[QUOTE=Erwin;1271476]שלום לכולם
לכל חברי השביתה ,
לי בכל מקרה יש בגרות עוד שעתיים חח[/QUOTE]
חר* לך...
Printable View
[QUOTE=Erwin;1271476]שלום לכולם
לכל חברי השביתה ,
לי בכל מקרה יש בגרות עוד שעתיים חח[/QUOTE]
חר* לך...
לנו לא היתה שביתה :/ כי אנחנו בית ספר ל"ילדים מיוחדים"(מפגרים)
תגיבו בסיפור שלי השומר האחרון
חח
[IMG]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392134_280179415368535_140036502716161_711330_539610418_n.jpg[/IMG]
באסה לא היתה לי היום שביתה בעיר
אביזי! ענה לקריאתי ובוא נתפלסף קצת!
נו תגיבו בסיפורי
[quote=מאסטר ליאון;1271498]נו תגיבו בסיפורי[/quote]
תביא קישור.
[quote=HeavySnorlax;1271496]אביזי! ענה לקריאתי ובוא נתפלסף קצת![/quote]
על מה? אם זה שוב על ענייני תיאולוגיה, יגעתי מלדון בנושא הזה.
[QUOTE=LordAbizi;1271501]על מה? אם זה שוב על ענייני תיאולוגיה, יגעתי מלדון בנושא הזה.[/QUOTE]
מה שטוב בך זה שאתה תמיד שם לב כשכותבים עליך ולעולם לא מתלונן :):nose_pick:
[quote=HeavySnorlax;1271502]מה שטוב בך זה שאתה תמיד שם לב כשכותבים עליך ולעולם לא מתלונן :):nose_pick:[/quote]
טוב, לא סתם כתבתי שניתן לנסות לתקשר איתי בתלפטיה... (אם כי ככל הנראה באמת סתם כתבתי את זה.)
תשמעו ותגיבו :)
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1271308#post1271308[/URL]
[QUOTE=LordAbizi;1271503]טוב, לא סתם כתבתי שניתן לנסות לתקשר איתי בתלפטיה... (אם כי ככל הנראה באמת סתם כתבתי את זה.)[/QUOTE]
תמיד נחמד לי לדבר איתך ולשמוע דעות שונות (לרוב הדעות שלך שונות משלי).
ואם נמאס לך לעסוק בתיאולוגיה (אני עדיין לא בטוח שהבנתי מה משמעות המילה), לפחות נסכם את מה שהיה בדיון הקודם.
או שאין בכלל אלים, או שכולם קיימים (כי אין יתרון לדת אחת על פני דת אחרת), או שקיים אל אחד שהוא אינו מוגבל ולא ישנה לןו מה אנחנו חושבים עליו ושכל היקום (וגם מה שלא הייקום) זה הוא.
אם תסכים לזה אני אהיה רגוע שקיימתי בעצמי "ודע מה שתשיב לאפיקורס".
אני לא יודע איך עושים קישור תיכנס לפורום ספרות ותגיב בסיפור חדש שלי בבקשה תגובות בונות
[quote=מאסטר ליאון;1271506]אני לא יודע איך עושים קישור תיכנס לפורום ספרות ותגיב בסיפור חדש שלי בבקשה תגובות בונות[/quote]
מעתיקים את שורת הכתובת ומדביקים אותה כאן, אם אין לך כח לזה, למה שיהיה לנו כוח לחפש את הסיפור? ככה פירסום עובד.
תיאולוגיה זה חקר האלים/חקר הדת. מה שלימים היה המקצוע היחיד שהיית יכול ללמוד אם היית בימי הביניים באוניברסיטה בארופה. בנוגע למסקנות שלנו:
את שני הדברים הראשונים אני זוכר, כי הם הטענות שלי. את הדבר השלישי לא, וזה כנראה משום שזה רעיון שלך. הטענה הזו לא מתיישבת עם הרעיון שלי, ולכן מבחינתי היא לא תתכן. עם זאת, מכיוון שהשאלה על האלים היא עד כדי כך פעוטת חשיבות, אז אפשר להניח שהגישה לא הוכחה כשגויה. בעצם גם מצב של "אפס, אחד או אינסוף" זה מצב לא רע במתמטיקה, שכן פונקציה שלמה (שאלו הן הפונקציות הכי יפות בעולם) יכולה להיות קבועה, על, או על פרט לנקודה אחת, וזה טוב.