-
[quote=Astral;1231036][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*בגלל השמות הארוכים של החיות אני אומר לך רק את האבנים טוב?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]טור אומר לך:"אין לי בעיה".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה וטור מטעינים את דיסק הדו-קרב שלכם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]היריב-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף חמישה קלפים:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Cobalt[/FONT][FONT=Arial]" [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial],"[/FONT][FONT=Arial]Amber[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Mystical Space Typhoon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Crystal Tree[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזירה:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אין שום קלף בזירה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורו של היריב.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]היריב שולף קלף ומשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Green Gadget[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1400] שבזכות יכולתו הוא מביא ליד את "[/FONT][FONT=Arial]Red Gadget[/FONT][FONT=Arial]",הוא מניח שני קלפים הפוכים ומסיים את התור.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה שולף קלף "[/FONT][FONT=Arial]Rainbow Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[/quote]
כן
---
"אני מפעיל את קלף הקסם קריסטל טרי ומזמן את אמבר" אגיד, אפעיל את מס"ט על הימני מההפוכים ואתקוף עם אמבר את גרין ג'דג'ט
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Tree[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Amber[/FONT][FONT=Arial]",אתה משתמש בקלף הקסם שלך בשביל להשמיד את הימני שמתגלה כ-"[/FONT][FONT=Arial]Mirror Force[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה מתקיף את "[/FONT][FONT=Arial]Green Gadget[/FONT][FONT=Arial]" אך טור משתמש בקסם "[/FONT][FONT=Arial]Limiter Revolve[/FONT][FONT=Arial]" שמכפיל את כוחו של "[/FONT][FONT=Arial]Green Gadget[/FONT][FONT=Arial]" [2800] שמשמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Amber[/FONT][FONT=Arial]" ומוריד לך 1100 נקודות חיים [2900],אתה משתמש ביכולת של "[/FONT][FONT=Arial]Amber[/FONT][FONT=Arial]" והופך אותו למזכרת קריסטל,מה שנותן לעץ פרי קריסטל.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]בסוף התור "[/FONT][FONT=Arial]Green Gadget[/FONT][FONT=Arial]" מושמד.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]טור אומר לאייס:"כמה זמן נשאר?" אייס אומר לטור:"אין מספיק זמן לזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אם זה מה שאתה מתכוון" טור אומר לך:"נמשיך את הקרב הזה בהזדמנות אחרת".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]וכול השלישייה ממשיכה בדרכה באופנועים שלהם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]*ל-[/SIZE][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]Gusto[/FONT][FONT=Arial] יש מלא קלפים ואני לא יודע איזה אתה רוצה ולא רוצה,תבנה דק פשוט.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזקן אומר לך:"לצערי,כול דק שהם לקחו נמצא בתחנה המרכזית ורק אחד הצליח להוציא את החפיסה שלו,יוסיי פודו,שהוא גם חבר אישי שלי" אתה מתבאס קטן,אתה מתיישב על המזרון,והוא ממשיך לך:"אבל יש לי דק די ישן שלי שרוב הקלפים בו לא נדירים,הוא מבוסס על מכונות,מעוניין בו?".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה ובליסטר עולים לדירות שלכם ואורזים תיק קטן,כעבור עשר דקות אתם נמצאים שוב למטה,אתם ממשיכים לכיוון הנמל,אתה רואה שוב את קאלין הוא אומר לך:"החזרת לילד את הקלפים שלו?" אתה מהנהן והוא אומר לך:"יופי,אז אתה והשני מקבלים נסיעה בחינם,תעלו",אתה,קאלין ובליסטר עולים על סירה קטנה שבה קאלין מנווט,כעבור שעה בערך אתה מוצא את עצמך בעיירה קטנה בסגנון המערב הפרוע,שלט עץ שבו כתוב "קראש טאון".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה ובליסטר עולים לדירות שלכם ואורזים תיק קטן,כעבור עשר דקות אתם נמצאים שוב למטה,אתם ממשיכים לכיוון הנמל,אתה רואה שוב את קאלין הוא אומר לך:"החזרת לילד את הקלפים שלו?" אתה מהנהן והוא אומר לך:"יופי,אז אתה והשני מקבלים נסיעה בחינם,תעלו",אתה,קאלין ובליסטר עולים על סירה קטנה שבה קאלין מנווט,כעבור שעה בערך אתה מוצא את עצמך בעיירה קטנה בסגנון המערב הפרוע,שלט עץ שבו כתוב "קראש טאון".[/QUOTE]
"אז זאת קראש טאוון המפורסמת הא?" אומר לבליסטר "קדימה, בוא מהר למכרה לפני שיקחו לנו את הקלפים!" וארוץ על המכרה עם בליסטר.
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]בליסטר אומר לך:"אני הולך לסייר בעיירה" המכרה נמצאה בכיוון ההרים האלה במערב" אתה רואה כמה הרים הוא אומר לך:"זה רק נראה רחוק,מקסימום תזמן קרב ותרכב אליה" אתה לא מבין מה הכוונה ואז קאלין מסביר:"המקום הזה היה במקור המקום בו החביאו את פריטי המילניום הקדומים,האדמה ספגה קצת מכוחות משחקי הצללים וזה אומר שהמפלצות אמתיות וכך גם הקרבות".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1231080][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Tree[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Amber[/FONT][FONT=Arial]",אתה משתמש בקלף הקסם שלך בשביל להשמיד את הימני שמתגלה כ-"[/FONT][FONT=Arial]Mirror Force[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה מתקיף את "[/FONT][FONT=Arial]Green Gadget[/FONT][FONT=Arial]" אך טור משתמש בקסם "[/FONT][FONT=Arial]Limiter Revolve[/FONT][FONT=Arial]" שמכפיל את כוחו של "[/FONT][FONT=Arial]Green Gadget[/FONT][FONT=Arial]" [2800] שמשמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Amber[/FONT][FONT=Arial]" ומוריד לך 1100 נקודות חיים [2900],אתה משתמש ביכולת של "[/FONT][FONT=Arial]Amber[/FONT][FONT=Arial]" והופך אותו למזכרת קריסטל,מה שנותן לעץ פרי קריסטל.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]בסוף התור "[/FONT][FONT=Arial]Green Gadget[/FONT][FONT=Arial]" מושמד.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]טור אומר לאייס:"כמה זמן נשאר?" אייס אומר לטור:"אין מספיק זמן לזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אם זה מה שאתה מתכוון" טור אומר לך:"נמשיך את הקרב הזה בהזדמנות אחרת".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]וכול השלישייה ממשיכה בדרכה באופנועים שלהם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]*ל-[/SIZE][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]Gusto[/FONT][FONT=Arial] יש מלא קלפים ואני לא יודע איזה אתה רוצה ולא רוצה,תבנה דק פשוט.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזקן אומר לך:"לצערי,כול דק שהם לקחו נמצא בתחנה המרכזית ורק אחד הצליח להוציא את החפיסה שלו,יוסיי פודו,שהוא גם חבר אישי שלי" אתה מתבאס קטן,אתה מתיישב על המזרון,והוא ממשיך לך:"אבל יש לי דק די ישן שלי שרוב הקלפים בו לא נדירים,הוא מבוסס על מכונות,מעוניין בו?".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה ובליסטר עולים לדירות שלכם ואורזים תיק קטן,כעבור עשר דקות אתם נמצאים שוב למטה,אתם ממשיכים לכיוון הנמל,אתה רואה שוב את קאלין הוא אומר לך:"החזרת לילד את הקלפים שלו?" אתה מהנהן והוא אומר לך:"יופי,אז אתה והשני מקבלים נסיעה בחינם,תעלו",אתה,קאלין ובליסטר עולים על סירה קטנה שבה קאלין מנווט,כעבור שעה בערך אתה מוצא את עצמך בעיירה קטנה בסגנון המערב הפרוע,שלט עץ שבו כתוב "קראש טאון".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"בוודאי!" אומר
*שלח לי את הדק בפרטי
-
[FONT=Arial][SIZE=2]*זה הסטיוטר דק [/SIZE][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]Machina Mayhem[/FONT][FONT=Arial] [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/SDMM"][COLOR=#800080]http://yugioh.wikia.com/wiki/SDMM[/COLOR][/URL][/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזקן מביא לך דק בעל 40 קלפים,הוא אומר לך:"בהצלחה עם זה",אתה שומע את הדלת נפתחת,אתה רואה איש נמוך קומה,שני פסים אדומים חוצים את מהמצח עד לפה [איפה שהעיניים] בעל שיער סגול,חיוור הוא אומר לך:"מי משניכם הוא קווין?".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1231111][B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]*זה הסטיוטר דק [/SIZE][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]Machina Mayhem[/FONT][FONT=Arial] [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/SDMM"][COLOR=#800080]http://yugioh.wikia.com/wiki/SDMM[/COLOR][/URL][/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזקן מביא לך דק בעל 40 קלפים,הוא אומר לך:"בהצלחה עם זה",אתה שומע את הדלת נפתחת,אתה רואה איש נמוך קומה,שני פסים אדומים חוצים את מהמצח עד לפה [איפה שהעיניים] בעל שיער סגול,חיוור הוא אומר לך:"מי משניכם הוא קווין?".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אני!" אגיד תוך כדי הסתרת החפיסה מעיני האיש.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]האיש משיט לקדימה את ידו,אתה מבין שהוא רוצה ללחוץ איתך ידיים,אתה לוחץ עם הגמד את הידיים וכעבור חצי שנייה הוא מרפה הוא אומר לך:"נעים מאוד,אני לאזר,ראש העיר,ולפי מה ששמעתי הסתבכת קצת לא?,יש בי את הכוח לשחרר אותך מהמעצר,אתה מעוניין בו?ואגב את החפיסה לא הצלחת להסתיר ממני".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1231103][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]בליסטר אומר לך:"אני הולך לסייר בעיירה" המכרה נמצאה בכיוון ההרים האלה במערב" אתה רואה כמה הרים הוא אומר לך:"זה רק נראה רחוק,מקסימום תזמן קרב ותרכב אליה" אתה לא מבין מה הכוונה ואז קאלין מסביר:"המקום הזה היה במקור המקום בו החביאו את פריטי המילניום הקדומים,האדמה ספגה קצת מכוחות משחקי הצללים וזה אומר שהמפלצות אמתיות וכך גם הקרבות".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"זה נשמע קצת מפחיד.." אומר לקאלין "יש סיכוי אולי לתגבורת?אולי אתה תבוא איתי?" בחשש.
-
[QUOTE=Astral;1231126][B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]האיש משיט לקדימה את ידו,אתה מבין שהוא רוצה ללחוץ איתך ידיים,אתה לוחץ עם הגמד את הידיים וכעבור חצי שנייה הוא מרפה הוא אומר לך:"נעים מאוד,אני לאזר,ראש העיר,ולפי מה ששמעתי הסתבכת קצת לא?,יש בי את הכוח לשחרר אותך מהמעצר,אתה מעוניין בו?ואגב את החפיסה לא הצלחת להסתיר ממני".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אני מעוניין בשחרור" אני מתחיל "כל מה שעשיתי הוא לספר לשוטר את חשדותי ואז טיפה התחצפתי בדיבורי והכניסו אותי למעצר"
-
[FONT=Arial][SIZE=2]לאזר אומר לך:"ידידי הצעיר,להתחצף לשוטר זה לא רעיון חכם רק שתדע,טוב בוא נצא,אדון יאנגי מה אתה עושה פה שוב?",הזקן אומר ללאזר כאילו הם חברים טובים:"אתה יודע,ברחתי ממעצר חוקי",לאזר אומר לשוטרים:"תוציאו את שניהם,ואני אומר לכם שאם עוד פעם אחד מהשניים יכנס למתקן כלא מרצונו אני מעיף פה את כולכם!".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]קאלין אומר לך:"בסדר אין לי בעיה,אדוני,אתה תסתדר פה לבד?" בליסטר אומר:"תקרא לי בליסטר,בסדר,אין שום בעיה שאני אסתדר" הוא מוציא את דיסק הדו-קרב שלו ואת הדק שלו ואומר לעצמו:"ליתר ביטחון" והוא ממשיך לכיוון דרום העיר,קאלין מוציא מפלצת סיכרון בדרגה 8 והוא אומר לך:"זוהי המפלצת החזקה ביותר שלי,היא תביא אותנו לשם" הוא משחק עם המפלצת ואתה רואה דרקון שחור משחור הוא עולה עליו ואומר לך:"תעלה".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1231141][B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]לאזר אומר לך:"ידידי הצעיר,להתחצף לשוטר זה לא רעיון חכם רק שתדע,טוב בוא נצא,אדון יאנגי מה אתה עושה פה שוב?",הזקן אומר ללאזר כאילו הם חברים טובים:"אתה יודע,ברחתי ממעצר חוקי",לאזר אומר לשוטרים:"תוציאו את שניהם,ואני אומר לכם שאם עוד פעם אחד מהשניים יכנס למתקן כלא מרצונו אני מעיף פה את כולכם!".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]קאלין אומר לך:"בסדר אין לי בעיה,אדוני,אתה תסתדר פה לבד?" בליסטר אומר:"תקרא לי בליסטר,בסדר,אין שום בעיה שאני אסתדר" הוא מוציא את דיסק הדו-קרב שלו ואת הדק שלו ואומר לעצמו:"ליתר ביטחון" והוא ממשיך לכיוון דרום העיר,קאלין מוציא מפלצת סיכרון בדרגה 8 והוא אומר לך:"זוהי המפלצת החזקה ביותר שלי,היא תביא אותנו לשם" הוא משחק עם המפלצת ואתה רואה דרקון שחור משחור הוא עולה עליו ואומר לך:"תעלה".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"תודה לך אדוני" אומר ואצא ואז אחזור ואשאל את ראש העיר "תגיד,אןלי אתה תוכל להחזיר לי את חפיסת הבלקווינג נובה שלי?
-
[SIZE=2][FONT=Arial]לאזר אומר לך:"לצערי אני לא יכול,שהשוטר העביר את החפיסה שלך למשטרה גנב לקח לך את החפיסה,אנחנו נעשה הכול בשביל להחזיר את החפיסה שלך,אך אני רואה שיש לך חפיסה חדשה",אתה,הזקן ולאזר יוצאים מהמתקן,הזקן נפרד משניכם ויוצא לדרכו,לאזר אומר לך:"הוא אוהב להסתבך,אין לו בית משלו אז הוא מתגרה במשטרה בשביל לקבל מיטה,אוכל,הגנה,פשוט נורא מה שהעוני עושה לך,מה רציתי להגיד לך,נזכרתי,אתה יודע שנבחרת להשתתף בטורניר ה-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial] הענק נכון?".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1231160][B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[SIZE=2][FONT=Arial]לאזר אומר לך:"לצערי אני לא יכול,שהשוטר העביר את החפיסה שלך למשטרה גנב לקח לך את החפיסה,אנחנו נעשה הכול בשביל להחזיר את החפיסה שלך,אך אני רואה שיש לך חפיסה חדשה",אתה,הזקן ולאזר יוצאים מהמתקן,הזקן נפרד משניכם ויוצא לדרכו,לאזר אומר לך:"הוא אוהב להסתבך,אין לו בית משלו אז הוא מתגרה במשטרה בשביל לקבל מיטה,אוכל,הגנה,פשוט נורא מה שהעוני עושה לך,מה רציתי להגיד לך,נזכרתי,אתה יודע שנבחרת להשתתף בטורניר ה-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial] הענק נכון?".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
אהנהן בראשי.
"נכון מאוד ראש העיר" ואז אחשוב עוד טיפה ואגיד "אנ רוצה להציע לך עסקה. אנחנו נעשה דו-קרב. אם אתה מנצח אני אתן לך את חפיסת המכונות של הזקן" אמשיך בחיוך "אבל אם אני מנצח אתה מאפשר לי להיכנס לחנות הקלפים ולבחור לי שם 40-60 קלפים כדי להרכיב לי חפיסה חדשה!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני עוזר לך לשלב את החפיסה החדשה שלי
-
[FONT=Arial][SIZE=2]*אם אתה מפסיד אתה אוכל אותה בכול המשחק אתה יודע?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]לאזר אומר לך:"אם אתה מנצח אותי אני נותן לך כול דק שאתה תרצה בסדר,אבל אם אתה מפסיד אתה לא מקבל כלום וכך גם אני,ככה שלא תצא מהתחרות,דו-קרב".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה והוא מטעינים את הדקים שלכם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]היריב-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזירה ריקה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]היד שלך:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Machina Defender[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Red Gadget[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Proto-Cyber Dragon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]The Big Saturn[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Roll Out[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]תורך,אתה שולף את "[/FONT][FONT=Arial]Metalmorph[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]