אני לא צוחק בכלל.
מוזיקה בכלל לא נמצא במצב כל כך גרוע, פשוט צריך למשוך לשם משתמשים
Printable View
אני לא צוחק בכלל.
מוזיקה בכלל לא נמצא במצב כל כך גרוע, פשוט צריך למשוך לשם משתמשים
יואב לא קראתי נכון, למה אתה כן רוצה לגרום לגל פרישות?? אוף אני פשוט לא מהין אתכם! תשאר כאן.....
[QUOTE=DarkTiger;1172793]אני לא צוחק בכלל.
מוזיקה בכלל לא נמצא במצב כל כך גרוע, פשוט צריך למשוך לשם משתמשים[/QUOTE]
מוזיקה לא במצב גרוע? זאת הבדיחה הכי טובה ששמעתי מאז שהגעתי לפורום הזה. ואיך בדיוק מושכים משתמשים...? זה לא מעניין אף אחד.
עידן- אני לא רוצה לגרום לגל פרישות, אני אמרתי שאם אני אפרוש אז אני לא אגרום לגל פרישות, אז אני יכול לפרוש ואף אחד לא יהיה לו אכפת.
אני לא אפרוש בזמן הקרוב אבל אני לא יודע באיזה פורום אני יכול להשקיע
היו פורומים במצבים יותר גרועים.
למוזיקה יש פוטנציאל מעולה, אתה מתעקש להתעלם ממנו
וד״א- אני חושב שליאור ייתחרט ויחזור, זו לא הפעם הראשונה
[QUOTE=DarkTiger;1172799]היו פורומים במצבים יותר גרועים.
וד״א- אני חושב שליאור ייתחרט ויחזור, זו לא הפעם הראשונה[/QUOTE]
ליאור פרש וחזר?
אני גם לא אפרוש בזמן הקרוב
[QUOTE=sigal123;1172792]יואב אני יתן לך הצעות לפורום מוזיקה,
נסו לכתוב שיר ביחד, אני חושבת שזה רעיון מצוין , נכון זה גם שיך לפורום ספרות אבל תוסיפו לו מנגינה והכל,
אולי גם תפתח שיעורים לנגינה, כול אחד יקליט את מה שהוא עשה ואתה את מה שצריך וככה תיתן להם איך לעשות והכל, זה אחלה רעיון לדעתי[/QUOTE]
תחפשי בגוגל "פרויקט המוזיקה בפורום פוקימון." פרויקט ישן שלי. נסגר מחוסר התעניינות. ושיר- זה קצת מסובך למי שאין לו ציוד הקלטה נורמלי.
[QUOTE=DarkTiger;1172799]היו פורומים במצבים יותר גרועים.
וד״א- אני חושב שליאור ייתחרט ויחזור, זו לא הפעם הראשונה[/QUOTE]
[B]אני[/B] מתעלם ממנו? אם לא שמת לב, רוב הנושאים שנפתחו בזמן האחרון הם שלי.
בוקר טוב
מה קורה?
כן, אחרי יומיים הוא חזר בפעם הקודמת
[QUOTE=CrashRide;1172797]מוזיקה לא במצב גרוע? זאת הבדיחה הכי טובה ששמעתי מאז שהגעתי לפורום הזה. ואיך בדיוק מושכים משתמשים...? זה לא מעניין אף אחד.
עידן- אני לא רוצה לגרום לגל פרישות, אני אמרתי שאם אני אפרוש אז אני לא אגרום לגל פרישות, אז אני יכול לפרוש ואף אחד לא יהיה לו אכפת.[/QUOTE]
אנחנו נהיה ממש עצובים אם תפרוש! אם אנשים אוהבים את הפורום הם לא יפרשו בגלל שמשתמש פרש! כל החברים הכי טובים שהיו לי בפורום פרשו מזמן אבל אני לא פרשתי אחריהם כי אני אהבתי ואוהב את הפורום.*
[quote=CrashRide;1172797]מוזיקה לא במצב גרוע? זאת הבדיחה הכי טובה ששמעתי מאז שהגעתי לפורום הזה. ואיך בדיוק מושכים משתמשים...? זה לא מעניין אף אחד.
עידן- אני לא רוצה לגרום לגל פרישות, אני אמרתי שאם אני אפרוש אז אני לא אגרום לגל פרישות, אז אני יכול לפרוש ואף אחד לא יהיה לו אכפת.[/quote]
חחחחח
אז תעשה משהו!!
אתה רוצה שהוא יחייה?
כך אתה את העבודה לידיים!
למה אתה חושב ש"לימודים ובית ספר" במצב יותר טוב?
לא!
אבל כשבא מישהו ויזם פעילויות זה עבד טוב מאוד.
אז תעשה טובה ותחסך ממנו את העובדה שהוא מת.
כי הוא יכול היה להיות אחרת, אם מישהו ש[B]אכפת לו מהפורום הזה היה קם ועושה משהו.[/B]
יואב, שיר אפשר לעשות גם בלי ציוד הקלטה, כותבים מילים ותווים,
וגם אני מנסה להשקיע טיפה בפורום ספרות, לא הולך לי אבל אני ינסה עוד פעם,
נ.ב
תגיבו לי בסיפור!
[QUOTE=CrashRide;1172803]תחפשי בגוגל "פרויקט המוזיקה בפורום פוקימון." פרויקט ישן שלי. ושיר- זה קצת מסובך למי שאין לו ציוד הקלטה נורמלי.
[B]אני[/B] מתעלם ממנו? אם לא שמת לב, רוב הנושאים שנפתחו בזמן האחרון הם שלי.[/QUOTE]
מהפוטנציאל שלו
רוצה שנקים ביחד צוות סיקורים ונחייה אותו?
אני מתכוון לסקר להקות וזמרים.
ולי יהיה אכפת אם תפרוש, אתה אחד מהחברים היותר טובים שלי בפורום.
יודע מה, רוצה לראות איך הוא חוזר לתחייה?
[QUOTE=buizel שולט;1172806]אנחנו נהיה ממש עצובים אם תפרוש! אם אנשים אוהבים את הפורום הם לא יפרשו בגלל שמשתמש פרש! כל החברים הכי טובים שהיו לי בפורום פרשו מזמן אבל אני לא פרשתי אחריהם כי אני אהבתי ואוהב את הפורום.*[/QUOTE]
תגדיר אתם. החבר היחיד שאני בטוח שהוא יהיה ממש עצוב, זה עומר ואולי דניס ואלון. אם ליאור שהיה אחד המשתמשים הכי ותיקים בפורום לא עשה איזה משהו, אז אני כמעט בטוח לא אעשה כמעט כלום.
[QUOTE=DarkTiger;1172809]מהפוטנציאל שלו
רוצה שנקים ביחד צוות סיקורים ונחייה אותו?
אני מתכוון לסקר להקות וזמרים.
ולי יהיה אכפת אם תפרוש, אתה אחד מהחברים היותר טובים שלי בפורום.
יודע מה, רוצה לראות איך הוא חוזר לתחייה?[/QUOTE]
כל הדברים שמאתם, אתה וסיגל, עשיתי והפסקתי לעשות בגלל חוסר התעניינות. אבל יודע מה? בסדר. על קווין,אירוסמית', ורד הוט צ'ילי פפרז כבר יש סיקורים.
ליאור עשה, לא סתם הוא היה מנהל אנימנגה ומצויירים