-
מרקוס- אוואשט לוקח את הצדפה מבטנו ומתקרב במטרה לשרוט ולדחוף את סקיטי, סקיטי קפוצת הצידה באתלתיות מושלמת מבלי בכלל להתאמץ, אוואשט מתקרב אליה בדחיפה אך שוב היא עודה את אותה קפיצה מדהימה, ''התאמנו הרבה על הקטע הזה'' אומרת מאיה בחיוך.
אוואשט משתמש באקדח מים על סקיטי, שפשוא עומדת ולא זזה ממקומה ''שריטה!'' אומרת מאיה סקיטי שורטת את אקדח המים, אתה לא מבין איך שריטה תואיל נגד זה אך אתה רואה שהאקדח מתפצל לשנים ונעלם כליל.
אוואשט אינו יודע סילון מים, הוא משתמש במקום זאת באקדח מים ושוב סקיטי מתחמקת, ''בואי נגמור את זה סקיטי שריטה!'' אתה שומע את מאיה.
" אוי לא זה לא יגמר כאן אוושואט תתחמק מהשריטה אז תסתחרר עם אקדח מים עד שיקיף אותך ואז תרוץ אל סקיטי"!!! אומר לאוושואט כשאני מתגונן בעצמי מהשריטה
*את יכולה לעשות שאחד מהפוקימונים שלי יתפתח בבקשה?
-
אנדי- לפני שמינון מספיק בכלל לנסות ולהתחמק נוחתות עליו עשרות אבנים, הן בהתחלה נערמות במרובע סביבו אך אט אט נערמות עוד ועוג עד שיוצרות פירמידה ובתוכה מינון ''עכשיו!'' אומר מנהיג המכון ואוניקס מפיל כלפי פנים את קבר האבן, מינון בפנים מעולף, ''נשאר לך פוקימון אחד מי זה יהי'' אומר מנהיג המכון בזלזול, יש לך או את פלאסל או את סינדקוויל במי תבחר?
מרקוס- אוואשט משתמש באקדח מים ומסתובב, הוא רץ אל סקיטי מוקף במגן מים מסתחרר, אך שנייה לפני שהוא פוגע בסקיטי אווטשט לא מצליח להחזיק יותר את המים סביבו ווהמגן מתפרק, סקיטי שורטת בחוזקה את אוואשט שמתעלף, ''קרב טוב, אבל אל תדאג מעולם לא הפסדתי כל הכבוד יחסית לקרב ראשון'' הי אומרת ומחייכת
-
[QUOTE=ttrrtte;1267025]תומאס-צ'מת'אר משתמש בגחלת שמעלפת אות דירלינג מיד, ואין לו צורך להשתמש בשריטה.
צ'מצ'אר מחכה לראות עם הפוקימון יתפס בפוקודור ומביט בך בציפייה.
[/QUOTE]
"בבקשה שיתפס" אני אומר שכל רם וזורק פוכדור
-
תומאס- הפוקדור פוגע בדירלינג והוא מיד נשאב לתוכו, הפוקדור נוחת בקול קרקוש על הרצפה ומתחיל להתנדנד מימן למאל ושוב משמאל לימיןץ
נדנוד ראשון, שני, שלישי בחמישי אתה כבר כמעט ומאבד בתקווה אך נשמע קול קליק והפוקדור נעצר, צ'מצ'אר מחייך ואומר ''צימ!!!!!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1267173]תומאס- הפוקדור פוגע בדירלינג והוא מיד נשאב לתוכו, הפוקדור נוחת בקול קרקוש על הרצפה ומתחיל להתנדנד מימן למאל ושוב משמאל לימיןץ
נדנוד ראשון, שני, שלישי בחמישי אתה כבר כמעט ומאבד בתקווה אך נשמע קול קליק והפוקדור נעצר, צ'מצ'אר מחייך ואומר ''צימ!!!!!''[/QUOTE]
"יש אני תפסתי פוקימון" אני אומר בשמחה
"טוב אתם רוצים להמשיך במסע לעיר הבאה"
-----
אהבתי את הסיפור שלך במסע המוזר של חיי
-
שם פרטי: זיו
שם במשחק: דרייק לייג'
תיאור מראה או תמונה: דרייק הוא ילד די נמוך, הוא לבקן משום שנולד וגדל מתחת לאדמה, בעל עיניים אדומות חודרות ושיער אדום ומזדקר. הוא בד"כ לובש ווסט אדום ומכנסי שרוואל שחורים.
רקע: דרייק נולד לפני 250 שנה מתחת לאדמה, בבסיס של המחתרת להצלת פוקימוני העשב. כן, גם אז הייתה מלחמה דומה. דרייק גדל, וכשהגיע לגיל 9 הוא יצא לראות את הוריו נלחמים בפוקימוני הקרח. כל המחתרת מתה, חוץ מדרייק. קרן קרח פגעה בו, והוא הוקפא. הוא התעורר כעבור 250 שנה, בעזרת טורצ'יק שהפשיר אותו. שנה שלמה טורצ'יק ודרייק חיו במערה מבודדת, אוכלים גרגירי יער וישנים על קש. בתום שנה זו, דרייק החליט ללכת להסתובב באיזור. הוא לקח איתו את טורצ'יק וירד במדרון. הוא ראה עיר קטנה. כשהוא עבר בשעריה, הוא ראה שמונחת שם עוגה עם מכתב.
חפצים:5 פוקבולים,פוקדע,פוקטוץ',תיק מסע ואוכל פוקימונים
כסף:3000 ₪
הערות/הארות/בקשות: טורצ'יק כבר איתי, אז אני צריך רק לקבל מהפרופסור פוקדור שאני יוכל לקחת את טורצ'יק איתי. ואני יכול ללכוד סנוראנט נקבה במסע? עוד הערה: אני רוצה לפעול לבד, לא להיות בצוות, אבל לעזור להם. (הסבר אני אלח לך בה"פ אם תסכימי לקבל אותי למשחק:))
-
[QUOTE=ttrrtte;1267165]אנדי- לפני שמינון מספיק בכלל לנסות ולהתחמק נוחתות עליו עשרות אבנים, הן בהתחלה נערמות במרובע סביבו אך אט אט נערמות עוד ועוג עד שיוצרות פירמידה ובתוכה מינון ''עכשיו!'' אומר מנהיג המכון ואוניקס מפיל כלפי פנים את קבר האבן, מינון בפנים מעולף, ''נשאר לך פוקימון אחד מי זה יהי'' אומר מנהיג המכון בזלזול, יש לך או את פלאסל או את סינדקוויל במי תבחר?
מרקוס- אוואשט משתמש באקדח מים ומסתובב, הוא רץ אל סקיטי מוקף במגן מים מסתחרר, אך שנייה לפני שהוא פוגע בסקיטי אווטשט לא מצליח להחזיק יותר את המים סביבו ווהמגן מתפרק, סקיטי שורטת בחוזקה את אוואשט שמתעלף, ''קרב טוב, אבל אל תדאג מעולם לא הפסדתי כל הכבוד יחסית לקרב ראשון'' הי אומרת ומחייכת[/QUOTE]
"תודה אני ואוושואט יכולים לנצח כל אחד אבל נראה לי שעכשו אני אפתח את אוושואט" אומר בזמן שאני הולך ליער להתאמן.
-
זיו-רשום
תומאס- אתה ממשיך בדרכך יחד עם שלושת הפוקימונים כשאלה לפתע עומד בפתח העיר הראשונה מה תעשה-
מרכז פוקימונים
מכון
אימונים
מרקוס- אתה הולך ליער,
אתה רואה להקת פיג'ים עפה במרומים, אודישים משחקים אבל מה שמושך את עיינך הוא פוקימון קטן בצבע שחור ואדום דמויי שוער שמסתכל עךייל משועשע
-
[QUOTE=ttrrtte;1267186]
תומאס- אתה ממשיך בדרכך יחד עם שלושת הפוקימונים כשאלה לפתע עומד בפתח העיר הראשונה מה תעשה-
מרכז פוקימונים
מכון
אימונים
[/QUOTE]
"אוקיי הולכים לאתאמן" אומר להם בבטחה
-
[QUOTE=ttrrtte;1266035][B]
"לכבוד ______ היקר מזל טוב ליום הולדתך העשירי"
היום אתה מתחיל את מסע הפוקימונים שלך.
היום תוכל לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלך
ניפגש בשעה שלוש וחצי במעבדה שלי
בברכה פרופסור אופק"
בשעה 3:30 אתם נכנסים למעבדה ובוחרים את הפוקימון הראשון שלכם
פתאום נשמעת דפיקה בדלת
"אני מחפשת את ______ אתה אני צריכה לדבר אתך תבחר את הפוקימון הראשון שלך ובוא"
[/QUOTE]
"אוקי... אני אבוא..." אני אומר לה. "טוב, פרופסור, כבר יש לי פוקימון, אני רק צריך פוקדור בשבילו..." אני אומר לפרופסור אופק. אני לוקח מידיו את הפוקדור ונוגע איתו בראשו של טורצ'יק כדי שהוא ייכנס פנימה, ואז אני יוצא עם האישה שצריכה אותי.
-
מרקוס- אתה הולך ליער,
אתה רואה להקת פיג'ים עפה במרומים, אודישים משחקים אבל מה שמושך את עיינך הוא פוקימון קטן בצבע שחור ואדום דמויי שוער שמסתכל עךייל משועשע
*זה זורואה נכון?
"הממ... בחור קטן יכול להיות שאתה מה שאני צריך עכשו", "מאנצ'לקס צא! מטרונום עכשו אם נצליח לתפוס אותו אני אקנה לך כריך שלם!!!!!!!!"
-
סורי שלא הגבתי קרס לי המחשב :(
תומאס-אתה הולך להתאמן
שלפתע ילד בעל שיער שחור קוצני עיינים חומות לבוש בחולצת טריקו ירוקה מרושלת וג'ינס כחול אומר ''רוצה קרב?'' הוא לא מחכה לתשובה וזורק פוקדור על הרצפה, מתוכו יוצא סקווירטל לבוש משקפי שמש שחורות.
דרייק-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, דרייק לייג', מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שטורצ'יק קפץ ומשך בחולצתך והנהן
מרקוס- כה Xd
מאנצ'קלאס שואג משמחה למשמע המילה ''כריך'' ו''שלם'', הוא מיד מרים אצבעות לאוויר ומזיז אותן לצד לצד, האצבעות של מאנצ'לאקס מתחילות לזהור באור כסוף, מאנצ'לאקס שם את ידיו פנייך ומשחרר קרן על אל עבר זרורא המבולבל,, זרורא נרגע במהירות ומשנה צורתו לבלדום, הזרורא בצורת הבלדום משתמש בעל חושי ומאנצ'לאקס נמצא באוויר מבלי יכולת לזוז
-
[QUOTE=ttrrtte;1267212]סורי שלא הגבתי קרס לי המחשב :(
דרייק-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, דרייק לייג', מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שטורצ'יק קפץ ומשך בחולצתך והנהן
[/QUOTE]
"לא תודה, אני לא רוצה להצטרף לצוות, אני מעדיף את החיים השקטים" אני אומר לה. (טל את יודעת למה אני מתכוון ולאן אני חותר) אני יוצא מהעיר כדי לחפש פוקימונים שאני יוכל לתפוס או להילחם איתם.
-
מרקוס- כה Xd
מאנצ'קלאס שואג משמחה למשמע המילה ''כריך'' ו''שלם'', הוא מיד מרים אצבעות לאוויר ומזיז אותן לצד לצד, האצבעות של מאנצ'לאקס מתחילות לזהור באור כסוף, מאנצ'לאקס שם את ידיו פנייך ומשחרר קרן על אל עבר זרורא המבולבל,, זרורא נרגע במהירות ומשנה צורתו לבלדום, הזרורא בצורת הבלדום משתמש בעל חושי ומאנצ'לאקס נמצא באוויר מבלי יכולת לזוז[/QUOTE]
"קדימה!! אני אקנה 10 כריכים שלמים עם אוכל פוקימונים וחצי אם תשתק אותו ל3 דקות ואם לא תצליח לבד אז הנה שני חברים נוספים פרס ואוושואט צאו! עכשו אבקת רעל על זורואה בשיא הכוח מאנצ'לאקס מטרונום בשיא הכוח ואוושואט שריטה ואקדח מים מסוחרר בדיוק כמו עם הקרב הקודם שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אצעק להם בזמן שאכין את היד לזריקה על פוקדור לזורואה.
-
תומאס-אתה הולך להתאמן
שלפתע ילד בעל שיער שחור קוצני עיינים חומות לבוש בחולצת טריקו ירוקה מרושלת וג'ינס כחול אומר ''רוצה קרב?'' הוא לא מחכה לתשובה וזורק פוקדור על הרצפה, מתוכו יוצא סקווירטל לבוש משקפי שמש שחורות.
[/QUOTE]
"דירלינג צא עלים קסומים ואז עלי טער" אני אומר בכעס על זה שלא שאל אותי