[QUOTE=Primo;1211745]אני רוצה שכול ההשקעות שעשיתי,כולל המ''תים שלי יעלמו ברגע שאני אפרוש[/QUOTE]
ואז היה כאוס טוטאלי והרבה אנשים יפתו תלונות שנמחקו להם הודעות סתם ככהXD
Printable View
[QUOTE=Primo;1211745]אני רוצה שכול ההשקעות שעשיתי,כולל המ''תים שלי יעלמו ברגע שאני אפרוש[/QUOTE]
ואז היה כאוס טוטאלי והרבה אנשים יפתו תלונות שנמחקו להם הודעות סתם ככהXD
[quote=Yami;1211748]ואז היה כאוס טוטאלי והרבה אנשים יפתו תלונות שנמחקו להם הודעות סתם ככהXD[/quote]
איך אבא שלי אומר "אוי אוי אוי" ביג דיל במילא הפורום קורס עד ה-30.9 אני אחליט וההחלטה לגבי פורום יוגי הו קשורה לזה
לא ייקרה, מצטער.
אני יכול לאפס את המונה, אבל לא למחוק את כל ההודעות כי זה יימחק גם לאחרים
צריך פה להעיף את כול מי שאוהב את האנימה פוקימון ועדדין רואה אותה
חחח אבל זה פורום פוקימון Xd
הלכתי
חחח
אני רואה את זה עד שאני אגמור את כל הפרקים אני בינתיים בעונה 2...
זה צריך להפוך להיות פורום אנימה,ככה זה יפתור לכולם את הבעיות,אפרופו אנימה עברתי לפורום יותר טוב חפשו אותי שם
[QUOTE=ohadklein;1211754]חחח
אני רואה את זה עד שאני אגמור את כל הפרקים אני בינתיים בעונה 2...[/QUOTE]
ממליץ לך לא לראות תאנימה המפגרת,הטיפשה הזאת.ובמיוחד לא בגרסא המאריקאית/ישראלית. הכי טוב יפנית הם לא הורסים תאנימות שהם יעצרו
הכי טוב שעבור לקרוא תמנגה
[QUOTE=Tigraro;1211753]חחח אבל זה פורום פוקימון Xd
הלכתי[/QUOTE]
אז הפורום יעסור רק במשחקי פוקימון
דניטס תאפס לי תמונה!!!
מישהו רוצה קרב???
מי בעד להפוך את הפורום לפורום אנימה?
[QUOTE=Primo;1211760]מי בעד להפוך את הפורום לפורום אנימה?[/QUOTE]
אני
אך בלי פורום לאנימה המפגרת פוקימון
אני חושב לפתוח פורום משלי,שיהיה אנימה בכללי מישהו יודע איך אני פותח פורום?
[QUOTE=Primo;1211763]אני חושב לפתוח פורום משלי,שיהיה אנימה בכללי מישהו יודע איך אני פותח פורום?[/QUOTE]
כתוב בגוגל "פתיחת פורום"
בטח תמצא כסבר איך.
ביי דניס
אני אבל לעשות רק אנימות פופוליריות ולא לא מוכרות (מצטער טוריקו אתה לא מספיק מוכר)
ושהדרגות יהיו בהתאם כל אחד יבחר סולם דרגות מאנימה שתיהיה בפורום נגיד נארוטו תלמיד אקדמיה-גנין-צונין-גונין-אנבו וכן הלאה יוגיהו תלמיד שנה ראשונה באקדמיה -שנה שניה שנה שלישית שנה רביעית וכן הלאה עד מאסטר הקרבות (תמציאו אתם לכל השאר)
מישהו רוצה קרב???