-
[QUOTE=r03e;1305739][COLOR="DarkOrange"]לן-
כדי לנצח אתה תצטרך לעשות דברים מתוחכמים ולהגיב תגובות יותר מושקעות
------------------------------
צ'יקו משתמשת בדחיפה לעבר סינדקוויל אשר מנסה להתחמק ולא מצליח לגמרי, צ'יקו משתמשת בספיגה אבל סינדקוויל משתמש בגחלת שעוצרת את הספיגה של צ'יקו ופוגעת בה קשה. 'זה עומד להיות קשה' אתה חושב לעצמך 'יש לו יתרון סוגים וצ'יקו לא במיטבה'.
מה תעשה?[/COLOR]
חכה שלן יגיב[/COLOR][/QUOTE]
"ציקו! לא" אגיד "כחי תוכלי את זה מהר" אגיד לה ואזרוק בדיוק לתוך הפה שלה אוכל "עכשיו תשתלבי עם הטבע ותעלמי שהוא לא יוכל לראות אותך ומתי שהוא לא סם לב תשתמשי בעלי תער וספיגה!!"
-
[QUOTE=Amitlv;1305778]"ציקו! לא" אגיד "כחי תוכלי את זה מהר" אגיד לה ואזרוק בדיוק לתוך הפה שלה אוכל "עכשיו תשתלבי עם הטבע ותעלמי שהוא לא יוכל לראות אותך ומתי שהוא לא סם לב תשתמשי בעלי תער וספיגה!!"[/QUOTE]
עמית הזכיר לי שכתבתי את ההודעה המאה ואני צריך לקבל פוקימון ^^ אז אם כן אני רוצה את צב המים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סינדקוויל!, תזהר ושים לב לכל מה שקורה מסביבך!"אצעק על סינדקוויל בחשש שצ'יקוריטה תפתיע אותי ואת סינדקוויל.
אקמץ אגרופים בחוזקה ואחשוב ' מה אוכל לעשות במצב כזה?,אני חושב ש.. ' אחשוב בראשי.
"סינדקוויל פשוט תירגע ותחוש בעלי התער שבאים אליך וברגע שתקלוט אותם תשלח גחלת לעצור אותם" אגיד לסינדקוויל ואראה אם הוא יצליח לעשות את בקשתי.
-
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה ממשיך לחפש פוקימונים בין השיחים אבל אתה לא מוצא עוד אף פוקימון אחר. בנתיים אתה מתקרב אל המבוגר ששואל אותך במיבטא צבאי "היי, ילד, מה אתה עושה כאן?, אתה מגוייס חדש?" ומסתכל עליך בעין בוחנת. אתה מתחיל לגמגם "אני.. כן... אני התג... התגיסתי לצוות רוקט" הוא שומע אותך ואומר "אז קדימה בוא תעשה את המשימה הראשונה שלך" והוא מצביע על אחד הילדים ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/goywjyzjlzyz.gif[/IMG][/URL]) "זה ג'ק ואתה צריך להילחם בו" הוא אומר וג'ק מתקרב אליכם "צא קופינג" ג'ק אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי ענן סגול של רעל ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/109.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/color]).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
אתה מבקש מצ'ימצ'אר לעקוב אחרי הפוקימון הצהוב הזה וצ'ימצ'אר קופץ מכתפך ונעלם באותו שיח, אתה רץ אחריו ומגיע שניה אחרי צ'ימצ'אר לעץ גדול שעליו מטפס פוקימון צהוב דמוי עכבר עם זנב בצורת ברק ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/ymtyik0wdntz.gif[/IMG][/URL]). צ'ימצ'אר מתחיל לטפס אחריו אבל אתה קורא לו ומסביר לו שאתה רוצה לבחון את אודיש, צ'ימצ'אר נראה שוב קצת עצוב אבל מתגבר על זה מהר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SandyBrown"]לן ודניאל-
בדיוק עמדתי להציע את זה- דניאל אתה תקבל את הצב תוך כדי
--------------------------------------------
צ'יקו נפגעת ולן אומר לה להתבא בין השיחים שנמצאים מיסביב, הוא זורק לעברה קצת אוכל לפוקימונים וצ'יקו מגיעה אליו אוכלת במהירות ומקבלת קצת כוח. דניאל אומר לסינדקוויל להתכונן ולחסום בגחלת כל מתקפה שתשוגר לכיוונו, סינדקוויל מנסה להתרכז אבל לפני שהוא מצליח נשלחים מיתוך אחד השיחים עלי תער קטלניים שפוגעים בסינדקוויל אבל לא גורמים נזק רב. סינדקוויל שולח לכיוון שמימנו באו עלי התער גחלת אבל צ'יקו כבר לא נמצאת שם. לפתע סינדקוויל מתחיל להחלש בקצב הולך וגובר.
מה תעשו?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1305805][COLOR="SandyBrown"]לן ודניאל-
בדיוק עמדתי להציע את זה- דניאל אתה תקבל את הצב תוך כדי
--------------------------------------------
צ'יקו נפגעת ולן אומר לה להתבא בין השיחים שנמצאים מיסביב, הוא זורק לעברה קצת אוכל לפוקימונים וצ'יקו מגיעה אליו אוכלת במהירות ומקבלת קצת כוח. דניאל אומר לסינדקוויל להתכונן ולחסום בגחלת כל מתקפה שתשוגר לכיוונו, סינדקוויל מנסה להתרכז אבל לפני שהוא מצליח נשלחים מיתוך אחד השיחים עלי תער קטלניים שפוגעים בסינדקוויל אבל לא גורמים נזק רב. סינדקוויל שולח לכיוון שמימנו באו עלי התער גחלת אבל צ'יקו כבר לא נמצאת שם. לפתע סינדקוויל מתחיל להחלש בקצב הולך וגובר.
מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
"יששש" אצרח "כל הכבוד ציקו זה עבד עכשיו תעשי את זה שוב רק עם ספיגה הכי מהר שאפשר!"
'אני לא מאמין' אחשוב לעצמי 'אולי יש לי באמת סיכוי לנצח אבל מה אם אבא למה הוא לא ענה לי' אחשוב
-
[quote=r03e;1305805][COLOR=RoyalBlue][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אתה מבקש מצ'ימצ'אר לעקוב אחרי הפוקימון הצהוב הזה וצ'ימצ'אר קופץ מכתפך ונעלם באותו שיח, אתה רץ אחריו ומגיע שניה אחרי צ'ימצ'אר לעץ גדול שעליו מטפס פוקימון צהוב דמוי עכבר עם זנב בצורת ברק ([URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/ymtyik0wdntz.gif[/IMG][/URL]). צ'ימצ'אר מתחיל לטפס אחריו אבל אתה קורא לו ומסביר לו שאתה רוצה לבחון את אודיש, צ'ימצ'אר נראה שוב קצת עצוב אבל מתגבר על זה מהר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
דרך אגב לא עידכנת לי את המתקפות של אודיש למרות שבדקתי אותם בפוקידע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מעניין איזה פוקימון זה' אחשוב לעצמי בסקרנות בזמן שאני מחפש את הפוקידע בתיקי ואז מכוון אותו לכיוון הפוקימון על הזנב בצורת ברק.לרחק שאקבל את המידע מהפוקידע אשלוף מהחגורה שלי את הפוקידע של אודיש ואזרוק אותו באוויר בזמן שאני צועק "צא עכשיו אודיש!" וברגע שהוא ישתחרר מהםוכדור שלו אומר לאודיש במהירות ובהתרגשות של הקרב "אודיש תשתמש עכשיו באבקת רעל!"
-
[QUOTE=Amitlv;1305811]"יששש" אצרח "כל הכבוד ציקו זה עבד עכשיו תעשי את זה שוב רק עם ספיגה הכי מהר שאפשר!"
'אני לא מאמין' אחשוב לעצמי 'אולי יש לי באמת סיכוי לנצח אבל מה אם אבא למה הוא לא ענה לי' אחשוב[/QUOTE]
"מה קורה לסינדקוויל?"אומר בלחץ שהזמן עובר וממשיך.
' אני חייב לגרום לסינדקוויל לצאת מזה לפני שסינדקוויל ייפגע, אבל מה אעשה? ' אחשוב בראשי.
' אני לא יודע היכן צ'יקוריטה מתחבאת ותוקפת וכוחו של סינדקוויל הולך ופוחת '.
' אם אנסה לשלוח גחלת לכל עבר אגרום לשריפה ענקית ביער מה כדאיי לי לעשות ' אחשוב בחוסר אונים.
"זה הוא הקרב הראשון שלי אני לא הולך להפסיד פה אתה שומע אותי!" אצעק בנחישות אל לן.
" סינדקוויל נסה לטפס על עץ קרוב ומשם תבונן ותראה היכן צ'יקוריטה מסתתרת" אבקש מסינדקוויל בתקווה שהתוכנית שבראשי תצליח.
-
לן ודניאל-
[COLOR="DarkOrange"]צ'יקו ממשיכה להשתמש בספיגה והכוח של סינדקוויל הולך ופוחת[/COLOR], [COLOR="Red"]דניאל אומר לסינדקוויל לעלות על עץ ולראות משם איפה צ'יקו. סינדקוויל עולה על העץ ומסתכל לעב רהשיחים שנימצאים למטה.[/COLOR] [COLOR="darkorange"]בינתיים צ'יקו יצאה מהתווך של הספיגה מפני שסינדקוויל עלה על העץ. צ'יקו מתקרבת אל העץ משתדלת לא להראות, עוצרת ליד הגזע וממשיכה להשתמש בספיגה[/COLOR]. [COLOR="red"]סינדקוויל שראה את העלה שעל הראש של צ'יקו זז כיוון לעברה גחלת ופגע בה,[/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]הספיגה הופסקה וצ'יקו יצאה מהמחבוא.[/COLOR]
מה תעשו?
אני תכף מעדכן
--------------------------
אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לעבר הפוקימון, הפוקדע אומר "פיקצ'ו, פוקימון העכבר, פיקצ'ו הוא פוקימון מסוג חשמל. הוא חי בדרך כלל במערות או ביערות, לפעמים בקבוצות ולפעמים בבודדים. פיקצ'ו הוא פוקימון חברותי ונאמן מאוד" והקול משתתק. אתה מוציא את אודיש מהפוכדור שלו ואומר לו להשתמש באבקת שיתוק על פיקצ'ו, אודיש יורה את אבקת השיתוק לעבר הענף שעליו ישב פיקצ'ו אבל פיקצ'ו כבר קפץ אל ענף אחר. פיקצ'ו מתחיל לטעון איזו מתקפה חשמלית והלחיים האדומות שלו מתחילות להפיק ניצוצות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1305805][COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה ממשיך לחפש פוקימונים בין השיחים אבל אתה לא מוצא עוד אף פוקימון אחר. בנתיים אתה מתקרב אל המבוגר ששואל אותך במיבטא צבאי "היי, ילד, מה אתה עושה כאן?, אתה מגוייס חדש?" ומסתכל עליך בעין בוחנת. אתה מתחיל לגמגם "אני.. כן... אני התג... התגיסתי לצוות רוקט" הוא שומע אותך ואומר "אז קדימה בוא תעשה את המשימה הראשונה שלך" והוא מצביע על אחד הילדים ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/goywjyzjlzyz.gif[/IMG][/URL]) "זה ג'ק ואתה צריך להילחם בו" הוא אומר וג'ק מתקרב אליכם "צא קופינג" ג'ק אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי ענן סגול של רעל ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/109.png[/IMG])
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"ב.בסדר" אומר בקול שקט ואוציא את הפוכדור של מיאו מהכיס.
"קדימה מיאו" אני אומר בעודי פותח את הפוכדור.
"בוא נתחיל" אומר בקול שקט לג'ק.
"עכשיו מיאו! זנק עליו ותנחית עליו מכה עם גופך נסה להפיל אותו למטה ותשתמש בכל הכוח בסריטה!" אומר לו.
-
[quote=r03e;1305871]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אני תכף מעדכן
--------------------------
אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לעבר הפוקימון, הפוקדע אומר "פיקצ'ו, פוקימון העכבר, פיקצ'ו הוא פוקימון מסוג חשמל. הוא חי בדרך כלל במערות או ביערות, לפעמים בקבוצות ולפעמים בבודדים. פיקצ'ו הוא פוקימון חברותי ונאמן מאוד" והקול משתתק. אתה מוציא את אודיש מהפוכדור שלו ואומר לו להשתמש באבקת שיתוק על פיקצ'ו, אודיש יורה את אבקת השיתוק לעבר הענף שעליו ישב פיקצ'ו אבל פיקצ'ו כבר קפץ אל ענף אחר. פיקצ'ו מתחיל לטעון איזו מתקפה חשמלית והלחיים האדומות שלו מתחילות להפיק ניצוצות.
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אודיש מהר תתחמק מהמכה ואז תשתמש בספיגה על פיקצ'ו!" אומר במהירות לאודיש "ואז תשתמש עליו בדחיפה ותפיל אותו מהעץ הזה!" אמשיך בפקודות שאני נותן לאודיש בביטחון רב באודיש "אתה יכול לעשות את זה אודיש,פיקצ'ו הזה קטן עלייך!" אומר לאודיש בעידוד
-
[QUOTE=r03e;1305871]לן ודניאל-
[COLOR="DarkOrange"]צ'יקו ממשיכה להשתמש בספיגה והכוח של סינדקוויל הולך ופוחת[/COLOR], [COLOR="Red"]דניאל אומר לסינדקוויל לעלות על עץ ולראות משם איפה צ'יקו. סינדקוויל עולה על העץ ומסתכל לעב רהשיחים שנימצאים למטה.[/COLOR] [COLOR="darkorange"]בינתיים צ'יקו יצאה מהתווך של הספיגה מפני שסינדקוויל עלה על העץ. צ'יקו מתקרבת אל העץ משתדלת לא להראות, עוצרת ליד הגזע וממשיכה להשתמש בספיגה[/COLOR]. [COLOR="red"]סינדקוויל שראה את העלה שעל הראש של צ'יקו זז כיוון לעברה גחלת ופגע בה,[/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]הספיגה הופסקה וצ'יקו יצאה מהמחבוא.[/COLOR]
מה תעשו?
[/QUOTE]
"זה הזמן שלנו סינדקוויל מהר תתקדם במהירות אל עבר צ'יקוריטה ותשתמש בדחיפה חזקה!" אגיד אל סינדקוויל בתקווה שאוכל לנצח כאן את הקרב בעזרת מתקפת הדחיפה.
-
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה מוציא את מיאו מהפוכדור שלו ומיאו מזנק על קופינג תוך כדי שהוא משתמש בסריטה, קופינג נפגע מהמכה ואז ג'ק אומר לקופינג "תשתמש בדחיפה ואז בהרעלה". קופינג מזנק לעבר מיאו שעדיין מיתיצב על האדמה ופוגע בו, מיאו משתמש בסריטה שוב ומעיף את קופינג רחוק מימנו, קופינג משתמש בהרעלה ושולח אבקה סגולה ורעילה לעבר מיאו.
מה תעשה?[/COLOR]
פיקצ'ו משחרר מכת חשמל אבל אודיש שהיה מוכן התחמק בהצלחה. אתה אומר לאודיש להשתמש בספיגה ואידיש מתחזק בזמן שפיקצ'ו נראה מבולבל וקצת תשוש. אתה מנצל את התשישות של פיקצ'ו ואומר לאודיש לזנק אל העץ ולהפיל את פיקצ'ו מהעץ, אודיש מתחיל לזנק על העץ אבל ינתיים פיקצ'ו חוזר לעצמו ומתחמק במהירות לענף אחר, אודיש ופיקצ'ו עומדים על ענפים שונים כשלפתע פיקצ'ו מתחיל לרוץ במהירות גבוה לעבר אודיש, אודיש נפגע ונתקע בגזע, לפני שאודיש מתחיל להתאושש פיקצ'ו מתחיל לטעון עוד מתקפה חשמלית והפעם הוא משתמש גם בזנב שלו כדי לנתב את החשמל. אתה מבין שהוא עומד להשתמש במכת ברק עוצמתית.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
חכה שלן יגיב[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1305904][COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה מוציא את מיאו מהפוכדור שלו ומיאו מזנק על קופינג תוך כדי שהוא משתמש בסריטה, קופינג נפגע מהמכה ואז ג'ק אומר לקופינג "תשתמש בדחיפה ואז בהרעלה". קופינג מזנק לעבר מיאו שעדיין מיתיצב על האדמה ופוגע בו, מיאו משתמש בסריטה שוב ומעיף את קופינג רחוק מימנו, קופינג משתמש בהרעלה ושולח אבקה סגולה ורעילה לעבר מיאו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"מיאו! אסור לך להיפגע מזה" אומר, "מהר!! זנק לעץ הקרוב והתחמק מההרעלה!" אומר לו ואצביע לעץ הקרוב ביותר בתקווה שהוא יזנק עליו וכך יתחמק מהגז הרעיל.
-
[quote=r03e;1305904][COLOR=RoyalBlue][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
פיקצ'ו משחרר מכת חשמל אבל אודיש שהיה מוכן התחמק בהצלחה. אתה אומר לאודיש להשתמש בספיגה ואידיש מתחזק בזמן שפיקצ'ו נראה מבולבל וקצת תשוש. אתה מנצל את התשישות של פיקצ'ו ואומר לאודיש לזנק אל העץ ולהפיל את פיקצ'ו מהעץ, אודיש מתחיל לזנק על העץ אבל ינתיים פיקצ'ו חוזר לעצמו ומתחמק במהירות לענף אחר, אודיש ופיקצ'ו עומדים על ענפים שונים כשלפתע פיקצ'ו מתחיל לרוץ במהירות גבוה לעבר אודיש, אודיש נפגע ונתקע בגזע, לפני שאודיש מתחיל להתאושש פיקצ'ו מתחיל לטעון עוד מתקפה חשמלית והפעם הוא משתמש גם בזנב שלו כדי לנתב את החשמל. אתה מבין שהוא עומד להשתמש במכת ברק עוצמתית.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'הפיקצ'ו הזה בהחלט עוצמתי!' אחשוב לעצמי "אודיש אל תדאג תקפוץ מהר לענף של פיקאצ'ו לפני שהוא משגר את המכה ותשתמש בדחיפה כיד לגרטם למכה שלו לפספס אותך ואז תפיל אותו לאדמה העזרת עוד מכת דחיפה!" אומר לאודיש בלחץ "יאללה אודיש,יאללה אודיש!" אעודד את אודיש מהאדמה ואז אומר לצ'ימצ'אר "יאללה צ'ימצ'אר תעודד גם את אודיש ביחד איתי!"
-
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
מיאו מזנק אל העץ שהצבעת עליו ונאחז בוא עם ציפורניו, הענן מפספס אותו במילימטרים בודדים וממשיך לתוך היער בלי לגרום שום נזק. "קופינג תשתמש בנשיכה" אומר ג'ק וקופינג תופס את מיאו בפיו. מיאו צועק מכאבים. ומתחיל לסרוט כל מה שהוא רואה.[b] מיאו למד חבטות זעם!.[/b] אךך מיאו עדיין בפיו של קופינג מפני שקופינג לא נפגע קשה מהמתקפה הלא מכוונת של מיאו.
מה תעשה?[/COLOR]
אודיש עדיין מתושתש מהפגיע בגזע וממיתקפת המהירות ולכן לא מצליח לבצע את ההוראות שנתת לו. מכת הברק פוגעת בו והוא מסתחרר קצת ומתיצב על הענף. 'נכון, איך יכולתי לשכוח' אתה חושב לעצמך 'מתקפות חשמל לא משפיעות כל כך על פוקימוני עשב'. פיקצ'ו מתחיל לרוץ במהירות לעבר אודיש.
מה לעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1304212]התחלה:
השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"
מה תעשו?
[/QUOTE]
'סוף סוף אני אצטרף למחתרת ואוכל לעצור את צוות רוקט .' אני חושב לעצמי . "שלום גברתי , שמי הוא אייס , ואיזה פוקימונים יש לי לבחירה." אני שואל אותה בשמחה ומחכה לתשובתה .