אפשר להצטרף לטורניר הבא?
Printable View
אפשר להצטרף לטורניר הבא?
[QUOTE=Sandshrew;1233068]אפשר להצטרף לטורניר הבא?[/QUOTE]
הטורניר הראשון עדיין לא נגמר...
וליאם מה קורה איתו בכלל?
אנשים,
[u][b]השרת חי וקיים![/b][/u]
מסיבות תחזוקה אני אצטרך בימים הקרובים להשאיר אותו כבוי ומהסיבה הזאתי גם לדחות לכמה ימים את הטורניר בגלל שאני משפר את השרת שהוא יוכל להחזיק מעל 50 אנשים בבת אחת,כן כן!
אם יש לכם איזה שהם שאלות חשובות בקשר לטורניר,אתם מוזמנים לשתף אותי כאן ואני איתן לכם מענה/בהודעה פרטית.
סבבה..מקווה שיהיה שווה את זה D:
אין טעם לשפר את כמות האנשים שיכנסו לשרת. אם אפילו חמישה עשר אנשים ישראלים בשרת.
[QUOTE=Gilad;1233894]אין טעם לשפר את כמות האנשים שיכנסו לשרת. אם אפילו חמישה עשר אנשים ישראלים בשרת.[/QUOTE]
בקרוב השרת לא יהיה רק לישראלים גלעד,אני יכול להרחיב לך גם בפרטי על זה ;)
אל תדאג =)
אבל עדיין, אף אחד לא ייצטרף אליו, אם הוא לא רשמי של משהו גדול.
שני הסרברים היחידים שיש להם יותר מ50 משתמשים הם השרת הרשמי (זה שאני מנהל בו), וסמוגון. וסמוגון גרועים.
אני אוכל להשתתף בטורניר היחידים הבא. כמובן שהיה נחמד אם היית שם אותי בתור מחליף לטל (הרי תפקידי היה מחליף.)
אני אשמח להשתתף בטורניר הבא, לא משנה אם זה יחידים זוגות או שלישיות.
והמשחק הוא ל wifi ubers? כי אני כזה, ואני מאוד אוהב את השישיה שלי.
ושאלה אחרונה, מה השם של השרת שאתם בו?
[QUOTE=Gilad;1235513]אבל עדיין, אף אחד לא ייצטרף אליו, אם הוא לא רשמי של משהו גדול.
שני הסרברים היחידים שיש להם יותר מ50 משתמשים הם השרת הרשמי (זה שאני מנהל בו), וסמוגון. וסמוגון גרועים.[/QUOTE]
סמוגון לא גרועים הם העיפו את אקסקדריל לאוברס ובצדק רב עכשיו אפשר לשחק נורמלי...
סאנדסראו-לא, זה שאתה אוהב להישתמש בארכאוס ומיוטו זהלא אומר שאנחנ צריכים לבנות שישיות אוברים
אני לא מבין מה צריך להיות כל כך רישמי פה? פשוט תבנו שרת תפתחו טורניר וזהו מה צריך לפתוח נושא לעשות טבלה... למה? י[B]ש מערכת טורנירים בPO[/B] ויש גם SAVE LOG. אז זה צ'יק צ'אק זה מסתיים בשעתיים ולרוב פה אין קבוצות STALL שכל קרב זה חצי שעה...
דווקא לשרת של אופיר הצטרפו איזה 20 זה שרד איזה שבועיים
[QUOTE=Sandshrew;1236652]אני אשמח להשתתף בטורניר הבא, לא משנה אם זה יחידים זוגות או שלישיות.
והמשחק הוא ל wifi ubers? כי אני כזה, ואני מאוד אוהב את השישיה שלי.
ושאלה אחרונה, מה השם של השרת שאתם בו?[/QUOTE]
DW OU.
זה בעצם מכיל את כל מה שיש בוויפי, רק שיש בזה עוד פוקימונים מותרים. (אחד או שניים. זה דועך כי כבר כל הdream world abilities, שאין לי כוח להגיד בעברית, שוחררו.)
יש אפשרות להצטרף?
לא. זה כבר בחצי גמר.