-
[quote=bluemoonight;1196332]
התחלה לכולם:
אתם מתעוררים ליום בהיר ומגלים שהיום זה היום בו אתם מתכננים לצאת למסע, לפחות זה מה שאתם רוצים.
אתם אוכלים קצת מתארגנים וממלאים את התיק שהיה חצי מוכן בכל מיני צידה לדרך, לאחר מכן אתם יוצאים החוצה ומביטים אל השמש, ואל הכפר, אתם חוזרים לעבר האוהל שלכם בחזרה להתארגנות, אתם מביטים החוצה ורואים את כל הכפר ואין לכם כמעט דרך לצאת החוצה בלי שיבחינו בכם או שתתנו איזה תירוץ, מה תעשו?[/quote]
~מתעורר~
~פיהוק~
איזה יום יפ- רגע, היום זה היום!
~מתארגן~
"אוי לא... אוף.. טוב.. הקשת נשארת פה.."
~מסתכל החוצה~
"או, דממיט" ~לוחש~
"טוב.. אל הבית של אל!" ~אומר בשקט לעצמי~
~מחביא את התיק מתחת למעיל~
~הולך בשלווה (מזוייפת) אל הבית של אליס~
"היי נייף! אני נכנס!"
-
היטסוגאיה
"אני לא טיפש, אתה משבט הזאב והזאב הזה איתך, לא סתם שבטי הזאב לוקחים כלבי ציד, נראה שאמצת לך גור קטנטן" אמר הקול, הבטת עוד פעם על עבר החשכה ונראה שראית שם משהו כתום, משהו בילבל אותך, אחרי הכל בדקת בפירוש במפה, עברת את הנהר והמשכת עוד כמה שעות, אתה לא יכולת להגיע לשבט עיט הים או שבט השועל בכזאת מהירות, במיוחד לא שהיית אמור לעבור נהר קודם.
צ'ופ
אתה הולך לעבר האוהל שלה, ואתה מגלה שאליס לא שם!
אתה יוצא החוצה ורואה כמה אנשים מוכירם מהשבט חותכים דגים ודים אותם בעזרת חניתות ורשתות,
פתאום שמת לב לאליס! הייתה עסוקה בלהשגיח על מדורה קטנה, בה היו כפיתות דגים חומות עם טיפה גוון כספסף בסיר קטן שהיה מעל האש ונתמך בכמה מקלות
-
[quote=bluemoonight;1200595]היטסוגאיה
"אני לא טיפש, אתה משבט הזאב והזאב הזה איתך, לא סתם שבטי הזאב לוקחים כלבי ציד, נראה שאמצת לך גור קטנטן" אמר הקול, הבטת עוד פעם על עבר החשכה ונראה שראית שם משהו כתום, משהו בילבל אותך, אחרי הכל בדקת בפירוש במפה, עברת את הנהר והמשכת עוד כמה שעות, אתה לא יכולת להגיע לשבט עיט הים או שבט השועל בכזאת מהירות, במיוחד לא שהיית אמור לעבור נהר קודם.
צ'ופ
אתה הולך לעבר האוהל שלה, ואתה מגלה שאליס לא שם!
אתה יוצא החוצה ורואה כמה אנשים מוכירם מהשבט חותכים דגים ודים אותם בעזרת חניתות ורשתות,
פתאום שמת לב לאליס! הייתה עסוקה בלהשגיח על מדורה קטנה, בה היו כפיתות דגים חומות עם טיפה גוון כספסף בסיר קטן שהיה מעל האש ונתמך בכמה מקלות[/quote]
"היי אל!" ~צועק ורץ אליה~
"מה את עושה?"
אם היא מתחילה לענות לי אני לוחש לה באוזן "לא ברצינות, מה את עושה? אנחנ ו יוצאים למסע היום שחכת?"
-
[quote]היטסוגאיה
"אני לא טיפש, אתה משבט הזאב והזאב הזה איתך, לא סתם שבטי הזאב לוקחים כלבי ציד, נראה שאמצת לך גור קטנטן" אמר הקול, הבטת עוד פעם על עבר החשכה ונראה שראית שם משהו כתום, משהו בילבל אותך, אחרי הכל בדקת בפירוש במפה, עברת את הנהר והמשכת עוד כמה שעות, אתה לא יכולת להגיע לשבט עיט הים או שבט השועל בכזאת מהירות, במיוחד לא שהיית אמור לעבור נהר קודם.[/quote]
"סתם שאלה" אומר לו "באיזה איזור אני נמצא?"
-
צ'ופ
"חשבתי להביא כפיתות דגים למסע , נצתרך לאכול משהו עם לא נצוד" אמרה אליס והורידה את המחבת מהאש לאחר שכיבתה את האש, היא לקחה את 10 הכפיתות והגישה לך אחד ואחד תחבה בפיה, את ה8 הנותרות היא שמה בתוך שקיק מעור שנקשר בחבל, לאחר מכן היא שמה אותו בתיק ואת הסכין שלה במעילה השחום והביטה אליך, "אני מוכנה" היא אמרה בחיוך
היטסוגאיה
"באיזור השבט שלנו" נשמע הקול, וראית לשנייה אחת זוג עיינים שחורות וחדרניות,דומות טיפה לעיני שועל מבין החושך, הבטת על הקול ומשהו פה נראה לך היה מסריח.
-
[QUOTE=bluemoonight;1200658]צ'ופ
"חשבתי להביא כפיתות דגים למסע , נצתרך לאכול משהו עם לא נצוד" אמרה אליס והורידה את המחבת מהאש לאחר שכיבתה את האש, היא לקחה את 10 הכפיתות והגישה לך אחד ואחד תחבה בפיה, את ה8 הנותרות היא שמה בתוך שקיק מעור שנקשר בחבל, לאחר מכן היא שמה אותו בתיק ואת הסכין שלה במעילה השחום והביטה אליך, "אני מוכנה" היא אמרה בחיוך
היטסוגאיה
"באיזור השבט שלנו" נשמע הקול, וראית לשנייה אחת זוג עיינים שחורות וחדרניות,דומות טיפה לעיני שועל מבין החושך, הבטת על הקול ומשהו פה נראה לך היה מסריח.[/QUOTE]
"באיזה שבט אתם?" אומר ואסתכל לכיוון המקום שבו היו העיניים 'אולי אלה הרוחות' אחשוב
-
היטסוגאיה
"מאיפה לי לאמר לך?" אמר הקול והתחלת לתעצבן, זאב נהם, הבנת שהוא מרוגז, כמוך, נחוש לדעת מי זה הדמות ולהמשיך במסע, אבל משהו הסריח פה, עם הוא משבט השועל היית צריך לעבור נהר כדאי להגיע אליו ואותו דבר עם שבט העיט, אז זה אומר שאתה ביער הפתוח, אך איך זה שהוא אומר שאתה בשטח השבט שלהם?
-
[QUOTE=bluemoonight;1201066]היטסוגאיה
"מאיפה לי לאמר לך?" אמר הקול והתחלת לתעצבן, זאב נהם, הבנת שהוא מרוגז, כמוך, נחוש לדעת מי זה הדמות ולהמשיך במסע, אבל משהו הסריח פה, עם הוא משבט השועל היית צריך לעבור נהר כדאי להגיע אליו ואותו דבר עם שבט העיט, אז זה אומר שאתה ביער הפתוח, אך איך זה שהוא אומר שאתה בשטח השבט שלהם?[/QUOTE]
לא עברתי את הנהר?
~~~~~~~~~~~~
"מה זאת אומרת מאיפה לי לאמר לך?" אומר לו ואסתכל על זאב המרוגז "בו זאב בו נלך מפה" אומר ואקום, אלך
-
היטסוגאיה
זה יער יש בו לא מעט נהרות, אתה עברת אחד גדול ובהמשך יש אחד קטן,
"זאת אומרת שאני לא חייבת לאמר לך את זהותי" נשמע הקול, "חייב" הוא תיקן את עצמו במידית, ושלף חץ וירה שהתכוונת ללכת, "אני מוכן לתת לך ללכת עם תיתן לי משהו" אמר הקול, ועוד פעם משהו נראה לך פה מסריח
-
[QUOTE=bluemoonight;1201110]היטסוגאיה
זה יער יש בו לא מעט נהרות, אתה עברת אחד גדול ובהמשך יש אחד קטן,
"זאת אומרת שאני לא חייבת לאמר לך את זהותי" נשמע הקול, "חייב" הוא תיקן את עצמו במידית, ושלף חץ וירה שהתכוונת ללכת, "אני מוכן לתת לך ללכת עם תיתן לי משהו" אמר הקול, ועוד פעם משהו נראה לך פה מסריח[/QUOTE]
"אני לא אתן לך כלום!" אומר ואוציא את הסכין , אעצום עיניים וכמו שלימדו אותי להתרכז בחוש אחד אתרכז בחוש השמיעה, אשמע את הכיוון ממנו החץ הבא מגיע, אחסום אותו עם הסכין ואז אזרוק את הסכין לכיוון שלו
-
היטסוגאיה
אתה בא להוציא את הסכין וחץ נורה לעברך, "אם תתקוף תשלם, אני לא מפחד ממך, " נשמע הקול , "רן! איפה את? " נשמע קול, נער בערך בן 18 בעל גוף די גדול עם עינים כמו של המישהו שירה אליך חץ היה לו, ושער חום וארוך, פרווה כתומה הייתה לו על הצד של החולצה, בכתף, כמו שלך היה פרוות זאב, משם ניחשת שהוא משבט השועל, הוא הביט אליך "אוי באמת" הוא קרא בעיצבון והלך לעבר שהיה הנער, ושלף משם נערה שנראת קטנה ממך בשנה, בעלת שער אדמוני ועיינים שועליות, וחץ וקשת, "רן! זה הפעם החמישית שאת עובדת על אנשים שהם בשבט שלנו! עכשיו תתנצלי בפני הנער המסכן ותבואי לשבט!" קרא הנער .
-
"אהה.. סליחה... יופי!" ~אני לוחש~
"טוב.. אז את באה לצוד?" ~שואל בקול רגיל~
-
צ'ופ
1. לא צוטטתה
2. אין את ה~
~~~~~
"חשבתי שהולכים למסע" אמרה אליס והעיפה את שערה השחור לאחור, לאחר מכן בדקה שוב את הסכין שלה והוציאה אותו והשחיזה אותו עם אבן חדה והחזירה אותו למקומו וכך גם את האבן
-
[QUOTE=bluemoonight;1202306]היטסוגאיה
אתה בא להוציא את הסכין וחץ נורה לעברך, "אם תתקוף תשלם, אני לא מפחד ממך, " נשמע הקול , "רן! איפה את? " נשמע קול, נער בערך בן 18 בעל גוף די גדול עם עינים כמו של המישהו שירה אליך חץ היה לו, ושער חום וארוך, פרווה כתומה הייתה לו על הצד של החולצה, בכתף, כמו שלך היה פרוות זאב, משם ניחשת שהוא משבט השועל, הוא הביט אליך "אוי באמת" הוא קרא בעיצבון והלך לעבר שהיה הנער, ושלף משם נערה שנראת קטנה ממך בשנה, בעלת שער אדמוני ועיינים שועליות, וחץ וקשת, "רן! זה הפעם החמישית שאת עובדת על אנשים שהם בשבט שלנו! עכשיו תתנצלי בפני הנער המסכן ותבואי לשבט!" קרא הנער .[/QUOTE]
'יופי באמת' אחשוב ואסתכל על זאב 'מזל שהוא לא תקף אותה' אחשוב "לא צריך התנצלות..." אומר ואמשיך לחפש משהו שיעזור לי בהמשך המסע
-
היטסוגאיה
הנער 'גורר' את הנערה למאיפה שהוא בא, אתה מביט סביב למצוא משהו שיעזור לך וזאב מביט אליך,
"ווף!" הוא נובח נביחה קצרה לכיוונך, ומביט לאן שהשניים הלכו, ואתה מבין שהוא רוצה שתעקוב אחריהם