-
[QUOTE=Yami;1208539][B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה פותח את המפה ומסתכל לאן אתה צריך ללכת. לפי המפה אתה לא מבין איפה בידיוק אתה נמצא אבל אתה רואה את העיר סאיירה במפה,גשר הגינהום במפה.אתה מתחיל ללכת לנקודות שראית במפה כדי להתקרב יותר לשיימן ולגן שלו.לאחר הליכה של 15 דקות אתה מגיע לפתח עיר הכולשהיא.מעל העיר ניצב שלט " העיר סאיירה". אתה מבין שהגעת לעיר סאיירה.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי,נשאל פה מישהו איך מגיעים לשימיין.אני עוד אכסח אותו." אני אורמ בזעם ונכנס לעיר,מחפש מישהו שיכול לעזור לי.
-
[quote]קייל
אתה מוציא את איינפריימפ שלך מחוץ לפוכדור שללו.אינפריימם יוצא מהפוכדור שלו ומיד מקשיב לך.הוא משתמש בגלגל להבה.אש גדולה מקיפה את אינריימפ והוא מתגלגל לעבר שני הפילוסווין.הוא מצליח לפגוע עם גלגל הלהבה שלו באחד הפילוסווין.השני התחמק.איינפריימם משתמש שוב בגלל להבה והפעם הוא מצליח לפגוע בפילוסווין השני.איינריימפ פינה את הדרך .עכשיו אפשר לחצות את הגשר.[/quote]
"תודה אינפרנייפ!" אומר לאינפרנייפ ואחזיר אותו לפוכדור.לאחר מכן אחצה את הגשר ואמשיך בכיוון שהמפה אומרת לי.
-
[QUOTE=Yami;1208539]
[B][COLOR="Blue"]יונתן
אתה היוצא מהחללית ולובש את מסכת הגז שאליס נתנה לך.אתה מרגיש שאתה יכול לנשום חופשי כמו בכדור הארץ. לפני שאתה מתקדם אתה סורק את השטח מסביביך. אתה לא רואה כלום מסביבה חוץ ממשמה אדומה אחת גדולה וגזים אדומים רעילים.אתה מתחיל להתקדם לכיון שיימן.לאחר כמה דקות ששל הליכה אתה שומע " עכשיו אתה מת "[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתחיל להילחץ, אני מרגיש את פעימות ליבי בחוזקה, אני מסתכל לכל הכיוונים כדי ליבדוק מי נמצא ובו זמנית שולף את הנשק שלי.
-
[quote]לוקאס
אתה שמח מאוד שהצלחת להביס את דיאוקסיס. אתה חוזר לחללית ויושב על הכיסא שלך.אתה מחכה שהחללית תגיע לכוכב מאדיים.לאחר נסיעה של חצי שעה החללית נוחת.אתה מסתכל בחלן שלידך ורואה שממה אדומה.אליס אומרת לך" לוקאס כך את מסכת הגז שלך.בעזרתה תוכל להשום במאדים אל תוריד אותך אחרת תמות מן הגזים הרעילים שבכוכב.".אליס מביאה לך את מסכת הגז.[/quote]
"אוקיי" אומר, אשים את מסיכת הגז ואתחיל ללכת... אחפש אגדיים ודברים לעשות