עכשיו אני יודע! צריך להפוך לאוזארו מוזהב, (להיחשף לקרינה של ירח מלא ושהוא גדול כמו כדור הארץ, ולרוקן את הראש ממחשבות) ואז צריך למקד את כל האנרגיה שלך בתוכך!
Printable View
עכשיו אני יודע! צריך להפוך לאוזארו מוזהב, (להיחשף לקרינה של ירח מלא ושהוא גדול כמו כדור הארץ, ולרוקן את הראש ממחשבות) ואז צריך למקד את כל האנרגיה שלך בתוכך!
וואו עומר! אתה... טועה!
אוזארו מוזהב, ולרכז את כל הכוח ולהיות כועס מאוד.
כוח הגוגל..
יש!! Xd
כדי להגיע לשלב הזה צריך להיות במצב של כעס, זעם ודיכאון בו זמנית ולעבור ממצב של אזורו מוזהב, כן?
לא שמתי לב O.o
התגובה של שקד15 הייתה הכי קרובה. התשובה הייתה ממש פשוטה: מה שאמרתם+[b]לשלוט[/b] במצב אוזרו מוזהב ויכולת להפוך לסופר סאיין
שאלה 27:
איך הופכים לאוזרו מוזהב? (קל)
כדי להגיע אליו חייבים הסאיינים להיות בלעי זנב, ולהיות חשופים לכמות אור רבה מן הירח
אור ירח מלא ,זנב , והיכולת להפוך לסופר סייאן ולראות את כוכב הבית שלך מהירח
לא, זה לאוזארו רגיל
כדי להגיע אליו חייבים הסאיינים להיות בלעי זנב, ולהיות חשופים לכמות אור רבה מן הירח והיכולת להשתנות לסופר סאיין
שקד15 צודק!
שאלה 28:
איך וג'יטה הפך לסופר סאין 4? (קל)
בעזרת הקרן של בולמה(היא לקחה דגימה מגוקו ס"ס 4 וירתה בקרן שלה עם הdna של גוקו במקיטה ואז הוא עבר את כל התהליך)
שקד, פעם הבאה תגיב שוב, ואל תערוך, אני לא אחשיב עריכות מעכשיו
מגל הוא ערך! הוא הוסיף את הצפייה בירח מלא!
ובורמה הכינה לו מכשיר..
בעזרת הקרן של בולמה(היא לקחה דגימה מגוקו ס"ס 4 וירתה בקרן שלה עם הdna של גוקו במקיטה ואז הוא עבר את כל התהליך)
וסליחה
כן, אבל הוא צדק, אתה לא, זה כאילו שהוא הגיב עוד פעם, למרות שמעכשיו לא אחשיב את זה שוב...
ד"א, אתה צודק
שקד- ערכת שוב!
שאלה 29:
באיזה פרק הופיעה בולמה לראשונה? (בינוני)