הפרק מעולה כרגיל וזה ממש קול שסנדשרו יכול להיות בתוך הלבה, אני מחכה שהם יפגשו את דסטוקס
Printable View
הפרק מעולה כרגיל וזה ממש קול שסנדשרו יכול להיות בתוך הלבה, אני מחכה שהם יפגשו את דסטוקס
פרק יפה.
מאוד נחמד הרעיון הזה של להתייחס ללבה כאדמה, יותר מתייחסים לזה כאש לפעמים. אבל מאיפה שסנדשרו ידע את זה.
ואני גם מניח שוואיפלום התרגשה מזה שהוא אמר שהיא יפה בגלל שאותו היא לא ניסתה להקסים.
[QUOTE=בלסררה;1248416]הפרק מעולה כרגיל וזה ממש קול שסנדשרו יכול להיות בתוך הלבה, אני מחכה שהם יפגשו את דסטוקס[/QUOTE]
הם יפגשו בהמשך, שמח שנהנית
[QUOTE=RabbiKingler;1248419]פרק יפה.
מאוד נחמד הרעיון הזה של להתייחס ללבה כאדמה, יותר מתייחסים לזה כאש לפעמים. אבל מאיפה שסנדשרו ידע את זה.
ואני גם מניח שוואיפלום התרגשה מזה שהוא אמר שהיא יפה בגלל שאותו היא לא ניסתה להקסים.[/QUOTE]
סנדשרו לא ידע את זה. לפחות עד שהוא נכנס לזה, ולא מת. רק אז, כמו שכתבתי, נפל לו האסימון.
וכן, אתה צודק בקשר לוייפלום.
נמחק
וואוו.. הדיגליט המפלצתי מכה שנית;) כרגיל כתביה מעולה וטובה, הייתי מפריד טיפה פיסקאות ברווחים אבל סך הכל ממש יפה!
[QUOTE=ttrrtte;1249116]וואוו.. הדיגליט המפלצתי מכה שנית;) כרגיל כתביה מעולה וטובה, הייתי מפריד טיפה פיסקאות ברווחים אבל סך הכל ממש יפה![/QUOTE]
הפרדתי, כדבריך.
באמת קצת יותר נוח
הרבה יותר טוב! :)
פרק ממש טוב.
אני חשבתי שגאלפין יצטרף עליהם בפרק הזה. קודם כל כתבת שבוסו של דבר הוא יהיה איתם ודבר שני שחכת שהמשימה היתה להביא גופה של אירודקטייל ועוד פוקימון בשביל הצוות!
[QUOTE=scizor-x;1249137]פרק ממש טוב.
אני חשבתי שגאלפין יצטרף עליהם בפרק הזה. קודם כל כתבת שבוסו של דבר הוא יהיה איתם ודבר שני שחכת שהמשימה היתה להביא גופה של אירודקטייל ועוד פוקימון בשביל הצוות![/QUOTE]
את הקטע עם גאלפין תבין בהמשך.
וגם את הקטע עם עוד פוקימון.
איזה פרק יפה. אני הולך לקרוא את החוקים של פורום ספרות...
[QUOTE=RabbiKingler;1249154]איזה פרק יפה. אני הולך לקרוא את החוקים של פורום ספרות...[/QUOTE]
תודה רבה, אבל מה הקשר לחוקים?
פרק מצוין! אתה מכיר אותי, אף פעם אין לי הערות אלא אם כן יש משהו ממש בולט
תודה לך.
פרק מצויין, כתיבה מצויינת, אני אל רואה שום טעויות.
קבל ח"ח והמשך כך:)
זה כביר, אחי!
הכתיבה שלך מתגלגלת על הלשון, כמו דבש על...עזוב.
זה באמת אדיר.
מחכה לפרק הבא ורק שתדע השחקן שהכי אהוב עליי זה סווייפר כי הוא ערמומי כזה.
אני כרגע בפרק 3 אך זה מגיע לזה "יו" גדול בינתיים
תודה, אביאל.