[COLOR="Red"]אופק-
אתה יוא לדרך 2 אבל פתאום בא מולך איווי קטן שלא עוזב אותך נראה שהוא רוצה להטרף אלייך!!! מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אומר לאיווי"אם אתה רוצה להצטרף אליי תצטרך להלחם בצ'יקוריטה שלי"[/COLOR]
Printable View
[COLOR="Red"]אופק-
אתה יוא לדרך 2 אבל פתאום בא מולך איווי קטן שלא עוזב אותך נראה שהוא רוצה להטרף אלייך!!! מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אומר לאיווי"אם אתה רוצה להצטרף אליי תצטרך להלחם בצ'יקוריטה שלי"[/COLOR]
[COLOR="Green"]תומר-
דיטו יוצא אבל הוא לא יכול הלשתנות (דיטו יכול להשתנות רק לפוקימונים שראה) רשימה של הפוקימונים-
ווידל
קאטרפי
מאדקיפ
איווי
סאלמנס
טורצ'יק[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
אתה ופלורה שמחים מאוד אתם ממשיכים בדרך ומגיעים לעיר הראשונה!! אתם מתחילים ללכת לכיוון המכון.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
איווי מהנהן בציות ומתכונן לקרב![/COLOR]
[COLOR="#ffa500"]מעניין[/COLOR][COLOR="#ffa500"] אותי איזה סוג המכון
ואני הולך לכיוון הבית חולים ואומר לאחות ג'וי לרפא את הפוקמונים שלי
[/COLOR]
[QUOTE][COLOR=Green]תומר-
דיטו יוצא אבל הוא לא יכול הלשתנות (דיטו יכול להשתנות רק לפוקימונים שראה) רשימה של הפוקימונים-
ווידל
קאטרפי
מאדקיפ
איווי
סאלמנס
טורצ'יק[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Green]"דיטו תשתנה לסאלאמנס ותשתמש בתעופה(fly)"
*דרך אגב דיטו יכול להשתנות גם למיילוטיק הוא השתנה בקרב שלי נגדו
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
אתה מרפא את הפוקימונים והלך למכון שמתגלה מסוג עשב!![/COLOR]
[COLOR="Green"]
תומר-
צודק גם מילוטיק.
דיטו משתמש בתעופה אבל לודיקולו מגלה מהירות מדהימה ומתחמק!! ואז משתמש באקדח מים שמפיל את סאלמנס (אל שכח שאולי דיטו נראה גדול אבל הוא די קטן..)[/COLOR]
[COLOR="Orange"]אוקי אני אומר זה יכול להיות די קשה כי יש לי רק פוקמוני עשב ומים אולי אני אמצע פוקמונים מעופפים או אש כמו
הונדום[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
תכתוב בכתום בבקשה..
אתה יוצא חזרה לדרך 1 כדי למצא פוקימונים שיעזרו לך לנצח ונתקל ב..... מגבי!![/COLOR]
[COLOR="#ffa500"]לא[/COLOR][COLOR="Orange"] יכול להיות!
אני בודק אותו בפוקדקס
ומוציא את אזוריל ובודק גם [/COLOR][COLOR="#ffa500"]אותו[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
איווי מהנהן בציות ומתכונן לקרב![/COLOR]
[COLOR="Red"]אני מוציא את צ'יקוריטה ואומר לה להשתמש בעליי תער[/COLOR]
[QUOTE][COLOR=Green]
תומר-
צודק גם מילוטיק.
דיטו משתמש בתעופה אבל לודיקולו מגלה מהירות מדהימה ומתחמק!! ואז משתמש באקדח מים שמפיל את סאלמנס (אל שכח שאולי דיטו נראה גדול אבל הוא די קטן..)[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Green]"דיטו תשתמש בניב חשמל"[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ופוגעת!!! בתגובה איווי משתמש בזנב ברזל אבל צ'יקוריטה מתחמקת![/COLOR]
[COLOR="Green"]תומר-
דיטו משתמש בניב חשמל ופוגע,לודיקולו נראה פגוע מאוד אבל משתמש בעלים קסומים ומחזק אותם בדחיפה של אקדח מים[/COLOR]
[QUOTE]
[COLOR=Green]תומר-
דיטו משתמש בניב חשמל ופוגע,לודיקולו נראה פגוע מאוד אבל משתמש בעלים קסומים ומחזק אותם בדחיפה של אקדח מים[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Green]"מהר תשתמש בהגנה"[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ופוגעת!!! בתגובה איווי משתמש בזנב ברזל אבל צ'יקוריטה מתחמקת![/COLOR]
[COLOR="Red"]צ'יקוריטה תשתמשי שוב בעלי תער ואז בדחיפה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]תומר-
דיטו לא יכול להשתמש בהגנה (כנראה הסאלמנס שהוא ראה לא היה יכול...)!!! אז עלי התער המחוזקים פוגעים בוא ודיטו חוזר לצורתו המקורית,הוא לא מעוף אבל הוא די חלש[/COLOR]
[COLOR="Red"]
אופק-
איווי מתחמק משתי המתקפות ואז משתמש ב.... להביור!!!! אתה לא מבין איך איווי למד את זה אבל אתה נזכר שאחת מהתפתחויות איווי היא אש ואולי הוא למד אותה מוקדם מידי....[/COLOR]
[COLOR="Red"]
אופק-
איווי מתחמק משתי המתקפות ואז משתמש ב.... להביור!!!! אתה לא מבין איך איווי למד את זה אבל אתה נזכר שאחת מהתפתחויות איווי היא אש ואולי הוא למד אותה מוקדם מידי....[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אומר לצ'יקוריטה תתחמקי ואז עלי תער ואז דחיפה פעמיים[/COLOR]