל על הילדה שנית, אלך לכיתה C
-
[QUOTE=may-chan;1163670]סת':
[/QUOTE]
מאי, את לא היית מספיק ברורה. בעולם הזה להיות אחד שהוא לא בן אדם והוא עם כוחות זה משהו שיגרתי או מיוחד? את לא כתבת בהתחלה וזה נראה שאת גם לא עקבית בקשר לזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר לילדה את שמי.
אני מתבלבל 'מלאכים ושטנים? נדמה לי ששמעתי משהו על זה, אבל אני לא בטוח...' אני חושב לעצמי.
נדמה לי שהגעתי לבית ספר מוזר.
-
[quote]סאסקה ~
הילד מגיב שכן, ושניהם יוצאים לבחוץ וכל אחד עם תירוץ שונה. מה תעשה?[/quote]
' טוב, נשארתי לבד. ' אחשוב לעצמי ואנסה לחפש עוד אנשים בכיתה שאוכל להתחבר אליהם.