-
[quote=מאסטר ליאון;1300389]הוא אומר לך "כשתסיים להיטפל לבובה אז אסביר לך" ואתה רואה שנטפלת לבובה שעטופה בבגדים כמו של ג'וזף ושאחד הדברים שלה הוא פצצה!. ג'וזף האמיתי מסביר לך "אולי אני נחמד אבל זה שאנחנו רעים לדעת המחתרת לא אומר שאנחנו מרושעים ופשוט תסמוך עליי".[/quote]
"אני עדיין לא סומך על זה שאתה באמת ג'וזף, אקח את הפצצה ואתפוס אותה. "תוכיח לי או ששנינו נמות, אני אומר לו, מאיים להפעיל אותה"
--
סורי על התגובה הקצרה אבל אין כ"כ חומר לעשות חוץ מחראטות של מריחה
-
[QUOTE=master lion;1300392]"אני עדיין לא סומך על זה שאתה באמת ג'וזף, אקח את הפצצה ואתפוס אותה. "תוכיח לי או ששנינו נמות, אני אומר לו, מאיים להפעיל אותה"
--
סורי על התגובה הקצרה אבל אין כ"כ חומר לעשות חוץ מחראטות של מריחה[/QUOTE]
ג'וזף אומר לך "טוב, אז ג'וזף מאסטר בבניית מכשירים" ואתה רואה שהוא לוקח את הפצצה ובונה ממנה קסדה מוזרה ושם אותה על הראש של אינפרנייפ. פתאום איפרנייפ זוהר באנרגיה אדומה-צהובה-כתומה והילה באותו צבע עם ברקים, עיניו זוהרות בצבעי הקשת, הלהבה שלו הופכת לצבעי הקשת, הוא נעשה שרירי מאוד, ממקומות שונים ברחבי גופו(תאמר חלק ואומר לך אם יש בו) יוצאים לפידים בצבעי הקשת. וג'וזף אומר לך "המכשיר שהמצאתי והוכיח לך: ווטפיירו מחזק כל פוקימון אש, לחימה, חשמל ועשב.
-
[quote]
התחלה:
השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"
מה תעשו?[/quote]
"קיבלתי את הפוקימון כבר!" אומר ואלך לחפש משהו מענין
-
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1300414]"קיבלתי את הפוקימון כבר!" אומר ואלך לחפש משהו מענין[/QUOTE]
*מזל טוב על ההפיכה לרוח וכדאי שתמשיך מהנקודה שאמרתי עם אתה רוצה את כל הפוקימונים שלך
אתה יוצא מהמעבדה ורואה שיש במרכז הפוקימונים הקרוב, מכונת התפתחות.
*סליחה שזה קצר אבל המבחן שכל שה"ם עושה הוא לראות מה האורך של התגובה הנמרחת שלך מתגובה קצרה כזאת.
-
[quote=מאסטר ליאון;1300410]ג'וזף אומר לך "טוב, אז ג'וזף מאסטר בבניית מכשירים" ואתה רואה שהוא לוקח את הפצצה ובונה ממנה קסדה מוזרה ושם אותה על הראש של אינפרנייפ. פתאום איפרנייפ זוהר באנרגיה אדומה-צהובה-כתומה והילה באותו צבע עם ברקים, עיניו זוהרות בצבעי הקשת, הלהבה שלו הופכת לצבעי הקשת, הוא נעשה שרירי מאוד, ממקומות שונים ברחבי גופו(תאמר חלק ואומר לך אם יש בו) יוצאים לפידים בצבעי הקשת. וג'וזף אומר לך "המכשיר שהמצאתי והוכיח לך: ווטפיירו מחזק כל פוקימון אש, לחימה, חשמל ועשב.[/quote]
"אבל אני לא יודע אם המחתרת משתמשת בזה" אני אומר לו, ומוציא את אברה. "שיגור", אני אומר לו, "הרחק הרחק מכאן", אחפש בחדר את הסכין, ואוציא את מכשיר הקשר. "אני רוצה לבדוק שמכשיר הקשר שלי פועל באמת לצוות רוקט, וגם שלך." אקח ממנו את מכשירי הקשר ואנסה לתקשר עם מישהו בשני המכשירים.
-
[quote]אתה יוצא מהמעבדה ורואה שיש במרכז הפוקימונים הקרוב, מכונת התפתחות.
[/quote]
טוב,יש מכונת התפתחות,יש סיכוי שזה יכול לעזור לי מאוד מאוד או שזה סתם רמאות שתגנוב לי את הפוקימונים,אני צריך לבחור אם להסתכן או לא אומר לעצמי וא אסתכל למכונה ולאחות "כמה עולה להשתמש בדבר הזה?" אשאל אותה,כדי לדעת אם להאמןין לטריק הזה
-
[QUOTE=master lion;1300427]"אבל אני לא יודע אם המחתרת משתמשת בזה" אני אומר לו, ומוציא את אברה. "שיגור", אני אומר לו, "הרחק הרחק מכאן", אחפש בחדר את הסכין, ואוציא את מכשיר הקשר. "אני רוצה לבדוק שמכשיר הקשר שלי פועל באמת לצוות רוקט, וגם שלך." אקח ממנו את מכשירי הקשר ואנסה לתקשר עם מישהו בשני המכשירים.[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"]"]*שכחתי לומר שכתבת את התגובה המאה ולכן :[/COLOR][SIZE=2][COLOR=black][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/566.png[/IMG] או [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/564.png[/IMG]
הוא אומר לך בצחוק "תשאל את כולם ותראה שאין למחתרת מכשיר כזה ותזכור שיש משימת התנקשות היום, תהיה שם ותפסיק להיטפל לבובה שלי" ואתה רואה שזאת בובה נוספת, ממכשיר הקשר אתה שומעע קול "עוד שעה יהיה משימת התנקשות, כולם להשתתף".[/COLOR]
[/COLOR]
סנייפר
*איזה צבע תרצה להמשיך?
אתה שומע את האחות ג'וי אומרת לך "זה אמיתי לגמרי, סמוך עלינו" ואתה מתלבט במי לבחור להתפתח.
-
ומה עם התגובה שלי?
אני לא רוצה להציף את הה"פ כי מילא יש מעט
-
-
[quote]סנייפר
*איזה צבע תרצה להמשיך?
אתה שומע את האחות ג'וי אומרת לך "זה אמיתי לגמרי, סמוך עלינו" ואתה מתלבט במי לבחור להתפתח.[/quote]
לא משנה לי
אני מכניס את באגון למכונה וצופה במתרחש (אי אפשר למרוח את זה,אני גם לא כ"כ מאמין במריחה)
-
*אני לא יכול לצטט
[COLOR="DarkOrange"][COLOR="Orange"אתה רואה שהפוקדור זוהר, הוא מוקף בהילה והאנרגיה שהייתה על אינפרנייפ ואתה רואה שיש שם מתג שאפשר לסובב וכתוב עליו 8 דברים: התפתחות מביצה, התפחות, סופר התפתחות, ביטול התפתחות, ביטול התפתחות כפולה,העלאת רמה, הפחתת רמה ורבייה אתה צריך לבחור אחד מהם. מה תעשה?[/COLOR][/COLOR]
-
COLOR="Orange"אתה רואה שהפוקדור זוהר, הוא מוקף בהילה והאנרגיה שהייתה על אינפרנייפ ואתה רואה שיש שם מתג שאפשר לסובב וכתוב עליו 8 דברים: התפתחות מביצה, התפחות, סופר התפתחות, ביטול התפתחות, ביטול התפתחות כפולה,העלאת רמה, הפחתת רמה ורבייה אתה צריך לבחור אחד מהם. מה תעשה?[/color]
"מה זה סופר התפתחות?" אשאל את האחות גוי
--
אין מה לכתוב
-
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1300498]COLOR="Orange"אתה רואה שהפוקדור זוהר, הוא מוקף בהילה והאנרגיה שהייתה על אינפרנייפ ואתה רואה שיש שם מתג שאפשר לסובב וכתוב עליו 8 דברים: התפתחות מביצה, התפחות, סופר התפתחות, ביטול התפתחות, ביטול התפתחות כפולה,העלאת רמה, הפחתת רמה ורבייה אתה צריך לבחור אחד מהם. מה תעשה?[/color]
"מה זה סופר התפתחות?" אשאל את האחות גוי
--
אין מה לכתוב[/QUOTE]
האחות ג'וי עונה לך ואומרת שזה התפתחות של פוקימון לצורה אחרי הצורה הבאה, כמו בלבאזור ישר לוינאזור.
-
[quote]מטאור העל פוגע במונפרנו והוא נפגע. אתה שוקל לזרוק עליו פוקדור.
מזל טוב! המצאת מתקפה חדשה!
[/quote]
[i]אמרתי לך שאני מומחה בזה...[/i]
נ.ב תתחיל לחפור:
"היי,מונפרנו!תקשיב!" אפנה למונפרנו. "אני לא מאמין בכפייה,אז אני לא רוצה להכריח אותך להצטרף אלי." אומר ואוציא פוקדור וקצת אוכל. "תקשיב.ביד אחת שלי יש קצת אוכל וביד שנייה יש אוכל.תבחר:אתה יכול לבחור ובאוכל וללכת לחופשי,או לבחור בפוקדור ולהצטרף אלי ואל סניבי וביחד נהיה צוות מנצח!" אומר ואמתין לתשובתו.
נ.ב:אתה מוסיף את המטאור על למתקפות של סניבי?
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1299937][COLOR="Red"]המונפרנו לא נופל בפח וקופץ אליך כשהוא כמו מטאור, חוץ מזה כל הצ'ימצ'ארים נראים חסרי כוח והמונפרנו עטוף בהילה אדומה-צהובה-כתומה והילה באותו צבע. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Lime"]*אין לך יאנמה!
עלי התער לא מזיזים כלל למונפרנו וכך גם הקרן הסולארית, שרק מחזקת אותו ומקיפה אותו באנרגיה זורחת באדום ובצהוב והמשיכה גורמת לו בלבול. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]הדחיפה של צ'ימצ'אר לא מזיזה לויקטיני אבל השריטה פוגעת בו קשה, ויקטיני מוקף אנרגיה והילה בצבעים סגול-שחור-ירוק כהה-אדום צהוב וכתום עם ברקים. לאחר מכן כל הבלבאזורים,סנאיבים, צ'ימצ'ארים והצ'ימצ'אר שלך חסרי כוח לחלוטין ומהוי של ויקטיני יוצא "V" ענק מאש. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]*כרגע אני עדיין לא יכול להשקיע ככה
*אתה מקבל פרס על השקעה: התפתחות לפוקימון שתבחר מהצוות שלך.
אתה מגיע להר ואז רואה שאתה זוהר באנרגיה כחולה שעטופה ברקים ונעלם מהרגליים עד שאתה נעלם, לאחר מכן אתה חוזר באותה צורה והאנרגיה ההיא נעלמת ממך, הלהביור והכוח העתיק משתלבים לשרשרת כסופה-לבנה-שחורה-אדומה וכתומה שהופכת למטאור עתיק(באותם צבעים). אתה משייף את הסכין והיא חדה מספיק כדי להרוג ווילו, פתאום אתה רואה את מנהיג החיילים של צוות רוקט, מורגן ([/U][/B][/COLOR] [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=70256028.png"][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.up2me.co.il/images/70256028.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL]
).
[B]מזל טוב! המצאת מתקפה חדשה, דף הרשומים שלך יתעדכן כנראה ברחוק[/B][/COLOR][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תחזור" אומר לצ'ימצ'אר ולאחר שיחזור אגיד לפוכדור שלו "היית נהדר" ואז אזרוק את הפוכדור של מורקרו ואומר "צא מורקרו!. עכשיו תשתמש בכדור צל ואז רוח כסופה כדי למהר את כדור הצל"