[QUOTE=Krauser;1196145][b]
[b]ליאור[/b]
"אין לנו רעיון מסוים" אומרת לך דונה, "אולי תרצה שנלך לבית קפה? יש אחד פה בקומה 5" היא אומרת
[/QUOTE]
אני אומר לדונה" טוב בוא נלך לבית קפה הזה , .אני הולך יחד עם הבנות לבית הקפה שנמצא בקומה 5
Printable View
[b]ליאור[/b]
"אין לנו רעיון מסוים" אומרת לך דונה, "אולי תרצה שנלך לבית קפה? יש אחד פה בקומה 5" היא אומרת
[/QUOTE]
אני אומר לדונה" טוב בוא נלך לבית קפה הזה , .אני הולך יחד עם הבנות לבית הקפה שנמצא בקומה 5
[b]תומר:[/b]
איכככ זעזעת אותי לגמרי אין לה סבתא טוב? :o
-----------------------------------------------------------
"הוא מבואס כי הוא לא אוהב מלחמת כריות וכי לא רצינו לשתף אותו כי זה רק אנחנו הבנות" אומרת לך לילי[/QUOTE]
הא ? מי רוצה להשתתף במשהו שהוא לא אוהב XD?
:D
------------------
"הא ? הוא לא אוהב את זה אבל הוא עדיין רוצה להשתתף"אומר ואצחק טיפה.
"בוא רגע!" הוא צועק אליך ואתה בא לצד "תקשיב אני בטוח שאתה לא טיפש,תסתכל סביבך.. מה אתה רואה חוץ ממני? בנות,ובנות יפות אז התבאסתי מותר לי חחח" הוא אומר לך וצוחק ואתם חוזרים לבנות "לא יודעת מה יש לך סטיבן?" לילי שואלת אותו והוא אומר "אני אמנם לא אוהב מלחמת כריות אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל" הוא אומר ולילי אומרת "טוב תשתתף" והוא הולך איתן להשתתף במלחמת הכריות.
[b]ליאור:[/b]
אתם הולכים לבית הקפה ואז אתה רואה את המלצרית בבית הקפה,היא אחת הבחורות הכי יפות שהכרת,אתה רואה את כל הבחורים מלכלכים בכוונה כדי שהיא תבוא אליהם. היא לא מתה על זה אבל היא ממשיכה לנקות. מה תעשה?
[QUOTE=Krauser;1196182][b]
אתם הולכים לבית הקפה ואז אתה רואה את המלצרית בבית הקפה,היא אחת הבחורות הכי יפות שהכרת,אתה רואה את כל הבחורים מלכלכים בכוונה כדי שהיא תבוא אליהם. היא לא מתה על זה אבל היא ממשיכה לנקות. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומא לקורא למלצרית בקול רם" הי מצלרית בואי הנה.אני ו5 הבנות פה רוצוים להזמין משהו מבית הקפה הזה "
[QUOTE=Krauser;1196182][b]תומר:[/b]
"בוא רגע!" הוא צועק אליך ואתה בא לצד "תקשיב אני בטוח שאתה לא טיפש,תסתכל סביבך.. מה אתה רואה חוץ ממני? בנות,ובנות יפות אז התבאסתי מותר לי חחח" הוא אומר לך וצוחק ואתם חוזרים לבנות "לא יודעת מה יש לך סטיבן?" לילי שואלת אותו והוא אומר "אני אמנם לא אוהב מלחמת כריות אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל" הוא אומר ולילי אומרת "טוב תשתתף" והוא הולך איתן להשתתף במלחמת הכריות.
[/QUOTE]
"טוב אז איפה אני אתמקם "אומר ואחפש מיטה שעוד לא תפסו .
[QUOTE=Krauser;1196145][b]דניס:[/b]
התבלבלתי עם דמות של מישהו אחר
-----------------------------------------------
אתה זורק ופוגע... חבל שזה בעוזרת שבדיוק פתחה את הדלת,היא לא נראית כל כך מרוצה "ומי בדיוק ינקה את כל הבלגאן הזה? לא אתם נכון? כל יום אתן עושות לי את זה פעם הבאה אתן מנקות!" היא אומרת בעצבים והולכת,היא לא מתייחסת אליך.
[b]ליאור[/b]
[b]דיוויד:[/b]
התור ארוך מאוד ואתה מחכה חצי שעה,ונדמה לך שהוא אפילו לא זז.
איכככ זעזעת אותי לגמרי אין לה סבתא טוב? :o
-----------------------------------------------------------
"הוא מבואס כי הוא לא אוהב מלחמת כריות וכי לא רצינו לשתף אותו כי זה רק אנחנו הבנות" אומרת לך לילי[/QUOTE]
אני מחכה בכל זאת עם התור לא זז אז בטוח יזוזו לתור השני ורק אני ועד קצת ישארו
[quote=Krauser;1196145][B]דניס:[/B]
התבלבלתי עם דמות של מישהו אחר
-----------------------------------------------
אתה זורק ופוגע... חבל שזה בעוזרת שבדיוק פתחה את הדלת,היא לא נראית כל כך מרוצה "ומי בדיוק ינקה את כל הבלגאן הזה? לא אתם נכון? כל יום אתן עושות לי את זה פעם הבאה אתן מנקות!" היא אומרת בעצבים והולכת,היא לא מתייחסת אליך.[/quote]
'כל יום?' אתהה במחשבותיי ואסתכל לראות מה איתן, אם הן בסדר וממשיכות ארים כרית ואשליך על היילי
[b]דניס:[/b]
זה לא נראה כאילו זה מעניין אותן,היילי כמעט ונפגעת מהכרית אבל היא מתחמקת בשניה האחרונה וזה פוגע באריאנה,היא זורקת על בריאנה ומתחילה שרשרת מצחיקה של זריקות כמו כשיש מלחמת אוכל בסרטים,כל החדר כבר מפוצץ בנוצות.
התור לא זז בכלל ולהפך,מהתור השני מתחילים לבוא כאלה לתור שלך,זה נראה כאילו בחצי שעה הקרובה אתה כבר לא תגיע אליה.
לילי מצביעה לך על מיטה כחולה שנשארה פנויה ואומרת "למה שלא תצטרף למלחמת הכריות איתנו?" היא שואלת.
היא באה ומושיבה אתכם ליד שולחן,היא שמה לכם תפריטים על השולחן ואז הולכת אתה רואה דמעות בעיניה.
[QUOTE=Krauser;1196743][b]דניס:[/b]
זה לא נראה כאילו זה מעניין אותן,היילי כמעט ונפגעת מהכרית אבל היא מתחמקת בשניה האחרונה וזה פוגע באריאנה,היא זורקת על בריאנה ומתחילה שרשרת מצחיקה של זריקות כמו כשיש מלחמת אוכל בסרטים,כל החדר כבר מפוצץ בנוצות.
התור לא זז בכלל ולהפך,מהתור השני מתחילים לבוא כאלה לתור שלך,זה נראה כאילו בחצי שעה הקרובה אתה כבר לא תגיע אליה.
לילי מצביעה לך על מיטה כחולה שנשארה פנויה ואומרת "למה שלא תצטרף למלחמת הכריות איתנו?" היא שואלת.
היא באה ומושיבה אתכם ליד שולחן,היא שמה לכם תפריטים על השולחן ואז הולכת אתה רואה דמעות בעיניה.[/QUOTE]
אקח חופן נוצות (מוחעחעחעחעחעחע) ואזרוק אותו על כרית לידי, אחר כך אנסה לפגוע בהולי
[QUOTE=Krauser;1196743][b]
היא באה ומושיבה אתכם ליד שולחן,היא שמה לכם תפריטים על השולחן ואז הולכת אתה רואה דמעות בעיניה.[/QUOTE]
אני מעניין בתפריט שקיבלתי מן המלצרית.לאחר מכן אומר למלצרית הבוכה" תגידי מלצרית למה את בוכה פה? אני רואה שיש לך דמעות על הפנים שלך אז מה קרה לך אל תהיה עובה בגלל משהו ?,"
[QUOTE=Krauser;1196743][b]דניס:[/b]
אני בכל זאת מחכה אולי יצא משהוא טוב מזה סבלנות
[b]דניס:[/b]
אתם ממשיכים את המלחמה הזאת עוד כשעתיים לפחות ואז יש פתאום כיבוי אורות ואתם לא רואים כלום,אבל בחושך אתה קולט שהיילי הצמידה את המיטה שלה למיטה שלך. מה תעשה?
מגיע תורך "שלום הנה הטופס שאתה צריך למלא" היא אומרת לך ומגישה לך טופס:
"שם:
"אני עצובה כי הבנים חושבים שזה מצחיק ללכלך כדי שאני אבוא לנקות בשולחן שלהם וזה כל כך משפיל" היא אומרת ובוכה
[QUOTE=Krauser;1196860][b]דניס:[/b]
אתם ממשיכים את המלחמה הזאת עוד כשעתיים לפחות ואז יש פתאום כיבוי אורות ואתם לא רואים כלום,אבל בחושך אתה קולט שהיילי הצמידה את המיטה שלה למיטה שלך. מה תעשה?
מגיע תורך "שלום הנה הטופס שאתה צריך למלא" היא אומרת לך ומגישה לך טופס:
"שם:
"אני עצובה כי הבנים חושבים שזה מצחיק ללכלך כדי שאני אבוא לנקות בשולחן שלהם וזה כל כך משפיל" היא אומרת ובוכה[/QUOTE]
אני ממלא את הטופס
שם: דייויד
מצב בריאותי: תקין לחלוטין
[quote=Krauser;1196860][B]דניס:[/B]
אתם ממשיכים את המלחמה הזאת עוד כשעתיים לפחות ואז יש פתאום כיבוי אורות ואתם לא רואים כלום,אבל בחושך אתה קולט שהיילי הצמידה את המיטה שלה למיטה שלך. מה תעשה?[/quote]
"לילה טוב היילי" אגיד לה מרוצה ומותש מהיום הזה, ואנסה להרדם.
"כמה זמן את כאן?" אשאל אותה בשקט.
[QUOTE=Krauser;1196860][b]
"אני עצובה כי הבנים חושבים שזה מצחיק ללכלך כדי שאני אבוא לנקות בשולחן שלהם וזה כל כך משפיל" היא אומרת ובוכה[/QUOTE]
אני אומר לה"אל תיחסי לבנים האלו. פשוט תץעיפי אותם מהמסעדה לאתלר ואל תקשיבי להם. אני בטוח שבעל המסעדה לא יפטר אותך על זה.אה תביא לי ול 5הבנות לידי כוס קפה לכול אחד ""