-
[quote=scizor-x;1197774]חפיסת בלקווינג זה טוב?[/quote]
כן זה מעולה.. אם אתה יודע את המהלכים ומה העקרון של החפיסה (לא ממש יודע.. אז לא יכול לעזור לך)
ולגביי יהב.. רשמתי אותך כבר לרשימה, תסתכלו בה.. יש בא מלא חדשים!!! יש שם איזה 11
ואם תביאו חברים זה רק יעלה!
-
טוב סוף סוף סיימתי אותה Fabled-xyz האגדית =] אני עכשיו הולך לנסות אותה אבל זאת רק באטה של הדק אני נורא פסימי לגביה אבל מה שיהיה
-
[quote=Hei;1197799]טוב סוף סוף סיימתי אותה Fabled-xyz האגדית =] אני עכשיו הולך לנסות אותה אבל זאת רק באטה של הדק אני נורא פסימי לגביה אבל מה שיהיה[/quote]
חחחח איך אני אוהב fable הם חבילה ממש נחמדה, כאילו.. כיף לשחק איתה, האפקטים מאוד חמודים ואני בלי שום קשר המפלצות שם חמודות כאלה, אני אוהב את הפיל
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי על קלפי xyz? תודה
-
[quote=rondoll;1197819]מישהו יכול בבקשה להסביר לי על קלפי xyz? תודה[/quote]
כתוב על כל קלף XYZ בהתחלה מה צריך בשביל לזמן אותו, לדומגה:
שתי מפלצות אם 3 כוכבים.
3 מפלצות אם 4 כוכבים.
2 מפלצות אם 8 כוכבים.
וכן הלאה.. וכן הלאה...
בקיצור אחריי שיש לך את מה שצריך על הזירה אתה לוחץ על אחת המפלצות על Reveal באפשריות ושתי הקלפים "נצמדים" לאותו ריבוע... ועליו אתה מזמן את ה-XYZ.
-
[quote=NivX10;1197814]חחחח איך אני אוהב fable הם חבילה ממש נחמדה, כאילו.. כיף לשחק איתה, האפקטים מאוד חמודים ואני בלי שום קשר המפלצות שם חמודות כאלה, אני אוהב את הפיל[/quote]
אחי אני לא מאמין!, חמש מפלצות xyz בתור!!! ואחרי התור הראשון היריב כבר נבהל ופרש חחחח טוב אני מרגיש שאני מוכן לדואל היא עדיין נסיונית אבל יאלה שיהיה
-
[quote=Hei;1197823]אחי אני לא מאמין!, חמש מפלצות xyz בתור!!! ואחרי התור הראשון היריב כבר נבהל ופרש חחחח טוב אני מרגיש שאני מוכן לדואל היא עדיין נסיונית אבל יאלה שיהיה[/quote]
חחח אני לא מוכן.. אני עייף בטירוף , לא ישנתי עדיין מאתמול. הייתי בבית כאן אם חברים עד 6 בבוקר (המשפחה באילת)
נלחם בפעם אחרת XD
-
-
נראה לי אני בונה בלקווינג.
יש למישהו טיפים לגביהים?
-
בלקווינג לבדם נפגעו קשות ונותרו חלשים מאוד, משתמשים בהם בכל מיני גרסאות מוזרות עוד באירופה ובעולם אבל אלו בעיקר גרסאות של ואיו טורבו, בניסיון להתרכז בואיו ושימוש במיל[זריקה מן הדק אל הגרייב] עם מלפצות Ls[לייטסוורן] כמו ראיקו למשל. כשמשלבים מיל ששולח את ואיו וסירוקו, מטרות לבליזארד, ואולי אולי אפילו ליייטים בשביל לשלב קאוס סורסרר, נשמע יותר רציני. תנסה את זה.
למען האמת הפסדתי לבלקווינג לפני כמה ימים, אבל האמת שזה לא היה נחשב, היד פתיחה שלי הייתה מחרידה ותקועה ביותר ושלו הייתה אלוהית עם דאד בול בזמן, מילים של ואיו סירוקו ופלג[למה לא?] וjd כשיש לו מעט Lsים בדק אבל בדיוק 4 שונים בגרייב. ועוד ועוד כמו Tt, ריבורן...וכו' Xd [יש לציין שלא ממליץ בכלל לעשות BW עם LS שיש בהם JD]
-
כן יש לי חפיסה אני יכול לעזור לך להגיד לך איזה קלפים לא כדאי להשתמש ואם אתה ממש רוצה אני אבנה לך חפיסה.
בנושא אחר, אני קורא לכל קוראי אשכול [COLOR="Red"][B]שחקני dueling network-דורשים-לבטל-את-ההגבלה-של-שחקני-המשחק!![/B][/COLOR] תודה.
-
שאלה אם השתמשתי בפיוצ'ר פיוז'ן כדי לזמן משהו, במקרה הזה את דרקון חמשת הראשים. ושהגיע זמן לזמן.. ליפני זה עשיתי זימון מיוחד (החייתי מפלצת)
כדי לעשות מהלך שיציל את הדרקון שלי מהשמדה, זה בסדר?!?
עשיתי דברים דומים לזה בכמה קרבות ולא אמרו לי דבר.. אבל ששיחקתי נגד מישהו עכשיו הוא העיר לי בתוקף שאני טועה.
מור אביב ורון.. תשובה תתקבל בברכה.
-
זה לא מה שעשית !!!
אתה השתמשת במונסתר ריבורן כדי להחיות אחד מהיצורים ואז איך שזימנת אותו (את היצור שהחיית) השתמשת בtorrential tribute כדי להרוג את כל המפלצות. ואז השתמשת באפקט של פיוצ'ר פיוז'ן וזימנת את דרקון חמשת הראשים.
למה לא יכולת לעשות את זה :
כדי להשתמש במונסתר ריבורן אתה חייב לעבור לm1 (תקן אותי אם אני טועה) מה שאומר שאתה חייב קודם לזמן את דרקון חמשת הראשים ואז היית הורג גם אותו.
-
מונסטר ריבורן אפשר לעשות גם ב-m2 ולא הבנתי מה קרה
-
אתה יכול לעשות את זה אבל כמו שפרימו אמר הדרקון שלך לא יוכל לתקוף באותו התור היפנים נוטים להיות מטומטמים